2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362011 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ebubekir ile ilgili görüşüme gelince; bir Gomez veya Eto'o kalitesinde elbette değil lakin hız, güç, çeviklik gibi konularda taraftarımızın seveceği bir profil olduğunu ve maçlarda heyecan fırtınası yaratabileceğini düşünüyorum. hızlı akan oyunumuzda renk katacaktır. Ebubekir transferi sonrası bonservisini eline almış bir atası (Eto'o) da kadroya katılırsa Cenk-Eto'o-Ebubekir üçlüsü ile öldürücü bir vurucu gücümüz oluşacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Porto bugün dese ki tüm oyuncuları satıyorum alt yapı kadrosu ile sezonu açacağım. tüm oyuncuları için iyi liglerden iyi ve paralı takımlar kapılarında uzun bir kuyruk oluştururlar. santraforsuzluğun dünya üzerinde zirveye çıktığı günümüzde Ebubekirin onlarca alıcısı çıkar.
biz kimi alacaaz acaba  :duman:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ebubekir ile ilgili görüşüme gelince; bir Gomez veya Eto'o kalitesinde elbette değil lakin hız, güç, çeviklik gibi konularda taraftarımızın seveceği bir profil olduğunu ve maçlarda heyecan fırtınası yaratabileceğini düşünüyorum. hızlı akan oyunumuzda renk katacaktır. Ebubekir transferi sonrası bonservisini eline almış bir atası (Eto'o) da kadroya katılırsa Cenk-Eto'o-Ebubekir üçlüsü ile öldürücü bir vurucu gücümüz oluşacaktır...
Abi bir de şenol güneş faktörü var onunla gelişme kaydedemeyen adamlar çok azdır töre gibi cins adamlar dışında tabi

Çevrimdışı celiker1

Hürriyet
MENÜ
 adp

Elif Çongur

MenüTakip Et
CROPY
Böyle bir sevmek görülmemiştir

12.08.2016 Cuma
Bazıları için "Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın" biçiminde bi açıklama gerektiren bi yazı bu.
O yüzden baştan hemen şimdi şurda anlaşalım, kimsenin takım sevgisine filan bi şey dediğim yok. Biliyorum herkes çok seviyor tuttuğu takımı. Ben başka şey diyorum. Başka bi şey.

Futbolda sevme biçimleri üzerine bi doktora tezi yazılsa kaynakçası, dipnotları, atıfları filan baştan aşağı Beşiktaş taraftarlarından oluşur bence.

Bi acayip sevmek onlarınki. Benim gözüm evvel ezel hep Beşiktaşlıların Beşiktaş’ı sevme biçimindedir. Hep bakarım, anlamaya çalışırım, düşünürüm üzerine. Ama birkaç muazzam örneğim var. Bu başka türlü sevmeyi anlamaya en çok yaklaştığım yerler o örnekler.

AZICIK OKŞASAM SANKİ ÇOCUKTULAR

“Ben Beşiktaş’a sarılmak istiyorum” cümlesi kadar acayip cümle olabilir mi. Bir çocuğa sarılır gibi tuttuğu takıma sarılmak istemek. Gerçekten çok acayip.

Beklerken dakika saydıkları yeni statlarının ilk maçından bir süre sonra özleyip özleyip  “Stat şimdi napıyodur acaba” demek nasıl bi şeydir. Nasıl bir sevmektir.

Bi de iki yıl önce bu vakitler, Süleyman Seba’yı kaybettikleri günlerde, iki gün sonraki Arsenal maçı için kurulan şu cümle var: “Arsenal’e söyleyin Beşiktaş’ın kaybedecek bir şeyi kalmadı.”

Atilla İlhan o muazzam dizeleri, Beşiktaşlılar’ın Beşiktaş’ı sevmesi üzerine yazmış ben başka açıklama bulamıyorum: “Böyle bir sevmek görülmemiştir.”

BÜTÜN REKABETLERİN, BÜTÜN BAŞARILARIN, BÜTÜN KUPALARIN ÜSTÜNDE

Şimdi Süleyman Seba’yı yokluğunun ikinci yılında anacakları gün Süper Kupa maçına çıkacaklar.

Öyle bir sevmek ki “Süper Kupa finali Seba Başkanımızın ölüm yıldönümüne rastladığı için maça farklı anlamlar yükleniyor, etmeyin. Süleyman Seba, tüm rekabetlerin ve alınacak tüm kupaların üzerindedir. Seba bu kupayı aldığımızda değil, bıraktığı gibi kaldığımızda rahat uyuyacaktır. Onu rahat uyutmanın bedeli bu kupa değildir” diyolar.

Seba rahat uyusun. Ruhu şad olsun.  Beşiktaşlılar Beşiktaş’ı öyle böyle sevmiyor. Ben de onu son röportajının son cümlesiyle anıyorum. Beşiktaşlılar Beşiktaş’ı böyle sevmeyi en çok Seba’dan öğrenmişler her gün daha iyi anlıyorum:

“Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk oturduk. Yalnız Beşiktaş’ı üzmesinler.”

Şu cümleye bakın, sevmek üzerine ne kadar doktora tezi varsa yakın.ELİF ÇONGUR-Hürriyet/Sosyal
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı linux

Türk basınında yarın Gomez in son karar gunu,yarın karar verecek şeklinde yazılar çıkıyor..
Bu imkansız,nedeni Gomez 15 veya 16 sında Italyada olacak ve Fiorentina ile bir dizi görüşme yapacak

Gomez takım bulamıyor deniyor nedeni ise ilave bonservis istenmesi.
Gomez hala kendisine bonservisinin bedelsiz verilmesini talep ediyor Fiorentina ise ne olursa olsun satmak istiyor
Bonservisine yuzde ellisini odemeye hazır olan 1 tek alıcısı var Beşiktaş
Gomez de Beşiktaşdan başka alternatif takım arayışı içinde ve bedelsiz bonservisini alırsa muhtemelen 1ci sınıf takımlara gidebilecegini umuyor
Bunlar olmazsa Gomez en kotu ihtimalle Fiorentanıda istemese bile takımında kalacaktır.
yazmak istemiyorum ama Gomezin aklında beşiktaş küçük bir ihtimal,gelirse mecburiyetten olacak

İşte Beşiktaş da bu yüzden yüksek profilli forvet yerine daha kesesine uygun forvet arayışı içinde

Aboubacar la ıslak imza noktasına gelinip hala Gomez bekleniyor olacak

25-30 agustosa kadar  hala biz burada acaba?? diye yazıp duracagız

saygılar

abi eğer ıslak imza aşamasına geldiyse hiç durmadan Aboubakar almak mantıklı değilmi ?

Bu saatten sonra gomezden bir fayda beklemek yanlış . Geleceğini oyuna göre değil paraya göre yön vermiş biri . Artık kariyerinin sonlarına geliyor .

Aboubakar daha mantıklı geliyor bana.Yada babacar'da olsa olur  .Umarım gerçeklerşir

Çevrimdışı tangaz

biz kimi alacaaz acaba  :duman:

tam bir soru işareti, tam bir gizem. Mbokani de iş görecektir bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam bir soru işareti, tam bir gizem. Mbokani de iş görecektir bence...
Cenkten daha iyi forvet mbokani ama beni kesmez abi

Çevrimdışı tangaz

Abi bir de şenol güneş faktörü var onunla gelişme kaydedemeyen adamlar çok azdır töre gibi cins adamlar dışında tabi

sadece töre değil; frei+olcay+necip+pektemek, şenol hoca ile üzerlerine koyamadılar...

Çevrimdışı ahmetx

Porto bugün dese ki tüm oyuncuları satıyorum alt yapı kadrosu ile sezonu açacağım. tüm oyuncuları için iyi liglerden iyi ve paralı takımlar kapılarında uzun bir kuyruk oluştururlar. santraforsuzluğun dünya üzerinde zirveye çıktığı günümüzde Ebubekirin onlarca alıcısı çıkar.
Afrikalı forvetler geneli itibariyle atletik ve gol vuruşuyla öne çıkıyorlar, Ebu bekir gibi kafa golü atan  afrikalı striker pek yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Cenkten daha iyi forvet mbokani ama beni kesmez abi

lewa + messi + neymar + suarez + c.ronaldo konsorsiyumu keser mi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lewa + messi + neymar + suarez + c.ronaldo konsorsiyumu keser mi  :D
Kesmez abi griezmanı istiyorum ben

Çevrimdışı tangaz

Afrikalı forvetler geneli itibariyle atletik ve gol vuruşuyla öne çıkıyorlar, Ebu bekir gibi kafa golü atan  afrikalı striker pek yok.

üstad afrikalıları sevmiyorum ligin ortası afrika kupası başa bela oluyor. afrikadan çıkan 2 adam (weah+eto'o) tanırım gerisi hep soru işaretidir. demba gibi tutabilirde emenike gibi çıldırtabilirde...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ebubekirde son vuruş yok gibi ama  ahmet abi o da sıkıntı bence.

Çevrimdışı ahmetx

Ebubekirde son vuruş yok gibi ama  ahmet abi o da sıkıntı bence.

evet son vuruşu zayıf
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı abdusta

veya Babacar-Cenk-Eto diyerek katılıyorum
Öncelikli beklentimiz lig şampiyonlugu - şampiyonlar liginden Uefaya bile devam etmek başarımız olsun,önemli olan 1 yıl sonra daha iddialı ve tecrubeli kadro ile tekrar sampiyonlar ligine katılmak

saygılar

Çevrimdışı ahmetx

üstad afrikalıları sevmiyorum ligin ortası afrika kupası başa bela oluyor. afrikadan çıkan 2 adam (weah+eto'o) tanırım gerisi hep soru işaretidir. demba gibi tutabilirde emenike gibi çıldırtabilirde...
alt yapı eğitimiyle ilgili ,Almandan şaşmyacaksın Kiessling bile 20 golü geçer bizde

Çevrimdışı T.Yapici

İzlerken tüylerim diken diken oldu. Transfer gecikti diye, Sosa krizi oldu diye, Gökhan Töre gitti diye zayıfladığımızı düşünen veya takıma inancını bi parçada olsa yitiren varsa yada takıma inancı tam olan akşam ki maça full konsantre olmak, yükselmek isteyen varsa izlemeli bence. Oldukça etkileyici hazırlanmış, müzikler vs. insanı etkiliyor. Başarılı  :ok:

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alt yapı eğitimiyle ilgili ,Almandan şaşmyacaksın Kiessling bile 20 golü geçer bizde
Kiessling bence iyi forvet son 2 yıl öncesine kadar iyiydi abi gomezden 1,5 tık aşağıda ama işimizi görür.

Çevrimdışı tangaz

Kiessling bence iyi forvet son 2 yıl öncesine kadar iyiydi abi gomezden 1,5 tık aşağıda ama işimizi görür.

neden 1,5 tık? 1 ya da 2 değil ?  :D

Çevrimiçi sozkul

@sozkul abi zaten şöyle bir gerçek var, ikinci olup hadi 3.ön elemeyi geçtin playoff u geçemiyorsun kaç senedir de geçen takımımız yok biz biliç in 2.senesinde bayagı yaklaştık o kadar. Asıl fark eden gruplara katılım bedeli oluyor 1. ile 2. yi yoksa tff nin 1.ye verdiği para değil.

Aynısını diyorum, ekstradan gelen para 70 milyon TL, 200 değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden 1,5 tık? 1 ya da 2 değil ?  :D
Abi 1 tık az olurdu 2 tıkta fazla olurdu 1,5 tık dedim bende

Çevrimdışı can1903

Aboubakar'ı EPL'den istiyor haberleri yalan. A Bola'da böyle bir haber yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı linux

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

firatgunayer
Beşiktaş taraftarı Konya'daki Süper Kupa maçı öncesi Anıtkabir'i ziyaret etti.. https://t.co/ZfGb3P3AYf

Beşiktaş taraftarı Konya\'daki...

Çevrimdışı onurturan

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

firatgunayer
Beşiktaş taraftarı Konya'daki Süper Kupa maçı öncesi Anıtkabir'i ziyaret etti.. https://t.co/ZfGb3P3AYf

Beşiktaş taraftarı Konya\'daki...

:)

Etiketler: