2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349674 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

benim neden yıllardır cincondan nefret ettiğimi bugün tüm dünya izliyor. eski cinconlu oyuncular tutuşmuş durumda hepsi teker teker açıklama yapıyorlar.
cin con gizliden fener açıktan yapıyor farkları bu işte.Benim gözümde ikisi de aynı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

:upto: büyüksün abi :evillol:

estağfrullah ben emekliye ayrıldım zamparalık işlerinde bekar olsam samsunda soluğu almış havaalanında kemancılar+şampanya bir serenad seremonisinde bulunurdum. şimdi evli-mutlu-çocuklugillerdenim  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

j
Utanmazki onlar biz biliyoruz nasil olduklarini
Zeki alasya soyluyordu bir filminde
Her mac bir penalti her mac bir kirmizi kart.
Allah coluk cocuklarindan cikartsin cok buyuk hakkimizi yediler mumkun degil helal etmem ben hakkimi. Her kim ki besiktasin bir gram hakkini yiyip benim gibi besiktaslilarin goz yasi dokmesine sebep olduysA buyuk allahim gani gani belasini versin.
Emre belozoglu da bunlardandir diye tabmin ediyordum oyle bir dokunulmazligi vardi ki ama hakkini yemisim galiba

Onlardanmış zamanında, sonra tüymüş galiba..

Çevrimdışı tangaz

cin con gizliden fener açıktan yapıyor farkları bu işte.Benim gözümde ikisi de aynı.

emin olun fener cinconun stajyeri dahi olamaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

bu hırvatlar aldatmaya meyilli lovrenin eşi de bahçıvanla kaçmış  :evillol:
:evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

Benteke yıllık ne kadar alıyor bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı mylife1903

benim neden yıllardır cincondan nefret ettiğimi bugün tüm dünya izliyor. eski cinconlu oyuncular tutuşmuş durumda hepsi teker teker açıklama yapıyorlar.
Kandirilmislar yazihhhh

Çevrimdışı tangaz

Kandirilmislar yazihhhh

patron sen bilirsin bu durumlar için söylenmiş bir çin atasözü vardı sanırım "yersen papaz eriği"

Çevrimdışı tangaz

bu sporcularında işi zor kiminin karısı mızmızlanır, kiminin karısı samsuna gelir kalkışmayla karşılaşır, kiminin karısı bahçıvanın hortumuyla bahçe sulamaya kalkar  :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

Kandirilmislar yazihhhh
yok onlara Nuri Alço müstahaktır yersen tabi  :)

Çevrimdışı Savaş

Forvet için adı geçen isimleri bir toparlayalım.

Aboubakar
Remy
Mbokani
Babacar
Mandzukic
Benteke

6 isme de fitim. 6 isim de kaliteli isimler. Bunlardan hangisi gelirse gelsin 20 üzeri atar muhtemelen. İçim rahat fakat geç kalıyoruz. Bir an evvel bitirmek lazım artık. Sabır sabır bir yere kadar senelerdir..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

cüneyt çakır için listeden çıkarıldı deniyor. fetöcüymüş güya. şaşırmam da açıkçası. ayrıca sevmeme ragmen mete kalkavandan da şüpheleniyordum. malum ihsan kalkavan ile akrabalıgı vs nedeniyle. finale verdiklerine göre sıkıntı yok.

gsnin 96dan itibaren yaşadıgı tüm şampiyonluklar araştırılmalı. hakan şükür ve tayfasından başlayarak hamza hamzaoglu dönemine kadar neler olup bittigi çıksın ortaya. cücü denen hakem bozuntusu da az peşkeş çekmedi gsye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hakan Gündoğar : Mario Gomez suan Napoli ile görüşme yapıyor ama Milkin arkasında 2. Forvet olmayı göze alabilir mi bilinmez . Ki Napoli Beşiktaş'tan daha az bir ücret veriyor.Bi diğer talibi ise ajax onlarda Beşiktaştan az ücret veriyor.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Hakan Gündoğar : Mario Gomez suan Napoli ile görüşme yapıyor ama Milkin arkasında 2. Forvet olmayı göze alabilir mi bilinmez . Ki Napoli Beşiktaş'tan daha az bir ücret veriyor.Bi diğer talibi ise ajax onlarda Beşiktaştan az ücret veriyor.

şayet milik iyi başlarsa bilemem ama goller kaçırırsa gomez 3-4 hafta sonra miliki keser, bence milik bir balon tek şansı napoli gibi hücumcu bir takıma transfer olmuş olması. bende villarealle ismi geçen haberler görüyorum. kim çok bonservis öderse oraya satalım  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

cüneyt çakır için listeden çıkarıldı deniyor. fetöcüymüş güya. şaşırmam da açıkçası. ayrıca sevmeme ragmen mete kalkavandan da şüpheleniyordum. malum ihsan kalkavan ile akrabalıgı vs nedeniyle. finale verdiklerine göre sıkıntı yok.

gsnin 96dan itibaren yaşadıgı tüm şampiyonluklar araştırılmalı. hakan şükür ve tayfasından başlayarak hamza hamzaoglu dönemine kadar neler olup bittigi çıksın ortaya. cücü denen hakem bozuntusu da az peşkeş çekmedi gsye.

araştırmalar 92-93den başlasın biraz kazı yapılsa cilalı taş devrine uzanır bu cinconun pislikleri. ben çocukken başlamıştı para şike işte cincon işte tezahüratları

Çevrimdışı mylife1903

patron sen bilirsin bu durumlar için söylenmiş bir çin atasözü vardı sanırım "yersen papaz eriği"
Aaaaa abi olmaz mi hic

Simdi konficibirahus diyor ki

Nihandahi uhadi akazi fakasi uflas, nininda nintendo hruimayamto konido manifesinto yerindofisti
Yani
Dun yedigin hurmAlar bugun bacaklarinin ustundeki yagli bolgeni tirmAlar, sen en iyisi inkar et, montaj de, kandirildim de

Çevrimdışı ayayhan

Cüneyt çakır = delgado ya gösterdiği kırmızı kart benim için hala orda hakem olarak.

Çevrimdışı tangaz

Cüneyt çakır = delgado ya gösterdiği kırmızı kart benim için hala orda hakem olarak.

şike sezonu sonraki sene almeidanın cinconu son dakikada bitirecek golünü vermemiş ve cinconun şampiyonluk temelini atmıştır ayrıca...

Çevrimdışı Zafer55

Para mühim değil.Gomez bey bu takımların transfer poltikalarına bakmış mı? T.D lerinin oyun anlayışlarını değerlendirmiş mi? Bir de Ş.L de 6 da kaç yaparlarmış düşünmüş mü? Ajax henüz Ş.L yi garantilemedi.Malum paşam vizyon sahibi bir şahıs. :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende her mesajımda belirtiyorum abi yansın kül olsun diye boşuna demiyorum taraftarları da bozuk kendilerini bir pok sanıyorlar  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu hırvatlar aldatmaya meyilli lovrenin eşi de bahçıvanla kaçmış  :evillol:
@tangaz abi adam tam loser ama direkt sıfatına bakınca anlıyorsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bende her mesajımda belirtiyorum abi yansın kül olsun diye boşuna demiyorum taraftarları da bozuk kendilerini bir pok sanıyorlar  :bandit:

cincona yapılan kıyaklar şikeler kalkındırma çalışmaları yapılmasaydı şimdi ortalık da yoklardı bitiklerdi. eminim o stad inşaatları hala sürüyor olurdu hatta çürümeye başlardı yakında kaba inşaatı...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Yunus Emre Dökmeci MİLİK kim ya gomez ondan daha iyi oyuncu nasıl 2.forvet oluyor  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

cincona yapılan kıyaklar şikeler kalkındırma çalışmaları yapılmasaydı şimdi ortalık da yoklardı bitiklerdi. eminim o stad inşaatları hala sürüyor olurdu hatta çürümeye başlardı yakında kaba inşaatı...
Okuz otlardi simdiye o seyrantepede

Etiketler: