2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358136 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendimi bildim bileli eski Cumhurbaşkanlığı kupası, yeni Süper Kupa'ya zerre önem vermedim. Yine aynısı oldu, umrumda değil. Takımın oyunundan memnunum, Galatasaray yine kötü.

Bir net santrafor, bir vasat üstü stoperle bu takım yine sampiyon olur, hem de bu sefer güle oynata olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Necip var :) yeterli diyordunuz gerekirse, şimdi fikrin mi değişti?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu forumda gsli,şaklaban,baykuş,ajan olduk şu gs'nin bile bu kadromuza favori olduğunu söyledik diye.Sonuçta yenildik,ben bu sonucu bekliyordum zaten.Umarım taraftar da dersini almıştır.Sen yönetimini baskı altına alacaksın,başkan yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek renktaşlar maalesef.Al işte transferi yapmazsan,yaptığını geç yaparsan böyle yetersiz başlarsın seneye.Geçmiş olsun umarım gereken ders alınır
Kardeşim çok fena gözüme batıyorsun, haberin olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Necip var :) yeterli diyordunuz gerekirse, şimdi fikrin mi değişti?
Ne zaman Necip'e yeterli stoper demişim ben?

Kardeşim çok fena gözüme batıyorsun, haberin olsun.

Tehtitlere mi başladınız şimdi de?Fikrimizi de yazamayacağız galiba yazıklar olsun...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:35:06 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uzun maraton için domestik olarak bakarsak; bu ekip ve oyun kalitesi lig için yine bizi en güçlü aday yapacaktır. Oyun gücüyle yarışacak bir rakip göremiyorum.

3 senedir tek rakibimiz kendimiziz. Karşımıza Barcelona, Bayern Munih çıkmadı hiç.

3 senedir sindirildiğimiz tek maç Arsenal maçıdır o da deplasmandaki.

Şahsen benim öfkem de sırf bu yüzden.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Manoel tekrar gündeme gelmiş. Bu adam sakattı yanlış hatırlamıyorsam. Sonunda Omerou'ya kalacağız.

Çevrimdışı Tolga

Sahaya çıkan kadroyla bile dönem dönem iyi işler yaptığımızı düşünürsek eksiklerimiz tamamlandığında yine ligde etkili olacağız.

En önemli mevki gerçekten forvet. Mutlaka çok iyi birini almamız lazım ama kimi alabiliriz bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tehtitlere mi başladınız şimdi de?Fikrimizi de yazamayacağız galiba yazıklar olsun...
Tehdit etmiyorum, durumu söylüyorum. Sen fikrini söylüyorsun ben de fikrimi söylüyorum. Söylemeyim mi gözüme battığını?

Favori dediğin Galatasaray 120 dakika kalemize 1 kere gelmiş, biz 6 net pozisyon kacırmışız; gelip burada haklı çıktım diye poz veriyorsin, millete laf atıyorsun.

Fikrime göre bu hareketlerin de gözüme batıyor. Beğenmedin mi fikrimi?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Arkadasın dediği gibi şenol hoca çok takıntılı oyuncularin hakkını teslim etmek istiyor en kötü formunda olsa bile sans veriyor ilk11de
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Taraftar olmak, bir tarafı desteklemek kendi yanlışlarımızı görmeyi engellememeli. Aksi halde asla gelişemeyiz.

Şunun açıklamasını çok merak ediyorum mesela.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bugün takımda Eto'o bile olsaydı çok farkederdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Manoel tekrar gündeme gelmiş. Bu adam sakattı yanlış hatırlamıyorsam. Sonunda Omerou'ya kalacağız.
Sağlam hali eldekilerden iyi midir ?

Çevrimdışı can1903

Kulüp teminat gösteremiyormuş Gil için Manoel imza aşamasındaymış  :by2: :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

tolganın bu maçta oynaması çok sorun edilecek bir şey değil şampiyonluğu almış oyuncuları oynatmak istedi sezon içinde tolgada ısrar edilirse o stat yıkılır zaten

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün takımda Eto'o bile olsaydı çok farkederdi.
Cenk 3.forvet durumuna düşebilir bu gidişle çok rezil ya Gomez 10 gün sonra gelebilir takım bulamazsa

Çevrimdışı tuncaboylu

Uzun maraton için domestik olarak bakarsak; bu ekip ve oyun kalitesi lig için yine bizi en güçlü aday yapacaktır. Oyun gücüyle yarışacak bir rakip göremiyorum.
Aynen katılıyorum, 2 transfer yeter. Tosiç'i ilk defa sol bekte beğendim bu arada.

Bırakalım Galatasaray aldatıcı başarısının tadını çıkarsın. Gerçi bulunduğum mekanda hepsi homurdanıyordu, yine de kazanmak kandırır.

Çevrimiçi Samet Ç

Sağlam hali eldekilerden iyi midir ?

Brezilya'dan alabileceğimiz en iyi üç dört stoperden biridir kendisi.

kalemiz zayıf ki iki yıldır kaleci arıyoruz. paramıza bütçemize göre kaleciler alıyoruz. lafım yok para olsa ospina da bilmem kim de gelirdi. eyvallah boyko ve fabri alındı.
ama bu alınan kalecilere rağmen 2 yıl sonra kalede hala tolga oynuyor. o zaman bu iki kaleci neden alındı abicim? alalım ptt liginden yedek bir kaleci, tolga dursun kalede.

sözler ile icraat birbirine uymuyor. çelişiyor.

bu da yetmezmiş gibi tolga'ya 3 yıllık daha sözleşme veriyoruz. 36-37 yaşına kadar beslemeyi vaad ediyoruz. ne için?

Çevrimdışı ozankarakoc

- Beck, dünyanın en vasat sağ beki... İlk geldiği gün de öyleydi, bugün de öyle... Gökhan Gönül form tutarsa yırtarız, tutmazsa sağ kanat yine yol geçen hanı olur. Dua edelim Avrupa'da sol açığı Bruma gibi güçlü ve süratli takımlar çıkmasın karşımıza...

- Tosic'i dünyanın en uzak ülkesine gönderelim. Los Angeles Galaxy'de oynasın mesela... Ya da Avustralya'da... Hayatımda bu kadar yeteneksiz bir futbolcu görmedim. Adriano oynasın, sakatlandığında boş kalsın orası, 10 kişi oynayalım. Yeter ki bu adamı görmeyeyim artık şu formayla...

- Galatasaray'ın maç boyunca bir tane gollük pozisyonu yok, iki tane 'maçın yıldızı' olabilecek adamı var, Bruma ve Muslera...

- Mete Kalkavan, biri çok çok net, diğeri tartışılabilir iki penaltı pozisyonunu çatır çatır yedi. Şaşırdık mı, hayır...

- Geçen sezon ligde 75 gol atmıştık. Bu 75 golün tam 50 tanesinde Mario Gomez ve Sosa'nın direkt katkısı (gol ve asist) vardı. Şimdi "Gomez'in yerine Cenk oynasaydı o da 26 tane atardı" diyen kardeşleri durup düşünmeye, yönetimi de Sosa'ya ağır bir ceza vermeye davet ediyorum. Canı istemedi diye antrenmanlara çıkmadı, takımı bugün 10 kişi bıraktı... Yazıklar olsun.

- Süper Kupa çok mu önemli? Hiç değil. Ama 'kazanan takım' olma özelliği çok önemli. Karşında; geçen sezon 30 puan fark attığın, yine tel tel dökülen, bir tane pozisyonu olmayan, son dakikalarda yorgunluktan yerlerde sürünen bir Galatasaray var, sen hala geziyorsun sahada... Yan pas, geri pas, yan pas, geri pas... Bir yolunu bulacaksın, 'kazanacaksın' kardeşim! 'Galatasaray'ın ölüsü Beşiktaş'a yeter' dedirtmeyeceksin!

Umarım yine kanser sezonu açılmamıştır... Herkese iyi haftalar...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Cenk 3.forvet durumuna düşebilir bu gidişle çok rezil ya Gomez 10 gün sonra gelebilir takım bulamazsa

Gomez'in eksikliğini derbilerde hissederiz demiştim gittiği gün.

Bugün de bu ortaya çıktı.

Çevrimdışı Savaş

Kalede hiçbir fonksiyonu olmayan, şimdiye kadar hiçbir maç almamış Tolga ile,

Hücuma hiçbir katkısı olmayan, ayağına aldığı her topu geri pas veren, Bruma gibi biraz hareketli bir oyuncu karşısında aciz duruma düşen Beck ile,

Stoper oynayamayan, gereksiz yerlerde saçma fauller yapan, nerede ne yapacağı belli olmayan, el bombası Necip ile,

Her zaman umut beslediğim ama bir türlü olmayacak olan Kerim ile,

Kendine fazla özgüven yükleyen ve bu onun zararına olan Cenk ile,

OLMAZ.. OLMAYACAK!

Bu bölgelerin ilaçları belli, elimizde.. Yapabiliriz. Bugün bile yedek takım ile oynatmadık neredeyse galatasaray'ı lakin bu belki de iyi oldu ayaklar yere bassın biraz varsın giden kupa olsun. Aşağıdaki kadro ve aynı oyun sistemi şampiyonluğu bize getirecektir.

Yukarıda yazdığım oyuncular şu anlık sadece iyi bir yedek olabilirler. Ötesi yok.

Fabri

Gökhan       Marcelo      Stoper     Adriano

Atiba               Oğuzhan

Aras                    Sosa            Quaresma

Forvet

Çevrimdışı legendmaster

stoper transferi benim açımdan o kadar büyütülecek bir şey değil küme düşen takımdan gerlen marcelo da iş yapıyor işte ama adamakıllı satrfor transferi çok çok önemli

Çevrimdışı Tolga

Stoper, orta saha ve forvet transferlerini mutlaka yapmak zorundayız.

Orta saha derken Atiba'ya alternatif şart. Çok fazla maç yapacağız her zaman geçen sezonki gibi olmaz.

Çevrimdışı 38life

Manoel kim? hayatımda ilk defa duyuyorum.

Etiketler: