2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387910 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oooh...

25,3 milyon Euro lig şampiyonluğundan,
15 milyon Euro Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılımdan,
10 milyon Euro da sevgili ezeli rakibimizden,
etti mi sana 50,3 milyon Euro...

Of FFP... Sen çıkmasaydın başımıza, bu transfer döneminde neler olacaktı neler...
Hayir

12 milyon € direkt katilim payindan

S.ligi toplam Havuz gelirindende 16 milyon € olmk uzere 28 milyon € girdi kasaya

Fb tur atlasaydi bu gelir 20 milyon € olacaktı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

FB, 4 yıldır ŞL katılımcılarının ana sponsoru fakat biz bu fırsatları hep elimizin tersi ile geriye ettik ve pastanın tamamını Galatasaray'a ikram ettik. Şu mevcut konjonktürde domestik anlamda tüm kupalara ambargo koymalıyız.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 00:00:30 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Yav UEFA ile konuşsak da şu direkt katılımdan bir kısmını bonserviste kullansak  :naughty:

Çevrimdışı kyiv

Sadece bu sene değil önümüzdeki minimum 3 sene daha bu gelirleri almaya devam etmeliyiz.

Çevrimiçi Necmi

ne gaaddaaarrr güzel bir gece :D

Çevrimdışı doganay

Su guzel haberden sonra , birde forvet ile defans transferimiz netlesse , bir kap haberi gelse

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 23:56:43 doganay ]

Çevrimdışı Jukebox

ne gaaddaaarrr güzel bir gece :D

Şimdi yarın da bir kap gelirse tadından yenmez abi.  :evillol:

Çevrimiçi Rasim

FB, 4 yıldır ŞL katılımcılarının ana sponsoru fakat biz bu fırsatları hep elimizin tersi ile geriye ettik ve pastanın tamamını Galatasaray'a ikram ettik. Şu mevcut konjonktürde domestik anlamda tüm kupalara ambargo koymalıyız. GS'ın son 6 kupanın 5'ini alması gibi.
5 te 4 demek istedin 6. oynamadan mi vercez :busted_cop:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şampiyon ligi artık her sene gelir kalemi olarak yazılmalı bunu başarabiliriz ambargo koymalıyız lige ve kupalara
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı brkntcnr

Off şaka maka kasada para var ama harcayamıyoruz. Ya kardeşim valla düzeldik bidaha borçlanmıycaz Adrianoya 600 bin € yu bile taksit taksit veren başkan borca girer mi Ffp sıkıntı olur mu bidaha bırakın şu gelen parayı kullanalım seneye bidaha Şampiyonlar Ligi' ne gelelim ayağımız alışsın desek Uefa' ya olmaz mı? :alala: :alala:

Çevrimdışı Berat

Önümüzdeki sezon şampiyon olmamızı o kadar istiyorum ki , önümüz çok açık olacak çok. :)

Çevrimdışı Tolga

İşte bu yüzden bu sezon da şampiyon olmalıyız.

2. olan bir Türk takımının seri başı olmadığı müddetçe Ş.Ligi gruplarına kalma şansı yok.

Bu sezon da şampiyon olup ondan sonraki sezon artık Ş.Ligi'nde de başarılı olmayı hedefleyebiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Hiç bilmiyorum, 62 de ben doğmadan 3 ay önce vefat etmiş, adım ondan Süleyman zaten, kısacık kambur bilge bir adammış,  3. Çocuğa izin vermemiş, annem korkmuş bir hayli bana hamile kalınca, bir sürü kitabı varmış,  onun akrabaları uzaktaydı, balıkesirde birde konya ayrancıda, anlatanda olmadı hiç. Belki abim biliyordur.

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun @sozkul
zaten ilk yerleşen gruplar çok çabuk ortama uyum sağlayıp asimile oldu.
daha sonra sürgün gelenler eskişehir gibi yerlere toplu yerleşip törelerini devam ettirdiler.

Çevrimdışı Berat

İşte bu yüzden bu sezon da şampiyon olmalıyız.

2. olan bir Türk takımının seri başı olmadığı müddetçe Ş.Ligi gruplarına kalma şansı yok.

Bu sezon da şampiyon olup ondan sonraki sezon artık Ş.Ligi'nde de başarılı olmayı hedefleyebiliriz.

Aynı anda aynı şeyi dilemişiz :D

23:58:24

Çevrimdışı atalay

Senin hesabın da yanlış. 6'da 4 yapmışlar. Kesmez, daha fazlası gerek. @Rasim 

Çevrimdışı brkntcnr

Özetle; tek başına katılması Beşiktaş'ın ŞL geliri sıfır çekse dahi (üç aşağı beş yukarı) 27M€ olur... İhaleye göre 30'u görebilir. via Uğur Karakullukçu.  :busted_cop: :busted_cop: Akıyo maşallah akıyo

Çevrimdışı ozankarakoc

Hayir

12 milyon € direkt katilim payindan

S.ligi toplam Havuz gelirindende 16 milyon € olmk uzere 28 milyon € girdi kasaya

Fb tur atlasaydi bu gelir 20 milyon € olacaktı

Bendeki kaynak şurası:
http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1267238-fenerbahce-monacoya-elenirse-besiktasin-geliri-artacak

"Fenerbahçe'nin Monaco ile oynayacağı maç Beşiktaş açısından da büyük bir önem taşıyacak. Fenerbahçe, Monaco'ya elenirse; Beşiktaş, ekstradan 10 milyon euroyu kasasına koyacak. Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt katıldığı için tüm gelir kalemleri toplandığında 15 milyon euro alacak olan Beşiktaş, böylelikle Fenerbahçe'nin olası Şampiyonlar Ligi'ne vedası sonrasında maç oynamadan 25 milyon euroluk bir gelir elde etmiş olacak."
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Takımdaki eksikleri gidermemiz gerekiyor. Gomez ve Sosa sorunlarını yaşamasaydık geçen seneden daha kolay bir şampiyonluk gelebilirdi. Fb dünyanın yıllık ücret yükünün altında kurduğu takımla ancak geçen seneki seviyeye ulaşabilir. Hücum anlamında geçen seneden de kötü bir oyuncu topluluğuna sahipler. Savunma gücü ise Tsl'de ancak geçen seneki gibi bir ikincilik getirir onlara.

Gs berbat yönetiliyor, 8.5 mil euro bonservisle takımın seviyesini yükseltmeyecek son derece ortalama oyuncular Serdar ve Ereni aldılar. Geçen seneden daha iyi olacaklarsa da şampiyonluk ışığından uzaklar.

Güçlü oyun yapısına sahip tek takımız. Beklere gelen takviyeler hücum planına derinlik katma imkanı da sağladı. Buna karşın Gomez ve Sosa'nın bıraktığı yerde dev bir boşluk var. Buraya çözüm getiremezsek büyük fırsat tepmiş oluruz. Büyük maliyetlerle değil akıllı çözümlerle hala şampiyonluğa çok yakın olduğumuzu düşünüyorum.

Bu sene çok önemli keza hem iki sezon üstüste ciddi gelir elde edecek hem de FFP'nin bitmesiyle kadromuza level atlatma ve Avrupa Kupası için olasılıkları konuşma fırsatı bulacağız.

Çevrimdışı Tolga

Aynı anda aynı şeyi dilemişiz :D

23:58:24
Aklın yolu bir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Artık şl de tek basina olacagimiz da garanti olduguna gore ve gelecek olan para da az çok belli olduguna göre transferde isler biraz daha degisebilir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Su guzel haberden sonra , birde forvet ile defans transferimiz netlesse , bir kap haberi gelse

forvet gomez defans gil on numara sosa uyarmı

Etiketler: