2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387877 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Necmi

Yalnız savunması iyi olduğu söylenen Fenerbahçe'nin, Avrupa'da seyirci baskısının en az olduğu son 2 deplasmanında 4 ve 3 gol yemesi de, Türkiye'de spora bakıştaki sakatlığı gösteriyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burda renklilerin yaptığı her transfere hayranlık duyan gençler dışında kim diyordu
fener savunması geçen seneye göre bayağı zayıfladı. Gwçen sene alves sertliğiyle savunmayı toparlıyordu
bu sene skirteli biz neden istemedik yavaş sertlikte yok arkaya çok adam kaçırıyor geçen sene beklerden
savunmaya destek buluyorlardı bu sene onuda bulamayacaklar adamlara ismaili verdik beddua gibi bir şey bu
bakalım kaç stoper yakacak fener defansı hantallaşdı ligde hızlı ve güçlü forveti olan her takım feneri kendi sahasında bile yıkar
deplasmanlar facia olacak bu sene darbe yemezse rakip ts olur mhk ya bakınca gsde bayağı itelenir ama kırılgan bir
takımları var sonunu getiremez

Çevrimdışı atalay

Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başa baş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 09:20:45 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Ne guzel yaaaa azicik uyudum fbye gecirmisler, kasayi doldurmusuz insallah bir iki kap gelir ben yollardeyken. Neyse yolcu yolunda gerek

Çevrimdışı onurturan

Ne guzel yaaaa azicik uyudum fbye gecirmisler, kasayi doldurmusuz insallah bir iki kap gelir ben yollardeyken. Neyse yolcu yolunda gerek
nereye gidiyon abi ..

Çevrimdışı murat baltacı

Erdal başkan nkoulou ile 3 milyon imza parasına anlaşmışken çok diye almadık şimdi şampiyonlar liginin fenere düşen payıda bize geldi keşke almış olsaydık hem bonservisten sayılmayacaktı hemde kaliteli bi stoper almış kafamız rahat olacaktık yanına ister matheu gibi kiralık bi stoper daha kovalardık yada orta sahaya bi oyuncu bakardık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı onurturan

Erdal başkan nkoulou ile 3 milyon imza parasına anlaşmışken çok diye almadık şimdi şampiyonlar liginin fenere düşen payıda bize geldi keşke almış olsaydık hem bonservisten sayılmayacaktı hemde kaliteli bi stoper almış kafamız rahat olacaktık yanına ister matheu gibi kiralık bi stoper daha kovalardık yada orta sahaya bi oyuncu bakardık.
Turgay Demir in esas hedef aldığı konular bunlardı işte.. şimdi nargilesini içiyodur...

Çevrimiçi Necmi

ne zaman anlaşmışız ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şey, tek bildiğim
Şenol hocanın istemediği zaten istememekle haklı sürekli yatarak top kesen biri
karta çok açık bizim gibi hücum oynayan takımın son adamı olamaz. bizde ayakta
durabilen ve savaşan stoper lazım. neden sürekli hayal satıyorsunuz anlamıyorum
daha hala anlamadınız biz bir oyuncuyla gerçekten ilgilniyorsak onun adını ancak
uçağa bindiğinde duyarsınız. yönetim iş bitmeden bir oyuncuyu deşifre etmiyor
deşifre edilenlerde kesinlikle hedef saptırmaca 3 yıldır deşifre edilmiş ve imzaladığımız hangi oyuncu oldu
gerçekten alacağımız peşinde koştuğumuz oyuncuyu en uzun 3-4 gün öncesinde öğreniyoruz.
marcello devre arası aldığımızda öğrendik yazın peşinde koşmuşuz çok para istenmiş hangimizin
haberi oldu. nkoulou için ciddi alıcı olsaydık adını transfer olduğunda duyardınız.

Çevrimdışı Librarius

burda renklilerin yaptığı her transfere hayranlık duyan gençler dışında kim diyordu
fener savunması geçen seneye göre bayağı zayıfladı. Gwçen sene alves sertliğiyle savunmayı toparlıyordu
bu sene skirteli biz neden istemedik yavaş sertlikte yok arkaya çok adam kaçırıyor geçen sene beklerden
savunmaya destek buluyorlardı bu sene onuda bulamayacaklar adamlara ismaili verdik beddua gibi bir şey bu
bakalım kaç stoper yakacak fener defansı hantallaşdı ligde hızlı ve güçlü forveti olan her takım feneri kendi sahasında bile yıkar
deplasmanlar facia olacak bu sene darbe yemezse rakip ts olur mhk ya bakınca gsde bayağı itelenir ama kırılgan bir
takımları var sonunu getiremez

FB gecen yilda berbatti fakat 10 macta rakipleri kirmizi kart gordu (ve bu maclarin cogunda maclar berabere giderken kirmizilar cikti), bir suru haksiz penaltiyla yarisa tutundular. Adil hakem yonetimleri olsa onlar daha ilk yarinin sonlarinda yaristan kopardi.

FB bu sene de berbat ama yine de yaris icinde kalacaklar, cunku Aziz Yildirim lobisi yine hakemlerle is gorecek. Gecen yil bu oyunu muazzam bir performansla bozduk, insallah yine bozacagiz.

Bu arada yeni MHK GS yonetim kurulu gibi olmus. GS tetikcilerinin hepsi orda toplanmis. Yani GS'yi de cabuk koparmayacaklar yaristan.

Bize gelince: hepsinden daha kaliteli bir kadromuz, hocamiz ve moral ustunlugumuz var. Taraftarimiz gecen yil gosterdigi diriligi, uyanikligi yine sergilerse evelallah bu sene yine sampiyonluk ipini gogusleriz.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 04:28:47 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cagdas44

80lerin sonu 90ların başında eskişehire dışardan gelen uzun saçlı erkek öğrencilerin saçlarını sokakta zorla kesen kişiler olmuş (cam şişeyi kırarak cam parçaları ile). ben 94-95 yıllarında uzun saçlarımdan dolayı taciz edildiğimi bilirim eskişehirde  :akuma: eskişehirin kabuğunu kırmasında 2 unsur var birincisi ve ilk adımı atanlar daha sizler doğmadan oraya giden öğrenciler, ikincisi ise yılmaz hoca

Yılmaz hoca vizyonuyla çalışma anlayışıyla her şehrin ihtiyaç duyduğu bir isim

Çevrimdışı İhsan

rakip kim olursa olsun mabedimizde mutlaka en az 1 galibiyet elde edeceğiz ben buna inanıyorum.

Formül basit.
üçüncü torbadan gelen takım güçlü olursa şansımız o kadar yüksek olacaktır. rakipler kendi aralarında puan kaybetmeliler
Biz iç saha maçlarımızda min 6 puan alacağız. Deplasmana bir galibiyet sığdırırsak gruptan çıkma şansımız olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Başkanın farkı burada.
Para var diye harcama yapmıyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı federo

Gomez?+Eto?
Sosa?
Stoper?

Sabırlı olmak lazım ama olamıyorum  :ebebe:

Çevrimdışı Kalyoncu

80lerin sonu 90ların başında eskişehire dışardan gelen uzun saçlı erkek öğrencilerin saçlarını sokakta zorla kesen kişiler olmuş (cam şişeyi kırarak cam parçaları ile). ben 94-95 yıllarında uzun saçlarımdan dolayı taciz edildiğimi bilirim eskişehirde  :akuma: eskişehirin kabuğunu kırmasında 2 unsur var birincisi ve ilk adımı atanlar daha sizler doğmadan oraya giden öğrenciler, ikincisi ise yılmaz hoca
Bademliktemi okumuştun Abi?  :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bademliktemi okumuştun Abi?  :)

günaydın, evet bademlikte okudum. 1 yıl osmangazi tıp fakültesi yanındaki yurtta kaldım sonra 3 sene odunpazarında Alaattin camiinin tam karşısında meydandaki bir binada kaldım :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada Allah Şenol Hocadan razı olsun bizi dombili ozandan iyi kurtarmış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ayberk

cebimizden bursaya giden yüklü bir para çıkmadı en azından. gerçi bütün hesaplar, Tolgay'ın sakatlanmasından ötürü Ozan'ın alınması ve ertesi sene satılması üzerine yapılmıştı. Şenol Hocanın elinde gelişim gösterebilirdi ama fenerde 7 milyon patladı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Arthur

Günaydın Arena. Ben bir konu hakkındaki rahatsızlığımı belirtmek istiyorum. Dün Fb nin elenmesi sonrasında resmi hesabın şampiyonlar ligi videosu paylaşması ve Rıdvan Akar'ın "şaibesiz sponsor" paylaşımı beni rahatsız etti. Çoğu Beşiktaşlı hesap para sayma makineleriyle gırgırını geçti akşam. Fb elenmese de biz zaten gidiyoruz şampiyonlar ligine. Tekrar video paylaşmanın manası ne. Karşı takıma nispet yapmaksa bunu resmi hesap yapmaz yapmamalı. Aynı şekilde Rıdvan Akar. Paylaşımlarıyla  Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu ndan ne güzel örnekler almışsın. Resmi olarak Beşiktaş ta görev yapan ve "Beşiktaş'ın Dervişi" kitabını yazmış adamsın. Kendi kitabını da mı okumadın be adam? Biz Beşiktaşlıyız. Bu tarz hareketlerle renklilerden ne farkımız kalıyor, bize yakışmıyor. @Necmi abi @tangaz abi yanlış mı düşünüyorum? 

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın Arena. Ben bir konu hakkındaki rahatsızlığımı belirtmek istiyorum. Dün Fb nin elenmesi sonrasında resmi hesabın şampiyonlar ligi videosu paylaşması ve Rıdvan Akar'ın "şaibesiz sponsor" paylaşımı beni rahatsız etti. Çoğu Beşiktaşlı hesap para sayma makineleriyle gırgırını geçti akşam. Fb elenmese de biz zaten gidiyoruz şampiyonlar ligine. Tekrar video paylaşmanın manası ne. Karşı takıma nispet yapmaksa bunu resmi hesap yapmaz yapmamalı. Aynı şekilde Rıdvan Akar. Paylaşımlarıyla  Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu ndan ne güzel örnekler almışsın. Resmi olarak Beşiktaş ta görev yapan ve "Beşiktaş'ın Dervişi" kitabını yazmış adamsın. Kendi kitabını da mı okumadın be adam? Biz Beşiktaşlıyız. Bu tarz hareketlerle renklilerden ne farkımız kalıyor, bize yakışmıyor. @Necmi abi @tangaz abi yanlış mı düşünüyorum?

Katılıyorum hocam. Bu tür paylaşımları herkes renkli takımlardan bekler bizden beklemez. Ben de gördüğümde rahatsız olmuştum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı OrhanAker

Takımın nerdeyse tüm sezon maaş yükü sadece şampiyonlar liginin hava parasından karşılandı :D bu sene de şampiyon olursak ciddi bir ivme yakalarız.

Çevrimdışı Arthur

Katılıyorum hocam. Bu tür paylaşımları herkes renkli takımlardan bekler bizden beklemez. Ben de gördüğümde rahatsız olmuştum.
Sağol hocam. Fb nin elenmesine, ekstra gelen 6-7 milyon euroya bile sevinemedim bu paylaşımlardan sonra. Paradan önemli Beşiktaşlılık diye bir şey var hayatta. 

Çevrimdışı Kalyoncu

günaydın, evet bademlikte okudum. 1 yıl osmangazi tıp fakültesi yanındaki yurtta kaldım sonra 3 sene odunpazarında Alaattin camiinin tam karşısında meydandaki bir binada kaldım :)
Abi bademliğin üst kısmı hala aynı olaylar olaylar :) ama şehirin merkezi oradan taşındı abi senin döneminde oralardı şimdi bağlar :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sağol hocam. Fb nin elenmesine, ekstra gelen 6-7 milyon euroya bile sevinemedim bu paylaşımlardan sonra. Paradan önemli Beşiktaşlılık diye bir şey var hayatta.

Artur kardesım Rıdvan Akar ,

F.Bahçe yöneticisi Murat Özaydınlı'nın gecen attığı " Şimdi ne olacak geçtiğimiz yılın şaibesi"  twitine cevap seklınde attı onu.

Sonuc olarak Rıdvan abi haklı cevap verceksin ki Beşiktaş'ı sahipsiz sanmasınlar.

Kendi şahsi fikrimi söylüyorum : Çocuklar gibi sevindim bunların elenmesine, inş uefada elenirler.

SEBA babamıza küfür edip, her fırsatta ( darbe dahil ) bızım kuyumuzu kazan bir camiayaya iyi gözle bakmıyorum- bakmıcamda  :akuma:

Etiketler: