2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361917 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ekonomik,mantıklı oncelikle lig şampiyonlugunu kovalayan Klubunun mali dengesini düşünen gerçek Beşiktaşlı.
Tebrik ederim.

Saygılar

@abdusta Tesekkürler abicim. Siz kadar olmasakta. Hayırlısı ile çözülecektir hersey. :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yediğimiz gol tamamen tolganın hatası.kaleci altıpasa top düşürmez.bunu çocuklar bile bilir. Eee kalede kaleci yokki....penaltılarda tolganın halleri komedi filmi gibiydi zaten.tekrar ediyorum.tribüne çağıran destek veren baklava veren herkes  benin gözümde iyi beşiktaşlı değildir. Bazı şeyleri görmemek için kör olmak lazım.bariz torpilli bu adam anlamamak için mal olmak lazım.en son dayak yicek rüştü gibi öyle gidecek ama gidecekkkkk.
Aynen oyle

Sen kalecisin ELLERINI kullanma gibi bir avantajın var ya çıkacaksın tik diye alacaksın yada cikip Alamıyorsan eger Cikip yumruklayacaksin o topu

Oyle otobus bekler gibi kalede beklersen yersin Golü
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abi kimse kusura bakmasin baskan da dahil
Su saatten sonra Gomeze ne kadar para istiyorsa veririm 5 - 5.5 m gelsin oynasin yeterki bir Golcünün Ne kadar onemli olduğunu gördük Bizim sistemde her Golcü 20 tane atar yaaa Gomez abartılıyor diyenler de dun nasil patladigimizi görmüştur umarim
Baskan hic oyuncular benim istediğim rakama oynayacak demesin S.l den para geldi ne kadar istiyorsa versin Gomeze

Abi Gomez gelmez, gelmicek, gelmem dedi. Gomez defteri kapandı artık. O yüzden yönetim yok Aboubakar yok Bony'i kovalıyo.

Biliyorum herkesin içinde bir umut var " Gomez takım bulmadı kımse ıle anlaşmadı " dıye ama. Bitti Gomez.  :bawling: :by2: :by2: :by2:

Her maglubiyetten sonra hatta galibiyetlerden sonra bile Tolga konusuluyorsa burda durup bir dusunmek gerekir.

Bugun Avrupa'dan bir cok ozet mac izledim. En dikkat cekici husus buyuk takimlarin buyuk kalecileri var. Buyuk diye tabir ettigimiz takimlarin hepsi pozsiyon vermis ama kalecileri %100 golleri onlemis. Yani adamlar kaleci meselesinin onemini biliyor ve ona gore kalecilerle calisiyorlar.

Besiktas'in Cordoba'dan sonra buyuk bir kalecisi olmadi hic. Hep vasat kalecilerle calistik ve zaten gecen surede elde ettigimiz basarilar da ortada.

Tolga artik buyuk bir negatif enerji kaynagi haline geldi kulubumuz icin. Besiktas taraftari bu cocuktan nefret ediyor, kalede gordugunde infial duyuyor ama nedense kulubu yonetenler ve hoca buna kayitsiz kaliyor.

Acik konusalim: Tolga Besiktas gibi bir kulubun seviyesinde degil. Yani yedek kaleciden ote olamaz. Adamin kurtardigi mac var mi bilmiyorum. tehlikeli her pozisyon %95 golle sonuclaniyor.  Ben kendi adima artik hakikaten ofke krizlerine giriyorum, tahammul edemiyorum.
Ceza sahasına inen her topta kalp atislarim bir anda hizlaniyor terlemeye basliyorum bir cok pozisyonda kafamı saga veya sola ceviriyorum artik tamam yedik golu diye

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gomezin geri dönüşü ile alakali büyük bir ışık belirdi. 2-3 gün içinde bu iş olumlu ya da olumsuz bitecek. (BTD)

İnşallah gelir, inanmak istiyorum böyle haberlere...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı o2bucak

Ya ortasahadan Tolgaya pas atılıyor bizim yarıda bir tane rakip oyuncu yok yinede benim yüreğim ağzıma geliyor bu Tolga adamların önüne top atar saçma bir gol yeriz diye...

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar 1 hafta önce kadar bişeyler paylaştım yönetim içinden aldığım bilgiler de doğrultusunda da hatırlayanlar var mı
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasil Cenkin abi ?

Orada Hakanin adami Necipti nitekim Necip topa yukseldi ama vuramadi ve arkasindaki Hakan balta da Golu yapti

Tabi Tolga da her zamanki gibi kalesinden cikmayip Topu ağlardan cikardi sasirdimmi ? Tabiki hayir

O topa cikip yumruklayacaksin arkadas ! Yarim metreden gelen kafa topunu çıkarabileceğini mi sanıyorsun
Duran toplarda rakip stoperi tutması gereken senin santraforundur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beni kahreden şey gs'ye yenilmek bir şekilde deliriyorum uyuyamadım başka bir takıma yenilince böyle olmuyor hem gs'li eski kız arkadaşımdan hemde düzenbaz olduklarından kanıma dokunuyorlar  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar 1 hafta önce kadar bişeyler paylaştım yönetim içinden aldığım bilgiler de doğrultusunda da hatırlayanlar var mı
Hatırlat

Beşiktaş Tarihi
★★★

beni kahreden şey gs'ye yenilmek bir şekilde deliriyorum uyuyamadım başka bir takıma yenilince böyle olmuyor hem gs'li eski kız arkadaşımdan hemde düzenbaz olduklarından kanıma dokunuyorlar  :bandit: :bandit:
Adamlar Final takimi bunu ben artik kabullendim

Kotu oynuyorlar , Zevk vermiyorlar ama kazanıyorlar bunu nasil başarıyorlar bende anlamıyorum

Psikolojik ustunlukleri var bu konuda maalesef ama dunku maci farkli bile kazanabilirdik sag olsun Cenk 3 tane karsi karsiya pozisyonu harcadı

Gs den nefret ettigim kadar hicbir seyden nefret etmiyorum

Çevrimdışı matias_27

Hatırlat

yönetimin yeni mhk dan çok rahatsız olduğunu belirtmiştim hatta bizlerde taraftar olarak gerekli tepkiyi sosyal medyada göstermezsek bu sene canımızın çok yanacağını belirtmiştim.
Mhk Başkanı +metin tokat: Hamza döneminde o kötü gs 3 kupa birden bu sene kötü gs hop 1 kupadan daha başladı. Beğendiğimiz hakem mete bile dün cesaret edemiyordu penaltıları vermeye
Hatırladınız mı arkadaşlar şimdi 1 hafta önce neler demek istediğimi
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı onurturan

Abi Gomez gelmez, gelmicek, gelmem dedi. Gomez defteri kapandı artık. O yüzden yönetim yok Aboubakar yok Bony'i kovalıyo.

Biliyorum herkesin içinde bir umut var " Gomez takım bulmadı kımse ıle anlaşmadı " dıye ama. Bitti Gomez.  :bawling: :by2: :by2: :by2:
Nereye gidecek peki bu adam ne yapacak yani ?

Çevrimdışı Kalyoncu

yönetimin yeni mhk dan çok rahatsız olduğunu belirtmiştim hatta bizlerde taraftar olarak gerekli tepkiyi sosyal medyada göstermezsek bu sene canımızın çok yanacağını belirtmiştim.
Mhk Başkanı +metin tokat: Hamza döneminde o kötü gs 3 kupa birden bu sene kötü gs hop 1 kupadan daha başladı. Beğendiğimiz hakem mete bile dün cesaret edemiyordu penaltıları vermeye
Kusura bakmayında sen 5 net pozisyon yakala birini atama mhk'ı sorumlu tut.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kupasında degilim tabiki kupa kazansin diye tutmuyorum Beşiktaşı

Lakin Ortada bir kupa varsa Beşiktaş o kupayı almali hic bir kupayi büyük kucuk diye ayirmamali Kupa kupadir

Muslera dun aciklama yapıyor 5 senede 10.cu kupam diye bizi ezmeye çalışıyor , Gs resmi sitesinden Guncel kupa sayilarini paylasiyor en yakinm rakibimize 20 kupa fark attik diye..

Bizim buyuklugumuz kupa buyuklugu degil Besiktaslilik bir degerler manzumesidir

Ama Buyuk takimlar kazandiklari Kupalarla ovunur diye bir soz var Gs de bu kozunu kullanıyor sonuna kadar..

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Il tutto senza dimenticare che in queste ore è atteso l’arrivo di Mario Gomez. Il giocatore si devepresentare per iniziare gli allenamenti con i viola, in attesa che il suo futuro sia deciso. E anche per questo assieme a lui è previsto l’arrivo del suo agente. La Fiorentina rimane sulla posizione di voler ricavare dalla sua cessione 4-5 milioni di euro, il tedesco vuole il cartellino gratis. Un braccio di ferro che deve finire in una maniera o nell’altra, ricordando che su tali situazioni Corvino non ha mai fatto un passo indietro.

Bu haber Fiorentina spor muhabirinden 30 dk once geldi,daha once yazdıgımın aynısı değişen bir şey yok
Mario Gomez bedava ya ayrılmak istiyor ,Fio da bonservisden para kazanmak,menejeride gelecekmiş görüşme yapacaklarmış

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kotu oynuyorlar , Zevk vermiyorlar ama kazanıyorlar bunu nasil başarıyorlar bende anlamıyorum

Psikolojik ustunlukleri var bu konuda maalesef ama dunku maci farkli bile kazanabilirdik sag olsun Cenk 3 tane karsi karsiya pozisyonu harcadı

la bende normalde çok iyi insanımdır gs'nin stadı bombalayasım geliyor  :evillol: cenkte uyuz ya hiçbir zaman 1.forvet olamaz bizde çok kötü vurdu hep köşeye plaseyi koysa goldü  muslera denilen adam dünyaları kurtarıyor özellikle bize karşı bizimkilerde cins biraz kaleciyle beraber topu kaleye sokmaları lazım onun etkisi çok ben hiç gs'nin bize karşı çok kaçırıp bizim kazandığımızı hatırlamıyorum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye liginde şampiyon olmak istiyorsak hakemi de yeneceğiz. Diğer işlerle bir yere gelemeyiz. Renkli takımlar gibi olamayız. Bizim DNA mıza aykırı. Biz şerefli ikinciliği sahtekarlıkla şampinyonluğa tercih ederiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yasin02

@Yunus Emre Dökmeci Milan Sosa ile ilgili teklifini 7,5 Mılyon olarak tekrar'dan iletmiş ve yönetim kabul etmiş dıyorlar.

Forvet için para bulmak mı yoksa bel kemiğimiz Sosa'yı göndermek mi ?  :money:

Yalanlandı o haber
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı abdusta

Gözümüzden kaçmadı!!

Taşla otobuse saldıranlar,sahaya işaret fişeği atıp kalecisini yarayanlar
şiddet estirenler G.S forması altındaki terorister

ama muhabirler ortak akıl sevdasına,GS camiasını kırmayalım diye eleştiriken neyi,kimi eleştirdikleri belli degil
haberdar olmayan biri sanki her 2 tarafta şiddete bulaşıp meşaleyle stadı yakmaya çalıştı zannedecek.

Kotuyu soyleyelim,iyinide adını soyleyip tesekkur edelim

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu haber Fiorentina spor muhabirinden 30 dk once geldi,daha once yazdıgımın aynısı değişen bir şey yok
Mario Gomez bedava ya ayrılmak istiyor ,Fio da bonservisden para kazanmak,menejeride gelecekmiş görüşme yapacaklarmış

saygılar
vermezler ise abi son çare biz miyiz diyorsun yani fiorentina'da kalmak istemiyor mu

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez Fio'dan bonservisini istiyormuş. Kim için istiyor orasını bilmiyorum. Floransa'da Fiorentina yönetimi ile son bir görüşme yapacakmış. Bu arada Sosa bu takımın en önemli oyuncusudur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Türkiye liginde şampiyon olmak istiyorsak hakemi de yeneceğiz. Diğer işlerle bir yere gelemeyiz. Renkli takımlar gibi olamayız. Bizim DNA mıza aykırı. Biz şerefli ikinciliği sahtekarlıkla şampinyonluğa tercih ederiz...
hakemi'de yeneriz muslerayı'da kaleye sokarız önemli olan 2 tane iyi transfer gelmeli inş biri gomez olur ve + sosa geçen seneki formuna dönmeli bunlar net favori yapar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Valla katılmıyorum @Yunus Emre Dökmeci  dediklerine , adamlar sadece ballı ve sans dun onlardan yanaydı. Final takımı felan değiller.

Bireysel hatalar eklenince tuzu biberi oldu. Dün Cenk o 2 golü + penaltıyı alsaydık görürdüm o psikolojik üstünlükleri bi taraflarına kaçacaktı.

Valla katılmıyorum @Yunus Emre Dökmeci  dediklerine , adamlar sadece ballı ve sans dun onlardan yanaydı. Final takımı felan değiller.

Bireysel hatalar eklenince tuzu biberi oldu. Dün Cenk o 2 golü + penaltıyı alsaydık görürdüm o psikolojik üstünlükleri bi taraflarına kaçacaktı.
Son 10 senedir Oynadiklari her final macini daha kotu oynamalarina ragmen kazanıyorlar Bu kadarina da sans denebilir mi ?

Etiketler: