2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399223 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi haberlerde izledim.Başkan  bir açılışta röportaj veriyor.Arkasında da Şenol Hoca var.Başkan Eto ile ilgili soruyu cevaplarken arkadan bir ses : "Şenol Hocam Boyko kaleye"
Kim ki acep  :D
Ben degilim yav cok isim vardi bugün :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar konuyu dağıtmış gibi olmayım ama bugün takımın antremanı izlerken çimler dikkatimi çekti sararmalar zeminde çimin kalkması burası hibrit değil miydi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim umarım stad da aynı sorunu yaşamayız

Şimdi haberlerde izledim.Başkan  bir açılışta röportaj veriyor.Arkasında da Şenol Hoca var.Başkan Eto ile ilgili soruyu cevaplarken arkadan bir ses : "Şenol Hocam Boyko kaleye"
Kim ki acep  :D
Ben Boyko konusunda yalniz degilim burada ki gibi

Sosyal medya hesaplarinda hala benim gibi dusunen Boykoyu kalede görmek isteyen cok Taraftarimiz var

Tabi hayal kirikligina ugrayan da cok bende ugradim lakin kalitesini ve gercek performansini bildigim icin umudumu yitirmedim

Arkadaşlar konuyu dağıtmış gibi olmayım ama bugün takımın antremanı izlerken çimler dikkatimi çekti sararmalar zeminde çimin kalkması burası hibrit değil miydi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim umarım stad da aynı sorunu yaşamayız
Cok sikinti olmaz bir bakima alirlar duzelir

Stadda da sezon biter bitmez Bakima alindi ve kusursuzdu taaki 15 temmuz gecesine Kadar :akuma:

15 temmuz gecesi çimler buguk hasar gormesine ragmen Tekrar yogun bir bakima alinarak duzeltildi , Olimpiakos macinda gayet iyiydi :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Ya çim dediniz de.Adriano stata girer girmez direk çimi aldı eline inceledi. :lol: Adama hibrit çim hibrit çim nekadar anlattılarsa artık. :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Konya stadı hibrit olmadığından normal sahada antreman yapmış olabilirler antremanı görmedim sadece tahmin.

Çevrimdışı ekrembaser

Cok sikinti olmaz bir bakima alirlar duzelir

Stadda da sezon biter bitmez Bakima alindi ve kusursuzdu taaki 15 temmuz gecesine Kadar :akuma:

15 temmuz gecesi çimler buguk hasar gormesine ragmen Tekrar yogun bir bakima alinarak duzeltildi , Olimpiakos macinda gayet iyiydi :ok:
Bide ek olarak şimdi aklıma geldi deplasman maçlarından önce normal sahada iç saha maçlarından önce hibritte çalışılacaktı belki Konya normal zemin olduğu için diğer sahada çalıştılar çünkü saha gerçekten çok kötüydü baya bi bakım gerekiyo gibiydi

Konya stadı hibrit olmadığından normal sahada antreman yapmış olabilirler antremanı görmedim sadece tahmin.
Konya stadinin zemini de Doğal Cim olarak Turkiyenin en iyi zeminine sahip Kasimpasa stadi ile beraber

Cok iyi bakiyorlar cimlere :claps: :claps:

Gerci bu sezon Bir cok stadda Cimler iyi olacak gibi duruyor butun stadlarin zeminleri bakima alinmis her kulup ciddi rakamlar harcamis bir haberde görmüştüm

Olmasi gerekende bu zaten

Bide ek olarak şimdi aklıma geldi deplasman maçlarından önce normal sahada iç saha maçlarından önce hibritte çalışılacaktı belki Konya normal zemin olduğu için diğer sahada çalıştılar çünkü saha gerçekten çok kötüydü baya bi bakım gerekiyo gibiydi
Olabailir :ok:

Hibrit Çimde kalkma ve bozulma olmuyor çünkü özelliği bu..

Saçmasapan uygulamalara milyonlar yatırıyor TFF, hibrit çimi gözlerine soktuk alın yapın işte.

Örnek biz olduğumuz için onlar için dünyanın en imkansız işi.
Konya ve Kasimpasa stadlarinin zemini de cok guzel , Tokinin de zemini Bayagi duzeldi Gecen sezon gercekten iyiydi

Bu arada Rizeye hibrit cim yapmışlar

Ya çim dediniz de.Adriano stata girer girmez direk çimi aldı eline inceledi. :lol: Adama hibrit çim hibrit çim nekadar anlattılarsa artık. :D
Adriano imza toreninde Tesislerin ve stadin kalitesinden bahsetti , Kulubun ne kadar profesyonel olduğunu anlatti bir futbolcunun kendini rahat hissetmesi ve Calsmasi icin her turlu imkanın oldugunu söyledi

Futbolcular icin oynayacaklari zeminin kalitesi cok onemli heleki Barcelona gibi Pas takimindan gelen bir oyuncunun ilk once Cime bakmasi cok normal

Her zaman söylüyorum Nevzat demir tesisleri Dunyanin en iyi ve en modern tesislerinden biridir

Demba ba bile Avrupa da bir cok buyuk kulubun boyle Donanimli ve modern tesislere sahip olmadigini soylemisti..

Ele fırsat geçmişken yaygınlaştırmak lazım bro.
Az once yazdim yukarida Butun stadlarin zeminleri bakima alinmis her kulup kendi butcesinde ciddi rakamlar harcamis zeminler icin

Son zamanlarda yapay Gunes isigi makineleri bayagi yayginlasti bir cok kulup kullanıyor bu makinelerden bu makineler bayagi etkiliyor zeminin kalitesini gelisme var guzel...

Her stad hibrit olacak diye bir kural yok , Dunyanin bir cok liginde Dogal cim kullanılıyor bir cok buyuk kulupte hibrit yerine dogal cimi tercih ediyor

Burada Drenaj ve Cimi yapan firmanin ismi ve kalitesi de önemli..

Mesela Sis grass normal cimde yapıyor..

Gozun kapalı yaptirabilirsin Sis pitchese.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 00:50:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Berat

Az once yazdim yukarida Butun stadlarin zeminleri bakima alinmis her kulup kendi butcesinde ciddi rakamlar harcamis zeminler icin

Son zamanlarda yapay Gunes isigi makineleri bayagi yayginlasti bir cok kulup kullanıyor bu makinelerden bu makineler bayagi etkiliyor zeminin kalitesini gelisme var guzel...

Her stad hibrit olacak diye bir kural yok , Dunyanin bir cok liginde Dogal cim kullanılıyor bir cok buyuk kulupte hibrit yerine dogal cimi tercih ediyor

Umarım sen haklı çıkarsın, belli bir zamandan sonra mayın tarlasında oynuyoruz diye şikayetçi olmayalım da.

Umarım sen haklı çıkarsın, belli bir zamandan sonra mayın tarlasında oynuyoruz diye şikayetçi olmayalım da.
Hepsi , Kasimpasa , Toki ve Konya stadi kalitesinde olsun yeterli ozaman iste Seyir zevkimiz de artar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler something's happening :busted_cop:

Bu RTlendi Yağız abi tarafından az önce,

http://twitter.com/yagiz1903/status/761730154498580480

Bu da yeni atıldı,

http://twitter.com/gurlerakgun/status/763130511959130113
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu da yeni atıldı,

ben yatıyorum yarın KAP gelir inşallah Amin! :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunlar kim güvenilir mi  ve Gomez için yazıyorlar galiba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlar kim güvenilir mi  ve kimin için yazıyorlar ?

Yağız abi güvenilirdir. Gürler Akgün BJK TV muhabiri.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu da yeni atıldı,

Sabaha KAP la uyanmak uzere Cumleten iyi geceler :bye: :bye:

Çevrimdışı Anıl1903

Bu da yeni atıldı,

Dün sabah Sosa haberiyle uyandık,bu sabahta Gomez KAP'ıyla uyanırız inşallah...

Gomez tatilini uzatmaktan başka bir şey yapmıyor bence ayın 20'sinden sonra tıpış tıpış gelir.

Stoper de 1-2 haftaya açıklanır heraldi,bir de orta saha alsak iyi olur.

Çevrimdışı Berat

Birçok kişi bu saatte Gomez yazıyor, böyle olunca hep iş yaş arkadaş.

Çevrimiçi Necmi

büyük ihtimal hibrit olmayan sahada yaptılar antrenmanı hibrit çim kalkmaz

Çevrimiçi Necmi

solarları öyle kolay kolay anadolu kulüpleri kullanamaz masrafını karşılayamaz
gs bile kullanmadı masrafı yüzünden çimleri ondan sonra gitmişti ayda 70000 € elektrik yakıyor onlar
birde cihazlar nerdeyse çim maliyeti kadar pahalı
Birde hibrit zeminlerde doğal çimdir.sadece çim köklerinin toprağa tutunmasını sağlayan elyaflar vardır
buda toprağın kalkmasını çimin kopmasını önlüyor ve zemin sürekli düz kalabiliyor
birde önceki mesajına cevap vereyim iki tane helikopter indiği için çim bozulmaz. :bandit:  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Necmi

sahalardan birini daha hibrit yapacaklardı bu sene diye hatırlıyorum birde takım her allahın günü sabah akşam
antrenman yapıyor sürekli aynı sahayı kullanmaz geçen beylerbeyi maçı hibrit sahada yapıldı
sahanın durumu gayet iyiydi.

Etiketler: