2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359114 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Abi Yasaklı site Gil yerine Manoel haberi yapmış. Ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı MrtBlgc

Herkes yeni transferler oynayacak diye beklerken Şenol hoca geçen sezonun şampiyon kadrosunu sahaya sürüp bir nevi mükafatlandırmak istedi heralde. Çünkü başka açıklaması olamaz. Mesela Aras hazırlık maçlarında sürekli görev alırken bu maçta 10 dk dahi oynamaması benim dikkatimi çekti. Adriano da yine keza oynamalıydı. Şurada ligin başlamasına 1 hafta kalmışken 11de oynayacak oyuncuların maç ritmi kazanması gerekmiyor mu? Hadi Sosa'nın durumu belli fakat Aras ve Adriano için sahada olmaları gerektiğini düşünüyorum. Maça gelirsek, Tolga 1 kere falan yere yattı sanırım 90 dk boyunca. Kaleye doğru düzgün top bile gelmedi. Oyun hakimiyeti genel olarak bizdeydi. Fakat Tosic gerçekten de ayakları iyi bir oyuncu değil, hatta vasat bile değil yani. Oğuzhan da gözüme hazır gözükmedi. Top ezdi, pas hatası yaptı. Cenk Tosun için bir maçta bu takımın 1. Forveti olamaz falan diyemem. Çünkü olabilir. Yahu bu ligde Burak Yılmaz gibi adamlar bile gol kralı olup kendi takımının 1.forveti oldu. Cenk niye olmasın? Sadece bir maç kaybettik. Ders çıkarıp lige en iyi şekilde hazırlanmamız lazım. Son olarak geçiken transferler benim de çok canımı sıkıyor. Bu belirsizlik çok kötü. Mario Gomez artık karar  versin diyenler olmuş. Adam çoktan kararını verdi. Gelmeyeceğim dedi, artık Mario Gomez hayali kurmayalım. Bitti o iş malesef.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Sıkıntı edecek bir şey yok. Hocanın oyuncu değişikliklerini ben de beğenmedim ancak geçen yılın kadrosu konusundaki kararına saygı duyuyorum. Sosa'nın maça alınmamasını da sonuna kadar savunuyorum. Biz çok bekledik o da beklesin
Tolga beck Tosic necip (rhodolfon'nun dönüşüyle marcelo) kerim ve cenk yedek oyuncularımız aslında.
Tolgay'ı  bugün ben de beğenmedim ki çok övgü alıyordu kamp sırasında. Yine şunu da savunurum tolgay bu ligin en iyi 8 numarasıdır. Zamana ihtiyacı var.
Bir leblebici bir stoper ve bir de tolga inadından vazgeçersek çok daha iyi olacağız

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda gsli,şaklaban,baykuş,ajan olduk şu gs'nin bile bu kadromuza favori olduğunu söyledik diye.Sonuçta yenildik,ben bu sonucu bekliyordum zaten.Umarım taraftar da dersini almıştır.Sen yönetimini baskı altına alacaksın,başkan yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek renktaşlar maalesef.Al işte transferi yapmazsan,yaptığını geç yaparsan böyle yetersiz başlarsın seneye.Geçmiş olsun umarım gereken ders alınır
@mehmetkorfez  burda renkli gibi renktaş dersen daha çok renkli damgası yersin.
sen Beşiktaş taraftarına nasıl hitap edeceğini bilmiyorsun mesela renktaş kelimesini kullanan
benim nezdimde direk renkli muamelesi görür. Sen burda hiç kimsenin renkdaş dediğini duydunmu
tek tük çıkar bunlarında sonra renkli olduğu ortaya çıkar :D
takıma gelince yüzün kızarmadımı renkliyi ezdik geçtik bu kadar eksik kadroyla gs de tam kadro
çıktı bizim as kadro oyuncularımızda kulübede oturdu. Cenk biraz dikkatli olsa maç farkla biterdi
bazen çok iyi oynarsın gol atamazsın olay bu bugün renkliler altlarına etmiştir bu Beşiktaşı gördüklerinde
120 dakika gs nin üstünlük kurduğu tek bir dakika yoktu.

Çevrimdışı mellfred

Cenk bugün çok çok çok kötüydü. Son vuruşları dışında atması gereken pasları da atmadı. Zinde olsaydı 3'lerdik ama iyi de oldu bi nebze. Santrafor ihtiyacını  iyice ayyuka çıkardı

Çevrimiçi Necmi

Sıkıntı edecek bir şey yok. Hocanın oyuncu değişikliklerini ben de beğenmedim ancak geçen yılın kadrosu konusundaki kararına saygı duyuyorum. Sosa'nın maça alınmamasını da sonuna kadar savunuyorum. Biz çok bekledik o da beklesin
Tolga beck Tosic necip (rhodolfon'nun dönüşüyle marcelo) kerim ve cenk yedek oyuncularımız aslında.
Tolgay'ı  bugün ben de beğenmedim ki çok övgü alıyordu kamp sırasında. Yine şunu da savunurum tolgay bu ligin en iyi 8 numarasıdır. Zamana ihtiyacı var.
Bir leblebici bir stoper ve bir de tolga inadından vazgeçersek çok daha iyi olacağız

marcello bugün bence kulübede oturmayacağını gösterdi sahanın en iyisiydi
ligin bizden sonraki en golcü takımına karşı sıfır hatayla oynadı. Birde ilk kez gördüm bunu
defansın liderliğini alıyor.
Bizim bugünkü sorunumuz sahada onbir içinde kalmak isteyen yedek oyuncu çokluğuydu
ve kendilerini gösterebilmek için çok bireysel oldular.
Sosa fikrine katılamayacağım bu şekilde ceza verilmez cezayı ona değil bize vermiş olur
para alıyor çıkacak karşılığını verecek yaptığının karşılığıda ona para cezası vereceksin yoksa
parasını aldıktan sonra bir sene kulübede otursa ne olur kime zarar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Penaltılara kalınca şansı olan kazandı zannetmeyin. Kalesinde Muslera olan kazandı.

Feyyaz Uçar
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Cenk bugün çok çok çok kötüydü. Son vuruşları dışında atması gereken pasları da atmadı. Zinde olsaydı 3'lerdik ama iyi de oldu bi nebze. Santrafor ihtiyacını  iyice ayyuka çıkardı

bence takımın birinci forveti olma sıtresine girdi buda onu bir anda acemi çaylağa çevirdi.
bu gece iyi bir forvet kulübede otursaydı cenk o topların hepsini içeri sokardı.

Çevrimiçi Necmi

Takım bu halde bile iyi buda demek oluyor ki sistem takımıyız. Bir yandan da forveeeet diye bağırıyor.Kupa kaybettik uzulmedim ama  bazılarını konuşturduk ona uzuldum. Şunu net olarak soyleyebilirim gs berbat ligde rakip olamaz.

boş ver çenelerinin ne dediği önemli değil şu anda yürekleri ne diyor ona bak :D
bu gece bu yılın şampiyon olacak takımını gördüler sahada dik olun gümbür gümbür geliyoruz
şu anda bile geçen seneki takımımızdan daha güçlüyüz.

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca Tolgay hiç iyi filan değil. Ona güvenip yola çıkacaksak işimiz var. Şu Gs a karşı bile inanılmaz sırıttı
Tolgay ı ilk defamı seyrediyorsun gayet iyi bir oyuncu bu gün derdi kendini gösterebilmekti
bunlar yedeklik sendromu. zamanla kadro şekillenince bu sorunlar ortada kalmayacak bu gün aslında on
oynaması lazımdı ozi ile birlikte sekiz oynadı on numaradaki yerini yadırgadı kendini geride daha iyi göstereceğini
düşündü sanırım. Buda aslında ortada kalmasına sebep oldu ne sekiz olabildi nede on olabildi.

Çevrimdışı wbishop82

Takım pas yaparak defans tan oyunu kurmayı bu sezon daha fazla yapacak bu belli oldu.Yarı sahamızda belli bir pas sayısı yaparak oyunu açıyoruz.Bek oyuncuları ve  stoperler rakibi üzerine çekip ön alandaki atiba,oğuzhan veya tolgay a topu aktarmaya çalışıyor.Dün maç özelinde bunu beklediğimden iyi yaptık.Ancak Necip-Tosiç ve Marcelo( bi derece) bunu genele yayamazlar.Çünkü hata yaparım tedirginlikleri çok net belli oluyor.Ayrıca bunu yapabilecek düzeyde,yeterlilikde kesinlikle değiller.Bu noktada orta saha da sosa,ileri uçta gomez de olduğu gibi lider karakterli,ayağı düzgün ve defansı yönetecek bir stoper elzem.Eğer Fabri geçerse ayağı düzgün bir kaleci.o da bu oyun kurmalara dahil edilecektir.Adriano-İsmail değişimi sol tarafı tamamen halletti.Beck ve G.Gönül sağ tarafta yeterli.Bu sezon ki stratejide bu konuyu halledersek,ani kontralar ve duran toplar hariç dengesiz yakalanıp gol yeme hastalığımız ortadan kalkar.Çünkü atiba ,tolgay ya da oğuzhan geriden top almaya geldiklerinde çok fazla stoperlere sokuluyorlar.Bu da takımın daha çok geri gelmesine,bu 3 lünün arasındaki mesafelerin uzamasına,yine takım boyunun uzamasına sebep oluyor.Sonuç ise tolgaya atılan geri pas ve onun degajı,top kaybı,dengesiz yakalanmak ve ekstra efor sarfetmek.Bu konuyu bence şenol hoca iyi ele almış.Geçen sezon bunu oyuncu profili nedeniyle pek yapamadık ve basit top kayıplarımız fazlaca oldu.Bu sezon ki oyuncu profilinin( gg,yeni stp ve adriano) buna uygun olacağını tespit etmiş ki haklı.İşte bunu oturttuğumuz an tek kale maçlar başlar.bu da fazlaca skor demek.benim beklentim bu sene için özellikle içerideki maçlarda kalecimizi ekranda pek görmeyeceğimiz yönünde
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 05:40:41 wbishop82 ]

Çevrimdışı Librarius

Her maglubiyetten sonra hatta galibiyetlerden sonra bile Tolga konusuluyorsa burda durup bir dusunmek gerekir.

Bugun Avrupa'dan bir cok ozet mac izledim. En dikkat cekici husus buyuk takimlarin buyuk kalecileri var. Buyuk diye tabir ettigimiz takimlarin hepsi pozsiyon vermis ama kalecileri %100 golleri onlemis. Yani adamlar kaleci meselesinin onemini biliyor ve ona gore kalecilerle calisiyorlar.

Besiktas'in Cordoba'dan sonra buyuk bir kalecisi olmadi hic. Hep vasat kalecilerle calistik ve zaten gecen surede elde ettigimiz basarilar da ortada.

Tolga artik buyuk bir negatif enerji kaynagi haline geldi kulubumuz icin. Besiktas taraftari bu cocuktan nefret ediyor, kalede gordugunde infial duyuyor ama nedense kulubu yonetenler ve hoca buna kayitsiz kaliyor.

Acik konusalim: Tolga Besiktas gibi bir kulubun seviyesinde degil. Yani yedek kaleciden ote olamaz. Adamin kurtardigi mac var mi bilmiyorum. tehlikeli her pozisyon %95 golle sonuclaniyor.  Ben kendi adima artik hakikaten ofke krizlerine giriyorum, tahammul edemiyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

boş ver çenelerinin ne dediği önemli değil şu anda yürekleri ne diyor ona bak :D
bu gece bu yılın şampiyon olacak takımını gördüler sahada dik olun gümbür gümbür geliyoruz
şu anda bile geçen seneki takımımızdan daha güçlüyüz.

Abi olacagimizdan hic kuskum yok evelallah... Biz bu ligin en iyi ve guclu takimiyiz. Bundan hic suphem yok.

Fakat Senol hocanin Tolga israri camiayi psikolojik olarak negatif etkiliyor.

Yahu herseyi gectim ama Senol hoca bir baksin bakalim bizim gibi ofansif takimlarin hangisinde ayagi Tolga kadar kotu bir kaleci var? Ofansif oynayan bir takimin kalecisi gerekirse stoper gibi, libero gibi ornayabilecek kalite de bir ayagi olmali.

Bugun Erman Toroglu bile "Besiktas'li oyuncular Tolga'ya geri pas vermesin" diyor. Adamin ayak kalitesi basketbolcularin ayak kalitesinden daha dusuk. Abi vallahi ben tahammul edemiyorum. Aslinda daha sert ve hakaretlerle dolu seyler yazarim ama basta sana ve burdaki arkadaslara saygisizlik olur diye yazmiyorum. Yoksa Tolga'ya zerre kadar saygim yok benim.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı kry83

Günaydın arkadaşlar bizim başkan akşam maçtamıydı ben hiç gormedim de yoksa transfer için falan yurt dışında mı?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolgay,Cenk,Frei gibi kendini göstermek isteyen rotasyonda kullanılacak oyunculara Hoca takım içinde oyuncuların görev , sorumluluklarını onlardan beklenenleri net anlatmalı .
Frei geldi geleli sabit bir futbol kafasıyla değişimin, gelişimin karşısında duruyor.Hoca artık şu konularda Frei'i net uyarmalı.
1)Topu değil oyunu izlemeli ve iyi okuyabilmeli. Topsuz oyunda durarak topu ayağına beklememeli, oyunu doğru izleyip okumalı, doğru pozisyonu alıp kendine avantaj sağlamalı. Frei artık topsuz oyunda nasıl hareket edileceğini öğrenmeli.
2)Topsuz oyunda  nasıl hareket edileceğini öğrenen Frei'in top ayağına gelmeden önce  kafasında  stratejisini oluşturmuş olması ne yapacağına karar vermiş olması lazım. Top ayağıma gelsin , burnumun dikine gideyim , anlık hareket edip gidişata göre anlık karar alayım dediği sürece ayağına gelen topları kaptırmaya namzedecektir.
3) Oyun vizyonunu geliştirmeli. Hepimiz top Frei'in ayağına geldiğinde bir sonraki adımda ne yapacağını biz de rakip de çok iyi biliyor ve rakip gereken önlemi alıyor . Bu tek düzelikten sıyrılmalı oyun vizyonunu geliştirmeli.

Cenk'i linç etmeye lüzum yok. Cenk zamanı geldiğinde takımın 1. santraforu olacak seviyeye de ulaşacak .Dün bunun için henüz erkendi. Cenk'in  olumlu bir tarafı da yanlışlarını görebilmesi , o yanlışların üzerine gidip kendini geliştirebilmesi. Cenk dün nerede nasıl hatalar yaptığını sorgulayacak o hataların üzerine gidecek ve daha komple bir santrafor olacak biçimde üzerine ekleyecektir. Dünkü maç Cenk için olumlu sonuçlara yol açacak çünkü nerede nasıl hatalar yaptığını daha net görmesine kendisini geliştirmesine yardımcı olacak bir maçı oynadı.
Tolgay dün gece kendini göstermek adına aşırı bireyselliğe kaçtı . Hoca Tolgay'ı da içine alacak biçimde oyuncuların oyun içinde başlıca görev ve sorumluklarının ne olduğunu net anlatması gerekiyor. Tolgay dün bireysellikte aşırıya kaçarak Beşiktaş'ın karakteristiği olan oyunda akıcılığa , oyun içi hızlı geçişlere sekte vurdu , gereksiz top kayıplarına neden oldu .
Kaleci planlamasında baştan itibaren yanlış işlere girişildi. Fabricio mevcut kaleciler içinde Beşiktaş'ın sistemine en yatkın kaleci olsa da onun da defoları var. Kaleci mevkisine aşırı masraf yapılıp komple bir 1. kaleci alınmaması kafalarda hep bir soru işareti olacak.
Dün niye Necip stoper , Tosic sol bek oynadı , Tolga niye yine kaledeydi sorularının cevabı ise Hoca'nın geçen sene şampiyon olan takımın bu finali oynamayı hak ettiğini düşünmesi , o kadroda olan oyunculardan hazır gördüklerini oynatmak istemesi , sezon içinde alternatif yaratabilecek biçimde Necip,Tosic gibi oyuncuları ikinci mevkilerinde zorluk derecesi görece yüksek maçta gözlemlemek istemesi gibi nedenler sunulabilir.
Takımın hangi pozisyonlarda eksikleri olduğu hatta o eksiklerin nasıl bir profile sahip olması gerektiğini hoca da yönetici de taraftar da kısaca tüm camia net biliyor zaten . Artık bu konuda da net ve hızlı adımlar atılmalı.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 10:15:10 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Bazı abilerimiz temkinli davranırken, bazı arkadaslarımız hemen karalar bağlamış yenilgiden sonra.

Şahsi fikrim olarak: Kupayı kaybettik ama eksiklerimizi gördük.

Kalede; Tolga artık iyice soguttu kendinden Fabri geçtiğinde bu problem çözülecektir.

Beck: GG77 hafif sıkıntısı oldugu için dün macta yer almadı. Form tuttugunda sıkıntı yok.

Tosic, Marceleo ile birikte oynayıp , Adriano sol tarafta oynadıgında defansı kimse geçemez.

Sosa ve Aras faktörü var orta sahaya. Onları unutmayalım bence.

Cenk’e gelince 1 maç ile üzerine çizmemek lazım ama sen milli takım ve Beşiktaş’ın golcüsüysen öyle pozisyonları harcamcaksın.

Sonuc olarak : Gill + Etoo ile bu ligi yine domine ederiz. Şahsi görüşüm.

Sevgiler

Çevrimdışı RevivaL

Günaydın arkadaşlar bizim başkan akşam maçtamıydı ben hiç gormedim de yoksa transfer için falan yurt dışında mı?
Yurtdışında

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa döner de tarafatar affeder mi  yada eskisi gibi olur mu
Ben affettim bile

Dunku macta Sosa ve Gimeizn ne kadar onemli olduğu Net şekilde ortaya çıktı

Normal bir Sosa olsaydi maci almistik dun :bandit:

Ayrica gecen sezon en cok formasi satilan 2.ci oyuncumuzdu Sosa , Taraftar onu seviyor bizi biraz kızdırdı ama kol kirilir yen icinde kalir bagrimiza basariz yine
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben affettim bile
Dunku macta Sosa ve Gimeizn ne kadar onemli olduğu Net şekilde ortaya çıktı
Normal bir Sosa olsaydi maci almistik dun :bandit:
Ayrica gecen sezon en cok formasi satilan 2.ci oyuncumuzdu Sosa , Taraftar onu seviyor bizi biraz kızdırdı ama kol kirilir yen icinde kalir bagrimiza basariz yine

@Yunus Emre Dökmeci Milan Sosa ile ilgili teklifini 7,5 Mılyon olarak tekrar'dan iletmiş ve yönetim kabul etmiş dıyorlar.

Forvet için para bulmak mı yoksa bel kemiğimiz Sosa'yı göndermek mi ?  :money:

Çevrimdışı kartal190321

şu yazılanları okuyunca yine tabelacılar hemen başlamışlar kötü senaryolara..yedek kadro çıkmışsın maça ,şampiyonlukta rakibin hemen hemen as kadrosuyla çıkmış 120 dakika üstünlük sende rakibin pozisyonu yok sen 2  3  net pozisyon kaçırmışsın...yerin dibine sokmuşsunuz takımı yazık gerçekten...dün gece oynayan kadrodan en az 6 futbolcu yedek kalacak renkliler yedek kadromuzdan bile korkmaya başladılar 2 nokta transferle  stoper   forvet   bu ligin tozunu atarız...ama bizim tabelacı taraftarlarımız çok kötü bulmuş takımı acaba farklı maçmı izlediler :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7 ilk 11 olamayacığını net bir şekilde gösterdi benim en sevmediğim oyuncu tipi artistik hareketler ama icraat 0

Yenilen golde hata Cen Tosun'un. Rakip stoperi tutması gereken oydu.

Cen için çok kötü bir gündü.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasil Cenkin abi ?

Orada Hakanin adami Necipti nitekim Necip topa yukseldi ama vuramadi ve arkasindaki Hakan balta da Golu yapti

Tabi Tolga da her zamanki gibi kalesinden cikmayip Topu ağlardan cikardi sasirdimmi ? Tabiki hayir

O topa cikip yumruklayacaksin arkadas ! Yarim metreden gelen kafa topunu çıkarabileceğini mi sanıyorsun

@Yunus Emre Dökmeci Milan Sosa ile ilgili teklifini 7,5 Mılyon olarak tekrar'dan iletmiş ve yönetim kabul etmiş dıyorlar.

Forvet için para bulmak mı yoksa bel kemiğimiz Sosa'yı göndermek mi ?  :money:
Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik anasini satayim

Gelde cik işin içinden :alala:

Forvetsiz olmaz , Sosasiz da olmaz..

Burada Sosa yi hemen satalim diyenlere de ders olsun dunku maç

Çevrimdışı abdusta

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Bazı abilerimiz temkinli davranırken, bazı arkadaslarımız hemen karalar bağlamış yenilgiden sonra.

Şahsi fikrim olarak: Kupayı kaybettik ama eksiklerimizi gördük.

Kalede; Tolga artık iyice soguttu kendinden Fabri geçtiğinde bu problem çözülecektir.

Beck: GG77 hafif sıkıntısı oldugu için dün macta yer almadı. Form tuttugunda sıkıntı yok.

Tosic, Marceleo ile birikte oynayıp , Adriano sol tarafta oynadıgında defansı kimse geçemez.

Sosa ve Aras faktörü var orta sahaya. Onları unutmayalım bence.

Cenk’e gelince 1 maç ile üzerine çizmemek lazım ama sen milli takım ve Beşiktaş’ın golcüsüysen öyle pozisyonları harcamcaksın.

Sonuc olarak : Gill + Etoo ile bu ligi yine domine ederiz. Şahsi görüşüm.

Sevgiler

Ekonomik,mantıklı oncelikle lig şampiyonlugunu kovalayan Klubunun mali dengesini düşünen gerçek Beşiktaşlı.
Tebrik ederim.

Saygılar

Abi kimse kusura bakmasin baskan da dahil

Su saatten sonra Gomeze ne kadar para istiyorsa veririm 5 - 5.5 m gelsin oynasin yeterki bir Golcünün Ne kadar onemli olduğunu gördük

Bizim sistemde her Golcü 20 tane atar yaaa Gomez abartılıyor diyenler de dun nasil patladigimizi görmüştur umarim

Baskan hic oyuncular benim istediğim rakama oynayacak demesin S.l den para geldi ne kadar istiyorsa versin Gomeze

Etiketler: