2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392812 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezer
Enaramo
Gökhan
Dani
Pedro
Milosevic
Berat
Boyko
Fabri
Günay
Fenerde oynamış zenci hah ismi aklıma geldi niang

Fernandes'in bedelsiz gitmesi Pektemekle sözleşme yenilenmesi Tolga ile.sözleşme yenilenmesi

Hiç üşenmiyorsun değil mi, hala Berat, Sezer falan yazıyorsun.  :D

Bu arada Fabri neden o listeye girdi, bir resmi maç oynasın önce.  :lol:

Çevrimdışı Fatih_

Sezer
Enaramo
Gökhan
Dani
Pedro
Milosevic
Berat
Boyko
Fabri
Günay

Fernandes'in bedelsiz gitmesi Pektemekle sözleşme yenilenmesi Tolga ile.sözleşme yenilenmesi

Kaçtır o kadar sığ yazıyorsun ki kötü gün de ortaya çıkan renkliler gibisin.

Bu şekil muhasebe yapmak istiyorsan bunların yanına renklilerin krasiçleri,topuzları, hayroviçleri, ontiveroları ve birçok sayamadığım diğerlerinide yaz.

Ve ayrıca bunların yanına başarılı transferleri, nerelerden bütün bu imkansızlar içerisinde (renklilerin her imkanı vardı) stadsız şampiyonluğu getiren takımı oluşturduğumuz transferleri de ekler isen tam bir muhasebe yapabilirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç İşteyim bakamıyorum . Ne yazıyo? Geliyo mu Hernanes?
Hernanes dostum Beşiktaş'ta başarılar dilerim yazmış.

Çevrimdışı Renton

Aboubakar+Hernanes olursa her sey yoluna girer
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

FFP anlaşmasını da yanlış okumamak gerek. UEFA; 8 adet homegrown oyuncu sınırlaması koyarak, başa baş hesap açığı (-) verme diyerek transferde mali sınırlamalar koyarak, 'üret' diyor. Biz n'apıyoruz? Bunun aşılması gereken bir engel olarak görüyoruz; halbuki bu bir model, angarya değil. O yüzden kısa, orta ve uzun vadeli planlar çok önemli. Yoksa gündelik başarılar ile avunuruz.   

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaçtır o kadar sığ yazıyorsun ki kötü gün de ortaya çıkan renkliler gibisin.

Bu şekil muhasebe yapmak istiyorsan bunların yanına renklilerin krasiçleri,topuzları, hayroviçleri, ontiveroları ve birçok sayamadığım diğerlerinide yaz.

Ve ayrıca bunların yanına başarılı transferleri, nerelerden bütün bu imkansızlar içerisinde (renklilerin her imkanı vardı) stadsız şampiyonluğu getiren takımı oluşturduğumuz transferleri de ekler isen tam bir muhasebe yapabilirsin.
Ne kadar sığ olduğunu tek yazınla başardığın için ayrıca teşekkür ederim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

Şu transfer başlığında gördüğüm açık ara en saçma yorum olmuş. Tebrikler.
Niye sacma olsun, fikret ormanin demeclerine gonderme var. koskoca besiktas camiasinin baskanisin agzindan cikan her kelimeyi olcup biceceksin, yarin kullanilir. Bugun @Serhat Akkaya kullanmis, yarinn ben kullanirim, ben derken baskanin ben ben ve ben eben ve hep ben lafini da devamli kullaniyorum zaten.
Takimin yas ortalamasi 24 olsa tamam, oyuncu alirken biraz karakterine bakarsin ama takimin yas ortalamasi 28 olmus hepsi koca koca herifler olmus karakterinden ote yapabilirligine bakmak lazim artik gelecek futbolcunun.
Boyle abuk sabuk romantizm yapmak baskanin gorevi degil. Gidip alsin balotelliyi versin senol gunesin eline al sana ariza, eti senin kemigi benim 30 gol attir buna, iki seneye satacam desin ben desteklerim baskani.
Karakter ariyormusuz da bilmem neymis, karakter kizina damat alirken lazim besiktasa santrafor alirken degil.

Çevrimdışı celiker1

Gecen sene bana sonsuz mutluluklar yaşatmış olan bu takımın her bir parcası bugün nereye giderse gitsin,ne yaparsa yapsın hepsini çok seviyor ve hakkımı helal ediyorum.Yolun açık olsun SOSA
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

olur mu :) Bir olay çıksada yönetimi eleştirsek Beşiktaş'ı kötülesek diye hazır kıta bekleyen insan sayısı çok :)

Real madrid,barcelona bile hatalı takıma uymayan transferler yaparken.

FEDA sezonunda 20 tane oyuncuyu 10 milyon € aldığımız oyuncuları yazıyorlar :)

Ama nedense oğuzhan'ı,tolgay'ı yazmıyorlar bunları sudan ucuza aldık :) Oğuzhan 350.000 € alındı 14 milyon € piyasa değeri :)

Çevrimdışı Bishamon

@atalay Hernanes, Sosa'nın yerini doldurur mu?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Niye yazmayım bunlar yanlış değil mi? Gelecek adamların bunlardan farkını olmayacağını garanti edebilir misin? Sadece temenni edebilirsin
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Hernanes kiralık olur heralde, 13 milyon euro'ya satın alınmıştı geçen sene.
Başka ihtimali yok ancak kiralık getirebilirsin. Ki ben geleceğini tahmin etmiyorum bu Sosa konusu ilk patladığında oyuncuya teklif götürmüştük oyuncuda kabul etmemişti.

Çevrimiçi Necmi

Portekizde Benfica,porto ve lizbonda 20 den aşağı gol atıyorsa o adam transfer edilirken iki kere düşünülmeli.makas çok açık abi bizde öyle değil. Benim fikrim bu yönde :)kiesling felan zorlasak olmazmı ne dersin abi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında öyle değil orda makas açık olabilir ama makasın açılması saydığın takımların bayağı bizden yukarda olmasından kaynaklı :)
braga yıda ekle onlar bunlar avrupa kupalarındada başarılı sadece kendi liglerinde değil ve sürekli avrupa çapında oyuncu çıkarıyorlar
senin barçada oynayan bir ardan var onların yetişdirdiği oyuncular hep kalburüstü takımlarda üst seviye oyuncular @Kalyoncu
bu o ligin kalitesini gösterir aslında

Çevrimdışı Tolga

Hernanes, Sosa'dan sonra bence yapılabilecek en iyi transfer olur ve umarım bu transfer gerçekleşir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Hernanes, Sosa'dan sonra bence yapılabilecek en iyi transfer olur ve umarım bu transfer gerçekleşir.

inşallah :)

Çevrimiçi Necmi

hernanes olsa sosa nın adı bile hatırlanmaz :) bence

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adı geçen alternatifler arasındaki en iyi oyuncu
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

@atalay Hernanes, Sosa'nın yerini doldurur mu?

Muadili değil. Fakat Sosa sonrası isteyeceğim ilk isim. Katkısı sahada belli olur.

Çevrimdışı Tolga

inşallah :)
hernanes olsa sosa nın adı bile hatırlanmaz :) bence
Adı geçen alternatifler arasındaki en iyi oyuncu
Katkısı Sosa'dan da fazla olabilir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onurt

Sezer
Enaramo
Gökhan
Dani
Pedro
Milosevic
Berat
Boyko
Fabri
Günay

Veee hepsini toplayınca tabata Bonservisi etmiyor.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

Fabri transferi sacmaligin daniskasi da ondan. Olay fabrinin iyi kaleci olup olmamasi degil @tuncaboylu olay transferin sekli.

Baba akuyu calmislar, olayi

Fabri geliyorsa, sambade neden gidiyor
Yil sonunda fabri gelecekse, boyko neden devre arasi geliyor
Fabri ile imzalamisiz tamam cik devre arasi soyle seneye kaleci var, zaten gene tolga oynayacak, boykoyu da mundar etmenin manasi ne ustune 3.5 milyon yuro canli gitti.

@Serhat Akkaya unutmus fikret orman yonetimlerinin en buyuk bombasi eriksondur

Çevrimiçi Necmi

Niye yazmayım bunlar yanlış değil mi? Gelecek adamların bunlardan farkını olmayacağını garanti edebilir misin? Sadece temenni edebilirsin
yok sen yazabilirsin ama bir şeyide düşün yönetim eleştirmek için sadece
dört yıl önce gelmiş ve başlangıçta herkesin zaten kabul ettiği hatalardan başka bir şey bulamıyorsunki
sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun bu bile yönetimin doğru olduğuna işarettir sen anlamazsın belki ama
senin eleştirin bile bizi düşüncelerimizde haklı gösteriyor :D

Çevrimiçi Necmi

Fabri transferi sacmaligin daniskasi da ondan. Olay fabrinin iyi kaleci olup olmamasi degil @tuncaboylu olay transferin sekli.

Baba akuyu calmislar, olayi

Fabri geliyorsa, sambade neden gidiyor
Yil sonunda fabri gelecekse, boyko neden devre arasi geliyor
Fabri ile imzalamisiz tamam cik devre arasi soyle seneye kaleci var, zaten gene tolga oynayacak, boykoyu da mundar etmenin manasi ne ustune 3.5 milyon yuro canli gitti.

@Serhat Akkaya unutmus fikret orman yonetimlerinin en buyuk bombasi eriksondur
erikson yönetici işgüzarlığıydı sonuçta zararıda kendi cebinden karşıladığını açıkladı zaten.

Çevrimdışı Fatih_

Ne kadar sığ olduğunu tek yazınla başardığın için ayrıca teşekkür ederim :)

Hadi  renklileri yaptıkları yanlış transferlerin bizim kaç katımız olduğunu karıştırmıyorum bizi alakadar etmez.
Bunların yanına başarılı transferleri yazar mısın lütfen!
İçinde bulunduğumuz mali durumu ve stadımızın olmadığını ekler misin.

Etiketler: