2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390098 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Gil,Rhodolfonun genç olanı işte .

Gil Rhodolfo'dan pek genç değil yalnız, 11 ay var aralarında.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Gil'in transfer geçmişine baktım, bizim başkan hayatta 2 milyon euro kiralama bedeli vermez bu adama.

Ben size söyleyeyim: 500 bin euro kiralama + 4 milyon euro opisyonla alınır, beğenilirse o opsiyonun yarısına transfer edilir.

Çevrimdışı onder23

Gil,Rhodolfonun genç olanı işte .

arada 1 yaş var abi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

gomeze alternatif olabilecek kalibrede birini transferin son gününe kadar stepne olarak tutmak olanaksız...

Remy'i tutabiliriz bence, en zaman gitse kiralar bizim başkan onu.

Çevrimdışı atalay

Brezilya çıkışlı stoperlerde default özellik bu. @tangaz Thiago Silva dahil birçok isim ilk Avrupa deneyimlerinde bu sıkıntıyı yaşadılar. @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

arada 1 yaş var abi  :D
sonuçta genci 1 yıl daha genç  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı worns

Gil bana atletik özellikler bakımından Rhodolfo'dan daha iyi geldi. Çevik diye tabir edemesekte ortalama üstü kısa alan hızlanması var. Pozisyon alma, topa müdahale vs iyi.

Ama savunmayı toparlayacak, açıkları kapatacak, yönetici oyuncu tiplemesi değil. Ayrıca Mathieu, Bocchetti ve türevlerinin çare olabileceği geriden oyun kurma meselesine de elimizdekilerden fazla katkı sunmaz gibi duruyor.

Bana göre Rhodolfo ve Marcelo varken farklı bir profilde oyuncu bakmalıydık.

Çevrimdışı Savaş

Gil Rhodolfo ile hatta ve hatta Marcelo ile aynı tipte bir oyuncu değil mi?  Ayrıca sağ ayaklı bir oyuncu gibi duruyor. Biz sol aramiyor muyduk?

Aynı tipte iki oyuncu nasıl olur ki defansta? Ben daha bi tempolu agresif bir adam bekliyordum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Gil Rhodolfo ile hatta ve hatta Marcelo ile aynı tipte bir oyuncu değil mi?  Ayrıca sağ ayaklı bir oyuncu gibi duruyor. Biz sol aramiyor muyduk?

Aynı tipte iki oyuncu nasıl olur ki defansta? Ben daha bi tempolu agresif bir adam bekliyordum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölçü olur mu bilmem de.Ersan satıldıktan sonra ilk maçta Rhodolfo-Marcelo ile çıkmıştı hoca.Gerçi beraber 90 dakikayı  tamamlayamamışlardı ama. :alala:

Santrafor veya stoperden biri gelmez bence

Çevrimdışı mylife1903

Sevgili dostum, anlatamadığım nokta şu: Mustafa Pektemek'le sözleşme yenilenmesi hataydı. Ama o hatanın neden yapıldığını anlatıyorum ben sana. O anki şartlarda o hatanın yapılmasının sebebini anlaşılabilir hale getiriyorum.

Senin fikrin değerli elbette, ama bu forumda değerli. Öte yandan takımın teknik direktörü "Mutlaka kadroda tutulsun" derse, yönetimden kimse sana gelip "bu adam seni kanser ediyor mu?" diye sormaz. Bunu kabullenmelisin.

Ayrıca Pektemek'ten sonra ne oldu? O hatadan ders alındı, İsmail'le istediği paradan sözleşme yenilenmedi. Hatta adam üstüne Fener'e gitti. Demek ki hatalarından ders alıyor bu yönetim. O önemli.

Biz 1 verirken onlar 1.7 verdiler. 1 normaldi, 1.7 fazlaydı. Vermedik de zaten. Ama hala Pektemek üzerinden giderek İsmail konusunda yönetimi eleştirmeye çabalıyorsun, kendinle çelişiyorsun. Dediğini yapıyorlar, yine eleştiriyorsun.

Demek ki biat kültürünü eleştirirken, kronik muhalifleri de es geçmemek lazımmış.

Ayrıca 2015 Ocak ayına dönelim tekrar. Ersan ne katkı vermiş Beşiktaş'a o döneme kadar? 2 kere çapraz bağı koptu, 1.5 sezonu boş geçirdi, hir bir sezonda 20'den fazla lig maçına çıkmamıştı o anlaşma yapıldığında. Binlerce kişi(millet?) kızıyordu böyle sözleşme mi verilir Ersan gibi müzmin sakata diye.

Tolga psikolojik olarak falan bitmiş değil. Sezon içinde Avrupa'dan elenmemize yol açtı, taraftar tepki gösterdi, yerine kaleci alındı, formasını kaptırdı, Akhisar maçında infial oldu vs. Sonra şampiyonluğun en kritik maçını kazandırdı Türk Telekom Arena'da. Tolga düşündüğünüz kadar zayıf psikolojiye sahip değil, o Cenk Gönen'di.

Acele edilmesi konusunda ben de katılıyorum, ama belki bulurduk goygoyuna katılmıyorum. Bu mantar değil, çayırda dolaşarak bulunmuyor. Türk kaleci havuzu belli. 1 sene içinde yedek kaleci olacak kalitede deneyimli yerli kaleci nereden bulacağız, nerede yetişiyor? Es kaza bulsan, kaç para isteyecekler? Birbirimizi kandırmayalım lütfen.
Uzmanlik alanimdan gelmis butun sorular,
Tartisma yanlis gidiyor once bolmek sonra tespit etmek lazim
Tolga, ersan, ismail ve pektemek olayi bir butun olarak incelemez

Soyle yapilmali
Tolga ve ersan
Ismail ve pektemek ekurileri ile daha iyi tartisilabilir bu konu

Tolga ve ersan besiktas takiminda zaman zaman forma giyebilecek oyunculardir. Aldiklari ucretler icin biraz ses cikartilabilir ama bunlar kotu lig futbolculari degildir.

Ismail ve pektemek efendilerden ismail, futbolcu degildir pektemek icinse yumusak geceyim kotu futbolcudur. Besiktas takiminda forma giymeleri bile tartismalidir.
Ismail konusunda bir duyumum yok ama soyle bir tezim var, ismailin meneceri aziz tarafindan gudumlu olarak sezonun kizistigi haftalarda, bayram ve seyran yokken kulubu karistirmak icin kulube gonderilir ve haber kalemsorler ile basinda dillendirilir, yonetim ismaile istedigi parayi vermeyince de isonun meneceri "yakarim ulan bu gezegeni"diye solugu azizin ofisinde alir ve fb istemeye istemeye fenere koy basi tezahuratini dinleye dinleye, seve seve ve kanirta kanirta ismaile sozlesmeyi verir, giren semsiyenin acildigini mahmut uslunun yuz ifadesinden anlayabilirsiniz.
Pektemekin bu kulube genclerbirliginden transferi ise tipik bir yetersizlik₁ ornegidir ayni tayfur havutcunun ibrahim akinin transferini isteyip kulubun basina bin bir turlu bela acmasi gibi.

Tolga beni rahatsiz etmiyor cunku yerini dolduracak kaleci pahali olur.
Ersan beni rahatsiz etmedi cunku kotu futbolcu degildi ve iyi besiktasliydi

Ismail ve pektemeki ise bu sanli forma icinde gormek bende kendimi seetme istegi uyandiriyor, seeedecem kendimi balkondan atacam yani

Çevrimdışı mylife1903

transferin bitimine yakın da boyko/vida boyko/raketci takası olursa tadından yenmez... gomez de gitsin ibiza da kumda oynasın  :kuserim
Abi raketci gelsin gomezin yerine forvet oynasin, daha cok gol atar bir gelsin 2 seneye direk lazio ya da juventusda 25milyon cepte mutis bir futbolcu herif. Timoschuktan sonra seyrettigim en iyi ukraynali resmen bir ivan drago adam.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi

Fotomaç senin RAKETCİ yi yazmis bize :D
@Yunus Emre Dökmeci otur sifir, cok kotu okuyucusun sabah saatlerinde yazmistim ben onu yahu ustelik yasakli linkin bende nasil gozuktugunu de koymustum foruma.
Okuma aliskanligi kazanman icin sana nutuk oneriyorum guncel bir kitap, gecen yuzyilin basinda yazilmis bir bilimkurgu kitabi ve herzaman guncel kalmaya basarabilmis tespitler icerir. :eyes

Çevrimdışı mülkübey

Bu kadar sürede forvet alınamadı . Bu saatten sonra tüm para Stoper e gömülüp iyi bir stoper gelir forvet gelmezse şaşırmam .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

vida haberi külliyen düzmece bonservise para saçacağımız günler seneye bu zamanlar  :D
ben şahsen seneye 2 adet 8-10ar milyonluk adam alıp seviye yükseltelim kafi diyorum...
@tangaz reis carvalho bizim bosta yahu sabah haberini vermislerdi

Çevrimdışı Zafer55

Abi raketci gelsin gomezin yerine forvet oynasin, daha cok gol atar bir gelsin 2 seneye direk lazio ya da juventusda 25milyon cepte mutis bir futbolcu herif. Timoschuktan sonra seyrettigim en iyi ukraynali resmen bir ivan drago adam.
Kim bu raketci ? Bi ben bilmiyorum sanırım  :)

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar aldığım bilgilere göre gomez konusu çıkmaza girmiş durumda gomezin kafası baya karışık kendisi gelmek istemekte ancak çok ciddi biçimde ailesi ve eşi karşı çıkmakta ancak gomezin kalbi hala İstanbul ve Beşiktaşta süre verildi kendisine eşini ve ailesini ikna edebilirse Beşiktaşta ancak ikna edemezse gomez defteri açılmamak üzere kapanacak yine aldığım bilgiye göre süper kupaya kadar kadar vermesi istendi
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Kapkarakartal

Antremanda as takım kalesinde Tolga varmış...

Çevrimdışı matias_27

Ve yine gelen bilgilere göre gomez Beşiktaşı ve taraftarı çok sevdiğini eşinden ve ailesinden dolayı bu durumun gerçekleştiğini yönetime bildirdi süper kupaya kadar kararını bildirecek.  Umarım ikna edebilir
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

O kadar konu disi oldu mylife abi beni korkutuyor insallah hasta falan degildir.. nerde bu adam  :duman:
Konu disinin dibine vurulmus okuya okuya geliyorum, alarm calismadi bugun nedense konu disina gec kaldim.

Olay seye benzemis ruslar sey der
Internete ermeni restoraninda kebap yedim yaz, uce kadar sayamazsin hemen 5 tane ermeni cikar baslar sorgulamaya, kim yazdi, ne yazdi, nerde yemis, hangi ermeni, diye

Boyko yaz @Yunus Emre Dökmeci geliyor
Konu disi yaz ben geliyorum
Kufur yaz @Necmi abi geliyor
Yonetimi elestir @tuncaboylu geliyor
@Serhat Akkaya yok bir iki gundur biraz yonetimi alkislayin gelir hemen
@Onur Küçük icin pektemek ve ismail butonuna basiniz

Çevrimdışı mrred

Ve yine gelen bilgilere göre gomez Beşiktaşı ve taraftarı çok sevdiğini eşinden ve ailesinden dolayı bu durumun gerçekleştiğini yönetime bildirdi süper kupaya kadar kararını bildirecek.  Umarım ikna edebilir
Ya arkadaş bütün kılıbık adamlar bizde toplanmış. Karısına söz geçiremiyor adamlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Zafer55

Bu ne ana kuzuluğudur.Bu ne hanım köylülüktür arkadaş.Eşşek kadar adam olmuş sanki ortaokul çocuğunu akşam 10-11 halı sahaya çağırıyoz. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu disinin dibine vurulmus okuya okuya geliyorum, alarm calismadi bugun nedense konu disina gec kaldim.

Olay seye benzemis ruslar sey der
Internete ermeni restoraninda kebap yedim yaz, uce kadar sayamazsin hemen 5 tane ermeni cikar baslar sorgulamaya, kim yazdi, ne yazdi, nerde yemis, hangi ermeni, diye

Boyko yaz @Yunus Emre Dökmeci geliyor
Konu disi yaz ben geliyorum
Kufur yaz @Necmi abi geliyor
Yonetimi elestir @tuncaboylu geliyor
@Serhat Akkaya yok bir iki gundur biraz yonetimi alkislayin gelir hemen
@Onur Küçük icin pektemek ve ismail butonuna basiniz
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

diyarbakır ve mardin kızıltepede patlama olmuş çok sayıda yaralı olduğu söyleniyor :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cuma günü kap gelir öi

Etiketler: