2016/17 Transfer Sezonu
×
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364207 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Töre: 4 gol 7 asist; Sosa 7 gol 13 asist; Mario 26 gol 3 asist: 37 gol + 23 asist. Çok büyük güç kaybettik hücumda. Bakalım yönetim nasıl dolduracak yerini.

Çevrimdışı Alper1903


Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En dogrusu olmus. Okadar lakayt hareketlerden sonra Sosa'nin takimda kalmasini istemiyordum. Yonetim akillica bir is yapti, satmiyoruz ayagina fiyatini yukseltti, Milan'da afiyetle yedi.

7.5 milyon euro Sosa icin fazla bir rakam, yonetimi tebrik etmek lazim. 31 yasinda ki adama 7.5 milyon euro bonservis almak nerden bakarsan bak buyuk basaridir. Sosa hem 3.5 milyon euro'ya geldi hem 2 sezondur iyi katki sagladi, yani hem parasini cikardi hemde iyi para kazandirdi.

Simdi sira yerine gelecek oyuncuda. Muhtemelen bu yili gecistirmek icin 29-32 arasinda birisini getirtecekler. Hernanes olabilir ama bence genc bir oyuncu bulmak lazimdi. 25 yasinda birisi cok daha iyi olurdu ama sanmiyorum.

Milosevic ve Boyko icin de transfer dedikodulari var. Ikisinden de minimum 5 milyon euro alsak 12-15 milyon euro transfer butcesi olur, iki stoper, bir forvet rahat rahat alinir, geriye kalan parayla da bir orta saha ve bir sol bek bile kiralik alinabilir.
Edwin cardona 1.ci tercihim olur Hakim ziyech de 2.


 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadı son dört senede hangi gelirlerimizle yaptık biz?


 
Sermaye artırımı ve aktifbank gibi yöntemlerle. Kombine satışı vs gibi etmenlerde var tabi ve parası peşin alınan bir kaç sponsorluk anlaşması
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı linux

birisi yazmıştı foruma geçen gün sosa satılsa yerine kagawa alıncak dı diye şimdi alınsın işte tam sırası :)


Ben demiştim. 

Kagawa , lima , junuzovic, eduardo vargas ,,,,,,,orta saha

Benteke , babacar , gomez , abubakar ,,,,,,,,forvet

Gil , mauricio , vida (tam zamanı ) defans

Çevrimdışı Librarius


Bu hafta izledigim her mac bana Tolga'yi andiriyor... Allah askina West Ham'in kalecisinin cikardigi topu gorunce gercekten cok ozendim.

Ayni pozisyonda Tolga golu yerdi ve bazi Tolga sever arkadaslar "kalecinin sucu ne ki, top koseye gitti" derdi. Iste kardesim Besiktas'in kalecisi o koseye giden topu da cikaracak. Buyuk takimin buyuk kalecisi olur. Besiktas kalesini kendi seviyesine cekemezse kendisi Tolga seviyesine iner er veya gec.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birisi yazmıştı foruma geçen gün sosa satılsa yerine kagawa alıncak dı diye şimdi alınsın işte tam sırası :)
AlamaZsınnnn


 

Çevrimdışı cursedofdragon

KAÇ GÜN KALDI?
▶️ İlk Lig Maçına: 5
▶️ Transfer sezonunun bitmesine: 16
▶️ İlk Şampiyonlar Ligi Maçına: 29
▶️ İlk Derbiye: 41

Eksikler ; 1 Stoper,1 ofansif orta saha 1 forvet.

Çevrimdışı Çağatay

hayırlı olsun bakalım
2 hafta kaldı kimleri alacaz

yada şöyle söyleyeyim
2 hafta kala hangi takımlar
forvetlerini ve 10 numaralarını bize satar ???
bir de stoper vardı değil mi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

AlamaZsınnnn


 

alamıyacağımızı bende biliyorum bir arkadaş yazdığı için yazdım tam onu alıcaktık dedi hadi alalım bende dedim :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben avukat olduğum için az çok biliyorum Büyükşehir'in vekilliğini yapıyorum faizi ortadan kaldırmak için ya bankayla anlaşacaksın ya da g.menkul satacaksın faizden ancak öyle kurtulursun şu an için kulübün böyle bir imkanı olduğunu düşünmüyorum şu an var olan çarkı kör topal yürütebilirsin ne Zaman temlikler çözülür toplu para girişi olur borç o Zaman azalmaya başlar bu da 2019 dan itibaren olacak gibi görünüyor
2019 a kadar mevcut faiz yüküyle borç 2 trilyonu geçer
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr


Ben demiştim. 

Kagawa , lima , junuzovic, eduardo vargas ,,,,,,,orta saha

Benteke , babacar , gomez , abubakar ,,,,,,,,forvet

Gil , mauricio , vida (tam zamanı ) defans
Valla bunlardan üçü gelecekse Babacar dışında hiç farketmez derim ben  :D

Çevrimdışı Çağatay

en azından şu yapılsa bari

forvet ve stoper kiralık
ama ofansif ortasahayı bonservisi ile

örn: ziyech
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

en azından şu yapılsa bari

forvet ve stoper kiralık
ama ofansif ortasahayı bonservisi ile

örn: ziyech

8-9 milyon € istiyorlar.

Çevrimdışı Çağatay

8-9 milyon € istiyorlar.

tamam işte
5-6 M şimdi kalanını da seneye filan verirsin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Bence en güzeli şu olur. Forvete kiralık Aboubakar veya Benteke, stopere yine kiralık Martins Indi veya Sakho. Kalan parayla da artık lima, junuzovic, ziyech, cardona veya başkası artık kimi getirebiliyorsan hangisine paran yetiyorsa onu getir orta sahaya bonservisiyle. Biz de heykelini dikelim  :tabe: :tabe:

forvet yok, ortasaha yok, stoper yok kaleci zaten yok. yani takımın omurgası komple gidik. ve 5 gün sonra lig başlıyor. bu sene bakalım neler olacak.

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Sosa, 7,5 milyon €'ya Milan'da! Milan 6 milyon €'yu peşin, 1,5 milyon €'yu Aralık ayında ödeyecek. Transfer yarın açıklanacak. (A Spor)


Boyko + miloseviç bunlardan da para gelse .

Çevrimdışı Jukebox

Vida,Gomez,junuzovic tamamdır. :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

Yönetimin B planı varmı göreceğiz inşallah vardır yoksa ligin ağası eliyle şampiyonluğu x bir takıma eliyle verecek. :bandit: Ben olsam asla lige 5 gün kala Sosa Transferine izin vermezdim herşeyin uygun zamanı var.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 22:37:06 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Savaş

Porto ile Martins Indi ve Aboubacar paketi icin konuşmak lazım. Opsiyonlu kiralık olarak ikisi de. ikisine 3-4 milyon euro versek sanırım 8-9 milyon gibi bir para elimize kalıyor.

Göm hepsini Sosa'nın yerine alacağın adama.



GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı legendmaster

gökhan töre chelsea west ham maçında oyuna girdi

Çevrimdışı Çağatay

Yönetimin B planı varmı göreceğiz inşallah vardır yoksa ligin ağası eliyle şampiyonluğu x bir takıma eliyle verecek. :bandit: Ben olsam asla lige 5 gün kala Sosa Transferine izin vermezdim herşeyin uygun zamanı var.

Yönetimin A Planı var mı ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onurturan


Çevrimdışı Tolga

Sosa'dan direk 6 m euro gelecekmiş galiba. 2.5 m euro da G.Töre'den var yani toplamda 8.5 m euro'muz olacak.

Gil kiralık ve Gomez'i de ikna edip 3.5 m euro gibi bir bonservisle geri getirebilsek sadece 10 numara derdimiz olur.

Kalan 4.5-5 m euro gibi bir parayla da 10 numara almak için uğraşırız da kim gelir onu kestirebilmek zor. (Hernanes'i ikna edebilirsek onun gelmesini isterim.)



Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...


Etiketler: