2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396667 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Orta sahayı 6 yapalım paniklesinler. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Orta sahayı 6 yapalım paniklesinler. :D
Sahte 9 ile oynayalım gomez gelmezse 4 6 0

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ımızın 2016/2017 sezonu kadrosu.

Çevrimdışı alimm

stoper oynayabilen defansif orta saha oyuncusu önerisi alabilirmiyim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Kapkarakartal

stoper oynayabilen defansif orta saha oyuncusu önerisi alabilirmiyim...

Mascherano

Çevrimdışı alimm

Bizden önce sıraya girecek artı bonservis verecek çok takım çıkar.

yönetimin oyuncu hakkında düşüncesi önemli tabi... Direk satmak istemeyebilirler...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı T.Yapici

İnsanın istemediği şey başına gelirmiş ya hani(bkz.) acaba diyorum, topluca gomez'i istemediğimizi mi söylesek naapsak. 40 defa istedik olmadı bide bunu mu denesek  :money:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Zafer55

En Baba yorumcu Bjk Tv de şuan.

Çevrimdışı abdusta

GOMEZ de son durum

Gomez ve menejeri FIOrenteye baskı yapmaya devam ediyor,
amaç bonservisini bedelsiz almak
Bu şekilde Avrupada bir başka takıma transfer olursa ve/veya kendini kiralayabilirse
talep ettiği ücreti veren klubu bulacagını umuyor.
Aksi takdirde FIORENTE ye geri dönerek 1 yılını top oynarak doldurmayı hedefliyor.

Beşiktaş mı? 3cü seçenek olarak bekliyor,egerki Fiorente ye dönerse belki gene Beşiktaş..
ama tanıdıgımız Fikret Orman bu sefer üzerine para alır

saygılar

Çevrimdışı underworld

"Allah gariban kulunu sevindirmek istediğinde önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş."

Sosa geldi gomezde geri dönerse durumumuz böyle   :halay:
İyi güldüm vallaha

Çevrimdışı Culpable

bjkas nin net dönem zararı 58.6 milyon TL (2015 yılı aynı dönem zarar 132 milyon TL ]
Sampiyonluk gelirleri felan yok icinde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geçen sezon ligin 2. yarısında  en az 5 maça gittim Marcelo hakkında yazdıklarınızı okuyunca ben farklı bi oyuncu izlediğimi zannettim..

Hava topu konusunda ligin açık ara en iyisidir , kendisine fazla özgüvenden dolayı rahatlıktan oluşan hataları var.

ikili mücadelelerde gayet sağlam ve güçlü.

Top ile ilişkileri ve pas yüzdesi bence hayet iyi ve statta izlediğim ve tv den  izlediğim maçlarda sizin bahsettiğiniz gibi bi oyuncuya hiç rastlamadım..

Yanına  Tottenham' dan Rumen oyuncu bence tam olur çokta güzel olur..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sosa takıma döndü. Arkadaşlar sizce bu noktadan sonra hocamızın tavrı ne olur ? Mümkün olan en kısa sürede ilk 11'e almak mı yoksa, tamam özür diledin ama yaptığın büyük bir saygısızlık var ve bunu hissetmeni istiyorum mu olur. Bunun ölçüsü ne olmalı sizce?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa takıma döndü. Arkadaşlar sizce bu noktadan sonra hocamızın tavrı ne olur ? Mümkün olan en kısa sürede ilk 11'e almak mı yoksa, tamam özür diledin ama yaptığın büyük bir saygısızlık var ve bunu hissetmeni istiyorum mu olur. Bunun ölçüsü ne olmalı sizce?

Kamp yemedi. Antrenman eksiği var bolca. Önce kendini toparlaması lazım.

Daha sonra devreye tavrı giriyor. Eğer tavrı hocayı tatmin ederse formayı verecektir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş taraftarı #TaraftarArkandaVitorPereira tagi ile makara başlattı. Fenerbahçe taraftarı bu tagi galatasaraylilar açtı zannedip #TaraftarArkandaDursunÖzbek diye tag açmayı düşündü. Muazzam 😃 :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl1903

Ligdeki ilk 2 haftadaki maçlarımızın gün ve saatleri açıklandı...
*20 Ağustos Cumartesi//BEŞİKTAŞ-Alanyaspor (Vodafone Arena 21:45)
*26 Ağustos Cuma//Atiker Konyaspor-BEŞİKTAŞ (Konya Büyükşehir Bld Stadı 21:45)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş taraftarı #TaraftarArkandaVitorPereira tagi ile makara başlattı. Fenerbahçe taraftarı bu tagi galatasaraylilar açtı zannedip #TaraftarArkandaDursunÖzbek diye tag açmayı düşündü. Muazzam 😃 :kop:

Çok iyi :) Vitor Hocayı sevmeyen bizden değildir.

Çevrimdışı Zafer55

Yeni transfer olmuş veya izinli  bir futbolcu kampa yeni katıldığında nasıl bir tavır alınacaksa öyle olmalı yani hiç bişey olmamış  gibi. Bu tavır sosa da pozitif etki gösterir.

Çevrimdışı Culpable

Çevrimdışı cursedofdragon

Ligdeki ilk 2 haftadaki maçlarımızın gün ve saatleri açıklandı...
*20 Ağustos Cumartesi//BEŞİKTAŞ-Alanyaspor (Vodafone Arena 21:45)
*26 Ağustos Cuma//Atiker Konyaspor-BEŞİKTAŞ (Konya Büyükşehir Bld Stadı 21:45)

21:45 nedir aga şampiyonlar ligi maçımı bu :D

Çevrimdışı onurturan

Fenerin hocasinin kim oldugunun bi önemi yok..
EZECEĞİZ...
Bu sene kadıköyde de  :-* eceğiz hatta..

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı cursedofdragon

konya stadı süper kupa maçına hazırlanıyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Aynen şampiyonlar ligi havası yaşatmak istemişler :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sıcak panpa

Etiketler: