2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396810 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

bu ne yapmaya çalışıyor . Geleceksen gel kardeşim .  :akuma:

HaberKartali
Mario, Beşiktaş'ı beğenmeye devam ediyor. https://t.co/5Ng8PNLfA2

Mario, Beşiktaş\'ı beğenmeye de...

8 minutes ago

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O pozisyonda ayakta duramazsın zaten..kendine güveni marceloya gelme işaretinden belli..çok güzel yer tuttu hata yok bence.
Yok aslinda o pozisyonda bir kaleci kalesinde buyur ve açıyı kapatir topu da genelde ayagiyla bloke eder

Fabri ise tam tersi dizlerini birlestirip iyice küçülüyor , açıyı Kapatmiyor ve bir cok kalecinin aksine yatark topu eliyle bloke ediyor

Farkli bir tarzi var Tuttum bunu :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri kalede cok kucuk mu kalıyor bana mi oyle geliyor :alala:

Karsi karsiya pozisyonda yine ayni hatayi yapti dizlerini birleştirip iyice küçüldü ama Yinede topu bloke etmeyi başardı , İlginç :alala:

kalede küçülen boyko bence adamda 2 metre boy var kapluğumba gibi kabuğuna çekiliyor küçükdükçe küçülüyor.

Halbu ki daha da büyüse karşısında ki rakip oyuncu korkacak :)

Çevrimdışı OrhanAker

Yok aslinda o pozisyonda bir kaleci kalesinde buyur ve açıyı kapatir topu da genelde ayagiyla bloke eder

Fabri ise tam tersi dizlerini birlestirip iyice küçülüyor , açıyı Kapatmiyor ve bir cok kalecinin aksine yatark topu eliyle bloke ediyor

Farkli bir tarzi var Tuttum bunu :ok:
Ispanyol kalecilerin çoğuna dikkat et vardır bu özellik yatmazlar kolay kolay birebirlerde elleri büyük gibi bir his verir :D

Ah Veli ah resimlerde gördüm içim ağlıyor.
Quaresmayi beğenmeyip her firsatta hamle oyuncu diyip , yetersiz , Siradan oyuncu Veliye içinin aglamasi hmmmmm :bandit:

Neyi cezbediyor seni mesela ? Tek özelliği olan Cok kosmasi mi ?

Ispanyol kalecilerin çoğuna dikkat et vardır bu özellik yatmazlar kolay kolay birebirlerde elleri büyük gibi bir his verir :D
Yok ya elleri kucuk bunun Muslera gibi :D

Ayrica ellerini de dizlerine yapitiriyor tam topa vuruldugu an yatarken ellerini acip topu bloke ediyor gercekten ilginc geldi bana

Acaba karsisindaki futbolcuyu sasirtma taktigi mi bu diye düşünüyorum..

Çevrimdışı Çağatay

Maç başlığımız her zamanki yerinde :icool:

R.madrid-sevilla maçını kastetmiştim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

R.madrid-sevilla maçını kastetmiştim :D
Onu Spor Toto bölümünde konuşabilirsiniz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Veli'yi hep Trabzon ve Partizan maçlarındaki golleriyle hatırlayacağım.

Mario Gomez'in gelme ihtimalini artık zorlamasak da stoper+Eto ile transferi kapatsak?

Fabri , Boyko derken yine kaleye Tolga geçerse Hepimiz telef oluruz gibi bir his var içimde

Hemen hemen hepimiz Tolganin artik kaleyi alamayagini düşünüyoruz çünkü :D Buyuk yikim olur valla :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Ben Bizim taraftara cidden anlam veremiyorum

Necipi begenmez yerden yere vurur ama Veliyi yere goge sigdiramaz neden cunku DELI gibi Saga sola koşuyor..

Necip daha yetenekli bir oyuncu bana gore..

En çok Necip'i severim ben."Evlat" O.
En çok da ona kızarım izlerken çünkü en iyi onun olmasını isterim ama yerden yere vurmam kıyamam ona ben. :)
  Necip geçen sene ligde 20 kere sonradan oyuna girmişti genellikle de ozi ve sosanın yerine.Eğer ki sağlam bir Veli olsaydı Necipten çok Veli girerdi oyuna.
  Bilicle kaçan şampiyonluğu Bilic dışında 3 faktöre bağlıyorum ben 1 dembanın tükenişi 2 törenin yatışı 3 Velinin sakatlığı
   Veli Kavlak'ın Askerleriyiz. :)

Çevrimdışı OrhanAker

Fabri , Boyko derken yine kaleye Tolga geçerse Hepimiz telef oluruz gibi bir his var içimde

Hemen hemen hepimiz Tolganin artik kaleyi alamayagini düşünüyoruz çünkü :D Buyuk yikim olur valla :bandit:
Tolgadan önce direkler var :bandit: :evillol:

En çok Necip'i severim ben."Evlat" O.
En çok da ona kızarım izlerken çünkü en iyi onun olmasını isterim ama yerden yere vurmam kıyamam ona ben. :)
  Necip geçen sene ligde 20 kere sonradan oyuna girmişti genellikle de ozi ve sosanın yerine.Eğer ki sağlam bir Veli olsaydı Necipten çok Veli girerdi oyuna.
  Bilicle kaçan şampiyonluğu Bilic dışında 3 faktöre bağlıyorum ben 1 dembanın tükenişi 2 törenin yatışı 3 Velinin sakatlığı
   Veli Kavlak'ın Askerleriyiz. :)

Necipi bende severim abi

Yetenekleri dahilinde sonuna kadar mucadelesini eder , Stopere koy oynar beke koy oynar daha ne yapsin çocuk

Gönderilsin diyenler var neden gönderelim , Bizim alt yapimizdan yetismis , fedakarliktan kaçınmayan joker bir oyuncu ve hersey den once BESIKTASli

Maaşı da takimda ki en düşük oyunculardan biri..

Veli gibilere Pektemek gibilere milyonlar vereceğimize bagrimizdan cikan Necip kanser etsin bizi ben raziyim
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 23:09:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Necipe gelene kadar temizlenmesi takimdan gonderilmesi gereken cok oyuncu var

Birde Pektemek kalacagim diyince hakaretin , Kufurun bini bin para , Veli teklifleri reddedip kalacağım diyince Oooo adam gibi adam ! Veli kavlakin askerleriyiz !!

Kadroya girmesi imkansiz , Verim alamıyoruz ama teklifleri reddediyor neden ? Cunku ona baska hangi takim 1.4 milyon € verir ki adam hakli..

Çevrimdışı sallapati

Oh be sosa döndü

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

kalede küçülen boyko bence adamda 2 metre boy var kapluğumba gibi kabuğuna çekiliyor küçükdükçe küçülüyor.

Halbu ki daha da büyüse karşısında ki rakip oyuncu korkacak :)
Bi fotosu vardı boykonun elleri arkaya saklamıştı :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Fabri oynar gibi şuan. Kupada da utku yavaş yavaş oynar inşallah. Boyko kiraya verilsin boşa beklemesin bence. Kontenjana takılıp tüm sezon yatacak yoksa.

Çevrimdışı sallapati

Gomez Besiktas instagram sayfasinin paylastigi sosa fotosunu begenmis.. Gomez sanirim donecek

Fabri oynar gibi şuan. Kupada da utku yavaş yavaş oynar inşallah. Boyko kiraya verilsin boşa beklemesin bence. Kontenjana takılıp tüm sezon yatacak yoksa.

Dogru bir de o var

Boyko veya Fabriden biri 18 disinda kalacak , Hay ben boyle kuralın :akuma:

Çevrimdışı Çağatay

Arkadaş biz bu boykoyu niye aldık...niye...

Çevrimdışı sallapati

Katiliom

Çevrimdışı Çağatay

Gomez Besiktas instagram sayfasinin paylastigi sosa fotosunu begenmis.. Gomez sanirim donecek

Alacagimiz yeni savunmacinin fotosunu begendigi zaman dönecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Yunus emre diye bir arkadaş vardı o çok istedi diye alınmış olabilir...

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Ocak'ta Çin'de transfer dönemi açılınca, Sosa'ya teklif geleceğine kesin gözüyle bakıyorum. Geçen sene gelmişti.

O yüzden Şubat başında Sosa'dan 8-9 milyon kazanabilmemiz için Tolgay'ın performansı çok önemli.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada Ocak'ta Çin'de transfer dönemi açılınca, Sosa'ya teklif geleceğine kesin gözüyle bakıyorum. Geçen sene gelmişti.

O yüzden Şubat başında Sosa'dan 8-9 milyon kazanabilmemiz için Tolgay'ın performansı çok önemli.

Sosadan para kazanabilmemiz için sosa nin performansi onemli.
Gecen sene ilk yari yoklari oynamisti

Etiketler: