2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393367 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ben yakında bir Gil bekliyorum bu hafta bitmeden açıklanır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Hoca da deseydi mesela, ki dedi muhtemelen, "Pektemek'i asıl santrafor olarak değil kanat forvet olarak da kullanıyorum. Gol atamasa da canını dişine takıyor, iyi pres yapıyor, antrenmanlarda görseniz tadından yenmez". Ne diyecekti yönetim? "Sen bir dur hoca! Yiğitcan var forumda, ona da soralım" mı diyeceklerdi? Anket mi yapacaklardı?

İsmail'in alternatif olarak tutulmasını da Şenol Güneş istedi mesela, defalarca dile getirdi. "Yiğitcan kardeşi kanser ediyormuş İsmail, olmaz hoca" mı deseydi yönetim. Yönetim teklifini yaptı ve bekledi. Saçma rakamlara çıkınca da vazgeçti.

1 milyon euro piyasaya göre normal. Türk milli takımı'nın yedek sol beki 1 milyon euro teklif bulur. 27 yaşında ve son seneyi sakatlık yaşamadan geçirdiyse, 3 senelik sözleşme de bulur. Çok daha fazlasını da buldu. Bulamayacak diyenler yanılmış işte, uzatmaya gerek yok.

Tolga kaledeyken ben de rahat değilim, ama Tolga kulübedeyken rahatım mesela. 18 yaşında bir çocuk ya da Günay olmasındansa Tolga daha çok rahatlatıyor beni. As kaleci sakatlanırsa, yüreğim hop hop etmiyor. Ee bu adam da kulübede otursun diye tutuluyor zaten. Sorun ne o zaman?

Ayrıca Tolga kötüye de gitmedi. 2014-15 sezonunda daha çok saçmaladı mesela 2015-16 sezonundan. Geçen sezon daha iyiydi.

Zamanında Türk oyuncu hamlesi yapılmamış, kaleci bulamadık vs. Türk pasaportu taşıyan doğru dürüst kaleci yok, hamle yapsan da yok. Volkan Demirel, Onur, Volkan Babacan, Harun; o kadar. Başka yok. Mert Günok'u şişirdiler, şimdi sözleşmesini feshetmeye çalışıyor Bursaspor.

Galatasaray 5 senedir yerli kaleci arıyor, 5 senede transfere 120 milyon euro harcadılar ve bulamadılar. Eray'lar, Sinan Bolatlar beğenilmedi, bizim şaşkın ördek Cenk'e kaldılar.

Zamanında şu anda milli takımın kalecisi olan kaleciyi isteseydik, millet Fener'in yedek kalecisini mi layık görüyorsunuz diye kazan kaldırırdı.

Şimdi Utku'ya yatırım yapıldı. 3 sene pişmesi beklenecek, Sonra da kadroya alınacak. Planlama sağlıklı, sorun yok.
Heh muhabbet gelmiş dayanmış hocadan daha iyi mi bileceksinize
Olmayan planlama da gayet iyi diye anlatılmış
Valla ne desem boş
Çok da önemli değil
Madem her şey günübirlik,sonuç iyi olursa sevinirim kötüyse de umrumda olmaz benim de
Ne sen yorul daha fazla ne de ben yorulayım

Çevrimdışı tangaz

transferin bitimine yakın da boyko/vida boyko/raketci takası olursa tadından yenmez... gomez de gitsin ibiza da kumda oynasın  :kuserim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim pek bilgim yok abi nasıl bir adamdır istiyor musun rholdofo'dan iyi midir ?

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

benim pek bilgim yok abi nasıl bir adamdır istiyor musun rholdofo'dan iyi midir ?

rodolfodan da marcelodan da 2 gömlek üstün ama benzer profiller denebilir ikisinin benzer özelliklisi ama daha donanımlısı gibi gil olursa yanına bir vida isterim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@mylife1903 abi

Fotomaç senin RAKETCİ yi yazmis bize :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rodolfodan da marcelodan da 2 gömlek üstün ama benzer profiller denebilir ikisinin benzer özelliklisi ama daha donanımlısı gibi gil olursa yanına bir vida isterim...
o zaman hojdur abi gelsin bekleriz  :)

Gil heran açıklanabilirmiş :bandit:
Onu bende duydum :bandit:

4 m satin alma opsiyonlu 1 yil kiralik..

Çevrimdışı onurturan

Gil stoperdi demi.. pazartesiye kadar aciklanir bence abi..

Çevrimdışı tangaz

Gil stoperdi demi.. pazartesiye kadar aciklanir bence abi..

gili kaçırmışız rakipler zıplamasın die aydında bir bağ evinde misafir ediyomuşuz  :bandit:

Bir habere gore D.Kiev 4 m + Boyko teklifimizi reddetmis ve Transfer rafa kaldırılmış..

Ama yalan heberdir cunku Elimizde 4 milyon € yok :D

Gili bile Satin alma opsiyonlu kiralamaya çalışıyoruz sirf bu yuzden

Çevrimdışı tangaz

Bir habere gore D.Kiev 4 m + Boyko teklifimizi reddetmis ve Transfer rafa kaldırılmış..

Ama yalan heberdir cunku Elimizde 4 milyon € yok :D

Gili bile Satin alma opsiyonlu kiralamaya çalışıyoruz sirf bu yuzden

vida haberi külliyen düzmece bonservise para saçacağımız günler seneye bu zamanlar  :D
ben şahsen seneye 2 adet 8-10ar milyonluk adam alıp seviye yükseltelim kafi diyorum...

vida haberi külliyen düzmece bonservise para saçacağımız günler seneye bu zamanlar  :D
ben şahsen seneye 2 adet 8-10ar milyonluk adam alıp seviye yükseltelim kafi diyorum...
Sifir Borcumuz olsa dahi Fikret Orman Baskan oldugu surece 10 milyonluk transfer yapmayiz hele 2 tane hic yapmayiz

Baskan 2 Topçuya 20 m verirse Gozune uyku girmez Kalp krizi gecirir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Sifir Borcumuz olsa dahi Fikret Orman Baskan oldugu surece 10 milyonluk transfer yapmayiz hele 2 tane hic yapmayiz

Baskan 2 Topçuya 20 m verirse Gozune uyku girmez Kalp krizi gecirir :evillol: :evillol:

öyle deme ama 20-25lik adamları 8-10a alıcak kalkıp başkaları gibi 5lik adamlara 10 vermeyecek  :D

öyle deme ama 20-25lik adamları 8-10a alıcak kalkıp başkaları gibi 5lik adamlara 10 vermeyecek  :D
Bak bu olabilir iste :D

2 Ay pazarlik yapar Adamlar illallah eder Al Hayrini gor bidaha da bizden uzak dur der :evillol:

Çevrimdışı tangaz

her yıl 2 tane adama 10ar milyon bonservis ver kadro kalitesini yükselt ŞLde son 16 uefada yarıfinal final yap ligi sürekli süpür sonra gelsin paracıklar  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

Heh muhabbet gelmiş dayanmış hocadan daha iyi mi bileceksinize
Olmayan planlama da gayet iyi diye anlatılmış
Valla ne desem boş
Çok da önemli değil
Madem her şey günübirlik,sonuç iyi olursa sevinirim kötüyse de umrumda olmaz benim de
Ne sen yorul daha fazla ne de ben yorulayım

O kadar yazıdan çıkardığın sonuç hocadan iyi bileceksiniz demeye çalıştığımsa, beni yormayacak olman iyi olmuş zaten.

Son bir defa söyleyeyim: Hoca bu adam takımda tutulsun derse, yönetimin görevi o adam takımda tutmak için elinden geleni yapmaktır. "Bir de taraftara soralım", "ay millet ne der" falan diyecek yönetim, burnunu hocanın işine sokmuş olur. Daah spesifik olursak, sol bek isteyen Tigana'ya Ricardinho'yu alan Demirören yönetimi gibi davranmış olur.

Tutulsun dediği adamdan faydalanamazsa, hocayı suçlarız; yönetimi değil.

Pektemek'in durumu farklı, tutulsun diyen hoca kendi gitti.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 16:35:39 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

gomez konusunda tahminimi açıklıyorum; gomez fioyu köşeye sıkıştırıp bonservisini bedelsiz almaya çalışıyor şimdilik kimse kendisine hem 5-6 milyon bonservis hemde 10 milyon brüt maaş ödemeye yanaşmıyor. gomez ise bonservisini eline alırsa net 5-6 milyon kazanabileceği kontrat yapabileceğini düşünüyor ve bekliyor. eli çok güçlü. isteklerinin hiç biri olmasa elinde kapı gibi 11 milyon brüt tutarlı kontrat var...

Çevrimdışı worns

Gil için 2 mil kiralama ücreti, 4 mil opsiyon rakamları telaffuz ediliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

gomez konusunda tahminimi açıklıyorum; gomez fioyu köşeye sıkıştırıp bonservisini bedelsiz almaya çalışıyor şimdilik kimse kendisine hem 5-6 milyon bonservis hemde 10 milyon brüt maaş ödemeye yanaşmıyor. gomez ise bonservisini eline alırsa net 5-6 milyon kazanabileceği kontrat yapabileceğini düşünüyor ve bekliyor. eli çok güçlü. isteklerinin hiç biri olmasa elinde kapı gibi 11 milyon brüt tutarlı kontrat var...

Gomez'in eli de çok güçlü değil aslında, tam futbola dönmüşken Fiorentina'da 1 sene daha kalması kariyeri için çok büyük bir drawback olacak.

Beşiktaş'a futbola dönmek için gelmişti, bizde geri kazandığı repütasyonu bir daha kaybedecek ve bu sefer kazanamaz da.

Bence eli en güçlü olan biziz. Alternatif planını hazırla ve bekle. 20 gün daha bekle gerekirse, filmin sonunu gör. Sevdiğin şekilde bitmezse, gidip alternatifni al.

Çevrimdışı tangaz

Gomez'in eli de çok güçlü değil aslında, tam futbola dönmüşken Fiorentina'da 1 sene daha kalması kariyeri için çok büyük bir drawback olacak.

Beşiktaş'a futbola dönmek için gelmişti, bizde geri kazandığı repütasyonu bir daha kaybedecek ve bu sefer kazanamaz da.

Bence eli en güçlü olan biziz. Alternatif planını hazırla ve bekle. 20 gün daha bekle gerekirse, filmin sonunu gör. Sevdiğin şekilde bitmezse, gidip alternatifni al.

bu cümle gerçekci değil, keşke olsaydı. bu cümle; umut tacirliğidir...

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyon bütçemiz yok ki. 1.4 civarındayız.

Serdar Aziz transferine döner bu iş.

但我會獲得2億歐元,現在我不能給他

Yani diyor ki "Ancak 2 milyon euro veririm, onu da şimdi veremem".  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Bu rakamlara nasıl alıcaz, daha doğrusu Çin kulübü nasıl bırakıcak hala anlamış değilim..

Çevrimdışı tuncaboylu

bu cümle gerçekci değil, keşke olsaydı. bu cümle; umut tacirliğidir...

Neden gerçekçi değil abi?

Umut tacirliği de değil, durumun analizini yapıyorum.

Sen alternatifini hazırladıysan Gomez'in, Gomez gelmese de çok bir şey kaybetmezsin. Gomez'in istediği parayı verebilecek ve CL'de oynayan belki de tek takımsın.

Ben bu transfer üçgeninde en rahat olanın Beşiktaş olduğunu düşünüyorum.

Etiketler: