2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385283 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yahu aspor u açmış bulundum kanalları gezerken, neymiş efendim gs nin ön tarafı müthişmiş ,Beşiktaş'tan çok daha iyiymiş.. 72 saat sonra bu kanalda izleyecekmişmişz.. neyin kafası anlayamıyorum. Takım kimyası diye birşey var, takım kimyası ne diye sorsak kimya derslerinde iyi değildim falan der bunlar. ..sinirlendim durup dururken

Kartal Gol Gol Gol

adriona daha bir maç oynadı Beşiktaşa uyum sorunu yaşar diyor
eren dediyok zımba gibi diyor eren gs de kaç maç oynamış acaba :D
sosa hazır değil diyor şenol hoca oynatırsa kendisine ters düşer diyor hocayı küçük beynince
baskı altına alıyor sonra podolski bomba gibi diyor peki podolski kaç antrenman yaptı
birde tolga ciğerci müthüş transfermiş Beşiktaşa karşı orta saha gücünü ele geçirmişler
be geri zekalılar adamlar ciğerciyi bir haftadır gs alacak diye antrenmana bile çıkartmıyorlar
sakatlanırda transfer yatar korkusuyla.  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

adriona daha bir maç oynadı Beşiktaşa uyum sorunu yaşar diyor
eren dediyok zımba gibi diyor eren gs de kaç maç oynamış acaba :D
sosa hazır değil diyor şenol hoca oynatırsa kendisine ters düşer diyor hocayı küçük beynince
baskı altına alıyor sonra podolski bomba gibi diyor peki podolski kaç antrenman yaptı
birde tolga ciğerci müthüş transfermiş Beşiktaşa karşı orta saha gücünü ele geçirmişler
be geri zekalılar adamlar ciğerciyi bir haftadır gs alacak diye antrenmana bile çıkartmıyorlar
sakatlanırda transfer yatar korkusuyla.  :D

bunlara bir destek lazım. okkalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Saka yapiyor olmalisin :lol: :lol:

85 milyon €...

Bu paralari bencede etmez ama Bi halta yaramaz demek biraz fazla abarti...

ben parasında değilim yunus :)

Hiç abartılacak bir oyuncu değil oğuzhan daha iyi james'ten :)

Çevrimdışı T.Yapici

Geçen sene Gomez transferinden önce de "NDOYE" ile anlaşmıştık, şimdi de GYAN ile anlaşmışız bilmem anlatabildim mi :D

Muthis tespit umarim yine benzer senaryo işler :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

mehmet ayan galatasaraylıdır o nedenle dikkate almaya değmez.yaptığı radyo programındada çifte standardın kralını yapar.

Çevrimdışı Bishamon

#Bilgi | James Rodriguez 18 yaşındayken Ali Ece tarafından Beşiktaş yönetimine sunuldu fakat reddedilmiştir. :o_o: :o_o:

O dönemler Tabata yerine bunu aldığımızı düşünsene...

Çevrimiçi Samet Ç

Güntekin Onay Jeremain Lens Beşiktaş'ın gündeminde demiş.

Çevrimdışı Tolga

sil sil @Tolga
bu zamana kadar adımız tinerciye çıkmıştı bu forum yüzünden birde kılıbığa
çıkmasın :bandit:
Sildim abi merak etme :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Güntekin Onay Jeremain Lens Beşiktaş'ın gündeminde demiş.
Murat özen:Lens ismi listede var. Doğru. Aras'ın performansı merak ediliyordu. İyi gözüküyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cardozo Haberleri artıyor..

Baskanlar oturup el sikismis diolar zaten Fikret baskanla Muharrem baskanin arasi iyi

Ben Cardozo ya olumluyum begendigim bir oyuncudur bunu hep dile getirdim burada da..

Ne dersiniz Cardozoya ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kuntz

Sildim abi merak etme :evillol: :evillol:

İyi olmuş. Transfer yapılmıyor diye az kalsın toptan karizmayı çizdiriyorduk  :evillol: Bundan sonra dikkat edelim bari

Çevrimiçi Samet Ç

Baskanlar oturup el sikismis diolar zaten Fikret baskanla Muharrem baskanin arasi iyi

Ben Cardozo ya olumluyum begendigim bir oyuncudur bunu hep dile getirdim burada da..

Ne dersiniz Cardozoya ??
Uzak dursun

Çevrimdışı Kuntz

Ne dersiniz Cardozoya ??

Ben hayır demem ama tek başına yeterli olmaz. Adamda golcü duruşu da golcü vuruşu da var ama bu saatten sonra bence hamle oyuncusu olarak kullanabileceğimiz görece daha kolay maçlarda asıl forveti dinlendirecek şekilde verim alabileceğimiz bir oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

İyi olmuş. Transfer yapılmıyor diye az kalsın toptan karizmayı çizdiriyorduk  :evillol: Bundan sonra dikkat edelim bari
:upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Burada 89 bin küsür kişi var. Biliyor musunuz bir internet sitesi kurabilirdik ya da mevcut sitelerden biri ile anlaşip burada link paylaşma yoluna başvurabilirdik. Ama yapmadık. Bizim Beşiktaş üzerinden gelecek parada menfaatte hiç gözümüz olmadı. Beşiktaştan bir delikli kuruş menfaatimiz olmadı verdiysek de helali hoş olsun.

Kolpaci , Reklamcı , Twitterden haber topluyor denen BTD nin bir paylasimi..

Çevrimdışı TURKahvesi

Rivayete göre Gil transferi için uğraşıla dururken olası bir olumsuzlukla sonuçlandığında buna hazırlıklı olarak alternatif bir isimle daha görüşülüyormuş
bu isim henüz basına yansımamış bu alternatif oyuncu Brezilyalı her iki ayağını da çok iyi kullanabilen bir stoper
ayrıca stoper ve forvet dışında orta sahaya bir transfer yapılacakmış
son olarak M.Gomez gelecek hafta kararını verip seçimini yapacak deniliyor.

Çevrimdışı Kuntz

Rivayete göre Gil transferi için uğraşıla dururken olası bir olumsuzlukla sonuçlandığında buna hazırlıklı olarak alternatif bir isimle daha görüşülüyormuş
bu isim henüz basına yansımamış bu alternatif oyuncu Brezilyalı her iki ayağını da çok iyi kullanabilen bir stoper
ayrıca stoper ve forvet dışında orta sahaya bir transfer yapılacakmış
son olarak M.Gomez gelecek hafta kararını verip seçimini yapacak deniliyor.

Temel sıkıntı gelecek haftaların bir türlü gelmemesi. Umalım ki beklediğimize ve beklettiklerine değsin.

Ben hayır demem ama tek başına yeterli olmaz. Adamda golcü duruşu da golcü vuruşu da var ama bu saatten sonra bence hamle oyuncusu olarak kullanabileceğimiz görece daha kolay maçlarda asıl forveti dinlendirecek şekilde verim alabileceğimiz bir oyuncu.
Sol ayakli forvetlerden son vurus kalitesi ve penaltilari iyidir , Kafa toplari da iyidir , Biraz ağır sadece bizde ve bizim sistemde is yapar

Ts de ne yapsin adam o takimda iyi bile katki verdi bence..

Benfica da Leblebi gibi Gol atiyordu adam
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 00:20:51 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Temel sıkıntı gelecek haftaların bir türlü gelmemesi. Umalım ki beklediğimize ve beklettiklerine değsin.
:)

SON 2 GUN !

Korkma , Titre !

Çevrimdışı cagdas44

Burada 89 bin küsür kişi var. Biliyor musunuz bir internet sitesi kurabilirdik ya da mevcut sitelerden biri ile anlaşip burada link paylaşma yoluna başvurabilirdik. Ama yapmadık. Bizim Beşiktaş üzerinden gelecek parada menfaatte hiç gözümüz olmadı. Beşiktaştan bir delikli kuruş menfaatimiz olmadı verdiysek de helali hoş olsun.

Kolpaci , Reklamcı , Twitterden haber topluyor denen BTD nin bir paylasimi..

Bu yinede doğru bilgi paylaştıkları anlamına gelmez

Biz severiz Eski formunu kaybetmis yildizlari eski günlerine dondurmeyi

Bknz : Demba ba , Gomez

Cardozo olur cokda iyi guzel olur onuda Benficada ki günlerine dondururuz

Gomez gelmiyorsa , Remy olmuyorsa Ben Cardozoya fitim :ok:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Beşiktaş Transfer Komitesi Üyesi Emre Kocadağ, akşam oynanan Barcelona-Sampdoria hazırlık maçını izledi.

Etiketler: