2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366322 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Yapmayın arkadaşlar aynı hataya düşüyorsunuz yine ne demek sen 5 net pozisyona giriyosun atamıyorsan sorun aramayacaksın
Bakın durup dururken neden mhk değiştirildi
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez Fio'dan bonservisini istiyormuş. Kim için istiyor orasını bilmiyorum. Floransa'da Fiorentina yönetimi ile son bir görüşme yapacakmış. Bu arada Sosa bu takımın en önemli oyuncusudur.
bizim için istemediği kesin  :D Sosa çok önemli atiba ve Oğuzhanın'da performansını artırıyor dün 2'side iyi değildi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben kupasında degilim tabiki kupa kazansin diye tutmuyorum Beşiktaşı

Lakin Ortada bir kupa varsa Beşiktaş o kupayı almali hic bir kupayi büyük kucuk diye ayirmamali Kupa kupadir

Muslera dun aciklama yapıyor 5 senede 10.cu kupam diye bizi ezmeye çalışıyor , Gs resmi sitesinden Guncel kupa sayilarini paylasiyor en yakinm rakibimize 20 kupa fark attik diye..

Bizim buyuklugumuz kupa buyuklugu degil Besiktaslilik bir degerler manzumesidir

Ama Buyuk takimlar kazandiklari Kupalarla ovunur diye bir soz var Gs de bu kozunu kullanıyor sonuna kadar..
Muslera 2 senede 5 kupa alırken neden 4. teknik direktörle çalıştığını sorgulamazsa, daha çok karşı karşıya kalır rakip santraforlarla.

Galatasaray acınası bir durumda, hsla kötü sezonu 2 kupayla kapattık diye avunuyorlar. Yeni sezon başladı ve hala kötüler, farkında değiller. Geçen seneki kadromuzun Gomez, Sosa ve Töre'siz haline eziliyorlar, ceza sahasına giremiyorlar, santraforumuz 4 kere karşı karşıya kalıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Yetersizlik bugün özelinde, genel eleştirileri zaten yapıyorum. Geriden oyun kurma problemi kronikleşen bir durum. Maç öncesi planı ve özellikle 0-0 iken forveti çiftleyip orta alanı boşaltmamız. Bu Hocanın sürekli yaptığı ve oyunsal olarak olumsuz geri dönüş aldığı bir durum. Fakat TT Arena'daki son derbide kazandırdı, bugün de kazandırabilecek kadar ürettirdi. Fakat benim doğrularıma göre yanlış.

@atalay Çift forvet benim de olumsuz oldugunu düşündüğüm bir hamleydi hele Ömer girince, ben en azından Aras hamlesi bekliyordum.
Ömer yine beklediğimden iyi oynadı bu arada, vaktin varsa maçlar hakkında daha kapsamlı analizlerini bekliyorum ilerisi için.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu haber Fiorentina spor muhabirinden 30 dk once geldi,daha once yazdıgımın aynısı değişen bir şey yok
Mario Gomez bedava ya ayrılmak istiyor ,Fio da bonservisden para kazanmak,menejeride gelecekmiş görüşme yapacaklarmış

saygılar

@abdusta  Abi Fioerentina vermesse yada verirse ne tür farklılıklar olacak?
Artık cidden kusma noktasına geldik su Mario konusunda  :akuma: :akuma: :akuma:
Hele hele dünki Cenk performansından sonra herkeste bir korku belirdi. Gelir mi sence geri?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son 10 senedir Oynadiklari her final macini daha kotu oynamalarina ragmen kazanıyorlar Bu kadarina da sans denebilir mi ?
boş ver yunus emre finali falan bu senede bir cacık olmaz 5.hafta'da elek gibi deleceğiz :ok:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Son 10 senedir Oynadiklari her final macini daha kotu oynamalarina ragmen kazanıyorlar Bu kadarina da sans denebilir mi ?

@Yunus Emre Dökmeci  kardesım sans artı rakip beceriksizlik faktörü. Fb nasıl yaptıysa o hatayı dünde biz yaptuık.
Adamlar kötü , kötü, kötü. 5.hafta Arena'da görcez. +Sosalı, Adrianolu+araslı takım ile.

Çevrimdışı matias_27

Ben zaten hakemi eleştirelim demiyorum mesele daha büyüğü yeni mhk.  Yeni mhk üyelerini bi araştırın nette.
Umarm yanılırım siz haklı çıkarsınız da yok hakemi de yeneceğiz biz beşiktaşız kelimelerini yine bol bol söyleriz.hayır biz hakemleri de yenmeyeceğiz niye yenelim hakemleri de bırakalım artık bu arabesk söylemleri

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

7.5 m sosayı satsan kimi alacaksın.. Hakim zyechi de satmadılar 8 m € ya..  15 istiyorlar..oziyi de çekemiyorsun oraya 10 numara kesinlikle değil..kolombiyadan edwin cardona var onuda alamayız zaten.. Kısacası başlarda bende satılsın diyordum ama transfer sezonu bitti neredeyse , oyuncu bulunmaz bu saatten sonra zaten muhteşem scoutlarımız da var 32 yaşındaki adrianoyu ,gg yi, marceloyu, 35 yaşındaki etoyu buluyorlar..
Bence forvet+ kanat+ 2 stoper şart bu takıma

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 12:11:00 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

7.5 m sosayı satsan kimi alacaksın.. Hakim zyechi de satmadılar 8 m € ya..  15 istiyorlar..oziyi de çekemiyorsun oraya 10 numara kesinliklede değil..kolombiyadan edwin cardona var onuda alamayız zaten.. Kısacası başlarda bende satılsın diyordum ama transfer sezonu bitti neredeyse oyuncu bulunmaz bu saatten sonra zaten muhteşem scoutlarımız var 32 yaşındaki adrianoyu ,gg yi, marceloyu, 35 yaşındaki etoyu buluyorlar..
Bence forvet+ kanat+ 2 stoper şart..

cardona hakimden daha iyi futbolcu :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa gibi oyuncuyu şu saatten sonra bulamazsın. Adamın yaptığı şok presler yeter.  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Yunus Emre Dökmeci  kardesım sans artı rakip beceriksizlik faktörü. Fb nasıl yaptıysa o hatayı dünde biz yaptuık.
Adamlar kötü , kötü, kötü. 5.hafta Arena'da görcez. +Sosalı, Adrianolu+araslı takım ile.
dostum tamam ama sonuca çevireceksin derbiler'de bir şekilde kazanıyorlar yenilmiyorlar geçen sezon 4 derbide çok kötülerdi ama 2 tane kaybettiler fener daha iyi olmasına rağmen kazanamadı şans diyemezsin sadece muslera çok önemli faktör bjk maçlarında dünyaları kurtarıyor adam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa gibi oyuncuyu şu saatten sonra bulamazsın. Adamın yaptığı şok presler yeter.  :)
frikikten 4 tane attı adam çok özel bu anlamda da bence şutları'da sağlam. sen cardonayı mı yoksa hakimi mi istersin
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 12:18:14 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben zaten hakemi eleştirelim demiyorum mesele daha büyüğü yeni mhk.  Yeni mhk üyelerini bi araştırın nette.
Umarm yanılırım siz haklı çıkarsınız da yok hakemi de yeneceğiz biz beşiktaşız kelimelerini yine bol bol söyleriz.hayır biz hakemleri de yenmeyeceğiz niye yenelim hakemleri de bırakalım artık bu arabesk söylemleri

@matias_27  Kardesım kısacası Beşiktasımızın üzerine oynanan oyunlar mı var diyosun ?
MHK üyelerini araştırmadım ama zaten ne zaman bizden yana oldular ki. TFF Basında bi zamanların en büyük Beşiktaşlısı var ama hala bi kıyağını görmedik.

Çevrimdışı matias_27

Ama lütfen rica ediyorum bırakalım artık şu arabesk düşünce tarzını biz beşiktaşız hakemi de yeneceğiz lafını bu tarz laflar zarardan başka bişey vermez

Çevrimdışı abdusta

@abdusta  Abi Fioerentina vermesse yada verirse ne tür farklılıklar olacak?
Artık cidden kusma noktasına geldik su Mario konusunda  :akuma: :akuma: :akuma:
Hele hele dünki Cenk performansından sonra herkeste bir korku belirdi. Gelir mi sence geri?

Dün Fiorentina Valencia ya 2-1 maglup oldu ve forvet leri formsuz eleştiriliyorlar.
Gomez e 1 sene daha bizle oyna derlerse şaşmam,bence bedava bonservisi vermeyeceklerdir.
1-Bonservisine para odeyen elit sınıf takım Gomezi alır
2-Gomez Fiorentada kalır veya bonservis odemeye hazır olan Beşiktaşa istemeye istemeye gelir

not:dikkat ederseniz teror,saldırı falan konusmadım.Gomezin aklı bonservisini bedavaya alıp imza parası+yıllık kendini pazarlamak
bu Beşiktaş bile olabilir

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

frikikten 4 tane attı adam çok özel bu anlamda da bence şutları'da sağlam. sen cardonayı mı yoksa hakimi mi istersin
Cardona'yı isterim.

Çevrimdışı SEBA

TFF'nin adamları darbeden sonra değiştirildi. Alayı Galatasaraylı. Ne bekliyorsunuz ki. Sonuçta F... oyuncuları da var videolar da tüm dünya gördü hepsini. Bu saatten sonra hangi hakem sağlıklı kararlar verebilecek ki. Daha ilk maçtan doğranmaya başladık bile. Esas tehlike yanı başımızda. Transfer falan hak getire yani.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ama lütfen rica ediyorum bırakalım artık şu arabesk düşünce tarzını biz beşiktaşız hakemi de yeneceğiz lafını bu tarz laflar zarardan başka bişey vermez
Hakemide yeneceğiz demiyorumki sen şimdi net pozisyonları gole çevireme hakem mahvetti de olacak iş değil önce hatayı kendimizde arayacağız. herkeste şuan onu yapıyor cenkte arayan var q7 de arayan var herkesin hemfikir olduğu tolga var dengesiz necip hakeme sıra gelmez kısaca :) (mete kalkavan standartının altında kalmıştır,penaltılar kullanılırken o hareketler yapılmaz)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

5 net pozisyonu değerlendiremeyip hakem dogradı demenin Beşiktaş'a bir faydası yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

5 net pozisyonu değerlendiremeyip hakem dogradı demenin Beşiktaş'a bir faydası yok.
çözüm belli cenk'den çok daha kaliteli forvet almak :)

Çevrimdışı Kalyoncu

TFF'nin adamları darbeden sonra değiştirildi. Alayı Galatasaraylı. Ne bekliyorsunuz ki. Sonuçta F... oyuncuları da var videolar da tüm dünya gördü hepsini. Bu saatten sonra hangi hakem sağlıklı kararlar verebilecek ki. Daha ilk maçtan doğranmaya başladık bile. Esas tehlike yanı başımızda. Transfer falan hak getire yani.
Yaşını girermisin forum kuralları gereği.bide şu aşağılık psikolojisinden kurtul, itinayla tüm yazdıklarını okudum rahat ol geriye yaslan ikinci şampiyonluğun tadını çıkarmaya bak böyle strest zarar verir.bak söylüyorum 11 den 5 (yazıyla beş) eksik kök söktürdü atamayacağı varmış cenk tosunun yine söylüyorum 5.hafta en rahat galibiyetlerden birini alırız

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Etoo'ya razıyım ben.

Çevrimdışı Efe

dün gomez 30 dakika sahada olsaydi 3 gol atardi net cenk hazir degil gununde degildi ama su gercek yedekler dahi bu oyunu öğrenmis topu ayakta tutmak ve vermemek Barcelona gibi oynayacagiz her mac bu kültürü şenol hoca herkese ögretmiş bu cok iyi stoper ve santrafor geldikten sonra acik ara gideriz merak etmeyin lig önemli hep söyledim bizim paraya ihtiyacimiz var ligde sampiyonluk 30 milyon euro 100 milyon tl demek etliye sütluye karsmadan kasaya giriyor cok önemli bizim icin 15.şampiyonlukta gelecek ben takimima güveniyorum dun tek sinirlendigim nokta son 15 dakika yine psikolojileri bozuldu bunu bi turlu atlatamiyoruz oyundan dustuler ne zaman gol yedik kendimize geldik gercekten garip bi takımiz bu konuda  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dün Fiorentina Valencia ya 2-1 maglup oldu ve forvet leri formsuz eleştiriliyorlar.
Gomez e 1 sene daha bizle oyna derlerse şaşmam,bence bedava bonservisi vermeyeceklerdir.
1-Bonservisine para odeyen elit sınıf takım Gomezi alır
2-Gomez Fiorentada kalır veya bonservis odemeye hazır olan Beşiktaşa istemeye istemeye gelir

not:dikkat ederseniz teror,saldırı falan konusmadım.Gomezin aklı bonservisini bedavaya alıp imza parası+yıllık kendini pazarlamak
bu Beşiktaş bile olabilir

saygılar

@abdusta Abi adam tam bir Alman çakalı. Herşeyi verdik para+ bonus +CL daha ne olsun. Zaten yasın gelmiş 32'ye.
Kazancagını kazandın alcağını aldın.

1- Elit takımlar su saatten sonra bu Gomez'i almazlar abi. Ligler başlamak üzere kadrolar kuruldu-oturdu.
2- Fiorentina'da piyon olmak varken Beşiktaş'a gelip CL'de Şah olmayı tercih ederim dicektir belki.

Etiketler: