2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384198 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şu tolga ciğerciyi gs alcakya ona üzülüyorum.. Rakiplere iyi topçu kazandırmamak lazım , salça olcaksın alamıyacaklar

çok merak ettim iyi topçu oduğuna nasıl karar verdin.
adam sakatlıktan bu zamana kadar futbol oynamamışki
Tüm bundesliga kariyeri 59 maç 1 gol 5 asist 10 sarıkart 6 yıllık kariyer
gittiği hiç bir takımda bir yıldan fazla duramamış. Renkliler aldığı içinmi iyi topçu oldu.
adam bildiğin alaman çöpü @Uğur Uğurlu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben görmem ama gençler seni bu satırlarda 50 sene daha görürler o zaman millete ayar verirken  :D
merak ettim şimdi huysuz bir ihtiyar mı olucaksın yoksa tonton bir ihtiyar mı  :evillol:
sence  :bandit:

Çevrimdışı Kuntz

Nogaymı @sozkul
güneymi orta kırımmı kuzey kırımmı :D
Büyük ihtimal aynı dönem göç etmişlerdir.

Misal biz Nogay'ız ama dediğiniz gibi göç dönemleri hemen hemen aynı. Dedem şey derdi Kırım Tatarları bize Kobanşıl dermiş bölge farklılığının altını çizmek için.

Çevrimdışı tangaz

çok merak ettim iyi topçu oduğuna nasıl karar verdin.
adam sakatlıktan bu zamana kadar futbol oynamamışki
Tüm bundesliga kariyeri 59 maç 1 gol 5 asist 10 sarıkart 6 yıllık kariyer
gittiği hiç bir takımda bir yıldan fazla duramamış. Renkliler aldığı içinmi iyi topçu oldu.
adam bildiğin alaman çöpü @Uğur Uğurlu

alaman deyince bir fıkra aklıma geldi  :D

gurbetcilerin ilk gittiği yıllar anadolunun bağrından kopup gitmiş bir vatandaşımız, akşam bir bara gitmiş bira içiyor kafası biraz da güzelleşmiş, ilerde sarışın uzun saçlı biri adam var bizim gurbetçi bunu alkolünde etkisi ile kadın sanmış ve kesmeye başlamış, elin almanı kıllanmış noluyo lannn gibisinden  :) bizimkisi bıyıklarını burmaya falan başlamış almana bakarak ve hızını alamayıp eline 2 bira kaptığı gibi sokulmuş almana  :) alman çaresiz bir şekilde nasıl yırtıcaz die düşünürken seslenmiş "ben alaman alaman" bizim gurbetçi bıyıkları burkarken yanıtlamış "alınnn alınnnn"  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Misal biz Nogay'ız ama dediğiniz gibi göç dönemleri hemen hemen aynı. Dedem şey derdi Kırım Tatarları bize Kobanşıl dermiş bölge farklılığının altını çizmek için.
kırım tatarlarında güney orta kuzey dillerinde bile farklılık var
güney daha çok osmanlı etkisinde kalmış sadece dillerde değil görünüştede farklılık var

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sert görünüşlü pamuk kalpli  :iblush:
Bravo abi sahsen hic tanimadigin ve gormedigin halde doğru tahmin yapmissin :claps:

Evet biraz sert gorunusludur ama Seker gibi adamdir @Necmi abi

Muhabbeti de 10 numaradır :bandit:

Onun sertligi burada , hic affetmiyor yapistiriyor Moderasyonu :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben bizim yönetimi tanıyorsam ağustosun 20'sinden önce transfer falan olmaz

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund'dan Leitner ayrılmak istiyormuş sözleşmesinin son yılında.Ucuza kapalım  :D

Çevrimdışı abdusta

Oğuzhan Aydoğan 2014 16 yaş scout raporu

http://www.transfermerkez.com/2014/07/oyuncu-raporu-oguzhan-aydogan.html

2013 de GS scoutu ve FB önerilmiş
haber şöyle
Alıntı
Schalke U-17 Takımı'nın kaptanı Oğuzhan Aydoğan'ın, Galatasaray adına Almanya'da futbolcu ajanlığı yapan bir antrenör tarafından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a önerildiği ortaya çıktı!

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Bravo abi sahsen hic tanimadigin ve gormedigin halde doğru tahmin yapmissin :claps:

Evet biraz sert gorunusludur ama Seker gibi adamdir @Necmi abi

Muhabbeti de 10 numaradır :bandit:

Onun sertligi burada , hic affetmiyor yapistiriyor Moderasyonu :s20:

sevgili @Yunus Emre Dökmeci , biz de kendi çapımızda feleğin çemberinden geçtik. az buçuk insan sarraflığımız vardır  :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Dortmund'dan Leitner ayrılmak istiyormuş sözleşmesinin son yılında.Ucuza kapalım  :D
Moritz olan dimi çok iyi olur ya.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Yarın saat 18:00'de Beylerbeyispor ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir hazırlık maçı yapılacakmış.

Çevrimdışı Bishamon

Yarın saat 18:00'de Beylerbeyispor ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir hazırlık maçı yapılacakmış.

BJK TV veriyor mu?

Çevrimdışı Berat

Çok isabetli olur.Seneye gazoz kupasında oynuyoruz da haberimiz yok galiba.

Şu fikstürleri kim düzenliyor çok merak ediyorum.Başakşehir,Rize bizim oynadıklarımızdan çok daha kaliteli takımlarla oynuyorlar.

Çevrimdışı Bishamon

Çok isabetli olur.Seneye gazoz kupasında oynuyoruz da haberimiz yok galiba.

Şu fikstürleri kim düzenliyor çok merak ediyorum.Başakşehir,Rize bizim oynadıklarımızdan çok daha kaliteli takımlarla oynuyorlar.

Olympiakos maçı öncesi taktik ve fitness için bir tane daha hazırlık maçı konmuş işte ne var bunda?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence artık Amerika ya da Asya'ya açılmalıyız :icool: Avustralya da olur :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Nogaymı @sozkul
güneymi orta kırımmı kuzey kırımmı :D
Büyük ihtimal aynı dönem göç etmişlerdir.

Hiç bilmiyorum, 62 de ben doğmadan 3 ay önce vefat etmiş, adım ondan Süleyman zaten, kısacık kambur bilge bir adammış,  3. Çocuğa izin vermemiş, annem korkmuş bir hayli bana hamile kalınca, bir sürü kitabı varmış,  onun akrabaları uzaktaydı, balıkesirde birde konya ayrancıda, anlatanda olmadı hiç. Belki abim biliyordur.

Çevrimdışı sozkul

Bence artık Amerika ya da Asya'ya açılmalıyız :icool: Avustralya da olur :D

asya afrika iran gibi yerlerden 15-16 yaşında genç getirmek lazım ki, Türkiyede yetişmiş muamelesi görsünler, 3-4 tane adam çıkarsak öyle yeter, ama para lazım bu işler için.
Gomeze vereceğimiz para yeter aslında.

Çevrimdışı doganay

Bu olimpiyakos'un bugun SL eleme maci varken , bizimli birkac gun sonra neden hazirlik maci yapiyor ki acaba , hemde tur atlarsa playoff oynayacak, araya bizim maci koyup Istanbul'a gel git takimi neden yoracaklarki. Aklima takildi ,enteresan bir durum.

Çevrimdışı Berat

Bu olimpiyakos'un bugun SL eleme maci varken , bizimli birkac gun sonra neden hazirlik maci yapiyor ki acaba , hemde tur atlarsa playoff oynayacak, araya bizim maci koyup Istanbul'a gel git takimi neden yoracaklarki. Aklima takildi ,enteresan bir durum.

Aşkın adı Beşiktaş aşkı :)

Çevrimdışı doganay

Aşkın adı Beşiktaş aşkı :)
Yarin biz vazgectik gelmiyoruz demesinlerde  :D  zaten dogru durust hazirlik maci yapamadik aksiliklerden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarin biz vazgectik gelmiyoruz demesinlerde  :D  zaten dogru durust hazirlik maci yapamadik aksiliklerden.
Bunlar şampiyonluk alameti

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Abi sorma bi şampiyon olduk olmayan kalmadı zaten :D

Etiketler: