2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368133 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İyide abi o maaşı 3.5 milyon adamı bonservis vermeden nasıl alacan hadi verdin ne kadar vereceksin 8-10 ? belki daha fazla.
Rustu oynasaydi iki sene daha sen de o arada kaleci arasaydin. 2 sene icinde bulurdun bir kaleci. Simdiye piserdi genc olsa biz gidip tolgayi aldik. Benim elestirdigim tolga degil. Tolga bence de ikinci kaleci olur ama bir suru kaleci almaya ne gerek var. boykoyu neden aldik sen bu adamin tutmayacagini goremiyorsAn transfer falan yapma zaten. Bu murat124 alip ferrari performansi beklemektir.

Çevrimdışı atalay

Yerel rakiplerimizden iyi olmamız bir şey ifade etmiyor. Bizim geçen sezon ki Beşiktaş'tan iyi olmamız gerekiyor! 15 gün sonra tüm sezon planlamasını ve süreci daha sonra oyunu değerlendiririz. Şu ana kadar ise doğruların uzağında bir Beşiktaş var.

Çevrimdışı b.damatoglu

Yerel rakiplerimizden iyi olmamız bir şey ifade etmiyor. Bizim geçen sezon ki Beşiktaş'tan iyi olmamız gerekiyor! 15 gün sonra tüm sezon planlamasını ve süreci daha sonra oyunu değerlendiririz. Şu ana kadar ise doğruların uzağında bir Beşiktaş var.
İmza...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

sakatlıgı örnek verdim sadece. planlama yapılırken birinci kaleci ospina yedeği utku üçüncü kaleci alt yapıdan böyle bir planlamayla 50 maç oynayacagın sezona giremezsin hiç bir hoca başkan kabul etmez bu riski göze alamazlar..
Ospina tolga utku olsa kimse zaten konusmaz kaleyi, ospina gunay utku olsa bile cezali falan olmadikca kaleci kale mevkisinin adi gecmez forumda. Simdi oturup fikret orman transferlerini cikartmak istemiyorum ama bir buyuk takima bu kadar kaleci transferi yapilmaz. Stoper hikayesine dondu.
AlamiyorsAn kaleci cikarsin param yok kaleciye verecek veysel oynayacak dersin butun camia destek olur, cocugun arkasinda durur.
Hem param yok diyecen hemide abuk zabuk kaleci toplayacan ee ozaman da insanlar soruyor iste.
Tolgadan giriyorlar konuya
Boykodan cikiyorlar
Ustune fabri geliyor falan
Sonr kaleci antrenoru birakiyor gidiyor

Bu kaleci transferlerinin savunulacak tarafi yok. Para yok diyoruz 3.5 saydik boykoya

Çevrimdışı OrhanAker

Rustu oynasaydi iki sene daha sen de o arada kaleci arasaydin. 2 sene icinde bulurdun bir kaleci. Simdiye piserdi genc olsa biz gidip tolgayi aldik. Benim elestirdigim tolga degil. Tolga bence de ikinci kaleci olur ama bir suru kaleci almaya ne gerek var. boykoyu neden aldik sen bu adamin tutmayacagini goremiyorsAn transfer falan yapma zaten. Bu murat124 alip ferrari performansi beklemektir.
Boykoyu niye aldık çünkü daha iyisi için daha fazla para vermemiz gerekiyordu ama yok
taraftar çok fazla baskı yaptı kaleci transferi için ve mecbur alındı.

Çevrimdışı Ayberk

Tolganın lizbon maçı sonrasindaki baskıyla devre arası yapılan bir transfer Boyko transferi. bir kaleci alınmasaydı ve tolga 2. yarı iyi performans yakalamasaydı ve şampiyon olunmasaydı herkes hop oturup kalkacaktı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı worns

Bu da yanlis mantik. Plan yapilirken kimse sakatlik olur diye plan yapmaz. Adriano sakatlansa, tosic stoperde kirmizi gorse kim oynayacak. Olumsuz dusunerek plan yapilmaz.
Genel kabuller vardir.

Mesela birinci kalecin rekabete girmeyen ishal olsa bile yanina oturak alarak oynayan biri olur
Ikinci kalecin birinci kalecin5 sene sonra ucuncu kaleci olunca kaleye gececek kaleci olur
Ucuncu kalecin ise ya cok genc yetenekli bir cocuk olur yahut eski yasi37-38 olmus eski birinci kalecin olur.
Ben ucuncu kalecinin yasli olmasini isterim, hem az paraya oynar hem kalecileri calistirir ve destek olur hem de takimi deplasmanlari ligi, futbolculari anlatir teknik direktore destek olur.
Bizim cordoba sonrasi dogru duzgun birinci kalecimiz oldu ben o runje miydi neydi onu begenmistim Ama ne olduysa cekti gitti adam

Runje hakikaten iyi kaleciydi. Taraftar yazık etti adama. Geldi adam, dilini bilen yok, ortama alışmakta zorlandı ilk dönemlerinde kötü goller yedi. Taraftar protesto etti, dalga geçti. Runje, ilk döneminden sonra toparlandı, ligin ikinci yarısında oldukça iyi maçlar da çıkardı. Ama karakterli adamdı. Tribün arayı düzeltmeye çalışsa da dönüp bakmadı, yüzü gülmedi adamın. (Gerçi hep soğuk duran bir tipti, tam Doğu Avrupalı kaleci) Sene sonunda da Lens'e gitti. Orda epey oynadı futbolu bırakmadan.

Hep üzüldüğüm adamlardan olmuştur Runje. Sen yazınca aklıma geldi.

Çevrimdışı mylife1903

Boykoyu niye aldık çünkü daha iyisi için daha fazla para vermemiz gerekiyordu ama yok
taraftar çok fazla baskı yaptı kaleci transferi için ve mecbur alındı.
Bu is taraftar baskisiyla oluyorsa kapatalim tukkani yahu
Ustelik taraftar baskisi olsa tolga ile zor yenilerlerdi sozlesmeyi.
Ismail konusunda da taraftarin bir baskisi olamadi
Daha pettemet var

Boykoya yok yerimizden 10milykn yeni turkiye lirasi saydik manyak para. Sambade izledi mi mesela boykoyu? Izlediyse ne rapor verdi? Izlemediyse kaleci antrenoru e izletmeden kaleci mi alir, muz cumhuriyetimi burasi?

Çevrimdışı asi_kartal

İşte bende bundan bahsediyorum bizim artık 1 tık ileri geçip yolumuza bakmamız lazım. Ama her zaman ki gibi ne zaman iyiyi yakalasak üstüne koyup ilerliyemiyoruz ve başarının devamı gelmiyor, günlük yaşayıp sonrasında saç baş yoluyoruz. Halbuki senin sistemin oturmuş eksik bölgelerine gereken çalışmanı yap yoluna devam et. Hem kendinizi yoruyorsunuz hem taraftarı..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı kuzey

ya bu bizim başkan transferde ucuza oyuncu peşinde koşuyorda pahalı alacağı oyuncunun kazandırdıklarını bir türlü hesap edemiyor bak musleraya,alacağı kaleci şampiyonlar liginde bize altı puan kazandırsa parası çıkar maç hasılatı+şampiyonlar ligi parası ligde de keza aynı geçen sene şampiyon olduk tff den gelen para şampiyonlar ligine direk katılma bedeli bu senenin stad hasılatları forma satışları sanki başkan bizi yiyormuş gibi geliyor bana varyemez amca modeli

Çevrimdışı Mavi Tuna

Şu anki ortam çok negatif ve iyi bir enerji vermiyor açıkçası. Umarım yansıması ve devamı böyle gitmez. 15 gün kaldı bakalım. Bu süre zarfında her şey netleşecek ve ona göre konuşmak daha kolay olacak.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı KUMANOVALI

Zlatko Junuzovic ?!?!?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı anılnr

Rüştü bizdeyken heleki son senesinde çoktan bitmişti.Frikiklerde tuttuğu köşeden içeri alıp sonra baraja kızardı :D

Çevrimdışı OrhanAker

Bu is taraftar baskisiyla oluyorsa kapatalim tukkani yahu
Ustelik taraftar baskisi olsa tolga ile zor yenilerlerdi sozlesmeyi.
Ismail konusunda da taraftarin bir baskisi olamadi
Daha pettemet var

Boykoya yok yerimizden 10milykn yeni turkiye lirasi saydik manyak para. Sambade izledi mi mesela boykoyu? Izlediyse ne rapor verdi? Izlemediyse kaleci antrenoru e izletmeden kaleci mi alir, muz cumhuriyetimi burasi?
yapma abi o kadar dile düştüki tolganın durumu başkan bile kamera önünde baktım kaleci yok ben geldim dedi :D
İsmaile hiç bir zaman taraftarın bütünü tarafından koyulan büyük bir tepki olmadı bireysel olarak sövdük geçtik :D
Pektemek konusu karışık şimdi hiç giremem ona :akuma:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rekabet eden kaleci arıyoruz denirken tepkiyi koyacaktınız. Rekabet eden kalecinin ne manaya geldiğini herkes öğrendi sanırım . Dün Omeruo'ya nasıl tepki verildiyse o söyleme de aynı şiddetle tepki gösterilecekti. Boyko'nun gelişi ile yanlış bir sürece girildiği kendini belli etmişti . Zamanında gereken yapılacaktı.
Şu an elde fazla seçenek yok. İzlenecek yol da az çok belli. Yabancı kalecilerden birini elden çıkarmak şart. O isim muhtemelen Boyko olacaktır. Fabricio'nun performansını görmek lazım .Kimse antrenmanda, hazırlık maçlarında Fabri şöyle böyleydi demesin . Resmi bir müsabakada G.S. gibi 11 kişilik oyuncu karmasına karşı değil takım olmayı başarabilmiş savunma, atak organizasyonlarında etkili, baskı ve presi güçlü  takıma/takımlara karşı izlemek lazım Fabricio'yu da. Sadece antrenman ve hazırlık maçlarındaki performansına göre bir oyuncuya not vermeye kalkışmak hata. Fabricio'nun durumunu görüp ona göre sonraki adıma karar vermeli.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 13:49:51 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Laf anlamayan sizsiniz. Kadroda 2 yabanci kalecimiz zaten var. Muhtesem transfer anlayisimizin sonucu. Tolga yedek diyorsunuz da Tolga bunca hataya ragmen kupa final macina ilk11 cikiyorsa ilk11 cikmaya devam edecektir. Ucretler aciklandi mi bilmiyorum ama Tolga Fabri ve Boyko'dan fazla ucret aliyodur ya da en az onlar kadar aliyodur. Tolga'nin yedek olmasi icin oncelikle yaptigin transferle onerdigin sozlesmeyle Tolga'ya sen yedeksin diyeceksin. Stadda taraftar Tolga yuzunden birbine girince de alkislarsiniz.

Sevgili dostum, kadroda 2 yabancı kaleci olmasını savunan yok. Zaten Boyko da hala satılmaya çalışılıyor, Malaga söylentileri var.

Öte yandan arkadaşların sana anlatmaya çalıştıkları, ama senin bir türlü anlayamamakta ısrar ettiğin nokta kadronda 10 tane yabancı kaleci de olsa 18'de 1 tane yerli olması gerekiyor.

Fikirlerine saygı duyuyorum, ama scout'lara yerli Türk kaleci bulmalarını önerecek kadar anlamsız bir öneri getirirsen insanlar "ne diyor bu adam" şeklinde düşünürler.

Bu arada o silinen mesajını da okudum, yalamak falan şık olmuyor. Terbiye sınırlarını zorlarsan, karşılığını alırsın. Haberin olsun.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Junuzovic ismi geçmeye başladı.. ayrıca sosa+milo+boyko= 11M € gördüm doğruluğunu bilemiyorum

Çevrimdışı EagleForce

scoutlar yada yönetim büyücü değilki olmayan bir şeyi yaratabilsinler :alala:
geçen sene gs ikinci kaleci olarak vardıda mı cenke 1M bonservis verip bizden aldılar.
bizim kulübeye layık görmediğimizi adamlar aldı işte hem tolgadan az almıyordur.
fenerde bulamıyor portekizden kaleci kiralıyor. Gerçekten bir şeyi yazmadan oturun bir düşünün
hemen yapışın yönetime laf söyletmemek için diye kardeşim bu forumu kuralı iki yıldan fazla
oldu biz burada yönetime laf söyletmeyiz bunun için mazeret sunmamıza gerek yokki
bu forum yönetimi destekliyor bunu hiç bir zaman inkar etmedikki. Doğru kabul ettiğimiz
işleri yaptıkları sürecede destekleriz. Daha doğrusunu yapan çıkarsa onuda destekleriz.
ama bu hatayı eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor.
Sizlerin anlamadığınız bir şey var bu forum para kazanmıyor yönetimden tanıdığımız kimsede yok
her hangi bir yolla iletişimdede değiliz. Hit derdinde de değiliz. yani istersek istediğimiz kişinin
sesini keseriz. ama görüldüğü gibi eleştiri her an yapılıyor. kimseyide bu güne kadar eleştiri yapıyor diye
susturmadık. burda forum kurulduğundan beri her mesajları eleştiri olan bir sürü insan var.
Eleştiriye sadece mantıksız ve altı boş olunca karşı eleştiri getiririz.
sen şu sözünle bizi satılmış biri yaptın burda insanların yönetim değil Beşiktaş sevgisi vardır.
sizlerle fikri uyuşmayan direk satılmış birimi oluyor. Böyle değil deme koyuyla işaretlediğim yer
direk bize hakarettir. Sizin gibi düşünmek zorundamıyız. Neden bu kadar zorunuza gidiyor.
Bir tane isim veremedin sabahtan beri tolganın yerine koyacak sıkışınca benmi bulacağım diyorsun
peki olmayan fikrin eleştirisimi olur bir şeyin yanlışlığını eleştiriyorsan o zaman ortaya doğrusunu koyacaksın
yorumuna karşı gelenler nedenlerini sıralıyor. insanlar sana yok diyor kaleci sende koyarsın ismi aha işte bu var
dersin yoksa benmi bulacağım gibi laflarla burda kimseyi yönetim yalakası ilan edemezsin @EagleForce
scoutlar transfer bitirmez kardeşim bunuda öğren onlar bulur öneri götürür bunu alacak olan yönetimdir
hiç bir scout oyuncu almaya karar veremez. o nedenle kimi bulmuş yönetime önermiş bilmeden onlarlada
dalga geçemezsin. scoutların tek görevi genç oyuncu almak değildir. alınacak her oyuncuyu araştırır bu sadece
oyunculuğuyla ilgili değil karakteri takıma uyuyormu diye yani bir oyuncu almak istiyorlarsa bu messide olsa
bunu incelerler takım yapısına uyacakmı diye bunu gidip başkan yada yönetim araştırmaz hani diyoruz ya kolej
takımı gibiyiz oyuncuların birbiriyle uyumu üst seviye her gelen oyuncu cuk diye takıma oturuyor işte buda scout
başarısıdır. yoksa gider bir emenike fernandao alırsın takımın içine ederler.
fernandao alsan derler scoutlar bunumu buldu ama biliyormuydun bursadayken karakterini işte scoutun bir görevide budur.
Başkanın sürekli söylediği bir söz var Beşiktaşda oynamak için iyi oyuncu olmak yetmiyor ahlakınıda araştırıyoruz diye
işte o araştırma işini scoutlar yapıyor.

Gece saat 4 ettik ama son bikez tek tek cevap vermeye calisayim Necmi abi. Oncelikle derdim yonetime laf soylemek degil. Kac kere soyledim bugun secim olsa ve oy hakim olsa Fikret Orman'i secerim diye. Ama yanlis yaptigini dusundugumde en agir sekilde elestiririm. Bu O gitsin istiyorum demek degil. Sadece daha iyisini yapsin Besiktas daha iyi yerlere gelsini istemem. Benim yazdiklarimdan bu forumu yonetim yanlisi elestiri yapmayan bir forum olarak gordugum anlami cikmadigini dusunuyorum. Tam tersine boyle olmadigi icin internette uyeligim olan ve aktif olarak yazdigim tek forum burasi. Ama hic elestiri yapmayan ve en ufak elestiriye saldiran kisiler var. Bu kisiler forumda yonetici de olabilir. Ama benim ya da benim gibi dusunenlerin elestiri yapmasina musade edildigi surece sorun yok. Zaten benim gordugum burda birbirlerini kisisel olarak taniyan insanlar bile konu yonetim ve yonetim icraatleri olunca farkli goruslerde oluyor ve tartisiyor.
Yonetime laf gelmesin diye her yaptigini savunan insanlar var forumda. Ben bunu elestiririm ama bu neden insanlari satilik yapsin? Oyle bisey kasdetmedim eger oyle anlasildiysa. Bu bizim kulturumuzle alakali bisey sanirim. Biseyleri fazla sahiplenme ve taraf olma isteginin sonucu. Algi soyle biri Fikret Orman'a kotu bisey soyluyorsa ya Adalicidir ya da baska bir potansiyel adayci. O zaman ben de Fikret Orman'i her sekilde savunmaliyima geliyor olay. Herseyimiz takim tutar gibi.
Yine kizacaksin belki cunku olaya bakis acimiz farkli ama su kaleci olayi da yine yazayim benim isim degil bulmak. Yaptiginiz yine ortadogu zihniyeti. Biseyi elestirmek icin cozum uretmek zorunda degilsin. Turkiyenin en buyuk kulubuyum diyip 1 tane Turk yedek kaleci bulup alamiyorsan bir yerlerde bir yanlislik vardir. Ve bu elestirilir. Kaldi ki yonetimin kaleci transfer politikasi bana gore plansiz programsiz. Diyelim bir ulkede ekonomi kotu gidiyor. Ben bunu cebimdeki paranin gunden gune daha az sey almasindan anlayabilirim. Kalkip devlet yonetimini elestirmem icin ekomoni nasil duzelir diye cozum uretmek zorunda degilim ekonomi uzmani ve siyasetci degilsem. Buraya ya da Senol hocaya ozgu degil Tr'de cogu yerde hocalar elestirilince hocadan iyi mi biliyosun diye cikisanlar oluyor hemen. Ben baska bi yerde boyle bisey gormedim ki dunya capinda ne hocalar elestiriliyor her spor dalinda.
Scoutlarla ilgili elestirimde yine bu forumda bu konuda bilgili arkadaslardan ogrendiklerimden kaynaklaniyor. Bi stoper bi kaleci bi solbek bulmak yillar almamali. Biz ve diger Turk takimlarina bakinca adi gecen futbolcular hep ayni. Menejerler kimi kime cakarsa seklinde yuruyor gibi Tr'de transfer.

Çevrimdışı EagleForce

Sevgili dostum, kadroda 2 yabancı kaleci olmasını savunan yok. Zaten Boyko da hala satılmaya çalışılıyor, Malaga söylentileri var.

Öte yandan arkadaşların sana anlatmaya çalıştıkları, ama senin bir türlü anlayamamakta ısrar ettiğin nokta kadronda 10 tane yabancı kaleci de olsa 18'de 1 tane yerli olması gerekiyor.

Fikirlerine saygı duyuyorum, ama scout'lara yerli Türk kaleci bulmalarını önerecek kadar anlamsız bir öneri getirirsen insanlar "ne diyor bu adam" şeklinde düşünürler.

Bu arada o silinen mesajını da okudum, yalamak falan şık olmuyor. Terbiye sınırlarını zorlarsan, karşılığını alırsın. Haberin olsun.

2 mesaj vardi. Uzun olani okuduysan neden yazdigimi aciklamistim. Daha oncede buraya yakismayacak uslupta bana cevap yazdin ve senden rica etmeme ragmen devam ettin. Necmi abi'nin uyarmasina ragmen. Yine ayni seyi yapip baskasiyla konusmamda araya girip alay etmeye kalktin. Ben onun ustune sana oyle bisey yazdim. Yoksa burada kimseye oyle uslupla bisey yazmadim bugune kadar.

Çevrimdışı Bishamon

Malaganin kalesinde Kone var zaten ellerindeki kaleci Ochoayi baska takima kiraladilar yani boykoyla falan isleri olmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Malaganin kalesinde Kone var zaten ellerindeki kaleci Ochoayi baska takima kiraladilar yani boykoyla falan isleri olmaz

Kone stoper değil mi ya? :)

Kameni demek istedin sanırım. Doğru söylüyorsun, Kameni varken Boyko'yu istemeyebilirler.

Çevrimdışı atalay

*'Ne Zaman'  FFP anlaşması*imzalandı? Hoca Milo ve Pedro'nun üzerini*çizdi? Rhodolfo*sakatlandı? Alexis*transfer edildi? Peki, ligin başlamasına 5 gün kala neden elinde bir tane stoper var? X isim, organizasyon ve uyumun en önemli olduğu bölgede yok. Bunun parayla izahı olamaz. Bu akılsızlık ve plansızlıktır.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 15:41:12 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Kone stoper değil mi ya? :)

Kameni demek istedin sanırım. Doğru söylüyorsun, Kameni varken Boyko'yu istemeyebilirler.
Aynen.Hatta Ochoa il basta as kaleci olmak icin gelmisti fakat geldikten sonra Kameninin performansi artip kaleyi birakmadi.

Çevrimdışı sallapati

Omeruo istanbula indimi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

3 tane kaleciniz var, kontrat süreleri asgari 2019'da son buluyor. 6 ay içinde 3 kaleci transferi yapmışsınız. Ve onlardan bir tanesine 36 yaşına kadar kontrat veriyorsunuz.

Şu tablo ancak sakatlık gibi ekstrem durumlarda söz konusu olabilir. Fakat bu tercihin sebebi kalite yetersizliği. Eldeki 5.kaleciyi de bunun için gönderiyorsunuz. Bu nasıl planlama?

Etiketler: