2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390498 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gece temizligi devam ediyor, hoc bu utu, perde temizlik isine girmeyecektik adminler toplandi hemen temizlige giristiler.
Tolga meselesinin mesajlari karisti, yahu tolgayi fazla elestirmeyin adam normal kaleci iste tamam abuk sabuk hatalar yapiyor ama tolgayi degistirmek fazla luks olur. Ustune yonetim zaten sivadi 3 tane daha kaleci aldi hala tolga oynuyor, ne gerek vardi bu kadar adam almaya?

Gsnin sabri bey mevzusuna donecek, gs 10 tane sag bek almis okuz yukuylen para basmis hala sabri oynuyor.

Tekrarlamayin su hatalari

Çevrimdışı mylife1903

yaşıyor abi geçen sene 32 maç 16 gol yazmış. eto pizarro ikiisini alacan ilk devre eto ikinci devre pizarro oynasın totalde 69 gol atarlar
69 gol atarlara, kadar okudum sonra uzuldum 68 ya da 70 yazsaydin ben mesaji sildirecen, pizarro-adrian lopez de olur abi. Hatta etodan daha cok gol atar adrian. Ama en iyisi uclu yapmak, adrian-pizarro-eto
Sosaninda bacaklarinin ustundeki yagli bolgeye turk koselesi damgasi vururuz.
Sekil 1a

Not:ustteki resimde uygulamali gosterilen "de get lan" damgasi, besiktas tarafindan 2016 agustos ayi itibariyle kullanilmaya baslanmistir

Çevrimdışı Alper1903

Hoca yönetime mesaj veriyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah sadece mesajdır, kağıt üstünde kalır. Tamam gs bitik diyoruz da o kadar da değil. İşin ucunda kupa var şakaya gelmez.

Çevrimdışı tangaz

69 gol atarlara, kadar okudum sonra uzuldum 68 ya da 70 yazsaydin ben mesaji sildirecen, pizarro-adrian lopez de olur abi. Hatta etodan daha cok gol atar adrian. Ama en iyisi uclu yapmak, adrian-pizarro-eto
Sosaninda bacaklarinin ustundeki yagli bolgeye turk koselesi damgasi vururuz.
Sekil 1a

Not:ustteki resimde uygulamali gosterilen "de get lan" damgasi, besiktas tarafindan 2016 agustos ayi itibariyle kullanilmaya baslanmistir

bu 3lü gelsin sosayı devre arası çin transfer tahtası açıldığında çine  kitleyelim 12,875 mio+kdvye o paraylada oyuncuların ikinci devre maaşlarını garantiye alırız şampiyonluk garanti olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah sadece mesajdır, kağıt üstünde kalır. Tamam gs bitik diyoruz da o kadar da değil. İşin ucunda kupa var şakaya gelmez.
Hic sevmem ama gs kupa takimidir adamlar final maclarini iyi oynuyor, dikkatli olup koyup gecmek lazim.

Çevrimdışı tangaz

Hic sevmem ama gs kupa takimidir adamlar final maclarini iyi oynuyor, dikkatli olup koyup gecmek lazim.

iş bence cenk tosunda bitiyor golcün kadar konusursun cenk ben bu takımın santraforuyum dercesine oynarsa gömeriz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu nedir acaba ?

Bu menejerlik sirketinde 3 oyuncu var.. Hangisi acaba assddfffgg

Çevrimdışı Alper1903

Aynen abi. Rüzgarı arkamıza almışken kupa bırakmak enayilik olur.

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı mesajlar silindi.

Aslında ufak tefek konu dışı mesajları görmezden geliyorum ama bugün forum ahalisi komple konu dışının dibine vurduğu için tüm konu dışı mesajları silmek durumunda kaldım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

bu 3lü gelsin sosayı devre arası çin transfer tahtası açıldığında çine  kitleyelim 12,875 mio+kdvye o paraylada oyuncuların ikinci devre maaşlarını garantiye alırız şampiyonluk garanti olur
Abi nedir bu bonservis bedeli yahu 11milyon pound mi aldin cinden yoksa yuandan mi cevirdin 12,875 kdvyi de cine kitliyoruz. Butun vergileri anliyorum, hic sevmem lakin oderim ama bu kdv olayini anlamiyorum arkadas boyle sacma vergi mi olur hangi amerigan kapitalisti icat ettiyse bunu allah oni bildigi gibi yapsin.

Suan takimda gitmesi ile kalmasi arasinda performans farki olmayan fakat buyuk maddi zarar veren adamlar var, kim mi bunlar,
Pektemek, veli, boyko, frei

Çevrimdışı mylife1903

Aslında ufak tefek konu dışı mesajları görmezden geliyorum ama bugün forum ahalisi komple konu dışının dibine vurduğu için tüm konu dışı mesajları silmek durumunda kaldım :D
Emege saygi yahu az dursaydi mesajlar :biggrinking:

Konu disi basligi acmak lazim boyle 1000 mesaj ustu yazarlarin okuyabilecegi 2000 mesaj ustu yazarlarin yazabilecegi, bu tramsfer donemlerinde baslik olarak orayi kullanirdik.

Benim gibi internetle ve sosyal medyayla ilgisi sadece bu forum olan arkadaslar az zorlaniyor yahu :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle26

Ganalı oyuncu diyor bunlar değildir

Çevrimdışı Tolga

Emege saygi yahu az dursaydi mesajlar :biggrinking:

Konu disi basligi acmak lazim boyle 1000 mesaj ustu yazarlarin okuyabilecegi 2000 mesaj ustu yazarlarin yazabilecegi, bu tramsfer donemlerinde baslik olarak orayi kullanirdik.

Benim gibi internetle ve sosyal medyayla ilgisi sadece bu forum olan arkadaslar az zorlaniyor yahu :bandit:
www.besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/

Bu başlık var ama ne hikmetse buraya yazılmıyor :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Buradan gün içerisinde konu dışı yapan tüm arkadaşları @Tolga  'yı linç etmeye davet ediyorum  :hiho: :boxin:  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

www.besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/

Bu başlık var ama ne hikmetse buraya yazılmıyor :bandit:
@Tolga mesaj tasima yok mu bizim forumda, mesela konu disilari gece saatlerinde o kafeye tasisak yeni gelenler ordan devam eder konu disina sonra oranin populeritesi artinca oraya isim sponsoru aliriz mesela black cup coffe muhabbet cafe konu basligi gibi

Çevrimdışı mylife1903

Buradan gün içerisinde konu dışı yapan tüm arkadaşları @Tolga  'yı linç etmeye davet ediyorum  :hiho: :boxin:  :evillol:
Konu disi mi hic sevmem, boyuhh terbiyesizlik, hic yapmam

Çevrimdışı Çağatay

@Tolga mesaj tasima yok mu bizim forumda, mesela konu disilari gece saatlerinde o kafeye tasisak yeni gelenler ordan devam eder konu disina sonra oranin populeritesi artinca oraya isim sponsoru aliriz mesela black cup coffe muhabbet cafe konu basligi gibi

Abi konu dışı diye bir başlık olsa orada da gidip transfer filan konuşuruz, konu dışı yaptığımız için mod yeriz   :kop:
çünkü Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir..  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Başlıkları taşıyabiliyoruz da mesajları tek tek taşıyamıyoruz. :)

Çevrimdışı KAP

asomoah gyan diyolla
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Alper1903

İnstagram profilinde Papiss Cisse ile ilgili paylaşım var  :alala:
edit: Asamoah Gyan'la ilgili paylaşım da yapmışlar.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 21:47:37 Alper1903 ]

Çevrimdışı Tolga

:hiho:

Çevrimdışı RevivaL

Kim kimle anlaştı yine bizim haberimiz yok

Belki iyi bir beşiktaşlı olursanız  transferleri görebilirsiniz

Çevrimdışı Alper1903

Ayrıca Asamoah Gyan nedir Allah aşkına? Dk haricinde görünmemiş sorumsuz herifin teki. Sanmam peşinden koştuklarını.

Çevrimdışı Berat

31 Ağustos-1 Eylül'ü bekleyin dostlar :D

Etiketler: