2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390367 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Cuma günü kap gelir öi

Forvete Ospina diyorlar ama bilemiyorum tabi. Kaynak sağlam mı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forvete Ospina diyorlar ama bilemiyorum tabi. Kaynak sağlam mı
O da olumlu abi :)

Çevrimdışı Librarius

Evet goruntuye gore, Senol hocamiz Tolga'dan vazgecemiyor. Bu karari gercekten anlayamiyorum artik.

Senol hocamiza su sorulari sormak istiyorum.

Tolga'dan memnun mu gercekten? 

Eger bu soruya cevabi evetse, peki biz yanlis kaleciyi mi izledik simdiye kadar? Adam 2 sene ust uste bizi UEFA'dan etti. Bununla    yetinmedi Ozellikle 2 Akhisar macinda resmen takimin sezonluk emegini cope atacakti. Hele hele son Akhisar macinda o top direge  carpmasa biz belki de sampiyon olamayacaktik.

Eger memnun degilse ve elde ki en iyi kaleci oldugunu dusunuyorsa peki kardesim Besiktas kotu kalecilerle calismaya mecbur mu diye sorarim. Tolga'nin Besiktas icin yetersiz oldugu gun gibi ortadayken ondan daha iyi bir kaleci almayip vasatlara yonelmeyi nasil acikliyor bizim yonetim veya hocamiz?

Bakin Tolga artik cok ciddi bir negatif enerji kaynagi durumunda bizim camia icin. Kalede onu gorunce hepimizin ustune bir negatiflik cokuyor. Sadece bu yuzden bile bu kardesimizin as kaleci olmamasi gerekir.

Butun bunlara ragmen Tolga as kaleci olarak devam ederse cok buyuk bir torpili oldugunu dusunmeye baslayacagim kendi adima.

Yaziktir gunahtir....

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 20:00:38 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı linux

Evet goruntuye gore, Senol hocamiz Tolga'dan vazgecemiyor. Bu karari gercekten anlayamiyorum artik.

Senol hocamiza su sorulari sormak istiyorum.

Tolga'dan memnun mu gercekten? 

Eger bu soruya cevabi evetse, peki biz yanlis kaleciyi mi izledik simdiye kadar? Adam 2 sene ust uste bizi UEFA'dan etti. Bununla    yetinmedi Ozellikle 2 Akhisar macinda resmen takimin sezonluk emegini cope atacakti. Hele hele son Akhisar macinda o top direge  carpmasa biz belki de sampiyon olamayacaktik.

Eger memnun degilse ve elde ki en iyi kaleci oldugunu dusunuyorsa peki kardesim Besiktas kotu kalecilerle calismaya mecbur mu diye sorarim. Tolga'nin Besiktas icin yetersiz oldugu gun gibi ortadayken ondan daha iyi bir kaleci almayip vasatlara yonelmeyi nasil acikliyor bizim yonetim veya hocamiz?

Bakin Tolga artik cok ciddi bir negatif enerji kaynagi durumunda bizim camia icin. Kalede onu gorunce hepimizin ustune bir negatiflik cokuyor. Sadece bu yuzden bile bu kardesimizin as kaleci olmamasi gerekir.

Butun bunlara ragmen Tolga as kaleci olarak devam ederse cok buyuk bir torpili oldugunu dusunmeye baslayacagim kendi adima.

Yaziktir gunahtir....

süper kupa maçında fabri kalede olur daha sonra yavaş yavaş tolga kaleye geçer .
Bu saatten sonra bu adamın bu takımda olması bile hata . 

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş antrenmanında video paylaştı ve sordu: "Türkiye 1 numarası Ş. Ligi'nde ne kadar ilerler?"

Çevrimdışı abdusta

Yarın sabah saat 10 daki Gomez-Fiorentina toplantısından sonra
ya Gomez - Ya Remy diyecegiz

Gomezin butun çabası bedavaya bonservisini almak-Beşiktaşla 3.5milyon euro ya anlaşan Fio da buna yanaşmıyor
 ya Beşiktaşla anlaş yada bana 7 milyon euro bonservis getir diyecek
 yada Beşiktaşı saf dışı yapmaları için seni 3,5 milyon eurodan kiralayalım diyecek

Şunu bilin SOSA gibi GOMEZde Beşiktaş a dönerse tercihinden dolayı değil mecburiyetinden olacak

Degermi?

Umarım yonetim alternatif REMY ve ETO yu birlikde dusunuyordur.

Saygılar

Çevrimdışı Kuntz

Transfer olmayınca tabi konu dışının dibine vuruluyor. :bandit:

Aslında konu dışı yapmadık futbolcularımızın kılıbıklığı ve hanım köylü olması ile ilgili durumu masaya yatırıp bunun taraftar üzerindeki yansımaları üzerine derin bir tartışma yaptık  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tülün hemen asılması en kritik nokta
Formula 1 deki pit stoplar gibi oluyor
makinadan cikarip asmaya baslamam yaklasik 9.7 saniye :D
  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı BlackEagle26

Şenol Güneş'in bugün idmandaki ilk 11'i: Tolga; Beck, Marcelo, Necip, Tosic; Atiba, Tolgay; Aras Özbiliz, Oğuzhan, Olcay; Cenk Tosun.

Ne diyosunuz buna  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı b.damatoglu

Şenol Güneş'in bugün idmandaki ilk 11'i: Tolga; Beck, Marcelo, Necip, Tosic; Atiba, Tolgay; Aras Özbiliz, Oğuzhan, Olcay; Cenk Tosun.

Hoca yönetime mesaj veriyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Ağır bir mesaj olsa gerek elinde Fabri ve Adriano varken

Çevrimdışı mylife1903

Iki sayfa mesaj ustu son uc dort tanesini okuyamadim.
Transfersizlikten ne hale geldik, beyinler yandi

Su gomez gelirse bile affetmeyecem oni yahu ismailin gittigine bile sevinemedik dogru duzgun, kursagimizda kaldi sevincimiz.

Su gomezin yaptiginin bir benzerini peruzzi yapmisti son dakikada hatirlayan, hatirlamayanlara anlatsin. Star tvde yayinin altindaki kutucukta golu yiyisini ve bir camianin hayatinin kayisini izlemistik.

Bu besiktaslilik zor zanaat, tam sevinecezken mac doner falan, bir kere isimiz rast gitsin be kardesim

Çevrimdışı mylife1903

Kendi avatarima tahammul edemiyorum, boyle totem mi olur ya

Çevrimdışı tangaz

Iki sayfa mesaj ustu son uc dort tanesini okuyamadim.
Transfersizlikten ne hale geldik, beyinler yandi

Su gomez gelirse bile affetmeyecem oni yahu ismailin gittigine bile sevinemedik dogru duzgun, kursagimizda kaldi sevincimiz.

Su gomezin yaptiginin bir benzerini peruzzi yapmisti son dakikada hatirlayan, hatirlamayanlara anlatsin. Star tvde yayinin altindaki kutucukta golu yiyisini ve bir camianin hayatinin kayisini izlemistik.

Bu besiktaslilik zor zanaat, tam sevinecezken mac doner falan, bir kere isimiz rast gitsin be kardesim

peruzzi deyince bana claudio pizarroyu çağrıştırdı gomezin yerine onu alalım her maç bir devre oynasın yeter 48 gol atar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı linux

gs lucas leiva 'dan vazgeçmiş alınsa iş yapar mı arkadaşlar

Çevrimdışı panic13

Bitiğiz @mylife1903
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı mylife1903

Mesajlar ucuyor durduramiyoruz efenim son alinan bilgilere gore 4 mesaj daha uctu.
Bizim forumun kilibik erkekleri ifsa olmasin diye yonetim mesajlari temizliyor herhalde

Bu yasakli linkte atilla gokcenin bir demeci var, besiktaslilar gomezi beklerken, sosa gidebilir, diyor. Yahumbir bu adam bir de levent erdogan adamlarin olumlu bir demeci yok besiktas icin.

Çevrimdışı panic13

kelimeler @mylife1903 bazı anlamlara gelmiyor. Pektemek anlamına hiç gelmiyor kundurasını sevdiğim...

Çevrimdışı tangaz

santrafora da bir diğer adayım MBOKANİ 20 golü kesin geçer denk gelirse 28 atar pizarroyu dayanına alalım pizarro her maç son 20şer dk oynasın 20 golü kesin var bu ligde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

karpuzlar kavun taşıyor @mylife1903 ben hep gomez'i düşünüyorum...

Çevrimdışı panic13

adamlar gomez'i alıp arabistana götürürlerdi @mylife1903
dünyanın en güzel arabistanına

Çevrimdışı mylife1903

peruzzi deyince bana claudio pizarroyu çağrıştırdı gomezin yerine onu alalım her maç bir devre oynasın yeter 48 gol atar  :bandit:
Yasiyor mu abi o ya cok saglam golcudur.

Aslinda benim dedigimi yapmali yonetim abi kiralayacaksin adrian lopezi, alacaksin etoyu sonra yakacaksin puronu, puronu ama soyle iceceksin turk filmlerinde zengin fabrikatorun oglu asik oldugu kizin asik oldugu fakir ama gururlu genci fabrikanin adamlarina dovdururken arabanin arkasinda oturup, los icikta purosunu tutturur ya hah o poz iste

Ha puronun yanina riske girmeden 25yillik bir viski sisesi de acmak istiyorsan o zaman boyko ile raketciyi takas edip, pektemek ve veliyi satacaksin, offffff

Gel keyfim gel, gel keyfim gel ulan 25. Hafta gelse de hemen tur atsak modu, ohhhhh
Bu rahatlikta mazlumu dovdukten sonra bas agrisi gecen gazinolar kirali mafya babasi rahatligi, ohhhhh

Çevrimdışı Bishamon

Yeter be senelerdir çektiğiliz yetmedi mi 10 tane kaleci alsak bile bu adam mı oynayacak?

Çevrimdışı tangaz

Yasiyor mu abi o ya cok saglam golcudur.

Aslinda benim dedigimi yapmali yonetim abi kiralayacaksin adrian lopezi, alacaksin etoyu sonra yakacaksin puronu, puronu ama soyle iceceksin turk filmlerinde zengin fabrikatorun oglu asik oldugu kizin asik oldugu fakir ama gururlu genci fabrikanin adamlarina dovdururken arabanin arkasinda oturup, los icikta purosunu tutturur ya hah o poz iste

Ha puronun yanina riske girmeden 25yillik bir viski sisesi de acmak istiyorsan o zaman boyko ile raketciyi takas edip, pektemek ve veliyi satacaksin, offffff

Gel keyfim gel, gel keyfim gel ulan 25. Hafta gelse de hemen tur atsak modu, ohhhhh
Bu rahatlikta mazlumu dovdukten sonra bas agrisi gecen gazinolar kirali mafya babasi rahatligi, ohhhhh

yaşıyor abi geçen sene 32 maç 16 gol yazmış. eto pizarro ikiisini alacan ilk devre eto ikinci devre pizarro oynasın totalde 69 gol atarlar

Etiketler: