2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392052 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu rakamlara nasıl alıcaz, daha doğrusu Çin kulübü nasıl bırakıcak hala anlamış değilim..

Anlamayacak bir şey yok ki: Sene başında 8'e almışlar, şimdi 6'ya iki taksitte elden çıkarıyorlar bir nevi. Hem yabancı kontenjanına da ihtiyaçları var, 4 ay sonra transfer yapacaklar.

Bizim Boyko'ya 750 bin kiralama + 1.5 milyon satın almalı bir teklif gelse kabul etmez miyiz? Aynı hesap.

Çevrimdışı Anıl

Anlamayacak bir şey yok ki: Sene başında 8'e almışlar, şimdi 6'ya iki taksitte elden çıkarıyorlar bir nevi. Hem yabancı kontenjanına da ihtiyaçları var, 4 ay sonra transfer yapacaklar.

Bizim Boyko'ya 750 bin kiralama + 1.5 milyon satın almalı bir teklif gelse kabul etmez miyiz? Aynı hesap.

İnşallah gerçekleşir valla ne diyim :D Tam bizlik stoper hayırlısı bakalım

Çevrimdışı tangaz

Neden gerçekçi değil abi?

Umut tacirliği de değil, durumun analizini yapıyorum.

Sen alternatifini hazırladıysan Gomez'in, Gomez gelmese de çok bir şey kaybetmezsin. Gomez'in istediği parayı verebilecek ve CL'de oynayan belki de tek takımsın.

Ben bu transfer üçgeninde en rahat olanın Beşiktaş olduğunu düşünüyorum.

gomeze alternatif olabilecek kalibrede birini transferin son gününe kadar stepne olarak tutmak olanaksız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı T.Yapici

Fabri çataldan çıkarıyor son pozisyonda  :claps: :claps:

ordan açılmıyorsa, ilk video.
https://www.instagram.com/besiktas/
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 17:00:31 T.Yapici ]
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı onurturan

Bu rakamlara nasıl alıcaz, daha doğrusu Çin kulübü nasıl bırakıcak hala anlamış değilim..
ne yapah konu dışı mı yapah..
adamlar bizi dusunup haber yapiyolar begenmiyonuz  :lol:
hosgeldin anıl nasilsin?

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş GİL i transfer etse bile

hala sol ayaklı stoper istiyor..

defter kapanmayacak...belki seneye belki ara transfer

saygılar

Çevrimdışı tangaz

O kadar konu disi oldu mylife abi beni korkutuyor insallah hasta falan degildir.. nerde bu adam  :duman:

at kesecekti pektemek gidince belki at seçmeĞe gitmiştir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

at kesecekti pektemek gidince belki at seçmeĞe gitmiştir  :D
gitti mi pektemek :nerd:
oyleyse deveyi cikarayim hemen ahırdan.. :money:

Çevrimdışı tangaz

gitti mi pektemek :nerd:
oyleyse deveyi cikarayim hemen ahırdan.. :money:

öyle ümidediyoruz. 3 vakde gidecek inşallah  :money:

Çevrimdışı onur_U

gil'i hiç izlemedim ama yazılanları okuyunca rhodo ve marcelo'dan çokta farklı olmadığını seziyorum..tam içime sinmedi bu iş..şöyle kuzey avrupa menşeli stoperlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum..

Çevrimdışı atalay

Yalnız Gil'i aldıktan sonra Rhodolfo'daki gibi 6 ay sonra 'temas oyunununda yetersiz' eleştirisi yapılmasın da, zira absürt oluyor. Ayrıca geriden oyun kurma konusunda çare olmaz. 

Çevrimdışı rico_paşa

@abdusta  abi senin profil fotoğrafın beni çok geriyor.

Yazdıklarını okurken suçlu hissine kapılıyorum. Parmağı başka tarafa çevirsen olmaz mı  :D :D :D :D

Saygılar
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 17:10:06 rico_paşa ]
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Gil'i aldıktan sonra Rhodolfo'daki gibi 6 ay sonra 'temas oyunununda yetersiz' eleştirisi yapılmasın da, zira absürt oluyor. Ayrıca geriden oyun kurma konusunda çare olmaz.

fransadaki maçlarını bi izlemek lazım aslında

Çevrimdışı onurturan

gomez belki sırf bu yuzden gelmiyo biliyo musun abi..
ne isim var benim pektemegin oynadigi takimda diyor olabilir..
Vizyon sahibi ya haspam :akuma:

Çevrimdışı tangaz

gomez belki sırf bu yuzden gelmiyo biliyo musun abi..
ne isim var benim pektemegin oynadigi takimda diyor olabilir..
Vizyon sahibi ya haspam :akuma:

şimdi pektemekden girip gomezden çıkacam yedirteceksin bana moderasyonu :akuma:
10 aylık sicilimde tek bir moderasyonum var sağolsun Yunus Emrenin Boykosu yüzünden yemiştim onuda sonra akıllandım bir daha da kolay kolay yemem :)

Çevrimdışı onurturan

şimdi pektemekden girip gomezden çıkacam yedirteceksin bana moderasyonu :akuma:
10 aylık sicilimde tek bir moderasyonum var sağolsun Yunus Emrenin Boykosu yüzünden yemiştim onuda sonra akıllandım bir daha da kolay kolay yemem :)
pazartesi seni kizdiracaktim kap mevsusunda da sonradan kiyamadim ..
gerci bunda senin üstün konuyu degistirme becerin de etkili olmadi degil abi..
sonucta allahin pazartesileri hic bitmiyor  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

fransadaki maçlarını bi izlemek lazım aslında

Fransa ?  :alala: :alala:

Çevrimdışı tangaz

Fransa ?  :alala: :alala:

fransada valenciannes mi ne die bir takımda oynamışlığı var

Çevrimdışı tangaz

pazartesi seni kizdiracaktim kap mevsusunda da sonradan kiyamadim ..
gerci bunda senin üstün konuyu degistirme becerin de etkili olmadi degil abi..
sonucta allahin pazartesileri hic bitmiyor  :evillol:

pazartesi günü ne vardı ki  :dontknow:

Çevrimdışı ahmetx

ismi çıktıktan sonra videolarını izledim.Hiç omuz omuza mücadeleye girmiyor , topa tık müdahele yapıyor,ceza sahasında olması gerekenden daha rahat ,hava hakimiyeti çok yüksek, duran toplarda marcelo gibi golcü hatta zıplama kalitesi daha yüksek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

Asıl umut tacirliği budur.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

Asıl umut tacirliği budur.  :lol: :lol: :lol: :lol:

yooo kelimesi kelimesine doğru dostum en kötü 3 yıl sonra kontratı bitiyor. 3 vakit = gün hafta ay yıl asır ......  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Gil,Rhodolfonun genç olanı işte .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: