2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389193 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Oooh...

25,3 milyon Euro lig şampiyonluğundan,
15 milyon Euro Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılımdan,
10 milyon Euro da sevgili ezeli rakibimizden,
etti mi sana 50,3 milyon Euro...

Of FFP... Sen çıkmasaydın başımıza, bu transfer döneminde neler olacaktı neler...

Ben bizim başkanı tanıyorsam hiç birşey fark etmezdi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı worns

forvet gomez defans gil on numara sosa uyarmı

Ben Gomez ve Sosa'lı her seçeneğe fitim. Gil'i hiç bilmiyorum ama Gomez varsa olur derim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Necmi abi Eto'o da yokmu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Uymaz mi abi , cok guzel olurdu  :)

OHAA :oha:

Baskan MARCELOnun 1.2 milyon € luk Bonservisini bile 2 TAKSITE böldürmüş

Yok artik :evillol: :evillol:

Badem yazmis az once

Çevrimdışı tangaz

abi duyum mu var  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben bizim başkanı tanıyorsam hiç birşey fark etmezdi

Transferlerin kalitesi farkederdi de, başkanın ödeyeceği ücret aynı kalabilirdi belki evet :) Şimdi elimizde kalan topu topu 2,5 milyon Euro'yla nasıl hem stoper, hem forvet transferi yapacağız, hiç bilmiyorum... İnşallah bir mucize olur.

Bu arada FFP meselesi seneye tekrarlamazsa, bir de üstüne 2. şampiyonluk gelirse, 2020'ye kadar bizi kimse tutamaz. Bu kadar sıcak paranın üzerine bir bu kadar daha, artı bütün bir yılın stat gelirleri, artı belki Gökhan Töre'nin satışı... Uçar gideriz vallahi!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun @sozkul
zaten ilk yerleşen gruplar çok çabuk ortama uyum sağlayıp asimile oldu.
daha sonra sürgün gelenler eskişehir gibi yerlere toplu yerleşip törelerini devam ettirdiler.
Evet bir eskişehirli olarak ve tatar mahallesinin yakınında oturan biri olarak güzel insanlar çok fazla arkadaşım var.eskişehir bu konuda çok özel saygı ve sevginin tam hissedildiği yer tunceliden gelenler,aleviler,sunniler, Bulgaristan göçmenleri, tatarlar bir bütün olmayı başarmış bir şehiriz gururluyuz bu konuda kimsenin kimseye saygısızlığı olmaz.katesin aruvmusun
Mario gomezde gelsin eskişehirde kalsın terörde olmaz kolay kolay burda :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Defans gil olmasa çok iyi bence  :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı TURKahvesi

Necmi abi Eto'o da yokmu :icool:
Eto'o bence alınmayacak öyle bir his var içimde.

Çevrimdışı TURKahvesi

işin acı tarafı geçen yıl Demba ve Atınç'tan gelen paraları bu sezon kullanamamamız çok büyük şanssızlık.

Çevrimdışı atalay

Ara sıra yineliyorum fakat Beşiktaş'ın özellikle Almanya altyapısı olmak üzere yurt dışı çıkışlı yerli pasaportlu oyuncuları dışında, nakite dönüşecek yabancı asset değeri yok. Domestik anlamda başarılar ile beraber ŞL katılımlarının ekonomik kazançlarından sonra sportif güçlü hedefler koymak ve çıtayı yükseltmek gerekecek. Burada doğru kadro ve organizasyon kurmak, bu organizasyonun içindeki baş aktörleri doğru kurgulamak gerekecek. Aksi halde bu gelirlerin hiçbir anlamı kalmaz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Transferlerin kalitesi farkederdi de, başkanın ödeyeceği ücret aynı kalabilirdi belki evet :) Şimdi elimizde kalan topu topu 2,5 milyon Euro'yla nasıl hem stoper, hem forvet transferi yapacağız, hiç bilmiyorum... İnşallah bir mucize olur.

Bu arada FFP meselesi seneye tekrarlamazsa, bir de üstüne 2. şampiyonluk gelirse, 2020'ye kadar bizi kimse tutamaz. Bu kadar sıcak paranın üzerine bir bu kadar daha, artı bütün bir yılın stat gelirleri, artı belki Gökhan Töre'nin satışı... Uçar gideriz vallahi!
sana söyleyeyim transfer sezonu bittiğinde o paradan elde kalmış bile olacak büyük ihtimal :D

Çevrimdışı Bishamon

fenerbahçe muhteşem transfer yaptılar diyenler nereye kayboldu?

Çevrimdışı onurturan

Evet bir eskişehirli olarak ve tatar mahallesinin yakınında oturan biri olarak güzel insanlar çok fazla arkadaşım var.eskişehir bu konuda çok özel saygı ve sevginin tam hissedildiği yer tunceliden gelenler,aleviler,sunniler, Bulgaristan göçmenleri, tatarlar bir bütün olmayı başarmış bir şehiriz gururluyuz bu konuda kimsenin kimseye saygısızlığı olmaz.katesin aruvmusun
Mario gomezde gelsin eskişehirde kalsın terörde olmaz kolay kolay burda :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: Özledim be Eskişehiri.. Şimdiki aklım olsa kolay bir dersten uzatır bi sene daha kalırdım..

Çevrimdışı tangaz

bishamon vurdu 3 oldu  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

:bateri:  :nargile:

Çevrimdışı brkntcnr

Bugün de gördüğümüz gibi fenerbahçenin ne kadar balon bir kadroya sahip olduğu, ne kadar kırılgan bir camia olduğu ortada. Diğer rakibimiz galatasaray ise sol bek falan sattı bütçe oluşturdu, onu da eren ve serdar gibi fark yaratmayacak basit transferlere harcadılar. Hücum hattı fena değil ancak yine wesley nin keyfine bakıyorlar. Sneijder canı isterse oynuyor hücumda etkinlik katıyor. Yoksa o da yok. Bizde ise tek yapmamız gereken eldekileri tutmak, bir de defans hattını yeniden dizip bi kaleci bir de atibaya alternatif almaktı. Şuan Gomez gelirse ve Sosa kalırsa  -inşallah olur bu- kadroyu korumuş olacağız. Yapmamız gereken transfer bir tane çok iyi stoper birtane de atiba alternatifi kalacak. Yani demem o ki Eldeki kadroyu tutup bir stoper alalım bir de Atiba alternatifi üç kulvarda da oynayabilecek, geçen seneden daha rahat şampiyon olacak takım oluşturmuş oluruz. O yüzden bu sezonki transferler daha önemli. Yönetime güveniyoruz ancak geç kalındığı da ortada. Sonumuz mutlu olur inşallah geçen sezonki gibi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

bishamon vurdu 3 oldu  :kop:
Kalecinin uzanamayacağı köşeye bırakmış plase .. Thierry Henry gibi ..

Etiketler: