2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392016 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano, kendisine koridor yaratan ve ön alan baskılarında iyi bir kenar oyuncusu ile daha verimli oynar. Bunu kağıt üzerinde en iyi yapacak isim Olcay. Ardından da Sosa geliyor. Sosa orjin pozisyonu dışında sağ kenar oyuncusu fakat geçen sezon özellikle Ozzy ile birlikte sol koridor oyunlarında çok daha etkili oldu.

Sağ kanatta ise Gökhan ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlar. Burada da Aras'ın şut üzerinden oyunları devreye girebilir. En önemli özelliği bu olduğu için onu sol kenarda kullanmak daha mantıklı olur.
Üçgenler daha bi güzel olacak bu sene.

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez + Stoper + Orta saha(K) kimsenin itirazı yok ise kilitliyorum?
Fitim :D

Çevrimdışı Berat

Stoper de hangi stoper :D

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mellfred

bence orta sahaya gerek yok tolgay sosa ozzy'den biri yedek kalacak halihazırda ki yazık olacak yedek kalana. gomez ve stoper iyidir

Çevrimdışı sozkul

hoca kaptanlığı quaresmaya verdi tekrar düşün şenol hocanın kaptanı sahada olur.

ilk onbire almayacağı için onu kaptan yaptılar Necmi, çocuk duygusal bozulmasın diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Orta saha geleceğe yatırımlık bir genç olacaksa, benden de  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Boyko-Fabri-Beck-Rhodolfo-Marcelo-Milosevic-Tosic-Adriano-Atiba-Aras-Sosa-Quaresma

Şuan kadroda 12 yabancı var. Milosevic gider yerine yabancı bir stoper gelir.

Bir orta saha ve bir de forvet alındı mı tamamdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon planlamasından, sezon başı yeterli seviyede yapılamamış taktik çalışmalarından bahsediyorum. Salt transfer olarak bakma, hiçbir antrenör bu pencereden bakmaz. @tuncaboylu Yoksa doğru hamleler gelebilir, buna her zaman açık kapı bırakıyorum.

Normal şartlar altında, saydığın sezon planlaması ve transferlerin takıma kamp öncesi katılması ideal ve olması gereken faktörler. Ona katılıyorum.

Diğer taraftan yaz başında transfere ayırabileceğin bütçen belli değilken, şampiyonluğun mimarlarından ikisi su koyvermişken, beyni olup olmadığı konusunda tartışmalar dönmesine karşın ilk 11 oynayan sol bekin kazık atıp gitmişken; çok zor şartlar altındaydık.

Şu andaki duruma bakınca, okyanusu geçtik gibi duruyor. Şimdi dereye geldik, orada bopulmayız umarım. 2 nokta transfer ve her şey yerli yerine oturmak üzere.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko-Fabri-Beck-Rhodolfo-Marcelo-Milosevic-Tosic-Adriano-Atiba-Aras-Sosa-Quaresma

Yabancı bir stoper gelse bile Miloseviç bizle kalabilir diye düşünüyorum. Rhodolfo tamamen iyileşene ve yeni stoperin uyum sorunu yaşamadığını görene kadar, kadroda tutulabilir.

Her şey oturursa, Ocak'ta kiralanabilir ya da satılabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez ?

Çevrimdışı Tolga

Yabancı bir stoper gelse bile Miloseviç bizle kalabilir diye düşünüyorum. Rhodolfo tamamen iyileşene ve yeni stoperin uyum sorunu yaşamadığını görene kadar, kadroda tutulabilir.

Her şey oturursa, Ocak'ta kiralanabilir ya da satılabilir.
Milosevic'i Şenol Hoca geçen sezon hiç oynatmadı ve oynatmıyorsa da kadroda tutmanın gereği yok bence. :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Bishamon

Milosevic'i Şenol Hoca geçen sezon hiç oynatmadı ve oynatmıyorsa da kadroda tutmanın gereği yok bence. :)

Kasımpaşa maçında vardı...

Çevrimdışı Tolga

Kasımpaşa maçında vardı...
Ersan yanılmıyorsam o maçta cezalıydı o yüzden oynadı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forvet yazdım işte :D
Gomez yazman lazımdı :) hem gomez hemde gelsin ekstra iyi olmaz mı

Çevrimdışı Bishamon

Ersan yanılmıyorsam o maçta cezalıydı o yüzden oynadı.

Rotasyon'da kalması faydalı olabilir.Şu an sadece 2 stoper var

Çevrimdışı Yasin02

Allah Atibaya sakatlık vermesin.Sakatlanırsa çok sıkıntı yaşarız Ş.l de ve derbilerde.

bu fotoğrafı görünce avatar yapayım dedim elime yüzüme bulaştı :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı atalay

Üçgenler daha bi güzel olacak bu sene.

İlluminati? 🔺 Bahsi geçenler isimler 'yamuk' yapmaz ise üçgenler güzel olur.

Çevrimdışı Tolga

Gomez yazman lazımdı :) hem gomez hemde gelsin ekstra iyi olmaz mı

1 tane gelsin de ben razıyım tabi bu gelen kişi Gomez olursa harika olur :icool:

Rotasyon'da kalması faydalı olabilir.Şu an sadece 2 stoper var
Rhodolfo yavaş yavaş toparlayacaktır. 1 yabancı stoper daha alındıktan sonra Milosevic'i gönderebiliriz.

Yabancı hakkımızı başka bir bölge için kullanabiliriz böylelikle.

Çevrimdışı OrhanAker

İlluminati? 🔺 Bahsi geçenler isimler 'yamuk' yapmaz ise üçgenler güzel olur.
anladın işte onu :D

Çevrimdışı worns

Kiralık orta saha takviyesi fikrine katılmakla birlikte Sosa'nın dönüşünden sonra orta sahaya takviye düşünülmeyeceğinden neredeyse eminim.

Stoper+Santrafor işlerinin bir an evvel bitmesine bakalım. Geçen sene 4 orta sahayla (biri Necip) sezona başlamış takımız. Şimdi en azından 5 var. :)

Çevrimdışı alimm

Pl'nin kafa takımlarından bir sol stoper kiralanabilr mi...
M.United'ın rojo
M.City'nin mangala
Liverpool'un sakho      istenmeyen olarak ilan edilmiş durumda... Herhangi birinin kiralık alınması büyük iş olur düşüncesindeyim.....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı OrhanAker

Pl'nin kafa takımlarından bir sol stoper kiralanabilr mi...
M.United'ın rojo
M.City'nin mangala
Liverpool'un sakho      istenmeyen olarak ilan edilmiş durumda... Herhangi birinin kiralık alınması büyük iş olur düşüncesindeyim.....
Bizden önce sıraya girecek artı bonservis verecek çok takım çıkar.

Çevrimdışı worns

Gomez olmazsa Simone Zaza'yı kiralamaya uğraşabiliriz. Rotasyonda çok gerilerde kaldı.

Dedim ve West Ham'ın 20 küsür milyonla kapıda beklediğine dair haber gördüm. Susuyorum.  :D :D
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 20:13:40 worns ]

Etiketler: