2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372241 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

tam kadın muhabbetine dönmüş :D
şu konuları günlerde kadınlar konuşur sanırım
bilemedim şimdi belkide onlar toplandığında futbol
muhabbeti yapıyordur :evillol:

abi kadınlar sohbetlerinde artık sadece erkekleri çekiştiriyor  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

abi kadınlar sohbetlerinde artık sadece erkekleri çekiştiriyor  :ok:
artık olurmu ezelden beri bu böyledir konu çocuktan açılır
konuşulurken iş erkeğe döner sonra başlarlar bize kitlemeye :D
çay servisi başladığında hamur işleri konuşulur :evillol: sonra ordanda konu bize döner
gene kitlerler :bandit:

Çevrimdışı kyiv

4,5 senedir bebek bezine çalışıyorum.Önce oğlan arkadan kız...Kahrolsun hazır bebek bezleri yaşasın kaynatılan bezler  :D

Çevrimiçi Necmi

Burda renklilere bile söylense küfür hakaret asla olmaz renkliler yüzünden ceza almayın

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Burda renklilere bile söylense küfür hakaret asla olmaz renkliler yüzünden ceza almayın

özur dilerim  :iblush:

Çevrimdışı Kalyoncu

Mario gomez Lizbon ve barça haberleri arttı dış basında.lizbona inanmıyorum o kadar paraları olmadığını söylemişti jorge jesus.barça isteseydide çoktan alırdı ne olacak bu iş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Başakşehir başarı odaklı değilde kar odaklı bi kulüp bence shatkarıda geçemez zaten transfer dönemi bitmeden viscayı takasla yada kiralık falan alabilirsek güzel iş olur iki milyon opsiyon bir iki tanede oyuncu versek visca bizim sistemde baya baya iş görür.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kalyoncu

Mario gomez Lizbon ve barça haberleri arttı dış basında.lizbona inanmıyorum o kadar paraları olmadığını söylemişti jorge jesus.barça isteseydide çoktan alırdı ne olacak bu iş.

Lig tv şimdi haber olarak verdi.eto'o gomez için bekletiliyormuş.son ana kadar beklenecekmiş.

Çevrimdışı rico_paşa

Yönetim şu anda İngiltere de imiş. İçimden bir ses İngiltere den adı hiç gündeme düşmemiş bir stoper alacak diyor başkan hadi hayırlısı...
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimiçi Necmi

Lig tv şimdi haber olarak verdi.eto'o gomez için bekletiliyormuş.son ana kadar beklenecekmiş.

etoo yancı olmayı kabul etmez bir riske girip alacaklar etoo yu gomez olursa daha sonra
gomezide alacaklar yoksa gomezin ipiyle kuyuya inersen etoo yuda kaybedersin.

Çevrimdışı Arthur

Etoo da alınabilse keşke. Gomez zaten 3-5 güne açıklanır  :bandit:

Çevrimdışı mülkübey

etoo yu alalım gomez de gelirse gelsin

etoo gomez cenk

hala gelmediği için gomez i artık 2.sıraya düşürdüm.  :icool:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

sosadan artık verim alamayacagımıza göre acaba sistem degişikligine mi gitsek. hem gomez hem etoo alınıp 4-4-2 oynasak nasıl olur ?

Çevrimdışı cagdas44

Dil konusu açılmışken sorayım dedim :

IELTS sınavına giren var mı arkadaşlar , altı aydır çalışıyorum , 6 almam lazım master için  :by2:

Özellikle konuşmada baya heyecan yasıyorum nasıl yencem bu ıngılızce konuşma heyecanını  :s20:

Ankara'da olduğuna göre İstanbul'da da kesinlikler vardır diyerek speaking kafe aramanı tavsiye ederim. Ankara bahçelide var bi tane personel dahil Türkçe konuşmak yasak. Yabancı öğrenci ve tursitler IELTS e hazırlananlar gelir. Tabii birde yakalarsan iki turist bul tut kolundan yarım saat sohbet et 6,5 garanti :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Transfer yok bebek bezlerine sarmışsınız :kop:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dünyanın en büyük kulüplerinden Milan'ın satışı sonunda gerçekleşti.

İtalyan devi, uzun süren görüşmelerin ardından Yonghong Li liderliğindeki Çinli bir konsorsiyuma satıldı.

İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu kırmızı siyahlı kulübü satın alan Çinli grubun 828 milyon euro ödeyeceği açıklandı.

Forbes dergisine göre Milan, bu rakamla dünyanın en değerli 3 kulübü arasına girdi.

Çevrimdışı OrhanAker

İtalyan devi, uzun süren görüşmelerin ardından Yonghong Li liderliğindeki Çinli bir konsorsiyuma satıldı.

İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu kırmızı siyahlı kulübü satın alan Çinli grubun 828 milyon euro ödeyeceği açıklandı.

Forbes dergisine göre Milan, bu rakamla dünyanın en değerli 3 kulübü arasına girdi.
Gönderelim sosa yı :bandit:

Çevrimdışı kartal190321

kerim frei fatih terim çok istiyordu gs nin elinden aldık .o zamanın koşularında yapılmış transfer başarısıdır...iyi olsa  göndermezlerdi yada başka ülkeye giderdi..bu nasıl bir bakış açısı böyle şaşırdım  okurken...
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı doganay

Simdi su cumleye dayanarak , Milan Sosa'yi ne yapsin, bence bukadar zengin bir kulup olduktan sonra pahali sukseli transferler yaparlar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ankara'da olduğuna göre İstanbul'da da kesinlikler vardır diyerek speaking kafe aramanı tavsiye ederim. Ankara bahçelide var bi tane personel dahil Türkçe konuşmak yasak. Yabancı öğrenci ve tursitler IELTS e hazırlananlar gelir. Tabii birde yakalarsan iki turist bul tut kolundan yarım saat sohbet et 6,5 garanti :bandit:

@cagdas44 kardeşim evet öyle kafeler var ama bana baya bi uzak (Beylikdüzü- Beyazıt arasını sen düşün =)

İş cıkısıda maalesef olmuyo. Bakalaım artık Skype üzerinden native hocalarla konuşuyorum  verbling ve italki.com kullanıyorum.

İns olacak . Bİlgi ve destek için cok teşekkür ederım kardesım :claps:

Çevrimdışı tangaz

Simdi su cumleye dayanarak , Milan Sosa'yi ne yapsin, bence bukadar zengin bir kulup olduktan sonra pahali sukseli transferler yaparlar.

milandan büyük transfer beklemiyorum ben. şimdi bir grup çinlinin seri A gibi süksesini kaybetmiş milan gibi geberik haldeki bir takımı dünyanın en pahalı 3.takımı yapmasının mantıklı tek bir izahı yok. muhtemelen berlusconi gene bir ali cengiz oyunu çeviriyordur. sonuçta o para silvionun cebine girecek vardır bir aklama paklama işleri. çinli konsorsiyumun içindeki şirketlerden birinin gizli sahibi silvio olabilir  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

20 dakikadır foruma bişey yazılmamış, yakışmaz o yüzden yazıyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi sozkul

Bizim Yunus Emrede q7 sensörü var derdi mylife abi ..
Abi sende de pektemek sensörü var dua ediyorum yolda falan karşılaşmayın diye hukukçu kimliğini falan bi kenara bırakıp adamı kesin döversin sen :D

@mylife1903 de o karşılaşma anında orada olmalı  :D

Çevrimdışı onurturan

Oğlum büyüdüğünde arşiv niteliğindeki bu sayfaları okutturucam (not aldım sayfayı ) Necmi dedesiyle Murat ve Tunca amcasının  diğer abilerinin onun muhabbetini tavsiyelerini görsün çocuk..

Etiketler: