2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373820 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Asamoah'ın golleri ve videolarını izledim. Gomez ile yakından uzaktan alakası yok :( Tipik bir Emenike'nin bir tık üstü.

Emenike'nin üstü olduğu da şüpheli. Adam 24 yaşından beri Al Ain'da Çin'de filan oynuyor. Premier Lige kadar yükselmişken böyle bir kariyer planı yapan adamın 30 yaşındaki halinden kimseye hayır gelmez.

Çevrimdışı sallapati

Sosayi satani biz de satariz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

sosa'yı satan, fernandes'i  satmayandır

Çevrimdışı onurturan

Yönetici olmak çok zor vallahii
ne yapacan sosayı 7.5 vermiş adamlar kalsa ne verir ne vermez meçhul..
sosa bizi satmış zaten kafasında ne yapacaz acaba sosayı ?

Çevrimdışı linux

Adam kafasında bitirmiş takımı . Gerçekten isteseydi kampta kalırdı . Şu saatten sonra satmak en mantıklısi

Çevrimdışı worns

Sosa-Fernandes olayı çok farklı. Fernandes bireysel becerileriyle öne çıksa da takıma doğru düzgün katkısı olmayan, döneminde ilk 3'e bile giremediğimiz bir adamdı. Sosa, takımın şampiyonluğunda en büyük payı olan 3-4 oyuncudan biri. Oyun sistemine alışkın hatta bizzat hücum sürekliliğinin var edicilerinden. Yeri kalan kısa sürede çok zor doldurulur aynı Gomez gibi.

Ekonomik durum nedeniyle satılırsa yapacağımız bir şey yok. Ama normal şartlarda çok çok büyük avantajla başlayacağımız sezona geriye düşmesek te avantajımızı kaybederek başlıyoruz. Stoperi kaleciyi falan geçtim artık gerekirse Marcelo-Tosic oynasaydı ama Gomez'le Sosa kalsaydı.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetici olmak çok zor vallahii
ne yapacan sosayı 7.5 vermiş adamlar kalsa ne verir ne vermez meçhul..
sosa bizi satmış zaten kafasında ne yapacaz acaba sosayı ?
Hoca kalmasını istiyorsa satmayacaksın

Çevrimdışı can1903

Başkan ve Umut Güner Salı günü Aboubakar için uçuyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Abubacar nasıl adam ?

Çevrimdışı murat baltacı

Musleranın sağı zayıfken üç penaltdan ikisini soluna atmamız ayrıca hakan balta ve tolga ciğercinin zayıf kötü penaltı vuruşlarını kurtaramayan kalecimiz tolga yediği golde bir metre çıkıp topa müdahele etmeyen tolga bidaha kaleye geçmez umarım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yasin02

İyi biliriz . Bir bilgi mi var  :)
Ali Fuat abi yazmış twitterdan

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Sosa için 7.5 haberleri doğruysa hemen onayı versinler

Kimse kendini kandirmasin .Sosa dan bu sene verim almamız çok zor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abubacar nasıl adam ?
Hızlı, zenci patlayıcı gücü iyi, bitiriciliği zayıf ama cenkten her halükarda iyidir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hoca kalmasını istiyorsa satmayacaksın
Adam burayı bitirdiyse satacaksın adam bizi istemiyor verim alamadıktan sonra kalsa nolacak

Çevrimdışı amed.yasa

Kagawa , lucas lima , edwin cardona
Kardeşim bence sen gerçekçi isimler yaz yoksa kendini üzersin. Lucas Lima dediğin adam Çin'den gelen yıllık 12 Milyon Euroluk teklife rağmen Avrupa'nın elit takımlarından teklif almadığı sürece Santos'tan ayrılmayacağını açıklamıştı. Keza Edwin Cardona için de Copa America zamanı bizim forumda yapılan yorumlarda arkadaşlardan biri yıllık 9 Milyon Dolar kazandığı bilgisini vermişti. Açıkçası Kagawa'nın da yolunun en azından şu günlerde buralara düşmeyeceğini düşünüyorum. O yüzden bi alt klasmana geç bence
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı mellfred

Sosa katkı veren benimde takımdaki favori oyumcum. soğuk kanlılığı  poker face ifadesizliği ve yakışıklılığı ile takımın  reklam yüzüydü adeta. ama giderek durumu fernandesleşecek gibi. şu şartlarda 7.5 gerçekten güzel para. Yerine biri alınabilecekse tutulması hata olur. Çünkü ilişkilerimizden de bildiğimiz üzere 😊  ben ayrılmak istiyorum diyen kız bugün olmasa da yarın muhakkak ayrılır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sabah 5:30 ta kalkıcam sinirden uyuyamıyorum Allah'ım yarabbim!BEŞİKTAŞ üzerinden kim menfaat sağlıyorsa Allah belasını versin!!!31 yaşındayım az çok birşeyler gördük daha büyüklerimiz onlar daha fazlasını görmüşlerdir nedir abicim bu BEŞİKTAŞ düşmanlığı ne Zaman yükselişe geçsek hep bir çelme takma çabası.Allah büyük ama hepsinin bir planı varsa Allah'ında bir planı var geçen senede denediler olmadı bu sene de olmayacak inş.ama içerde hain çok hain gazetecisi bunlara istihbarat veren kulüp içindeki hainler herkimlerse organize bir şekilde hareket ediyorlar adamların tek derdi BEŞİKTAŞ üzerinden prim yapmak alçaklar!çok sinirliyim çok!

Çevrimdışı onurturan

Sosa katkı veren benimde takımdaki favori oyumcum. soğuk kanlılığı  poker face ifadesizliği ve yakışıklılığı ile takımın  reklam yüzüydü adeta. ama giderek durumu fernandesleşecek gibi. şu şartlarda 7.5 gerçekten güzel para. Yerine biri alınabilecekse tutulması hata olur. Çünkü ilişkilerimizden de bildiğimiz üzere 😊  ben ayrılmak istiyorum diyen kız bugün olmasa da yarın muhakkak ayrılır.
Aldatmış bile abi bizi bu .. yakalamadık mı milanlan..
 :areindeer: :areindeer: :areindeer: :areindeer:

Çevrimdışı onurturan

Hızlı, zenci patlayıcı gücü iyi, bitiriciliği zayıf ama cenkten her halükarda iyidir

ben de şimdi bi tanecik videosunu izledim (tabii ki yorum yapmam saçma olur ) ama :D sanki son vuruşları dediğn gibi güçlü ama ne bileyim böyle kalecinin üstüne doğru gibi ayağının oraya gibi köşeler boş ama  o daha merkeze vuruyor gibi geldi bana..

Çevrimdışı onurturan

ooo karakartal olmuşum gençler online olanlara benden birer tane soğuk sarışın söyleyin  :serefe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ooo karakartal olmuşum gençler online olanlara benden birer tane soğuk sarışın söyleyin  :serefe:
Oooo süper gececi tayfa pek yok gibi bugün

Çevrimdışı onurturan

Oooo süper gececi tayfa pek yok gibi bugün

harbiden nerde bu gececiler..
en başta necmi abi yok ..
çoktan gelip cerrahi müdahale gereken mesajlara girişmeliydi  :lol:

Çevrimdışı murat baltacı

Elimizdeki üç kuruş parayla büyük işler yapmaya çalışıyoruz kaliteli stoper ve forvet eksiğimiz varken bide sosa giderse oradan gelecek para yine o bölgeye sosa kalitesinde oyuncu almak için harcanır. stoper orta saha forvet alsak bile atiba yine alternatifsiz kalacak mutlaka o bölgede sıkıntı yaşayacağız,aras kapalı kutu kerim ve olcay yedek oyuncu kalitesinde q7 istikrarsız bi sene daha yaşlandı formsuz ve güçsüz olunca hiç çekilmiyo böyle bi durumda kanat sıkıntısıda yaşayabiliriz.

Kısaca biz yine atibanın insan üstü performansını,q7 nin istikrarlı takım oyunu oynamasını,arasın potansiyelini yansıtmasını istikrarlı ve formda oynamasını,fabrinin maksimum performansla işimizi görmesini boykodaki gibi hayal kırıklığı yaşatmamasını,ozi nin oyundan düşmeden sezon boyunca takımın çilingir rolünü üstlenmesini,tolgayın yükselen performansını devam ettirip ekstra katkı yapmasını umut edip bekleyeceğiz. İşimiz zor..
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Culpable

Rahmetli Suleyman Sebanin bize biraktigi guzel miraslardan bir tanesi bu

buna uzulmemek lazim aksine sevinmek Seba ile gurur duymak lazim

Besiktas klubu hicbir zaman yonetiminde cemaat ile ilgili olusumlar olusmadi buna Seba  hicbir zaman musade etmedi

Hal boyle olunca  bu olanlar benim icin  Gayet normal

Mekanin Cennet olsun Sn Suleyman Seba   Bize kirlenmemis  bir  Besiktas mirasi biraktin
varsin   paramiz olmasin   cok transfer yapamiyalim ama senin  bu guzel eserin hic bozulmadan devam etsin
1000 yil gecse 2. bir Seba  gelmez bu ulkeye

Sabah 5:30 ta kalkıcam sinirden uyuyamıyorum Allah'ım yarabbim!BEŞİKTAŞ üzerinden kim menfaat sağlıyorsa Allah belasını versin!!!31 yaşındayım az çok birşeyler gördük daha büyüklerimiz onlar daha fazlasını görmüşlerdir nedir abicim bu BEŞİKTAŞ düşmanlığı ne Zaman yükselişe geçsek hep bir çelme takma çabası.Allah büyük ama hepsinin bir planı varsa Allah'ında bir planı var geçen senede denediler olmadı bu sene de olmayacak inş.ama içerde hain çok hain gazetecisi bunlara istihbarat veren kulüp içindeki hainler herkimlerse organize bir şekilde hareket ediyorlar adamların tek derdi BEŞİKTAŞ üzerinden prim yapmak alçaklar!çok sinirliyim çok!

Etiketler: