2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12397621 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oyle iclerine oturmus ki Besiktas'in basarisi, artik iclerinden gecirdikleri duayi bize objektif analiz diye yutturmaya calisiyor zavallilar.  :lol:

Turk spor basini gercekten icler acisi bir durumda. Komedi niyetine seyrediyoruz iste.  :D
[/quote] :D :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bizim butun taraftar boyle @Yunus Emre Dökmeci fabri daha taze biraz abartiriz once. Ama unutmamak lazim bu fabri ispanyol uyum sorunu yasayacaktir ayni boyko gibi.

Simdi bu boykonun uyum sorununu asmasi icin yonetim ne yapti? Devamli yaziyorum ama hic dikkat cekilmiyor. Cocuk ingilizce bilmiyor cat-pat bizim antalyada restoranlarda sezonluk calisan garson kardeslerimiz ne kadar cince biliyorsa boykonun ingilizceside o seviyelerde. Cocuk ogrenmeye calisiyor, cabaliyor ustune ukraynaca falan da ogrenmeye calisiyor. Bir rusca tercuman var mi boyko icin yoksa beck mi cocuklugundan hatirladigi 3 kelime ile tercumanlik yapiyor boykoya.

Bir yatirim yapildi, yatirimini koruyacaksin. Satacaksan, tutmadiysa da minimum zararla elden cikartacaksin. Simdi boykoyu satmaya calissan alacak kulup gerizekali degil, enayi degil sende 4 tane kaleci varken ikisi yabanciyken sana nah para verir.

Fabri biraz kisa kaleci, ucan ispanyol. Biraz heyecanli ve konsantre basladi cunku adam biliyor oynayabilecegi en iyi takim besiktas, herif kariyerinin zirvesinde suan belliki iyi calisiyor. Hocanin gorusune kalmis ben olsam hem boykoyu hem fabriyi gonderip utku ile oynarim zaten 3-4 tane top geliyor kaleye 2si auta gidiyor, 1i gol oluyor 1ini de kurtarsin artik kendine kaleci diyorsa yok gol olan direkten donunce zaten sampiyon oluyoruz.
Her zamanki gibi yine cok guzel yazmissin abi :D

Su adamin 1 yılda olsa Beşiktaş formasi giymesini cok istiyorum :tabe:

Çevrimdışı Yankee

Bizim butun taraftar boyle @Yunus Emre Dökmeci fabri daha taze biraz abartiriz once. Ama unutmamak lazim bu fabri ispanyol uyum sorunu yasayacaktir ayni boyko gibi.

Simdi bu boykonun uyum sorununu asmasi icin yonetim ne yapti? Devamli yaziyorum ama hic dikkat cekilmiyor. Cocuk ingilizce bilmiyor cat-pat bizim antalyada restoranlarda sezonluk calisan garson kardeslerimiz ne kadar cince biliyorsa boykonun ingilizceside o seviyelerde. Cocuk ogrenmeye calisiyor, cabaliyor ustune ukraynaca falan da ogrenmeye calisiyor. Bir rusca tercuman var mi boyko icin yoksa beck mi cocuklugundan hatirladigi 3 kelime ile tercumanlik yapiyor boykoya.

Bir yatirim yapildi, yatirimini koruyacaksin. Satacaksan, tutmadiysa da minimum zararla elden cikartacaksin. Simdi boykoyu satmaya calissan alacak kulup gerizekali degil, enayi degil sende 4 tane kaleci varken ikisi yabanciyken sana nah para verir.

Fabri biraz kisa kaleci, ucan ispanyol. Biraz heyecanli ve konsantre basladi cunku adam biliyor oynayabilecegi en iyi takim besiktas, herif kariyerinin zirvesinde suan belliki iyi calisiyor. Hocanin gorusune kalmis ben olsam hem boykoyu hem fabriyi gonderip utku ile oynarim zaten 3-4 tane top geliyor kaleye 2si auta gidiyor, 1i gol oluyor 1ini de kurtarsin artik kendine kaleci diyorsa yok gol olan direkten donunce zaten sampiyon oluyoruz.

Kara mizah konusunda üstüne tanımıyorum :D @mylife1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi sabah sabah iyi güldürdün ya :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su adamin 1 yılda olsa Beşiktaş formasi giymesini cok istiyorum :tabe:
hayaller ramos hayatlar marcelo  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi sabah sabah iyi güldürdün ya :D
Ne sabahi yahu yemek saati, sabah tuvaletinde otururken yaziyorum onlari, malum turkun akli ya sicarken ya kacarken calisirmis.
Uykucular uyansin hele hareketlenir forum az mesgulum bugun ama geyik muhabeti olursa benim alarm calar hemen yetisirim konu disina.
Biktim bu transfer doneminden ne pis bir ismis bu transfer arkadas butun futbol piyasasi wolf of Wall Street anasini sattiiiim, ismaile milyonlarca yuro vereni mi ararsin 400bin alan adama 2 milyon vereni mi ararsin, baska kuluple anlasip kendi kendini kiralatan mi ararsin herkes gelmis, panayir yeminlen.
Yonetim antalyaspora falan atarlanacagina mhkya ve diger kurullara dikkat etsin suan hava ayni 101.yildaki gibi kumpas olabilir benden uyarmasi

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın hadi be panzer kandır şu anneni :D

hayaller ramos hayatlar marcelo  :evillol:
Dünyanın en iyi stoperi hic tartışmam bile :)

Onu da begenmeyenler var bu arada :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne sabahi yahu yemek saati, sabah tuvaletinde otururken yaziyorum onlari, malum turkun akli ya sicarken ya kacarken calisirmis.
Uykucular uyansin hele hareketlenir forum az mesgulum bugun ama geyik muhabeti olursa benim alarm calar hemen yetisirim konu disina.
Biktim bu transfer doneminden ne pis bir ismis bu transfer arkadas butun futbol piyasasi wolf of Wall Street anasini sattiiiim, ismaile milyonlarca yuro vereni mi ararsin 400bin alan adama 2 milyon vereni mi ararsin, baska kuluple anlasip kendi kendini kiralatan mi ararsin herkes gelmis, panayir yeminlen.
Yonetim antalyaspora falan atarlanacagina mhkya ve diger kurullara dikkat etsin suan hava ayni 101.yildaki gibi kumpas olabilir benden uyarmasi
tr'de saat 9 şuan abi beni de çok sıktı bu transfer dönemi gomez gelsin kapatalım transferi fazla adam aramaya gerek yok  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

twitterdaki emeklerin boşa gitmez inş samet :D

Çevrimdışı SDemirsoy

twitterdaki emeklerin boşa gitmez inş samet :D
sosaya demokrasi klibi yaptık gomezde miting yapıcaz gibi duruyor :D

Annneni derken :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Annneni derken :alala:
gomezin annesi ikna edilsin diyorum sorun orda sanırım  :utan

sosaya demokrasi klibi yaptık gomezde miting yapıcaz gibi duruyor :D
Devlet Bahçeliyi izletelim kesin gelir Ronaldoyu bile getiririz valla :lol: :lol:

gomezin annesi ikna edilsin diyorum sorun orda sanırım  :utan
Ulan eşleri gectik bide anneler cikti basimiza :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ulan eşleri gectik bide anneler cikti basimiza :s20:
bence gomez gelecek istiyor gibi duruyor şuan teklif yok başkasından ve bizim verdiğimiz paraları rüyasında verirler.. Fio ile pazarlık söz konusu olabilir fpp kılıfına uydurlumaya çalışılıyor gibi bekleme sebebi inşallah böyledir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

FIFA, durarak penaltı atışını yasaklamış.

Ne kadar saçma bir kural, adam serbest istediği sekılde atar.  :akuma:

FIFA, durarak penaltı atışını yasaklamış.

Ne kadar saçma bir kural, adam serbest istediği sekılde atar.  :akuma:
Hakli sebebi var kaleciyi yanıltıyor çünkü bence doğru karar

Ayrica O tarz penaltida oyuncunun duraksayacagini dusunmedikleri icin butun oyuncular Ceza sahasi icine dalıyor

Her zaman savunundugum sey penaltida Topu tavana vuracaksin , Sıfır risk , Kalecinin hic bir sekilde cikarma sansi yok tabi abartırsan Topu ustten auta yollarsin o ayri konu :D

Gokhan Töre bu vurusu iyi yapıyordu mesela

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence gomez gelecek istiyor gibi duruyor şuan teklif yok başkasından ve bizim verdiğimiz paraları rüyasında verirler.. Fio ile pazarlık söz konusu olabilir fpp kılıfına uydurlumaya çalışılıyor gibi bekleme sebebi inşallah böyledir.
gomez instagramdan beğeniyor resmi sayfayı o da bizi istiyor :D bir şekilde imza atacak bence de 15 güne gelir biraz form tutması zaman alır o da mühim değil gelsin de

Çevrimdışı OrhanAker

Gil kiralık olursa elde kalan parayla da gomez çözülür tabi gelmek istiyorsa sonra vururuz kırbacı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gil kiralık olursa elde kalan parayla da gomez çözülür tabi gelmek istiyorsa sonra vururuz kırbacı :D
istiyor da naz yapıyor :D

Çevrimdışı tangaz

penaltıda koşarsın gelirsin yapıştırırsın gol olur durmaya gerek yok  :D
günaydın kartallar
tünaydın @mylife1903

sana da günaydın gomez...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: