2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392128 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

O eksikler tamamlanırsa, kiralık yerine genç adam alalım derim ben.

Oğuzhan Aydoğan geldi mesela, benzer bir tane daha bulalım yeter.

bilemedim şimdi, mesela gomez alınsa başka hücumcu almayacağız dense ama transferin son günü everton gelip alın niasseyi bedelsiz kiralıyorum dese, ya da bir defansif orta saha düşse benzer şekilde sert, fizikli  ama takımında sorunlu düşünülmeyen fazlalık gibi birileri ben hayır demem, malum bu sene 3 kupayı da alacaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Mesela

http://www.transfermarkt.com.tr/suat-serdar/profil/spieler/261905

http://www.transfermarkt.com.tr/gokhan-gul/profil/spieler/269171

O kadar gurbetçi çocuk var Almanyada.Eminiim çoğu buradaki kaprisli Türk oyuncularından daha kaprizsiz ve daha eğitimlidir.

Çevrimdışı Çağatay

genç adamları sadece almak yetmiyor malesef
süre de almaları lazım
ve bu sadece kupa maçlarında oynamak da değil
mesela örnek küçük oğuzhan
maç farka giderse son 20-30 dk alırsın oyuna
bütün gençlerin yada yedeklerin de hepsinin bir arada
ilk 11 oynamaları da mantıklı değil bence
adım adım 11 e montelemek lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Mesela

O kadar gurbetçi çocuk var Almanyada.Eminiim çoğu buradaki kaprisli Türk oyuncularından daha kaprizsiz ve daha eğitimlidir.

Gökhan Gül mesela asıl mevkii stoper görünse bile çok daha iyi bir m.topal yapılabilir bu çocuktan

Çevrimdışı abdusta

işte ben tam da bu noktada uefadan da elensinler istiyorum ama rakiplere baktımda çok dişli bir rakip göremedim belki bir astana sürpriz yapabilir, ee malum fener sürprizleri sever  :eyes

Ülke puanının düşmemesi açısından bütün Türk takımlarının UEFA gruplarına kalmasını destekliyorum

dolayısıyla temenninize katılmıyorum.

saygılar

Çevrimdışı panic13

Mesela

aynen öyle.

Olcay Şahan Türkiye'de yetişse en fazla sabri veya ismail olurdu ama Alman tornasından geçtiği için adam iyi özelliklerinin tamamı en üst seviyede. Bu bile kritik maçlarda bize fark yaratıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

sadece gurbetçilere bakmakla da olmaz
3. forvet olarak al yada opsiyonlu kirala
uyum sorunu yaşamazsın
gomez de dönerse evladı gibi yetiştirir

http://www.transfermarkt.com.tr/johannes-eggestein/profil/spieler/251303

bi de bunun kardeşi var arkasında oynayabilecek

http://www.transfermarkt.com.tr/maximilian-eggestein/profil/spieler/190284

alaman ilhan ve tümer diyebiliriz  :evillol:
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 11:18:15 Çağatay ]

Çevrimdışı Bishamon

18-19 yaşında bulunan oyuncular tabi güzel de asıl yapmamız gereken en geç 15-16 yaşında çocukları bulmak ve altyapımıza katmak ki ŞL'de ''Homegrown'' olarak sayılabilsinler.

Çevrimdışı Bishamon

Ayrıca şu altyapı sistemimizi revize etmek gerekmiyor mu? Hollanda'dan Almanya'dan hocaları getireceksin koyacaksın başına.Ne yazık ki Türklerle olmuyor bu iş.Son senelerde çıkarabildiğimiz sadece iki oyuncu var.

Çevrimdışı sozkul

bu arada Allah Şenol Hocadan razı olsun bizi dombili ozandan iyi kurtarmış  :D

Niyeki, çok istiyordu onu alamadık.

Çevrimdışı panic13

genç adamları sadece almak yetmiyor malesef
süre de almaları lazım
ve bu sadece kupa maçlarında oynamak da değil
mesela örnek küçük oğuzhan
maç farka giderse son 20-30 dk alırsın oyuna
bütün gençlerin yada yedeklerin de hepsinin bir arada
ilk 11 oynamaları da mantıklı değil bence
adım adım 11 e montelemek lazım

Haklısın, Türkiye'de oturması gereken mantalitelerden birisi de bu. Biz her oyuncudan girdiği gibi yardırmasını bekliyoruz. "iyi oyuncu her zaman oynar" değil mesele. Adın Sergen, Arda, Şifo Mehmet değilse bir anda göze giremiyorsun. Almanya, Hollanda, Belçika gibi ülkeler (Hollanda biraz çatladı geçi ama), çocuğa 19 yaşında forma veriyor, gelişimini 23 yaşına kadar bekliyor. Zaten 23-28 yaş arası mutlaka çok iyi kar ile satıyor. Olmayan ise kendi bünyesinde veya bulunduğu ligde bir şekilde barınıyor. Bizde mantık hep aynı "kervan yolda düzülür". Ne futbol dünyası eski futbol dünyası ne genç nesil eski nesil.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sozkul

Fenerbahçe'nin elenmesiyle biz bunu rahat başarırız da, Fenerbahçe bu sezon taahhüt ettiği azami 20 milyon avro hesap açığını biraz zor başarır.

Geçen senekiyle aynı maaş ödemesini yapacaklar ve kombine satışları 3'te birine düştü. İşleri çok zor.

@tuncaboylu, bizim nerdeyse milattan önce aldığımız kombinelerin hala hesapta borç gözüktüğünü söylemişti başkan.
paralar harcandı toz oldu biliyoruzda, acaba muhasebe açısından bu kombine geliri bu yıl geliri gibi mi gözükecek, öyleyse hiç sıkıntı yok.

Çevrimdışı tangaz

Niyeki, çok istiyordu onu alamadık.

olsun, sonuçta açıklamaları ile kurtardı bizi. ben bu çocuktan cacık olmayacağını öngörenlerdenim. çocuğun beyni varoş ve sığ, eğitilmeye açık değil die düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olsun, sonuçta açıklamaları ile kurtardı bizi. ben bu çocuktan cacık olmayacağını öngörenlerdenim. çocuğun beyni varoş ve sığ, eğitilmeye açık değil die düşünüyorum...
Cahil ve varoş adamdan iyi futbolcu olmaz, sosyal medyadaki pozları bile futbolcunun geleceğine dair bir öngörü olabilir. Sporcu adamın sadece teknik ve taktik açıdan değil karakter ve kişilik olarak da kendini geliştirmesi gerekir. Hem bu kadar para alıcam hem de cahil kalmaya devam edicem kimse kusura bakmasın yok öyle bir dünya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu, bizim nerdeyse milattan önce aldığımız kombinelerin hala hesapta borç gözüktüğünü söylemişti başkan.
paralar harcandı toz oldu biliyoruzda, acaba muhasebe açısından bu kombine geliri bu yıl geliri gibi mi gözükecek, öyleyse hiç sıkıntı yok.

Onlar bu sene gelir olarak gözükmeyecek diye biliyorum abi. Ama toplam borçtan düşecekler, onu söyledi başkan.

Ama yine de üzülecek bir şey yok. Maç günü bilet satışlarımız bile gelir kaleminde önemli bir rol oynayacak bu sene.

Kombine satılmayıp her maç satışa çıkacak olan 7-8 bin tane bilet olacak, bu da maç başına yaklaşık 1 milyon liralık bir gelir anlamına geliyor.

Geçen sene hiç tribün geliri yokken ve Avrupa Ligi'ne katılabilmişken 13 milyon euro zarar ettik.

Bu sene her maç 1 milyon lira ve Şampiyonlar Ligi'nden 27-28 milyon euro gelirken bu taahhüdü rahat sağlayabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cahil ve varoş adamdan iyi futbolcu olmaz, sosyal medyadaki pozları bile futbolcunun geleceğine dair bir öngörü olabilir. Sporcu adamın sadece teknik ve taktik açıdan değil karakter ve kişilik olarak da kendini geliştirmesi gerekir. Hem bu kadar para alıcam hem de cahil kalmaya devam edicem kimse kusura bakmasın yok öyle bir dünya.

Cahillik konusuna bir ilave yapayım ben de: Zekası düşük adamdan da iyi futbolcu olmaz.

Ozan'ın suratına, konuşmalarına, hareketlerine bakıyorsun; yok yani. Zeka düşük olunca yetenek fayda etmiyor, kaldı ki yetenek de yok adamda.

Çevrimdışı tangaz

Hollanda altyapısı ile ilgili bir yazı okumuştum, parametreler arasında aile ve aileden gelen eğitim de geçiyordu gelişim süreçleri arasında. görülüyor ki bu ozangiller de hiç yok.

Çevrimdışı bjk4ever

Fenerbahçe'nin elenmesiyle biz bunu rahat başarırız da, Fenerbahçe bu sezon taahhüt ettiği azami 20 milyon avro hesap açığını biraz zor başarır.

Geçen senekiyle aynı maaş ödemesini yapacaklar ve kombine satışları 3'te birine düştü. İşleri çok zor.

Ayni maas odemesini yapmayacaklar. Kadlec, meireles, alves, nani gibi yuksek maasli oyuncular gitti, van persieyi de gondermeye bakiyorlar. Kadroda hem sayisal hem maas anlaminda kuculmeye gittiler.

Onun disinda cl'den gelecek ekstra geliri hemen transfere kullanmak akil kari degil, taraftar akillanmamis anlasilan. Ayni hatayi denizli donemindeki sampiyonluktan sonra yapmistik, gs de yapti. Trde 2 sene ust uste sampiyon olmak veya clye gitmek cok zor, bu risk goz onune alinamaz. Bir sene karsilarsin sonra 2. Veya 3. Sene o kontratlar bir yerine girer. Ayni bu politikayla 5 sene devam etmeliyiz, hala dag gibi odenmesi gereken borclar var. Maas skalamiz su an iyi, bozmaya gerek yok. Belki 2-2.5 bandinda maas alacak 2-3 oyuncu ekstra gelebilir takim kalitesini arttirmak icin, ama sosaya vs maas arttirimi verilmesine karsiyim. Birkac senede oturttugumuz mali disiplin bu kadar kolay cope atilmamali.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Ayni maas odemesini yapmayacaklar. Kadlec, meireles, alves, nani gibi yuksek maasli oyuncular gitti, van persieyi de gondermeye bakiyorlar. Kadroda hem sayisal hem maas anlaminda kuculmeye gittiler.

Onun disinda cl'den gelecek ekstra geliri hemen transfere kullanmak akil kari degil, taraftar akillanmamis anlasilan. Ayni hatayi denizli donemindeki sampiyonluktan sonra yapmistik, gs de yapti. Trde 2 sene ust uste sampiyon olmak veya clye gitmek cok zor, bu risk goz onune alinamaz. Bir sene karsilarsin sonra 2. Veya 3. Sene o kontratlar bir yerine girer. Ayni bu politikayla 5 sene devam etmeliyiz, hala dag gibi odenmesi gereken borclar var. Maas skalamiz su an iyi, bozmaya gerek yok. Belki 2-2.5 bandinda maas alacak 2-3 oyuncu ekstra gelebilir takim kalitesini arttirmak icin, ama sosaya vs maas arttirimi verilmesine karsiyim. Birkac senede oturttugumuz mali disiplin bu kadar kolay cope atilmamali.

yerlerine gene yüksek maaşlı skrtel, wiel neustadter, ismail hatta emenike geldi gene yüksek maaş ödeyecekler.

Çevrimdışı tangaz

gelirleri arttırma adına şu formülü de hayata geçirmeliyiz: kombinesi olup maça gelemeyecek olanlar kulübe bildirecek bir portal üzerinden, tespit edilecek koltuklar satışa sunulacak satış yapıldığında koltuk bedelinin yarısı koltuk sahibine yarısı kulübe gelir olacak...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gelirleri arttırma adına şu formülü de hayata geçirmeliyiz: kombinesi olup maça gelemeyecek olanlar kulübe bildirecek bir portal üzerinden, tespit edilecek koltuklar satışa sunulacak satış yapıldığında koltuk bedelinin yarısı koltuk sahibine yarısı kulübe gelir olacak...
Faiz yükünden kurtulamadığımız sürece borç yükünü azaltmamız mümkün değil. Bu da gelirle filan olacak iş değil, Real Madrid vs gibi kulüpler bile sene sonunda kâr olarak çok az bir rakam açıklıyorlar, her sene edeceğin 30 milyon euro kârla borcu 10 senede bile kapatamazsın çünkü faiz yükü devamlı üstünde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Faiz yükünden kurtulamadığımız sürece borç yükünü azaltmamız mümkün değil. Bu da gelirle filan olacak iş değil, Real Madrid vs gibi kulüpler bile sene sonunda kâr olarak çok az bir rakam açıklıyorlar, her sene edeceğin 30 milyon euro kârla borcu 10 senede bile kapatamazsın çünkü faiz yükü devamlı üstünde.
Futbolcu satışı uzun vadede doğru bir yöntem olabilir, her sene 15-20 milyon euro bandında 1-2 oyuncu satabilecek duruma gelirsek ve bunu istikrarlı hale getirirsek sağlıklı bir mali yapıya kavuşabiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjk4ever

Evet oyle olacak, dogru olan da budur zaten. Gelirler ve harcamalar ait olduklari yilda gelir tabloduna eklenir. Sen 2018/2019 yilinin kombinelerini satmissan credit olarak balansa koyarsin (deferres revenue) . 2018 yili gelince 4aylik kismini gelir olarak gosterip balansi eritirsin. Bu deferres revenue credit olmasina ragmen borclar altinda gozukmez ve borc ratiolarinda (solvability vs) kullanilmaz.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Evet oyle olacak, dogru olan da budur zaten. Gelirler ve harcamalar ait olduklari yilda gelir tabloduna eklenir. Sen 2018/2019 yilinin kombinelerini satmissan credit olarak balansa koyarsin (deferres revenue) . 2018 yili gelince 4aylik kismini gelir olarak gosterip balansi eritirsin. Bu deferres revenue credit olmasina ragmen borclar altinda gozukmez ve borc ratiolarinda (solvability vs) kullanilmaz.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: