2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366107 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı atalay

Bizim savunmacı kalitesinden ziyade savunma kalitemiz düşük. Özellikle savunma hattı ile orta saha arasındaki mesafeleri doğru kurgulayamıyoruz. Top rakipteyken de saha parselizasyonu sıkıntımız var. Bu değişmediği sürece savunmacı kalitesi sorunları bir parça çözer lakin sorunlar devam eder.

Transferde çok fazla savunmacı kalitesi ve profili üzerinde duruluyor. Fakat temel sıkıntı savunma kalitesi. Geçen sezonki ön bölge oyuncularına tanınan oyun özgürlüğü sürer ve kompakt oyun sağlanamaz ise benzer sıkıntıları yaşamamız oldukça muhtemel.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şifo Mehmeti izliyorum şuan.sosada izlesin görsün

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Pozisyon bilgisi ve pozisyon alması/çevre kontrolü kötü, ayakta kalmasını bilmeyen, alan oyunu becerisi sınırlı, basit hataya müsait stoperden uzak duracaksınız. İstediği kadar ekstra parametresi olsun.

Stoper için gerekli ön şart ise. ⬆️⬆️⬆️

Çevrimdışı onurturan

Sadece mustafa değil, aramızda kalsın kimseye söyleme ama gomez' e de huylanmaya başladım :) oda kötüniyetli hareket ediyor, son tercih beşiktaş, nasıl olsa dünya parayı verir onlar. Bu gidişle ben gomezinde arabasını çizebilirim :)
onu bana birakin  :kar:

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
12 Nisan 2016, 20:45:44 »

Oğuzhan tercihi hücumda pozitif değer katarken savunmada dezavantajlar yaratıyor. Ön bölgede özellikle Kerim - Quaresma var iken bütün yük Atiba'nın sırtında kalıyor. Savunma stratejilerinde sorunlar var. O yüzden oyun merkezini geriye çekmek Beşiktaş için büyük handikap. Savunmacıların bu oyunu oynaması kolay değil.

Oyun kurgusu ve işin savunma geometrisinin doğru kurgulanması dışında, orta sahaya rakibi bozacak, agresyon derecesi yüksek bir oyuncunun transfer edilmesi gerekiyor. Özellikle Adriano ve Gökhan gibi iki bek oyuncusu varken orta alanda iyi bir denge oyuncusu şart. Hücum oyuncularının da topsuz oyunda ve takım savunmasında daha önemli bir rol almaları gerekiyor. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rekor kırıyoruz dakikalardır mesaj yok :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Konuşacak konu yok maalesef. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boşluğa bakanlar derneği :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rekor kırmamıza engel oldun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

:biggrinking:
Boşluğa bakanlar derneği :evillol:

Usta sekmede açık mesaj gelse okucazda yok: D
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 21:03:26 Doğukan E. ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klübümüzdan Açıklama

Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada Başkanımız Fikret Orman'ın Mario Gomez ile randevusu olduğu ve Gomez'in randevuya gelmediği şeklinde yansıtılan iddialar asılsızdır, bütünüyle yalandır.

Başkanımız Fikret Orman'ın Mario Gomez ile planlanmış herhangi bir görüşmesi olmadığını belirtir, transfer süreci boyunda basında çıkan asılsız iddialara itibar edilmemesini bir kez daha hatırlatırız.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Remy de olur. Hatta ilac olur. Gerektiginde sol kanat oynar Cenk santrofora gecer.

Papy de guzel olur. Gil + Papy duvar olur. Ligin en iyi defansi acik ara.

Çevrimiçi Mehmet57

Beck-Gil-Papy-Adriano defansi ligde gecilmez.

Çevrimdışı Zafer55

Oyun kurgusu ve işin savunma geometrisinin doğru kurgulanması dışında, orta sahaya rakibi bozacak, agresyon derecesi yüksek bir oyuncunun transfer edilmesi gerekiyor. Özellikle Adriano ve Gökhan gibi iki bek oyuncusu varken orta alanda iyi bir denge oyuncusu şart. Hücum oyuncularının da topsuz oyunda ve takım savunmasında daha önemli bir rol almaları gerekiyor.
O transfer edilmesi gereken oyuncu alındı diyelim.

Kimin yerine oynatacaz ?

Dakika 70 dedimmi Necip'i oyuna girerken görmeyecezmi artık?

Çevrimdışı anılnr

Orta saha kurgusunu bozamayacağımızı varsayarsak 70' ten sonra Necip bu özellikleri rahatlıkla karşılıyor bence.

Çevrimdışı onder23

Birazdan Ahmet Nur Çebi röportajı var aspor da

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ayberk

Falcao sakatlanmış. bir kaç hafta oynamayacakmış
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı talha

Ben baya geride kaldım gündemi takip edemiyorum noldu defans işi bu arada gomez için bu kadar iyi ise İtalyanlar niye almıyor deniyordu adamı diye diye milana gönderdiniz :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Orta saha kurgusunu bozamayacağımızı varsayarsak 70' ten sonra Necip bu özellikleri rahatlıkla karşılıyor bence.

Necip hiçbir şeyi karşılamıyor. Onu üst başlık olarak verdim. Pas temposu yüksek, alan oyunu becerisi ve oyun geçişleri iyi bir 6/8 numara elzem. X bir isim kiralanabilir.

Çevrimdışı anılnr

Necip hiçbir şeyi karşılamıyor. Onu üst başlık olarak verdim. Pas temposu yüksek, alan oyunu becerisi ve oyun geçişleri iyi bir 6/8 numara elzem. X bir isim kiralanabilir.
Bir ara Schalke'den aldığımız Amerikalı oyuncu vardı.Biz kullanamamıştık pek.Tam aradığımız tarz o ozaman.

edit:Jermaine Jones muş adı şimdi aklıma geldi  :D
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 21:47:14 anılnr ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

transfer donemi ne kadar sakin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Turco

Lucas Lima  http://www.transfermarkt.com.tr/lucas-lima/profil/spieler/232847

Keşke gelse ama imkanı yok

İmkanı olanını alırız o zaman. Gary Medel'in ikizi Marcelo Cesar Meli  :ok:

Çevrimdışı onurturan

aspor açmayın sakın :akuma:

Etiketler: