2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366177 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

bu arada 5.haftayi iple çekiyorum kupa beyi bi gelsin bakalim vodafone arenaya orda kupa falan yok beylik yok ilk derbi maci var o stadi bi görsunler bakalim torku arenaya benzemez orasi orda 18 in icinden cikabilecekler mi bakalim kaleye gidebilecekler mi hiç sanmiyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Bu arada lütfen sosyal medyanın gazına gelip Cenk'i gömmeyelim hemen. Dün oldukça şansızdı. Hep bitiriciliği ile övdüğümüz adam bir anda 3. sınıf santrofor muamelesi görmeye başladı. Renkli medya için bulunmaz bir fırsat bu. Cenk genç ve bize lazım. Sahip çıkalım.

Çevrimdışı LuceGel

Türkiye liginde şampiyon olmak istiyorsak hakemi de yeneceğiz. Diğer işlerle bir yere gelemeyiz. Renkli takımlar gibi olamayız. Bizim DNA mıza aykırı. Biz şerefli ikinciliği sahtekarlıkla şampinyonluğa tercih ederiz...
Bu şampiyonluk için hakemleri yeneceğiz muhabbetini geçemedik bir türlü,biz haksız bir şey istemiyoruzki her gs fener maçında penaltımız verilmiyor , ofsayttan gol yiyoruz veya haksız kartla oyuncularımız atılıyor sonra adamlar final takımı oluyorlar.Elbette gol kaçırdık beceriksizlik vardı filan ama yeni kurulan mhk tahkim şaibeli adamlardan kurulu her platformda hakkımızı aramalıyız.Neticede onların penaltısı verilmesin biz ofsayttan gol atalım demiyoruz ama geçen yıl sosyal medyada hakkımızı aradık birçok maçımız sorunsuz geçti bu yıl daha fazlasını yapmalıyız. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Efe

Bu arada lütfen sosyal medyanın gazına gelip Cenk'i gömmeyelim hemen. Dün oldukça şansızdı. Hep bitiriciliği ile övdüğümüz adam bir anda 3. sınıf santrofor muamelesi görmeye başladı. Renkli medya için bulunmaz bir fırsat bu. Cenk genç ve bize lazım. Sahip çıkalım.
aynen öyle atamadi napalim hepsi elinden geleni yapti kolay degil daha ilk sert mac ve top gostermedik gs ye senin rakibin bu tam kadro baska yok iste bu kadar oynuyor sen yari hizinda yedeklerle eziyosun ligte nereye gider gs en fazla 5. olur kafadan 1 rakibin devre disi zaten sen kendine bak yeter oyununu oyna zaten fark yapacaksin moralini bozma en iyi kadro en iyi oyuncular bizde düsünecek bisey yok 2 eksigi gider şampiyon ol
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada 5.haftayi iple çekiyorum kupa beyi bi gelsin bakalim vodafone arenaya orda kupa falan yok beylik yok ilk derbi maci var o stadi bi görsunler bakalim torku arenaya benzemez orasi orda 18 in icinden cikabilecekler mi bakalim kaleye gidebilecekler mi hiç sanmiyorum :D
katılıyorum sana maça daha çok var ama gelmeyi düşünüyorum yeri gelmişken sorayım sana passolig'den nasıl bilet alınır kombine devri en güzeli'de o olmazsa diye soruyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklısın dostum ama şu da var adam bencil kendini göstermek için çok zorluyor pas atması gereken yerde şut atıyor bunu çözmesi lazım.

Çevrimdışı Efe

katılıyorum sana maça daha çok var ama gelmeyi düşünüyorum yeri gelmişken sorayım sana passolig'den nasıl bilet alınır kombine devri en güzeli'de o olmazsa diye soruyorum.
valla bilet alabilecegini sanmiyorum vip ve 1903 ten anca alabilirsin normal bilet en fazla 6-8 bin arasi cikacaktir onlar saniyeler icinde biter bi denersin sansini olmazsa ben gelemezsem devrederim sana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla bilet alabilecegini sanmiyorum vip ve 1903 ten anca alabilirsin normal bilet en fazla 6-8 bin arasi cikacaktir onlar saniyeler icinde biter bi denersin sansini olmazsa ben gelemezsem devrederim sana
hadi ya kombine alsaymışım keşke devrederdim gidemediğim maçlarda  şimdi daha kötü olacak :D :D gitmezsen ben kesin giderim gibi :)
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 12:59:39 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı matias_27

1-cenk tosunumuzu kimseye yedirmeyiz bu bir
2- beşinci hafta içlerinden geçeceğiz bu iki
3-bu sene geçen seneden daha rahat şampiyon olacağız bu üç
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Efe

hadi ya olur şimdiden rez alalım :D
tamam merak etme sen ilk istedin sana devrederim tabi gelemezsem seyretmeyen gitsin stada farkli kisiler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

tamam merak etme sen ilk istedin sana devrederim tabi gelemezsem seyretmeyen gitsin stada farkli kisiler :)

@Efe  @Mehmet Ali C. gitmesse ben alırım kardeşim  :biggrinking: Dünya hali hersey olabilir  :halay:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence gomez sakat hee ondan anlasmiyor kimseyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Omeruo ve Gil haberleri doğruysa şimdiden gelecek yıl için takıma stoper aramaya başlayalım. Bu yapılan işin adı plansızlık, panik hali olur .

Çevrimdışı linux

FutStat
Tolgay Arslan, maçın 90 dakikalık bölümünde yaptığı 52 pasın 49 tanesinde isabet bularak %94 pas yüzdesiyle sahanın en iyisi oldu.

Çevrimdışı onurturan

Klüp yalanlamış sosayla ilgili transfer haberlerini

Çevrimdışı Tolga

ASpor da az önce Omeruo'nun yarın geleceğini söylediler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

stopere alinacak her adam şuan cok gerekli marcelo iyi ama yani boş maalesef tek basina oynuyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SEBA

Kenneth Omeruo kiralandığı haberleri ajanslara düştü.

Çevrimdışı Efe

ASpor da az önce Omeruo'nun yarın geleceğini söylediler.
gelsin abi acil marcelo tek basina ne kadar oynayacak en azindan bi stoper omeru ama saģlam bi stoper sart sampiyonlar ligi icin onu alabileeklermi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı SEBA

gelsin abi acil marcelo tek basina ne kadar oynayacak en azindan bi stoper omeru ama saģlam bi stoper sart sampiyonlar ligi icin onu alabileeklermi bakalim

Elimizde yerli oyuncu da fazla yok. Olanların çoğu da devşirme topçular. Ben Şampiyonlar Ligi için gönderilecek olan kadroyu çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Manoel tekrar gündeme gelmiş. Bu adam sakattı yanlış hatırlamıyorsam. Sonunda Omerou'ya kalacağız.
:D

Çevrimdışı Tolga

Bence Omeruo dışında bir stoper daha gelecek. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: