2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363915 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'dan direk 6 m euro gelecekmiş galiba. 2.5 m euro da G.Töre'den var yani toplamda 8.5 m euro'muz olacak.

Gil kiralık ve Gomez'i de ikna edip 3.5 m euro gibi bir bonservisle geri getirebilsek sadece 10 numara derdimiz olur.

Kalan 4.5-5 m euro gibi bir parayla da 10 numara almak için uğraşırız da kim gelir onu kestirebilmek zor. (Hernanes'i ikna edebilirsek onun gelmesini isterim.)
Tolga güzel düşünceler hernanes sosadan daha iyi bir adam ben cardonayı istiyorum ama almazlar ziyech'i alsak da olumlu 8 9 m euro diyorlar 5 6 bu sene 2 3 seneye gibi iyi olmaz mı ?

Çevrimdışı linux

Arkadaşlar neden moraller bozuk anlamıyorum.  Herkes umutsuz. 

Bu yönetim zamanında güzel transferler yaptı şimdi de yapacak . Sosa gider başkası  gelir . Emin olun yerleri dolar .

Biraz sabir

Çevrimdışı tuncaboylu

Kur üzerinden hesap yapanlar için yazdım onu.
Fifa'lık olan davalar ve mahkemesi süren ihtilaflı davalar o borç içinde gözükmüyordu. Yani kulüp yüzlerce fazla dava kapattı ya, o davalarckapanınca borç olarak gözükmeye başladı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Tolga güzel düşünceler hernanes sosadan daha iyi bir adam ben cardonayı istiyorum ama almazlar ziyech'i alsak da olumlu 8 9 m euro diyorlar 5 6 bu sene 2 3 seneye gibi iyi olmaz mı ?

Twente bu teklife olumlu bakarsa olabilir tabi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Benim şahsen transferde güvendiğim iki kişi var. Birisi Serdar Sarıdağ yönetime çok yakın diye, ikincisi de Murat Özen haberleri genelde kesinleşince verdiği için. Serdar Sarıdağ az önce şu tweetleri attı :

"Yönetim ve transfer komitesi çok iyi işler yapıyor. Çok akıllıca hamleler. Eğer o transferler biterse, yıkılır buralar."
"Emin olun hepiniz yakında çok mutlu olacaksınız. Biraz  sabır..."

Çevrimdışı talha

Bu yönetim zamanında güzel transferler yaptı şimdi de yapacak . Sosa gider başkası  gelir . Emin olun yerleri dolar .

Biraz sabir
Açıkcası son döneme sıkışan hiçbir transferi yapamadılar ya da adam akıllı birini getiremediler bunda da aynı olma ihtimali yüksek tabi pazarlıklar yapıldıysa bilemem

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Benim şahsen transferde güvendiğim iki kişi var. Birisi Serdar Sarıdağ yönetime çok yakın diye, ikincisi de Murat Özen haberleri genelde kesinleşince verdiği için. Serdar Sarıdağ az önce şu tweetleri attı :

"Yönetim ve transfer komitesi çok iyi işler yapıyor. Çok akıllıca hamleler. Eğer o transferler biterse, yıkılır buralar."
"Emin olun hepiniz yakında çok mutlu olacaksınız. Biraz  sabır..."
Serdar da boş beleş onunda birşey bildiği yok Murat yazmadıkça ben inanmıyorum Murat kesinkeşmeyen hiçbir şeyi yazmıyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa'nın gitmesine çok üzüldüm. Kalacak diye hazırlamıştım kafamı. 7.5 milyon euro çok iyi para, ama çok üzüldüm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Serdar da boş beleş onunda birşey bildiği yok Murat yazmadıkça ben inanmıyorum Murat kesinkeşmeyen hiçbir şeyi yazmıyor

Yönetime en yakın gazeteci o. O yüzden bana göre diğerlerinden bi tık önde.

Çevrimdışı Kalyoncu

Biraz sabir
Yerleri bir şekilde dolar ama çok geç kalındı.her mevki halledilmiş olsa sosayı satarsın 15 gün onun yerine birini ararsın Avrupa piyasasına bak kim gelebilir seni tatmin eder herkesin dilinde hernanes gelmezse kaldık. Hep tekrara düşüyorum ama sosa kanatada yazılabilecek bir adam q7-sosa,olcay-sosa,aras-sosa. Kanat opsiyonlarınıda arttırmış oluyorsun.31 yaşındaki adamada 7.5 çok iyi para işte yönetim en ciddi sınavını verecek

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hamahakki

Yönetime en yakın gazeteci o. O yüzden bana göre diğerlerinden bi tık önde.

Şafak sina'da fena değil o da yönetime yakın

Çevrimdışı sosyalkartal

hernanes biz de dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Bishamon

sen yine mi çıktın ortaya...

Çevrimdışı Kalyoncu

hernanes biz de dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi 
Güzel ülkemin durumunu direk bu arkadaş özetliyor :)ne derse desin ne yaparsa yapsın unutuluyor bir şekilde tekrar hortluyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Şafak sina'da fena değil o da yönetime yakın
Evet Şafak Malatya da fena değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağatay

Biraz sabir

Yazinin sonundaki biraz sabır kismini anlayamadim. Yani transfer sezonunun sonuna geldigimize göre bu biraz sabir devre arasini mi işaret ediyor :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yazinin sonundaki biraz sabır kismini anlayamadim. Yani transfer sezonunun sonuna geldigimize göre bu biraz sabir devre arasini mi işaret ediyor :D
Sabır sabır ya sabır transferleri beklediğimiz kadar kızları beklemedik

Çevrimdışı Tolga

16 gün sonra transfer dönemi bitiyor o yüzden sabredin :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onurturan

@Mehmet Ali C. bak kim geldi :D
Allahtan başka bişey istesem olacakmış :D

Çevrimdışı legendmaster

7,5 milyon euroya sosanın satılması çok doğru ben öyle ahım şahım bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum

Çevrimdışı Çağatay

16 gün sonra transfer dönemi bitiyor o yüzden sabredin :evillol:

Hee bak onu sabirla bekliyorum işte
Bir an evvel bu zulum bitsin diye :D

Çevrimdışı Çağatay

Sabır sabır ya sabır transferleri beklediğimiz kadar kızları beklemedik

Zamaninda kizlari da bekledik hani
Birbirimizi kandirmayalim :D

Çevrimdışı Kuntz

Enseyi karartmanın lüzumu yok. Başkan ne yaptı etti Sosa'yı istediği paraya okuttu. Mevzu ilk başladığı andan itibarende kafasında Sosa'yı satmak vardı sanırım ve yine ince bir operasyon ile sonuca ulaştı. Sosa'yı sattıktan sonra oluşacak kalemi ve transferleride düşünmüştür herhalde. Hatta ben bu satışa göre kasada bekleyen sözleşmeler olduğunu düşünüyorum. Bugün yarın keyifler yerine gelir. Hepimize işkence geliyor şu süreçler ama FFP yüzünden buna mecbur kaldık. Demirören gibi sağa sola para saçıp Beşiktaş'ın geleceğini neredeyse tehlikeye atan bir başkandansa böyle ince eleyip sık dokuyan, genelde bizi kanser eden ama Beşiktaş'ı kademe kademe ileri taşıyan başkan yeğdir. Sıfırdan Feda sezonu ile birlikte üzerine koydu. Stat tamam. Şampiyonluk tamam. Sırada istikrarlı başarı var o da olacak inşallah.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hoaydaaaaaaa
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: