2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391089 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ama Seba zamanini bu zamanla bir tutmamak lazim. Uluslararasi futboldan bu kadar haberdar degildik. Madrid'in Barcelona'nin maclarini trt'den yilda sayili izlerdik. Ulkeye bu denli yuksek topcular gelmezdi. Bir Auman, bir Ferdinand ne biliyim Schumaher gelince sasirirdik. Seba'nin zamani diger kuluplerde cagin otesinde degildi. Simdş farkli. Artik ozellikle Besiktas'in altyapisi guclenmis durumda. Stad dersen en iyi 5'e girer. Tesislerimiz; her gelen buyuk topcular "sasirdik" minvalinde aciklamalar yapiyor. Sosyal medyalar yine ayni sekilde. Ve bir artimiz, semt kulturumuz bozulmadi. Bunlar cok guclu donanimlar. Yapacak sey basit. Guclendirin artik su takimi. Taraftar uzerine duseni yapmaya dunden razi. Gectigimiz yil son uc ic macta 40 trilyon kazandirdi kulube bu taraftar. Ama hala "kriter kriter" dersen ilerde bu ses cikarma sadece hocayla kalmaz. Hami Baskan'in dedigi "aklimizla oynanmasina dayanamiyorum" terimi var ya. Yani kusura bakmasin ben de dayanamiyorum oynanmasina.

kriterden yaka silkiyorsun ama o kriterlere uyamazsak yapacağımız iyi kadroda bir işimize yaramaz
lig için elimizde zaten iyi kadro var bir iki takviyeyle bomba gibi olur avrupa için ise kriterleri aşmadan bir kadro kurmak imkansız
fazla hayale kapılmamak daha iyi.

Çevrimdışı EagleForce

şimdi diyelim 90 M€ açığın var ve senden bunu sıfırlamanı istiyorlar sende k.çını
yırtsan bu mümkün değil yani uyamayacaksın o zaman zaten uyamadığın noktada hiç olmazsa bu taraftan
kazanç sağlayayım dersin gs o hesap adamların bonservis sıkıntısı yok artı eksi durumuna uymak zorundalar bunuda uyamayacaklar
giderler aynı dururken gelirlerde iyice düştü. belki bir hamle yapıp şampiyon olur gelirleri arttırırız diye düşünüyorlardır :D
bunda bile sıradan isimlere yöneliyorlar
fenere gelince o uymaya çalışıyor onda bonservis sınırı var ama ne kadar uyabilecekler göreceğiz
daha ilk seneleri kadro kendi hataları dışında zorlamıyor henüz mesela kadroya oyuncu diretecek hoca alamadılar
aldıkları hoca paramı alırım işime bakarım hocası bu bile gelecek yıl beklentileri olmadığını gösterir
bence ikiside çok güç kaybetti. biz ne yapacağız birlikte göreceğiz.

Gs diyelim bu sene sampiyon oldu. Seneye gidebilecek mi Avrupa'ya? Ceza alip yine gidemeyecekse eninde sonunda bu taktik patlayacak. Guvendikleri bisey olmasa bu yaptiklari bile bile lades ve cok sacma geliyor bana.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu yaz cok ayagimiza sıktık..yemin ediyorum şl beni hic heyecanlandirmiyor... Halbuki vodafone arena faktoruyle iyi seyler yapabilirdik... Hucum gucumuz cok eksildi.. Savunmada bekler haric gelisme yok...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha eksilen bir şey yok transfer sezonu bittimi
cl den ne bekliyorsun iyi şeyler derken orda olabilecek tek iyi şey
cl kupasını kaldırmaktır bunuda çok iyi bile olsa bir kaç transferle yapamazsın
ondan sonra elendikten sonra gruptan çıkmış olmak benim için birşey ifade etmiyor
üçüncü olalım uefada yolumuza devam edelim bu daha evladır bence
hep içinizde bir yerde cl kupasını hayal ediyorsunuzda yok öyle bir şey
şu an için böyle bir şeyi hayal bile etmeyin hayallerinizde yere bassın biraz :D

Çevrimdışı linux

PortoTurkiye
SON DAKİKA ; Vincent Aboubakar 1 yıllığına Beşiktaş'a kiralandı. Kaynak; O Jogo ve Record

Geliyor gönlümün efendisi  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı EagleForce

Şenol Güneş için Beşiktaş son şans, o yüzden buradaki imkanların kıymetini ve yapabileceklerinin maksimumunu elde etmesi gerektiğini biliyor. Şampiyonluk sonrası onun ve teknik ekibin farkındalığına dair bir şeyler karalamıştım. O farkındalığı herkesin pratikte göstermesi lazım. Bugünkü açıklamalarını da doğrusu ve yanlışı ile buna yoruyorum.

Katiliyorum. Gecen sene en iyi futbolu bizim oynadigimiz herkes kabul ediyor. Bu sene rakiplerin durumu ortadayken gecen seneki kadronun ustune 2-3 transferle ligi 2-3 yil domine edecek ve Avrupa'da (EL) da belli yerlere gelecek bir kadro olusturmayi istiyordu hoca ve isler istedigi gibi gitmedigi icin boyle bir aciklama yapti bence.

Çevrimiçi Necmi

Gs diyelim bu sene sampiyon oldu. Seneye gidebilecek mi Avrupa'ya? Ceza alip yine gidemeyecekse eninde sonunda bu taktik patlayacak. Guvendikleri bisey olmasa bu yaptiklari bile bile lades ve cok sacma geliyor bana.
seneye pat diye ceza alacağını sanmıyorum ama onların şu anki derdi bu değil
erenle serdarla şampiyonmu olmayı hedeflediklerini sanıyorsun kombine satamamışlar
dertleri gelirleri arttırmak bu gidişle oyuncularıyla fifalık olacaklar

Çevrimdışı Yasin02

Hernanes hayırlı olsun dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi  :)

Tüh be abi, belki gelir diye umudum vardı sen diyince o umut da yitirdi kendini :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı 38life

PortoTurkiye
SON DAKİKA ; Vincent Aboubakar 1 yıllığına Beşiktaş'a kiralandı. Kaynak; O Jogo ve Record

Güvenilir bir kaynak mı acaba? Eğer olursa en çok satın alma opsiyonu var mı varsa ne kadar onu merak ediyorum. Çünkü geçici bir çözüm olarak değil kalıcı bir çözüm olarak ve satıldığında iyi bir gelir kaynağı olarak düşünülebiliecek bir oyuncu.

Çevrimdışı T.Yapici

Şaka mı?  :D

Yok ben gelsin istemem. Soylemek istedigim bizim kriterlere uyuyor yani maliyetsiz ve forvet oyuncusu oldugundan dolayı alinabilir dedim. Ben alinsin istemiyorum tabii bi ihtimali dile getirdim yalnızca :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı atalay

Atalay, rica etsem junusovic ile alakalı düşüncelerini alabilirmiyim
2 sezondur çok ivmeli ve ayrılmak istedigini belirtmiş.
Bize uyarmı sence

Versatile bir oyuncu, orta sahanın her bölgesinde verimli oynar. Defansif aksiyonları da güçlü. Daha çok servis özelliği ve duran top becerisi ile öne çıkıyor. Sosa kalibresinde bir oyuncu değil. Mevcut oyun kurgusunda katkı sağlar. Kağıt üzerinde çok da net bir şey söylenemez. 

Çevrimdışı Yasin02

Transfermarkt'da Beşiktaş transfer sölentileri bölümünü inceledim de adamlar en baştan beri gerçekten ilgilendiğimiz aldığımız yada teklif yaptığımız adamları yazmış. Soner,adriano,vida,benteke,hernanes vb.    Son sayfa girdilerinde ki forvetler dikkatimi çekti !!

Başkanın londra'da olması ve transfer politikasını göz önünde bulundurunca Boştaki NİCKLAS BENDTNER - HAL ROBSON-KANU diyorum ve

susuyorum.

Abi belirtilen kaynaklara da bakar mısın ?  :bawling:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı OrhanAker

Hernanes geliyor
O kadar linç ettik hala nefes alabiliyor üstüne hala transfer haberi veriyor :D
Hoşgeldin.

Çevrimdışı Jukebox

Tüh be abi, belki gelir diye umudum vardı sen diyince o umut da yitirdi kendini :D
Bu forumda çok güzel espriler yapılıyor bazen. :kop:

Çevrimdışı anilsevim

Versatile bir oyuncu, orta sahanın her bölgesinde verimli oynar. Defansif aksiyonları da güçlü. Daha çok servis özelliği ve duran top becerisi ile öne çıkıyor. Sosa kalibresinde bir oyuncu değil. Mevcut oyun kurgusunda katkı sağlar. Kağıt üzerinde çok da net bir şey söylenemez.

Tesekkür ederim
Duyum vs değil tabi de içimden bi ses o gelecek diyo.
Hayırlısı bakalım
Hakkaten duran toptan cok golü ve asisti var
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Ergin1903

Aboubakar'ı şöyle bir daha izleyeyim dedim. Youla-emenike karışımı gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Hamahakki

Benim isteme sebebim duran top organizasyonunda topu genellikle altıpasla penaltı arasına servis etmesi

Bu işi eskiden Alex De Souza yapardı.Sosa birkaç defa yapabildi geçtiğimiz sezon.başakşehir ve fenerbahçe maçlarında golde bulduk.bu tarz 10 numaraları hep beğenmişimdir

Çevrimdışı Yasin02

Keşke Juve Zaza'yı satmasaydı da Mandzukic'i alabilseydik  :idisapprove:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı abdusta

PortoTurkiye

Hayırlı olsun

Gomez ve ETO hala gündemde,Beşiktaşın kapıları açık

Kanatları kuvvetli bir kartalda Sosa nın boşlugunu ETO fazlasıyla karsılar

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Keşke Juve Zaza'yı satmasaydı da Mandzukic'i alabilseydik  :idisapprove:
alamazdık pek mümkün değil :)
EPL nin bütün takımları havada kapar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu forumda çok güzel espriler yapılıyor bazen. :kop:

Forum kraldır ya jandır :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yasin02

Hernanes,Belhanda,Junuzovic üçlüsünden birini seçme fırsatınız olsa hangisini seçerdiniz ?
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 23:45:40 Samet Ç ]

Çevrimdışı RevivaL

Ay sonuna kadar uykuya dalsam, işteki ihaleler bitse, transferler bitip ilk 2 haftayı galibiyetle kapatsak  :bandit:

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Etiketler: