2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392351 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

bir şeyi unutmayalım Beşiktaşa başkanlık yapmak yaptığı fedakarlık ötesinde işinede
büyük katkılarda bulunur Bir çok kapı ardına kadar açılır O nedenle minnet duymakta biraz abartı oluyor.
çabasını taktir ederiz ama fedakarlık falan abartı olur :D

Aynen Necmi Abi. Aynen.. Bu yuzden takimi ve hocayi rahatlatmasi gerekir. Sikmaya basladi artik bu bahaneler.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Aynen Necmi Abi. Aynen.. Bu yuzden takimi ve hocayi rahatlatmasi gerekir. Sikmaya basladi artik bu bahaneler.

valla yalçın neler yaşadık neler gördük o nedenle hiç bir şey sıkmıyor beni
ben seba döneminde bile bu kadar rahat değildim işin aslı
o zamanlar ne transferlere katlanmıştık bunlar hep yokluktan oluyor o zamanda kimse bilmez
yada bilipde dillendirmez ama ünlü MAF kadrosu aslında yokluk yüzünden zorunlu kurulmuş ve sabredilmiş kadroydu :D
bir proje eseri değildi ama taraftar daha sabırlıydı çünkü oralara bile kibrit çak kampanyalarından sonra gelmiştik
biz şimdi o kadar kötü duruma düşmedik belkide düştük ama sebadaki cesaret kolay kolay kimsede olmaz.

Çevrimdışı abdusta

ALT YAPI

Daniel Amokachi nin ikizleri Istanbul dogumlumu?
everton alt yapısında 5 yıl gecirmişler

saygılar

Çevrimdışı Fatih_

Bu sene Başakşehir maçını rüyamda görmüştüm 2-2 bitiyordu komik ve tuhaf haklısınız.
Maçı izler iken ben bile şaşırdım yok daha neler dedim içimden çünkü kaleler farklıydı sanki :D
Dün gecede Sosa ver Hernanezin kap bildirimini alt alta gördüm evet bende inanmıyorum böyle abuk şeylere ama olsun burada dursun :D

Çevrimdışı Jukebox

Hernanes geliyor
Senin kadar sallasam bende tuttururum bence abi  :evillol:
20 kupon yapıp 1 tane tutturunca millete tüyo verenler gibisin.  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Hernanes geliyor
Dostum zaten herkes gergin yapma böyle. Valla bi tepki yersin aklın çıkar. Yapma ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

24 yıldır üst üste 2 kez şampiyon olamamış bir takım seri şampiyonluklar yaşamış renklilerden hala daha daha büyük bir camia ise o takımı sadece sahada mücadele ederek yenemezsin saha dışı oyunlara ihtiyaç duyarsın ki sahada mücadele etme imkanları pek yok gibi tff mhk veya basını ele geçirdiler bir yere kadar işe yaradı daha da fazlası lazım Gomez Sosa ve Töre nin gitmesi ekmeklerine yağ sürüyor. Şenol Güneş bunun farkında ve bu renklilerden biri onun canını yaktı işte bu yüzden bu yerli yersiz çıkışı yaptı biz bu sene daha iyi kadro kurmak zorundayız diyor ve sonuna kadar haklı ama onun isteğini de yerine getirebilecek tek kişi var Fikret Orman... O yüzden ne yapıp edip Hoca nın işini kolaylaştırmalı 14 gün falan bekleyemeyiz şu durumda lige girip Alanya veya Konya da olası puan kaybı kaosa sürükler bizi...

Ama herşey bir yana Şenol Hoca veya Fikret başkan istifa etsin diyenler bilerek veya bilmeyerek Beşiktaş'a ihanet etmektedir... Çünkü bu iş sadece o daha fazlasına ihtiyaç duyanların işine yarayacak bizim değil, Şenol Güneş gidince Vitor perreira mı gelecek tayfur havutçu mu yoksa carvahal mi... Fikret orman yerine alternatif kim Y.D mi Rüzgar Sağnak mı Yoksa Yalçın Karadeniz mi...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Jukebox

Transfermarkt'da Beşiktaş transfer sölentileri bölümünü inceledim de adamlar en baştan beri gerçekten ilgilendiğimiz aldığımız yada teklif yaptığımız adamları yazmış. Soner,adriano,vida,benteke,hernanes vb.    Son sayfa girdilerinde ki forvetler dikkatimi çekti !!

Başkanın londra'da olması ve transfer politikasını göz önünde bulundurunca Boştaki NİCKLAS BENDTNER - HAL ROBSON-KANU diyorum ve

susuyorum.
Bendtner mi? :ebebe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu sene Başakşehir maçını rüyamda görmüştüm 2-2 bitiyordu komik ve tuhaf haklısınız.
Maçı izler iken ben bile şaşırdım yok daha neler dedim içimden çünkü kaleler farklıydı sanki :D
Dün gecede Sosa ver Hernanezin kap bildirimini alt alta gördüm evet bende inanmıyorum böyle abuk şeylere ama olsun burada dursun :D

Kalbin temiz demek ki abi =))
İnş. olur.

Çevrimiçi Necmi

ALT YAPI

Daniel Amokachi nin ikizleri Istanbul dogumlumu?
everton alt yapısında 5 yıl gecirmişler

saygılar
o dönem doğmuşlardı ama istanbul doğumlumu hatırlayamadım
eskiden oyuncu aileleri bu kadar konuşulmazdı. Haklarında bir şey bilmezdik
basındada bir saygı vardı gündeme özel hayatı getirmezlerdi.

Çevrimdışı mertnet

Bendtner kazması gelse ne gülerim ha!
Ama sinirden.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı sallapati

Senol Günes bugünkü acıklamalarının ardından istifa etmelidir. Beşiktaş başkanını hiçbir insan medyanın önüne atamaz. Bu kim olursa olsun.
Al bi snickers ye

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Senol hocayi dinledim.. Yonetime cakmiyor.. Daha cok futbolcularin gitmek istemesi moralini bozmus.. Elimizde tutamamamiza kizmis.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:38:14 atalay ]

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı sallapati

Bu arada gs floryada petrol mu buldu.. Nasil transfer yapiyor bunlar... Sanirim fb de gs de avrupadan men yemeyi onemsemiyor.. Ligde sampiyonluk amaclari...

Çevrimdışı Kuntz

Şu an lig tv de Beşiktaş-Göztepe maçını veriyorlar 2003'deki, ne maç olmuş unutmuşuz yarım saatte 5 gol :D Yalnız Ercan'da ne vurmuş. Tribünde donup kalmıştık. Neyse biraz daha nostalji yapayım ben sonra gerçek dünyaya dönerim  :lol:

Çevrimdışı Hamahakki

Ben şahsen Hernanes yerine Junuzoviç'i isterim ama umarım bize faydalı olacak olan transfer edilir

Çevrimdışı Yalçın

valla yalçın neler yaşadık neler gördük o nedenle hiç bir şey sıkmıyor beni
ben seba döneminde bile bu kadar rahat değildim işin aslı
o zamanlar ne transferlere katlanmıştık bunlar hep yokluktan oluyor o zamanda kimse bilmez
yada bilipde dillendirmez ama ünlü MAF kadrosu aslında yokluk yüzünden zorunlu kurulmuş ve sabredilmiş kadroydu :D
bir proje eseri değildi ama taraftar daha sabırlıydı çünkü oralara bile kibrit çak kampanyalarından sonra gelmiştik
biz şimdi o kadar kötü duruma düşmedik belkide düştük ama sebadaki cesaret kolay kolay kimsede olmaz.

Ama Seba zamanini bu zamanla bir tutmamak lazim. Uluslararasi futboldan bu kadar haberdar degildik. Madrid'in Barcelona'nin maclarini trt'den yilda sayili izlerdik. Ulkeye bu denli yuksek topcular gelmezdi. Bir Auman, bir Ferdinand ne biliyim Schumaher gelince sasirirdik. Seba'nin zamani diger kuluplerde cagin otesinde degildi. Simdş farkli. Artik ozellikle Besiktas'in altyapisi guclenmis durumda. Stad dersen en iyi 5'e girer. Tesislerimiz; her gelen buyuk topcular "sasirdik" minvalinde aciklamalar yapiyor. Sosyal medyalar yine ayni sekilde. Ve bir artimiz, semt kulturumuz bozulmadi. Bunlar cok guclu donanimlar. Yapacak sey basit. Guclendirin artik su takimi. Taraftar uzerine duseni yapmaya dunden razi. Gectigimiz yil son uc ic macta 40 trilyon kazandirdi kulube bu taraftar. Ama hala "kriter kriter" dersen ilerde bu ses cikarma sadece hocayla kalmaz. Hami Baskan'in dedigi "aklimizla oynanmasina dayanamiyorum" terimi var ya. Yani kusura bakmasin ben de dayanamiyorum oynanmasina.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bu arada gs floryada petrol mu buldu.. Nasil transfer yapiyor bunlar... Sanirim fb de gs de avrupadan men yemeyi onemsemiyor.. Ligde sampiyonluk amaclari...

şimdi diyelim 90 M€ açığın var ve senden bunu sıfırlamanı istiyorlar sende k.çını
yırtsan bu mümkün değil yani uyamayacaksın o zaman zaten uyamadığın noktada hiç olmazsa bu taraftan
kazanç sağlayayım dersin gs o hesap adamların bonservis sıkıntısı yok artı eksi durumuna uymak zorundalar bunuda uyamayacaklar
giderler aynı dururken gelirlerde iyice düştü. belki bir hamle yapıp şampiyon olur gelirleri arttırırız diye düşünüyorlardır :D
bunda bile sıradan isimlere yöneliyorlar
fenere gelince o uymaya çalışıyor onda bonservis sınırı var ama ne kadar uyabilecekler göreceğiz
daha ilk seneleri kadro kendi hataları dışında zorlamıyor henüz mesela kadroya oyuncu diretecek hoca alamadılar
aldıkları hoca paramı alırım işime bakarım hocası bu bile gelecek yıl beklentileri olmadığını gösterir
bence ikiside çok güç kaybetti. biz ne yapacağız birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı anilsevim

Atalay, rica etsem junusovic ile alakalı düşüncelerini alabilirmiyim
2 sezondur çok ivmeli ve ayrılmak istedigini belirtmiş.
Bize uyarmı sence
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş için Beşiktaş son şans, o yüzden buradaki imkanların kıymetini ve yapabileceklerinin maksimumunu elde etmesi gerektiğini biliyor. Şampiyonluk sonrası onun ve teknik ekibin farkındalığına dair bir şeyler karalamıştım. O farkındalığı herkesin pratikte göstermesi lazım. Bugünkü açıklamalarını da doğrusu ve yanlışı ile buna yoruyorum.

Çevrimdışı sallapati

şimdi diyelim 90 M€ açığın var ve senden bunu sıfırlamanı istiyorlar sende k.çını
yırtsan bu mümkün değil yani uyamayacaksın o zaman zaten uyamadığın noktada hiç olmazsa bu taraftan
kazanç sağlayayım dersin gs o hesap adamların bonservis sıkıntısı yok artı eksi durumuna uymak zorundalar bunuda uyamayacaklar
giderler aynı dururken gelirlerde iyice düştü. belki bir hamle yapıp şampiyon olur gelirleri arttırırız diye düşünüyorlardır :D
bunda bile sıradan isimlere yöneliyorlar
fenere gelince o uymaya çalışıyor onda bonservis sınırı var ama ne kadar uyabilecekler göreceğiz
daha ilk seneleri kadro kendi hataları dışında zorlamıyor henüz mesela kadroya oyuncu diretecek hoca alamadılar
aldıkları hoca paramı alırım işime bakarım hocası bu bile gelecek yıl beklentileri olmadığını gösterir
bence ikiside çok güç kaybetti. biz ne yapacağız birlikte göreceğiz.
Necmi abi bu yaz cok ayagimiza sıktık..yemin ediyorum şl beni hic heyecanlandirmiyor... Halbuki vodafone arena faktoruyle iyi seyler yapabilirdik... Hucum gucumuz cok eksildi.. Savunmada bekler haric gelisme yok...

Etiketler: