2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394455 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

SOSA no importa!! (takma kafana!!)

Bugunkü habere göre Milanın çinlilere satışı belirsizliğini korurken Jorge Mendes shangay grubu adında bir başka çinli grubun daha yuksek fiyatla Milana talip oldugunu duyurdu

Bu şu demek,sil baştan görüşmeler,aylarca tartışmalar,yani bu transfer döneminde 25 gün kalmışken Çinlilere satışı bekleyen Sosa ya bu kapının kapatıldığını üzülerek söylemek istiyorum

birde abi tavsiyesi :İtalyanların ve karının ipi ile kuyuya inme,kalıveririsin oralarda.genede sen Ormanın ipine tutun..

hadi bakiyim özürünü dile yönetim,teknik kadro ve arkadaşlarından tıpış tıpış antremana..

Saygılar

Çevrimdışı LORDBJK

Arkadaşlar borcu erite bilmemizin tek yolu vodafone karakartal ama ne yazık ki hala 1.000.000 üyeye ulaşamadık  :bawling:

Ben ilk çıktığında hemen 1.000.000 üye olur daha sonraki seneler 2-3 ü zorlarız diye düşündüm ama ne yazık ki ilk defa Beşiktaş taraftarı beni yanılttı.  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

Futbolcu satışı uzun vadede doğru bir yöntem olabilir, her sene 15-20 milyon euro bandında 1-2 oyuncu satabilecek duruma gelirsek ve bunu istikrarlı hale getirirsek sağlıklı bir mali yapıya kavuşabiliriz.

bilançoları ve gider kalemlerini detaylı incelemeden ne desek boş olacak ama 150 milyon euro gelir, 100-110 milyon euro gider denklemini sürekli kılsak yıllık 40-50 milyon euro = 150 milyon TL gibi bir + ile gidersek 3 yılda 400-500 milyon TL borç eritmek mümkün olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Haklısın, Türkiye'de oturması gereken mantalitelerden birisi de bu. Biz her oyuncudan girdiği gibi yardırmasını bekliyoruz. "iyi oyuncu her zaman oynar" değil mesele. Adın Sergen, Arda, Şifo Mehmet değilse bir anda göze giremiyorsun. Almanya, Hollanda, Belçika gibi ülkeler (Hollanda biraz çatladı geçi ama), çocuğa 19 yaşında forma veriyor, gelişimini 23 yaşına kadar bekliyor. Zaten 23-28 yaş arası mutlaka çok iyi kar ile satıyor. Olmayan ise kendi bünyesinde veya bulunduğu ligde bir şekilde barınıyor. Bizde mantık hep aynı "kervan yolda düzülür". Ne futbol dünyası eski futbol dünyası ne genç nesil eski nesil.

burada hocanın mantalitesi önemli işte. Bu yüzden gençlere verdiği önemi düşünürsek Şenol hoca bulunmaz nimet şu anda
hoca da direkt formayı vererek yada son 5 dk artık herşey garantilendikten sonra da oyuna alarak da çocukta gelişim olmayacağını biliyor
yada maçın en kritik yerinde oyuna alarak üzerinde baskı oluşturmuyor. Herşeyin bir dozu var ve hoca bunu biliyor.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sozkul

olsun, sonuçta açıklamaları ile kurtardı bizi. ben bu çocuktan cacık olmayacağını öngörenlerdenim. çocuğun beyni varoş ve sığ, eğitilmeye açık değil die düşünüyorum...

Ona ekstra beyin hücresi enkjekte ederdi Şenol hoca..  :)

Çevrimdışı tangaz

Ona ekstra beyin hücresi enkjekte ederdi Şenol hoca..  :)

ozanın varlığı geçen seneki şampiyonluğa dahi mal olabilirdi. ozan gelse hoca ozan+atiba yapacak önlerine de ozzie/sosa ikilisinden birini koyacaktı her biri 20şer skor katkısı yapmış 2 adam yerine ne vereceği meçhul bir ozan tufan pahalıya patlardı + kertenkelespora verilecek bonservis bedeli ffp sıkıntısı ve oyuncu maaşlarının gecikmelerini de yaratacak ve şampiyonluk uçup gidecekti. şayet hoca çok istemiş ve olmamışsa ben buna eğri gemi doğru sefer derim  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Faiz yükünden kurtulamadığımız sürece borç yükünü azaltmamız mümkün değil. Bu da gelirle filan olacak iş değil, Real Madrid vs gibi kulüpler bile sene sonunda kâr olarak çok az bir rakam açıklıyorlar, her sene edeceğin 30 milyon euro kârla borcu 10 senede bile kapatamazsın çünkü faiz yükü devamlı üstünde.

Yalnız kâr açıklarken borcunu da azaltabilirsin, borç ödemeleri de gider kalemine yazılabilir.
Şöyle anlatayım:

Diyelim ki bu sene 150 milyon euro gelir elde ettik
100 milyon giderimiz oldu.
30 milyon euro borç ve borç faizi ödedik.

Hem kârımız 20 milyon euro olur, hem de borcumuz 30 milyon euro azalmış olur.

Ekonomide borç kârla kapanır diye bir şey yok yani.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

ozanın varlığı geçen seneki şampiyonluğa dahi mal olabilirdi. ozan gelse hoca ozan+atiba yapacak önlerine de ozzie/sosa ikilisinden birini koyacaktı her biri 20şer skor katkısı yapmış 2 adam yerine ne vereceği meçhul bir ozan tufan pahalıya patlardı + kertenkelespora verilecek bonservis bedeli ffp sıkıntısı ve oyuncu maaşlarının gecikmelerini de yaratacak ve şampiyonluk uçup gidecekti. şayet hoca çok istemiş ve olmamışsa ben buna eğri gemi doğru sefer derim  :)

bence ozanın üzerine ergenliği ve cahilliği yüzünden bu kadar gidiliyor. he fbde hem milli takımda ozana gelene kadar asılacak kesilecek çok adam var. bize gelmesini ister miydim? bu maliyetlerde asla tabi ki de. ama kötü ve yararsız bir oyuncu değil bence. daha 21 yaşında üstelik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayni maas odemesini yapmayacaklar. Kadlec, meireles, alves, nani gibi yuksek maasli oyuncular gitti, van persieyi de gondermeye bakiyorlar. Kadroda hem sayisal hem maas anlaminda kuculmeye gittiler.

Onun disinda cl'den gelecek ekstra geliri hemen transfere kullanmak akil kari degil, taraftar akillanmamis anlasilan. Ayni hatayi denizli donemindeki sampiyonluktan sonra yapmistik, gs de yapti. Trde 2 sene ust uste sampiyon olmak veya clye gitmek cok zor, bu risk goz onune alinamaz. Bir sene karsilarsin sonra 2. Veya 3. Sene o kontratlar bir yerine girer. Ayni bu politikayla 5 sene devam etmeliyiz, hala dag gibi odenmesi gereken borclar var. Maas skalamiz su an iyi, bozmaya gerek yok. Belki 2-2.5 bandinda maas alacak 2-3 oyuncu ekstra gelebilir takim kalitesini arttirmak icin, ama sosaya vs maas arttirimi verilmesine karsiyim. Birkac senede oturttugumuz mali disiplin bu kadar kolay cope atilmamali.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nani'ye 3.5 veriyorlardı, Skrtel 4 alıyor.

Meireles'in aldığını Van der Wiel'e veriyorlar.

Kadlec'e ödenen maaş = Neustadter'in maaşı.

Caner'e verilen maaş İsmail'e verilene yakın.

Gökhan Gönül'e verilen Aatıf'a veriliyor.

Diego'dan kurtuldular, ama maaşının bir kısmını fesih bedeli olarak ödediler + Emenike geldi. (Tam denk karşılıyor)

Alacakları 10 numaranın maaşı da Alves'e verdiklerinden az olmayacak.

Medya sürekli dev tasarruf falan diye goygoy yapıyor da, maaş yükü hiç azalmadı neredeyse.

Çevrimdışı ErsinA.

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba.

KAP var mı diye bakmaya geldim ama yine hüsran.

Çevrimdışı Ersoy

Bu sene tribünler İNLER.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Gökhan İnler haberleri cikmis , alinmasi faydali olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir transfer döneminde daha buralar İNLER muhabbeti başladı. Adam bir gelemedi anasını satayım şu ülkeye gelse de kurtulsak şu muhabbetten kime geldiği önemli değil.   :)
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 13:46:46 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Gökhan İnler orta sahadaki rotasyon açısından güzel olur da alır mıyız bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Leicesterda kadroya bile giremedi gerek yok

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Kalyoncu

Yabancı statüsünde olacak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yarın ortalık İNLER  :super: :super: :super:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Tolga

Şu yoklukta daha iyisini alabileceğimizi düşünen varsa tamam almayalım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ErsinA.

Beşiktaş taraftarının yıllardır sabitlenmiş transfer duyumu.

1   Buralar İNLER

2   Eto'o BİTMİŞ.

Çevrimdışı Çağatay

Gökhan İnler hazır kadrodışı bırakılmışken düşünülebilir
adam Leicester a gittiğine pişman
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

Yine kimsenin beklemediği anda beklenmedik bir isim çıktı piyasaya. Hayırlısı bakalım.

Her gün birileri bir yerlere uçuyor.Elde hala bir şey yok.Kesin İnler'i beleşe kiralamaya çalışıyodur başkan

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan İngiltere'de 1-2 güne belli olur transferin durumu ama şahsen istemem İnler'i daha genç birileri lazım. Takımın yaş ortalaması çok arttı. Bari back up oyuncularını genç alalım. Sonra çok uğraşırız takımı gençleştirmek için.

Etiketler: