2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357443 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Yüksek beklentilere kapılmayın en nihayetinde 10.haftada stoperde yine Necip oynayacak. Sad But True...

Ağustos 2015'den bu yana stoper sorunun var. Fakat Ağustos 2016'da yine Necip oynuyor. 

Ağustos 2015'den bu yana stoper sorunun var. Fakat Ağustos 2016'da yine Necip oynuyor. 
aynısını yazacaktım gerek kalmamış. sen yazmışsın.

burda muslera ile tolga'yı kıyaslayanlar falan vardı. hadi biraz tolga'yı övün.

Çevrimdışı panic13

"Gomez gidebilir, forvete gerek yok, tosun yeter" diyenler sanirim ikna olmustur. Takimin en net sorunu golcu eksikligi. Net bil golcumuz olsa macta 2 3 tane sallamistik.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

Kupaya en ufak anlam yüklemiyorum. Fakat bugün bazı kişilerin işgüzarlıklarına ve oyun içi sıkıntılara göz göre göre tahammül edenlere karşı inanılmaz öfkeliyim. Öfkemin sebebi de bu kadar berbat bir Galatasaray'a kupa vermemiz değil. Aylardır yazdığım şeyler... 
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2016, 23:43:07 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Bu takımda Sosa ve Gomez'in ne kadar önemli olduğu bu maçta ortaya çıktı.

Sosa'nın kalması gerçekten önemliydi. Umarım Gomez de döner ne diyeyim...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burda muslera ile tolga'yı kıyaslayanlar falan vardı. hadi biraz tolga'yı övün.
Olur mu canım Muslera nın maç mı kurtardığı görülmüş. Bugün çıkardığı toplarda da kalede hayrettin vardı zaten. Kimse rakibin adamlarını yüceltmiyor ama elimizdeki Tolga gibi gereksiz adamları da muhalif olacağım diye burada sayfalarca savunmayın.
Yinede bu sene şampiyonuz geçen sene Tolga ve benzeri adamlara rağmen olduğumuz gibi
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Abi böyle lige girersek çok büyük sıkıntılar yaşarız başkan ne yapsın etsin defans ve forveti halletsin resmen orta saha Ferrari arka taraf ön taraf tofaş yazık yahu Gs ye verilmezdi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kartal43

alanya maçından sonra çıksın Başkan açıklama yapsın transfere gerek yok diye yine destek görür. Bu takım küçük büyük kupa ayırmaksızın her kupayı kazanmalı.bizim kupa seçme gibi lüksümüz yokken yönetiminden hocasına oyuncusuna okadar rahat ki herkes.bu takım bu haliyle şampiyonlar ligine falan gitmesin madara ederler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takımda Sosa ve Gomez'in ne kadar önemli olduğu bu maçta ortaya çıktı.

Sosa'nın kalması gerçekten önemliydi. Umarım Gomez de döner ne diyeyim...
Sosa döner de tarafatar affeder mi  yada eskisi gibi olur mu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı talha

Bu arada kampa iki kaleci soktuk yahu bunlarda hiç mi ışık yok be diye tolga ile çıktık daha ne diye aldık anlamsız abi ya

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 senedir kalecimiz yok ve hala 2016 Ağustos'unda stoper arıyoruz.

Üzerine forvetimiz de yok.

Harika planlama :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada kampa iki kaleci soktuk yahu bunlarda hiç mi ışık yok be diye tolga ile çıktık daha ne diye aldık anlamsız abi ya

Bunun adı takıntı. Başka bir açıklaması yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı talha

Tosun çok iyi bir vokalist ama asla yıldız olacak kalite yok assolist olması imkansız albüm çıkarma da sıkıntıları var olmuyor işte

Çevrimdışı Savaş

Nisan ayindan beri Forvet, 2015 yılından beri stoper işini çözemeyen yönetime hediye olsun bu.

Ha bugün ha yarın derken al sana kupa. Tamam çok anlam yüklemiyorum kupaya evet ama Stoperde haaala Necip var bak haaaala. 2015 den beri...

Ama insaf gerçekten insaf..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 senedir kalecimiz yok ve hala 2016 Ağustos'unda stoper arıyoruz.

Üzerine forvetimiz de yok.

Harika planlama :claps:
Paramız yok. Ffp var. Bahane çok. İcraat var ama yeterli değil. Zaman aleyhimize devam ediyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı talha

Bunun adı takıntı. Başka bir açıklaması yok...
Abi yok ya şenol hocanın öyle aşırı bir takıntısı olduğuna inanmıyorum kesinlikle yetersiz görüyor diğerlerini

Çevrimdışı atalay

Kupayı referans almayın. Bugün kazanacak kadar ürettik ve temiz bir galibiyet alabilirdik. Sorun teknik adamın maç önü ve oyun içi hazırlığındaki/hamlelerindeki - tercihlerindeki yetersizliği, kronikleşen oyun içi problemlere takım içinde yada transfer planlaması ile çözüm üretilememesi. Aynı oyuncuları tekrardan aynı şeylerle eleştirmeyeceğim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi yok ya şenol hocanın öyle aşırı bir takıntısı olduğuna inanmıyorum kesinlikle yetersiz görüyor diğerlerini

Topu sadece yönetime atamayız. Burada tarnsferlere onayı Şenol hoca veriyor. Kötü kaleci alacağına hiç alma...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu forumda gsli,şaklaban,baykuş,ajan olduk şu gs'nin bile bu kadromuza favori olduğunu söyledik diye.Sonuçta yenildik,ben bu sonucu bekliyordum zaten.Umarım taraftar da dersini almıştır.Sen yönetimini baskı altına alacaksın,başkan yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek renktaşlar maalesef.Al işte transferi yapmazsan,yaptığını geç yaparsan böyle yetersiz başlarsın seneye.Geçmiş olsun umarım gereken ders alınır

Çevrimdışı abdusta

Bakalım meşaleleri kalecilerine atan Galatasaray seyircisine nasıl bir yaptırım gelecek..

1 mac kayebettik,şampiyonluk yarışımız daha baslamadı.Daha yolumuz uzun

saygılar

Çevrimdışı atalay

Umarım hatalardan herkes ders çıkarır. Bugün oyuncuların bir sezonluk performanslarının karşılığını, böyle anlamlı bir günde almalarını isterdim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca bazen aşırı takıntılı oluyor. Bugünde o yüzden kaybettik kupayı bence. Ha cenk atsaydı bunları konuşuyor olmazdık ama tabelada gs kazandı yazıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendimi bildim bileli eski Cumhurbaşkanlığı kupası, yeni Süper Kupa'ya zerre önem vermedim. Yine aynısı oldu, umrumda değil. Takımın oyunundan memnunum, Galatasaray yine kötü.

Bir net santrafor, bir vasat üstü stoperle bu takım yine sampiyon olur, hem de bu sefer güle oynata olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir müsibet bin nasihatten iyidir.Aslolan Beşiktaş dersler alınsın yeter

Etiketler: