2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394582 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Fabri transferi sacmaligin daniskasi da ondan. Olay fabrinin iyi kaleci olup olmamasi degil @tuncaboylu olay transferin sekli.

Baba akuyu calmislar, olayi

Fabri geliyorsa, sambade neden gidiyor
Yil sonunda fabri gelecekse, boyko neden devre arasi geliyor
Fabri ile imzalamisiz tamam cik devre arasi soyle seneye kaleci var, zaten gene tolga oynayacak, boykoyu da mundar etmenin manasi ne ustune 3.5 milyon yuro canli gitti.

@Serhat Akkaya unutmus fikret orman yonetimlerinin en buyuk bombasi eriksondur

Abi sen yine bugun gerginsin. Dikkat ediyorum su avatarini mustafa pektemek yaptiktan sonra bir asabiyet bir isyankar tavirlarin var =)

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye sacma olsun, fikret ormanin demeclerine gonderme var. koskoca besiktas camiasinin baskanisin agzindan cikan her kelimeyi olcup biceceksin, yarin kullanilir. Bugun @Serhat Akkaya kullanmis, yarinn ben kullanirim, ben derken baskanin ben ben ve ben eben ve hep ben lafini da devamli kullaniyorum zaten.
Takimin yas ortalamasi 24 olsa tamam, oyuncu alirken biraz karakterine bakarsin ama takimin yas ortalamasi 28 olmus hepsi koca koca herifler olmus karakterinden ote yapabilirligine bakmak lazim artik gelecek futbolcunun.
Boyle abuk sabuk romantizm yapmak baskanin gorevi degil. Gidip alsin balotelliyi versin senol gunesin eline al sana ariza, eti senin kemigi benim 30 gol attir buna, iki seneye satacam desin ben desteklerim baskani.
Karakter ariyormusuz da bilmem neymis, karakter kizina damat alirken lazim besiktasa santrafor alirken degil.

Boş laf bunlar, Sosa olsun Gomez olsun karakterli oyunculardı ve bu karakteri sahaya yansıttılar.

Gitmek istemeleri onları karaktersiz yapmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son iki sezonda;

Ba: 13m€
Ersan: 7m€
Atınç: 6m€
Gönen: 600b€
Aras: 300b€ (kira)
Töre: 3m€ (kira)
Alexis: 400b€
Sosa: 7,5m€

Yaklaşık : 38m€

Ben daha önce böyle birşey hatırlamıyorum.Varmı yapan başka başkan ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye yazmayım bunlar yanlış değil mi? Gelecek adamların bunlardan farkını olmayacağını garanti edebilir misin? Sadece temenni edebilirsin

Serhat, bu adamlar zamanında Beşiktaş'a transfer olduklarını unuttular dostum. Kendileri hatırlamıyorlardır artık.

İlla bir değerlendirme yapacaksan, onları değil son 2 senedeki transferleri yaz artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son iki sezonda;

Öyle deme, Berat var, Sezer var, Gökhan Süzen var.  :D

Çevrimdışı Ersoy

Sosa'nın yerine Hernanes baya iyi olur. İstediğim ilk isim forvette Aboubakar olursa yine baya iyi oluruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Tolga'dan ve Pektemek'ten nefret ediyorum,bu adamların bizden nefret etmesi için taraftar her şeyi yapmalı bence.İnsanda az utanma olur be

Çevrimdışı linux

Son iki sezonda;

Bunu görmezden gelirler .  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

erikson yönetici işgüzarlığıydı sonuçta zararıda kendi cebinden karşıladığını açıkladı zaten.
Yonetime bu yoneticilik basarisini gosterini de ben almadim be @Necmi abi. Biraz @Serhat Akkaya nin uzerine cok gidiliyor. Bu bizim yonetimin cok bombalari var aslinda bence serhat seviyordur fikret ormani ama yanlislari da soylemek ve unutmamak lazim.
Ben simdi ligin ilk macini bekliyorum mesela kesin bir hakem faciasi olacak ve metin albayrak cikip abuk sabuk konusamama demecleri verecek, ben sinirdem kendimi seeedecem, balkondan atacam yani.

Çevrimdışı T.Yapici

Sen tosic olsan saba tumeri begenir misin?

Ef-sa-ne yorum olmuş  :evillol: :evillol: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bütün herkese saygılar selamlar. Polonya'dan yarim İstanbul'a geldi , mutlu mesut transfer döneminden uzak 4 gün geçireyim

Olan var, olmayan var ne nispet yapar gibi şeediyosun birader :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri transferi sacmaligin daniskasi da ondan. Olay fabrinin iyi kaleci olup olmamasi degil @tuncaboylu olay transferin sekli.

Baba akuyu calmislar, olayi

Fabri geliyorsa, sambade neden gidiyor
Yil sonunda fabri gelecekse, boyko neden devre arasi geliyor
Fabri ile imzalamisiz tamam cik devre arasi soyle seneye kaleci var, zaten gene tolga oynayacak, boykoyu da mundar etmenin manasi ne ustune 3.5 milyon yuro canli gitti.

@Serhat Akkaya unutmus fikret orman yonetimlerinin en buyuk bombasi eriksondur

Fabri transferinde terso bir durum yok, potansiyel gördüğün bir kaleciyi bedavaya bağlamışsın 6 ay önceden.

Boyko transferi asıl eleştirilmesi gereken. Ama listeye ikisini de yazarsan, o mantıksız olur.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 20:06:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Öyle deme, Berat var, Sezer var, Gökhan Süzen var.  :D

berat'ı,sezer'i söylerlerde.

Be Başkan atınç'ı alt yapıdan çıkmış oyuncuyu doğru düzgün maça çıkmamış oyuncuyu nasıl 6 milyon € sattın diye sormazlar :)

Çevrimdışı mylife1903

Boş laf bunlar, Sosa olsun Gomez olsun karakterli oyunculardı ve bu karakteri sahaya yansıttılar.

Gitmek istemeleri onları karaktersiz yapmaz.
Yahu @tuncaboylu olay sosanin gomezin karakteri degil ki @Serhat Akkaya da benim anladigim onlara karaktersiz, demedi. Baskanin demeclerine gonderme yapti.
Bence de fikret orman gerekli gereksiz biraz fazla konusmaya basladi.

Ne gerek var oyle demeclere. Karakter ariyormus bilmem ne sonra yok yedi yetimin hakki varmis, pektemek diye biri sorsa orada ne cevap verecek

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Berat

Olan var, olmayan var ne nispet yapar gibi şeediyosun birader :evillol:

Kendisi doğuştan kartal olmuş bu arada uçaktan siyah beyaz çizgili tshirtle gelmiş :D

Çevrimdışı mylife1903

Fabri transferinde terso bir durum yok, potansiyel gördüğün bir kaleciyi bedavaya bağlamışsın 6 ay önceden.

Boyko transferi asıl eleştirilmesi gereken. Ama listeye ikisini de yazarsan, o mantıksız olur.
Zaten ikisinden biri alinsa kimse yonetime laf etmezdi.
Onu diyorum ben de konu fabrinin potansiyeli falan degil. Ikisini de yazdilar iste listeye ustelik lisans ciktigina gore yabanci oyuncu bedelini de yatirmislardir demektir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mamadou Sakho diyorum..
Beşiktaşlı olmak üzere diyorum

hala serdar aziz tartısıyoruz!!

saygılar
Ben cok isterim gayet iyi stoper hele bu lig için cok cok iyi stoper
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ben cok isterim gayet iyi stoper hele bu lig için cok cok iyi stoper
Boyko dedik 3.5 dedik, 3.5 atmaya hazirlanin @Yunus Emre Dökmeci hemen geldi

Çevrimdışı anılnr

29 yaşında 3.5 Milyona al.2 Sene maksimum verim alıp oynat.31 yaşında 7.5 milyon peşin paraya sat.Mükemmel.

Çevrimdışı mylife1903

Ben arfadan 1milyon yuro saf parasi gelecekti ne oldu o is?

Çevrimdışı T.Yapici

Kanki bu trolmüş ya. =(

nasıl trolmüş bu? hesap gerçek değil mi yoksa hesap hacklenmiş mi. Nee miş anlamadım  :alala:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı onurt

29 yaşında 3.5 Milyona al.2 Sene maksimum verim alıp oynat.31 yaşında 7.5 milyon peşin paraya sat.Mükemmel.
Ama berat? Ama Sezer? Ama enaramo?

Gomez satılırsa 1000euroya kiraladığımız adamdan bonservis kazanmış olacağız.
Bunu akıl bile edemeyecek adam gelmiş ağzına ne gelirse, işine nasıl gelirse o kadarını görüp saydırıyor.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

aslında öyle değil orda makas açık olabilir ama makasın açılması saydığın takımların bayağı bizden yukarda olmasından kaynaklı :)
braga yıda ekle onlar bunlar avrupa kupalarındada başarılı sadece kendi liglerinde değil ve sürekli avrupa çapında oyuncu çıkarıyorlar
senin barçada oynayan bir ardan var onların yetişdirdiği oyuncular hep kalburüstü takımlarda üst seviye oyuncular @Kalyoncu
bu o ligin kalitesini gösterir aslında
Abi aboubakar penceresinden baktık olaya portoda 13 attıysa bizde 25 atar gibi bir mantık kurmuş arkadaşın biride sen orayı kaçırdın galiba. Çok fazla fark var üç takımla diğerleri arasında 13 atması tartışılmalı ki kadro dışı kalmış zaten.portekiz ligide çok kaliteli bir lig değil abi porto ve benfica'nın vitrin takım olmasından kaynaklı transferlerde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Iyi ki ulkeden ayrildik. Bir super kupa, bir Sosa ve ozguven kaybina neden olduk. :bandit: Saka bir yana bu takim tesadufen kurulan bir takim degil o nedenle 1,2 eksigin olmasi belki biraz sallar takimi ama asla yikamaz. 1,2 ozguven saglayacak farkli sonucla gecen sene nerden biraktiysak oradan devam ederiz.Uzerimizdeki karamsarligi atmak icin ozellikle Cenk Tosunun gol veya goller bulmasi lazim lige baslarken.

Etiketler: