2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392189 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

8 Mayıs 2015

Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başa baş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

Fenerbahçe'nin elenmesiyle biz bunu rahat başarırız da, Fenerbahçe bu sezon taahhüt ettiği azami 20 milyon avro hesap açığını biraz zor başarır.

Geçen senekiyle aynı maaş ödemesini yapacaklar ve kombine satışları 3'te birine düştü. İşleri çok zor.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 09:53:03 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Ayberk

bu paylaşımların renklilerin düzeyinde olduğu kanısına nasıl vardınız çok ilginç. ince göndermeler yapılmış. daha bir kaç gün önce fb yöneticisi şampiyonluğumuzun şaibeli olduğunu iddia eden tweet attı. ağzımıza bant çekip ortalığı bunlara mı bırakalım. sonra niye kimseden ses çıkarmıyor diye eleştiriyor millet. azizinden de, renkli basının da, Beşiktaşı karıştırmak isteyenlerden de, her transfer girişimimize salça olanlardan da gına gelmedi mi artık! bu paylaşımlar fb lileri kendine getirir, biraz karın ağrısı iyidir. onların seviyesine inilmeden gayet güzel göndermeler yapılmış işte daha ne
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Arthur

Artur kardesım Rıdvan Akar ,

F.Bahçe yöneticisi Murat Özaydınlı'nın gecen attığı " Şimdi ne olacak geçtiğimiz yılın şaibesi"  twitine cevap seklınde attı onu.

Sonuc olarak Rıdvan abi haklı cevap verceksin ki Beşiktaş'ı sahipsiz sanmasınlar.

Kendi şahsi fikrimi söylüyorum : Çocuklar gibi sevindim bunların elenmesine, inş uefada elenirler.

SEBA babamıza küfür edip, her fırsatta ( darbe dahil ) bızım kuyumuzu kazan bir camiayaya iyi gözle bakmıyorum- bakmıcamda  :akuma:
Gökhan kardeşim, bende o camiaya iyi gözle bakmıyorum. Ancak kulüpte resmi görev alan bir kişi böyle paylaşımlar yapmamalı. Cevap olarak atacaksa da hemen o esnada atmalı gereken cevabı vermeli. Fb nin maçının bitmesini beklememeli. Monaco elemeseydi cevap vermeyecekti o zaman. Ben öyle anlıyorum. Ayrıca herkes yaptığından sorumludur. Süleyman Seba'ya edilen küfüre en iyi cevabı futbol takımı şampiyonlukla vermiştir. Resmi hesapta gerekeni söylemişti zaten o terbiyesizlere. 
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 10:26:19 Arthur ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Arena. Ben bir konu hakkındaki rahatsızlığımı belirtmek istiyorum. Dün Fb nin elenmesi sonrasında resmi hesabın şampiyonlar ligi videosu paylaşması ve Rıdvan Akar'ın "şaibesiz sponsor" paylaşımı beni rahatsız etti. Çoğu Beşiktaşlı hesap para sayma makineleriyle gırgırını geçti akşam. Fb elenmese de biz zaten gidiyoruz şampiyonlar ligine. Tekrar video paylaşmanın manası ne. Karşı takıma nispet yapmaksa bunu resmi hesap yapmaz yapmamalı. Aynı şekilde Rıdvan Akar. Paylaşımlarıyla  Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu ndan ne güzel örnekler almışsın. Resmi olarak Beşiktaş ta görev yapan ve "Beşiktaş'ın Dervişi" kitabını yazmış adamsın. Kendi kitabını da mı okumadın be adam? Biz Beşiktaşlıyız. Bu tarz hareketlerle renklilerden ne farkımız kalıyor, bize yakışmıyor. @Necmi abi @tangaz abi yanlış mı düşünüyorum?

Günaydın sevgili @Arthur , bu konuda ben hayatım boyunca ikilem yaşamışımdır. eskiden tiribünler böyle bölünmeden önce avrupa maçı oldu mu herkes milli dava gözüyle bakar ve destek olurdu. bu konuda tiribünleri bölen camia galatasaraydır bu işlerin mimarıda adnan polattır. hala annenizin ligindemisiniz gibi bir sloganla aslında düşmanlık tohumlarını attıklarını hatırlayabiliriz. güncel bir mevzu olduğu için dillendireceğim amacım siyaset değil ama bu fetö hareketini işin içine sokan da bundan nemalanan da gs olmuştur ve kazandıkları son 10 şampiyonluk bu ve benzeri (lisenin masonist yapısı) oluşumla gelmiştir, fetonun hemşehrisi olması sebebiyle adnan polatın kurduğu ilişkiler ve h.şükürün yaptıkları gayet iyi bilinmektedir. ülkede avrupa maçına milli dava gözüyle bakıldığı yıllarda ben daha küçük bir çocukken renklilerin rakibini destekleyen nadir kişilerden biriydim hatta ilk ve orta okul yıllarımda bundan ötürü arkadaşlarımdan bolca tepki de çekmişimdir. süreç içerisinde çoğunluk taraftar benim çocukluğumdaki formata büründü. bu kısmında ben bir yanlışlık görmüyorum zira ben zaten bu işin ilklerinden biriyim :) taraftarın sevinmesi paracıklar vbvb demesi önemli değil bu noktada ancak yönetim kanadında daha doğru şeyler yapılmalıydı. bu noktadaki eleştirine katılıyorum. başkanımızın çıkıp her platformda ben aziz yıldırım ağızlarını ergen çağlarımda bıraktım dediği bir konjonktürde resmi siteden paylaşımlar ve rıdvan akarın paylaşımları gereksiz olmuştur ve tezat oluşturmaktadır. bu konu dediğim gibi ikilemlerle dolu bırakıyor insanı; bir tarafımız Beşiktaşlı duruşu bunu yapmaz derken diğer tarafımız da (teşbihte hata olmaz) dinsizin hakkından imansız gelir yıllarca sürekli ensemize vurup lokmamızı aldınız şimdi vurma sırası bizde noktasında bırakabiliyor insanı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe'nin elenmesiyle biz bunu rahat başarırız da, Fenerbahçe bu sezon taahhüt ettiği azami 20 milyon avro hesap açığını biraz zor başarır.

Geçen senekiyle aynı maaş ödemesini yapacaklar ve kombine satışları 3'te birine düştü. İşleri çok zor.

işte ben tam da bu noktada uefadan da elensinler istiyorum ama rakiplere baktımda çok dişli bir rakip göremedim belki bir astana sürpriz yapabilir, ee malum fener sürprizleri sever  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gökhan kardeşim, bende o camiaya iyi gözle bakmıyorum. Ancak kulüpte resmi görev alan bir kişi böyle paylaşımlar yapmamalı. Cevap olarak atacaksa da hemen o esnada atmalı gereken cevabı vermeli. Fb nin maçının bitmesini beklememeli. Monaco elemeseydi cevap vermeyecekti o zaman. Ben öyle anlıyorum. Ayrıca herkes yaptığından sorumludur. Süleyman Seba'ya edilen küfüre en iyi cevabı futbol takımı şampiyonlukla en iyi vermiştir. Resmi hesapta gerekeni söylemişti zaten o terbiyesizlere.

benim şahsi fikrim bu cümlenin doğruluğu yönündedir. şayet bir cevap verilecekse iddia üzerine anında yapıştırılır geçilir aksi halde sonrasında bu yapılan paylaşımlar başladı mı iki renklinin aralarında yıllardır yaşadığı sözüm ona adı rekabet denen sidik yarışının içine bizi de sokar...

Çevrimdışı mülkübey

kendini bilmez ,  kendini dünyanın merkezinde sanan fenerlilerin haddi aşan her paylaşımına verilen ZEKA İÇEREN her cevap bence makbuldür.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

EssiLor

• Ziyaretçi

Biri Bana Mario Gomezin Ne Yapmaya Çalıştığını Açıklayabilir mi ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biri Bana Mario Gomezin Ne Yapmaya Çalıştığını Açıklayabilir mi ?

Abi  yaptığı su " Dortmund yaşlı diye almadı, Barcelona zaten yerı yok, Wolsfurg istemedi . Ortada kaldım, ne olur ne olmaz kösede Beşiktas var oraya dönerim " demeye getiyor.

Bu kadar açıklamadan sonra nasıl döncek merak edıyorum ki inş. döner . Dönmesini istiyorum.... Gomez gibisini bulamayız daha . :halay:

Çevrimdışı Arthur

Günaydın sevgili @Arthur , bu konuda ben hayatım boyunca ikilem yaşamışımdır. eskiden tiribünler böyle bölünmeden önce avrupa maçı oldu mu herkes milli dava gözüyle bakar ve destek olurdu. bu konuda tiribünleri bölen camia galatasaraydır bu işlerin mimarıda adnan polattır. hala annenizin ligindemisiniz gibi bir sloganla aslında düşmanlık tohumlarını attıklarını hatırlayabiliriz. güncel bir mevzu olduğu için dillendireceğim amacım siyaset değil ama bu fetö hareketini işin içine sokan da bundan nemalanan da gs olmuştur ve kazandıkları son 10 şampiyonluk bu ve benzeri (lisenin masonist yapısı) oluşumla gelmiştir, fetonun hemşehrisi olması sebebiyle adnan polatın kurduğu ilişkiler ve h.şükürün yaptıkları gayet iyi bilinmektedir. ülkede avrupa maçına milli dava gözüyle bakıldığı yıllarda ben daha küçük bir çocukken renklilerin rakibini destekleyen nadir kişilerden biriydim hatta ilk ve orta okul yıllarımda bundan ötürü arkadaşlarımdan bolca tepki de çekmişimdir. süreç içerisinde çoğunluk taraftar benim çocukluğumdaki formata büründü. bu kısmında ben bir yanlışlık görmüyorum zira ben zaten bu işin ilklerinden biriyim :) taraftarın sevinmesi paracıklar vbvb demesi önemli değil bu noktada ancak yönetim kanadında daha doğru şeyler yapılmalıydı. bu noktadaki eleştirine katılıyorum. başkanımızın çıkıp her platformda ben aziz yıldırım ağızlarını ergen çağlarımda bıraktım dediği bir konjonktürde resmi siteden paylaşımlar ve rıdvan akarın paylaşımları gereksiz olmuştur ve tezat oluşturmaktadır. bu konu dediğim gibi ikilemlerle dolu bırakıyor insanı; bir tarafımız Beşiktaşlı duruşu bunu yapmaz derken diğer tarafımız da (teşbihte hata olmaz) dinsizin hakkından imansız gelir yıllarca sürekli ensemize vurup lokmamızı aldınız şimdi vurma sırası bizde noktasında bırakabiliyor insanı...
11 yaş aramız var abi. Belki 80 lerde öyleymiştir ama ben hiçbir zaman bunlar avrupaya gittiğinde sempati beslemedim. Dediğin gibi haksız şampiyonluklarla gittikleri şampiyonlar liginde bunları destekleyecek de değildim. Ayrıca dediğin gibi başkanımız gereken yerde gereken cevabı veriyor. Hatta yöneticilerimizde gayet güzel lafı gediğine oturtuyor. Bunları Beşiktaşlı duruşuyla gerçekleştiriyorlar. Ancak başkan ve yöneticiler bunu yaparken istisna Rıdvan Akar ve resmi hesap çıkıyor. Bunlar benim canımı sıkan. Gereken müdahale yapılmalı bunlara. Taraftar konusunda ise bence sosyal medyada dahada baskın olmamız lazım. Bazı hesapları var bunların şeytanın aklına bile gelmeyecek şeyler çıkarıyorlar.

Çevrimdışı panic13

Abi  yaptığı su " Dortmund yaşlı diye almadı, Barcelona zaten yerı yok, Wolsfurg istemedi . Ortada kaldım, ne olur ne olmaz kösede Beşiktas var oraya dönerim " demeye getiyor.

Bu kadar açıklamadan sonra nasıl döncek merak edıyorum ki inş. döner . Dönmesini istiyorum.... Gomez gibisini bulamayız daha . :halay:

+1

Gelsin artık gönlümün efendisi :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

+1

Gelsin artık gönlümün efendisi :D :D

Bence yönetim dün Fenerbahçe'nin elenmesini bekliyordu, artık adım atacaklar(ya da attılar bile).

Fenerbahçe elenmeseydi Eto'o yu kovalayacaktık ve toplam 3.5-4 milyon euro harcamayla çözecektik. Fenerbahçe elenince 8 milyon ekstra garantilendi, senelik maliyeti ve bonservisi daha yüksek olan Gomez'i almaya karar verdik.

Çevrimdışı tangaz

11 yaş aramız var abi. Belki 80 lerde öyleymiştir ama ben hiçbir zaman bunlar avrupaya gittiğinde sempati beslemedim. Dediğin gibi haksız şampiyonluklarla gittikleri şampiyonlar liginde bunları destekleyecek de değildim. Ayrıca dediğin gibi başkanımız gereken yerde gereken cevabı veriyor. Hatta yöneticilerimizde gayet güzel lafı gediğine oturtuyor. Bunları Beşiktaşlı duruşuyla gerçekleştiriyorlar. Ancak başkan ve yöneticiler bunu yaparken istisna Rıdvan Akar ve resmi hesap çıkıyor. Bunlar benim canımı sıkan. Gereken müdahale yapılmalı bunlara. Taraftar konusunda ise bence sosyal medyada dahada baskın olmamız lazım. Bazı hesapları var bunların şeytanın aklına bile gelmeyecek şeyler çıkarıyorlar.

ortaokul yıllarımdı bu cincon monako nöşatel maçlarında ne üzülmüştüm sonra hagili efsane ş.bükreş bunlara 4 tane çakınca çılgınca sevinmiştim benim sevincime tepki gösteren onlarca beşiktaşlı arkadaş dahi çıkmıştı bir dayak yemediğim kalmıştı yabancıyı tutuyorum die, eskiden öyleydi  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bence yönetim dün Fenerbahçe'nin elenmesini bekliyordu, artık adım atacaklar(ya da attılar bile).

Fenerbahçe elenmeseydi Eto'o yu kovalayacaktık ve toplam 3.5-4 milyon euro harcamayla çözecektik. Fenerbahçe elenince 8 milyon ekstra garantilendi, senelik maliyeti ve bonservisi daha yüksek olan Gomez'i almaya karar verdik.

ins. Etoo'yu almaktan vazgeçmeyiz.

ETO + GOMEZ'in bu ligde neler yapacağını hayal edemiyorum  :super: Hele hele eksiklerimizi kapatıp bu kladar akıllı bir yönetim varken inş. bu rüya böyle devam eder  :lol:

Çevrimdışı Savaş

Transfer döneminde 10 milyon euro açık verme hakkımızın var olduğunu biliyoruz.

Muhtemelen bu açığı vereceğiz fakat bunu dün fenerden gelen para ile amorti edeceğiz.

Bu zamana kadar beklenmesinin sebebi bu olabilir. Bundan sonraki süreçte bonservis ile transfer görebiliriz yakın zamanda. Benim düşüncem bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kendini bilmez ,  kendini dünyanın merkezinde sanan fenerlilerin haddi aşan her paylaşımına verilen ZEKA İÇEREN her cevap bence makbuldür.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer döneminde 10 milyon euro açık verme hakkımızın var olduğunu biliyoruz.

Muhtemelen bu açığı vereceğiz fakat bunu dün fenerden gelen para ile amorti edeceğiz.

Bu zamana kadar beklenmesinin sebebi bu olabilir. Bundan sonraki süreçte bonservis ile transfer görebiliriz yakın zamanda. Benim düşüncem bu.

Düzeltme yapayım: 10 milyon euro açık transfer döneminde değil, sezon genelinde.

Transfere sattığımız kadar harcayabiliyoruz.

Ama aynı zamanda Fenerbahçe'nin yaptığı gibi sözleşmesi bitmiş oyuncuları eşek yüküyle para vermemen için sene sonundaki bilançona da bakıyor, 10 milyon euro'dan fazla zarar etmişsen(Tüm gelir-gider kalemleri) ceza yiyorsun.

Çevrimdışı Savaş

Düzeltme yapayım: 10 milyon euro açık transfer döneminde değil, sezon genelinde.

Transfere sattığımız kadar harcayabiliyoruz.

Ama aynı zamanda Fenerbahçe'nin yaptığı gibi sözleşmesi bitmiş oyuncuları eşek yüküyle para vermemen için sene sonundaki bilançona da bakıyor, 10 milyon euro'dan fazla zarar etmişsen(Tüm gelir-gider kalemleri) ceza yiyorsun.

Hmm yanlış biliyormuşum o zaman tamamdır. :) Benim beklentiler boşa çıktı demekki.

Çevrimdışı Arthur

ortaokul yıllarımdı bu cincon monako nöşatel maçlarında ne üzülmüştüm sonra hagili efsane ş.bükreş bunlara 4 tane çakınca çılgınca sevinmiştim benim sevincime tepki gösteren onlarca beşiktaşlı arkadaş dahi çıkmıştı bir dayak yemediğim kalmıştı yabancıyı tutuyorum die, eskiden öyleydi  :D
Uefayı aldıkları sezon bende orta sondaydım. O zamanlar avrupada çoğu takımın kadrosunu ezbere sayıyordum. Gs liler bana sorardı maçların skorunu. Chelsea maçının olduğu gün 5 atacaklar dedim nedense. Şampiyonlar ligi grubuydu. Akşam 2-0 ken uyuyakalmışım. Sabah okula gittim kimseden ses çıkmıyor. Meğer 5-0 bitmiş :D Sonra bir daha skor ne olur diye sormadılar sonunda o sene Uefa kupasını aldı köftehorlar  :)
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 10:45:13 Arthur ]

Çevrimdışı tangaz

şampiyonlar ligine tek takım katılacağımız ve şenol hocanın bu doğrultuda alternatifli bir kadro istediğini hepimiz biliyoruz. son demecinde sayısal eksiklik derken aslında bunu kastetmişti. ben transferleri (stoper+santrafor+sosa giderse orta saha) tamamlamış olsak dahi, sayısal zenginlik yaratmak adına transferin son 3 günü bazı kiralık hamleler olacağını öngörüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada medyada pek yer almıyor da, Fenerbahçe dün elenerek 3 milyon euro'dan daha oldu.

Yani UEFA play-off turunda elenenlere bile 3 milyon euro veriyor. Fenerbahçe play-off turuna kalamayarak bunu da kaybetti.

Şu anda ellerinde 400 bin euro'yla dönüyorlar Avrupa Ligi'ne.

Çevrimdışı tuncaboylu

şampiyonlar ligine tek takım katılacağımız ve şenol hocanın bu doğrultuda alternatifli bir kadro istediğini hepimiz biliyoruz. son demecinde sayısal eksiklik derken aslında bunu kastetmişti. ben transferleri (stoper+santrafor+sosa giderse orta saha) tamamlamış olsak dahi, sayısal zenginlik yaratmak adına transferin son 3 günü bazı kiralık hamleler olacağını öngörüyorum.

O eksikler tamamlanırsa, kiralık yerine genç adam alalım derim ben.

Oğuzhan Aydoğan geldi mesela, benzer bir tane daha bulalım yeter.

Çevrimdışı panic13

O eksikler tamamlanırsa, kiralık yerine genç adam alalım derim ben.

Oğuzhan Aydoğan geldi mesela, benzer bir tane daha bulalım yeter.

Türkiye'den üst düzey adam yetişmiyor maalesef. Almanya, Hollanda, Belçika... Allah ne verdiyese B/B+ klasmanda adam aramamız lazım. A/A+ zaten bize gelmiyor.

Kriterler;

1) Mümkünse alt yaş alman mili takımlarında en az 10-15 defa milli olmuş
2) Bundesliga'da yılda en az 30 maç oynamış
3) Eğer Genç ise, bundesliga tecrübesi yoksa şalke, werder bremen, dortmund, münih gibi altyapılarda yetişmiş

böyle adamlardan katkı almamak çok zor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Türkiye'den üst düzey adam yetişmiyor maalesef. Almanya, Hollanda, Belçika... Allah ne verdiyese B/B+ klasmanda adam aramamız lazım. A/A+ zaten bize gelmiyor.

Kriterler;

1) Mümkünse alt yaş alman mili takımlarında en az 10-15 defa milli olmuş
2) Bundesliga'da yılda en az 30 maç oynamış
3) Eğer Genç ise, bundesliga tecrübesi yoksa şalke, werder bremen, dortmund, münih gibi altyapılarda yetişmiş

böyle adamlardan katkı almamak çok zor.

+1  :ok:
proce gibi proce  :icool:

Etiketler: