2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383535 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

hadi geçen sezon geldi oynadı çünkü gözü bir yandan da milli takımdaydı oraya seçilmek için de çaba sarfetti
ki bence asıl olarak ilk hedefi de oydu onun için de deli gibi oynadı çünkü yaşı itibariyle euro 2016 resmi olarak oynayabileceği son büyük organizasyondu bir daha ismini duyuramayacak (şl dışında, ki o da şl de oynayan bir takımda olması lazım)
lakin bu sene öyle bir durum da yok sadece bizim için oynayacak tabi eğer gelirse

ben şahsen gelirse geçen sezon ki gibi olamayacağını düşünüyorum
zaten şimdiye kadar herhangi bir şekilde kalacağını yada başka bir takıma gideceğini söylemedi, belirsizlik sürüyor
bize zamanında açık açık adam gibi transfer yapın kalayım dedi
hadi şimdiye kadar tatmin olmadı ama bir yere de gitmedi

kısacası paradoks konusu adam

Bu doğru değil, daha 31 yaşında adam. Klose 35 yaşında Dünya Kupası oynadı ve yarı finalde gol attı, Gomez bir sonraki Dünya Kupası'nda 33 yaşında olacak.

Gomez kendine iyi bakarsa, 2018'de Dünya Kupası'nda rahatlıkla forma giyer.

Öte yandan bence evliliğin keyfini yaşamaya çalışıyor. Avrupa Şampiyonası biteli daha 1 ay olmadı, adam tatilin ve eşiyle balayının tadını çıkarıyor.

Bence biraz daha bekleyelim 6-7 gün daha, çok bir şey kaybetmeyiz. Stoper transferine odaklanalım bu arada.

Çevrimdışı Çağatay

pektemek, Allahtan doğum günü pastasını keserken aşil tendonunu filan koparmamış, büyük başarı sakatlanmaması...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

abi locadia nın menajerlik firması olan SEG in oyuncularına baktım OĞUZHAN-TOLGAY-MARCELO-NECİP'in hakları onlarda anlaşılırsa belki bir fayda olabilir

ben yazılan çizilen tüm oyuncular arasında locadiayı ilk sıraya koydum bugün itibariyle en mantıklı seçenek o. isimlerden yola çıkalım remy satınalma opsiyonlu kiralık olsa elimizde kalır gomez ona keza benteke one night stand yapar yollarız mbokani gene elimizde kalır liste böle uzar gideeer ama locadia öyle değil al parlat 5 katına sat olur. bizim formatta 20 golü devirir milli takıma kapağı atar 2018de 11de oynar sonra 25ler 30lar 40lar havada uçuşur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Bu doğru değil, daha 31 yaşında adam. Klose 35 yaşında Dünya Kupası oynadı ve yarı finalde gol attı, Gomez bir sonraki Dünya Kupası'nda 33 yaşında olacak.

Öte yandan bence evliliğin keyfini yaşamaya çalışıyor. Avrupa Şampiyonası biteli daha 1 ay olmadı, adam tatilin ve eşiyle balayının tadını çıkarıyor.

Bence biraz daha bekleyelim 6-7 gün daha, çok bir şey kaybetmeyiz. Stoper transferine odaklanalım bu arada.

Eee nerde kaldı o zaman alman disiplini,profesyonelliği filan
şunun şurasında avrupada ve bizde liglerin başlamasına bir şey kalmadı
ayrıca takımlarda yavaş yavaş iskelet kadrolarını tamamladılar
bu adam daha oynayacağı takımı netleştirmedi.
Tamam evlendi balayı,gerdek filan iyi hoş ama işini de düşünmesi lazım :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı D-MAN

maliyeti tam olarak nasıl bilmiyorum ama guardiolanın kadroda düşünmediği için Bony kiralık efsane olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Eee nerde kaldı o zaman alman disiplini,profesyonelliği filan
şunun şurasında avrupada ve bizde liglerin başlamasına bir şey kalmadı
ayrıca takımlarda yavaş yavaş iskelet kadrolarını tamamladılar
bu adam daha oynayacağı takımı netleştirmedi.
Tamam evlendi balayı,gerdek filan iyi hoş ama işini de düşünmesi lazım :D

Ahah, adamı hep Alman olarak değerlendiriyorsunuz ama adamda İspanyol kanı da var.  :lol:

Çevrimdışı İhsan

forumun çoğu da kılıbık onu ne yapacağız  :kop: :kop:

Bence profilde  yaş ile beraber kılıbıklık durumu zorunlu olsun   :kop: :pray:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

maliyeti tam olarak nasıl bilmiyorum ama guardiolanın kadroda düşünmediği için Bony kiralık efsane olur

Bony gitti.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence profilde  yaş ile beraber kılıbıklık durumu zorunlu olsun   :kop: :pray:

Kılıbıklık durumun şıkları arasında, "eşime sormam lazım" da olmalı.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı OrhanAker

İyide abi yıllardır beraberler zaten eşiyle daha ne balayı :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Melo hayırlı olsun  :biggrinking:

hemen moderatöre rapor edeyim konu dışı die  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

Ahah, adamı hep Alman olarak değerlendiriyorsunuz ama adamda İspanyol kanı da var.  :lol:

Bayern de oynarken de gösterseydi o ispanyol kanını
adamı madam yaparlar :D

Çevrimdışı Çağatay

hemen moderatöre rapor edeyim konu dışı die  :D

linç başlatalım mı abi kamuoyu oluşturup  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ben gomezden ciddi ciddi iyice soğudum. bu saatten sonra gelse de kendini iyice yukarlarda görür bize bir lütuf yapmış gibi çok yalvardınız dayanamadım geldim havaları falan filan.

#artıkgelmemariogomez

Çevrimdışı wbishop82

locadia sol kanat forvet tiplemesinin örneklerinden.Güçlüdür.Özellikle topu soldan taşıyarak sağ ayağıyla kaleye sert şutlar gönderir.duran topları iyidir.çizgiye inerek gayet başarılı ortalar yapar.Locadia düşünülüyorsa direk santrafor olarak alınmaz.Onu tamamlamak için kesinlikle pivot santrafor a ihtiyaç var.Bu cenk veya ömerle olmaz.PSV de özellikle De jong la çok uyumluydular.Eğer locadia alınıp santrafor transferi bitti denilirse şu kadroya yazık olur

Çevrimdışı Kalyoncu

Mustafa pektemeğin aldığı para yetmiyor bide kulübe pasta ısmarlatmış bir kibar olma çabaları. Acaba pastanın hatrına ben gidiyorum dermi dedim Ondada futbolcular konuşturmamış. Daha yediği pastaların karşılığını ödeyemedi bu adam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

linç başlatalım mı abi kamuoyu oluşturup  :evillol:

dostum kumanovalının cüssesi hakkında fikrin var mı? linç edelim derken linç olmayalım  :D

Çevrimdışı tangaz

locadia sol kanat forvet tiplemesinin örneklerinden.Güçlüdür.Özellikle topu soldan taşıyarak sağ ayağıyla kaleye sert şutlar gönderir.duran topları iyidir.çizgiye inerek gayet başarılı ortalar yapar.Locadia düşünülüyorsa direk santrafor olarak alınmaz.Onu tamamlamak için kesinlikle pivot santrafor a ihtiyaç var.Bu cenk veya ömerle olmaz.PSV de özellikle De jong la çok uyumluydular.Eğer locadia alınıp santrafor transferi bitti denilirse şu kadroya yazık olur

psv.de bu profilde (kanat forvet) oynaması ve başarılı olduğu ortada 12 gol 11 asist yapmış sanırım, lakin adam merkezde oynamak istediği için mutsuz die de haberler var. profilini incelersen merkez forvet birincil mevkii gözüküyor. psv.deki rolüne göre bu yorumu yapıyorsun ama merkezde hiç seyrettin mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

İyide abi yıllardır beraberler zaten eşiyle daha ne balayı :evillol:

Eşinde de Türk kanı vardır belki.  :eyes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum kumanovalının cüssesi hakkında fikrin var mı? linç edelim derken linç olmayalım  :D
büyük ihtimal linç olursunuz abi  :iblush:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bayern de oynarken de gösterseydi o ispanyol kanını
adamı madam yaparlar :D

Almanya'da Alman kanı, Türkiye'de İspanyol kanı aktive oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribunde Set oluyor diyeyim gerisini sen anla :lol:

Biz Gol de 4-5 merdiven asagi uçuyoruz @KUMANOVALI abi Set olup asagi ucmamizi engelliyor :D

Ozetle Linc islemez , Linc olursunuz
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 11:54:50 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Tribunde Set oluyor diyeyim gerisini sen anla :lol:

Biz Gol de 4-5 merdiven asagi uçuyoruz @KUMANOVALI abi Set olup asagi ucmamizi engelliyor :D

@KUMANOVALI candır arkadaşımıza yanlış yapan beni karşısında bulur  :D

Etiketler: