2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386517 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Aydoğan'ın fitness data analizlerini, mentalitesini vesaire merak ediyorum. Salt yetenek yetmez. Ayrıca iş transfer ile bitmiyor, oyuncu planlaması asıl önemli olan.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 19:51:34 atalay ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Cok guzel olmus dimi :)
Tam Juve arena gibi. Birde su tff merdiven renklerimize karışmasaydı. :akuma:
Deplasman tribününden mi çekilmiş foto :alala: file file ya ondan sordum

Sanırım :tabe:

Maaesef SARI merdiven mahvetti stadiN güzelliğini , Bir sanat eseri yap saheser yarat , estetik harikası bir stad yap sonra birileri gelip sana bir dayatma koyup mahvetsin guzelim saheseri :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu tolga ciğerciyi gs alcakya ona üzülüyorum.. Rakiplere iyi topçu kazandırmamak lazım , salça olcaksın alamıyacaklar

Çevrimdışı BlackEagle26

Şu tolga ciğerciyi gs alcakya ona üzülüyorum.. Rakiplere iyi topçu kazandırmamak lazım , salça olcaksın alamıyacaklar

Onda da kazık yerler

Çevrimdışı brkntcnr

Kerim 2-3 tane asist yaptı diye 10 numara oynatılabilir diye düşünmek çok mantıksız. 10 numara mevkisi kritik bi mevki. Takımımızı göz önüne alırsak rakiplerimiz çoğu zaman bize karşı 11 kişi savunma yapıyorlar. Haliyle böyle takımları açabilmek için ufak hataları farketmek, takım arkadaşlarıyla iyi anlaşmak, iyi top tekniği, adam eksiltme, sahayı bütünüyle görebilmek, bunun dışında ince de görebilmek gerektiren bir mevki 10 numara. Doğrudan gol yollarında iş yapacak, forveti direkt bire bir gole sokacak basit ama etkili bir oyuncuya ihtiyacımız var. Evet kerim yetenekli, adam eksiltebiliyor, arada güzel pasları da var. Ama sahayı tamamiyle göremiyor, kafasını toptan kaldırıp takım arkadaşlarına bakması gerekirken o yardırıp gidiyor. Basit oynamayı bilmiyor. Oyun aklını doğru kullanmıyor. Ayrıca 10 numara fiziken de kuvvetli olmalı çünkü rakip tarafından çok temasa maruz kalacak bizim takımımızda. Sosa bile faul delisi olurken Kerim' in ayakta kalması bile çok zor. Kerim için en güzel yer kanat. Kanattan içeriye girecek, adam eksilterek tekniğiyle güzel orta şutlar çıkararak skora katkıda bulunacak, oyuna sonradan girip yorulan savunmalara karsı kilidi açacak biri Kerim. Enerjisini ve konsantrasyonunu 90 dakikaya yayarsa ve basit oynarsa ilk 11 de oynayabilir ama kanat olarak, 10 numara olarak değil.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Sarı renkli çıkışların TFF ile ilgisi yok
hatırlarsanız bir sure önce şampiyonlar ligi maçı için teftişe gelen UEFA bir dizi eksiklikler bulmuştu
merdivenlerin (çıkışların) sarıya boyanması acil bir durumda seyircilerin güvenlik koridoru olan sarı çizgileri takip etmesi amacıyla
sarıya boyanma talepidir.
Boya muhtemelen karanlıkda daha iyi görülmesi maksadıyla fosforlu olabilir.

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi topçu derken?

Ellerindeki çöpleri temizleyemeden yenilerini alıyorlar, kadroları 40 kişi oldu yine.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sanırım :tabe:

Maaesef SARI merdiven mahvetti stadiN güzelliğini , Bir sanat eseri yap saheser yarat , estetik harikası bir stad yap sonra birileri gelip sana bir dayatma koyup mahvetsin guzelim saheseri :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2:
Yapmıyom arkadaş diyemedikmi tff ye.. Avrupalılar bizden aptalmıda onlar yapmıyo biz neden yapıyoz denilmedimi.. Şu yönetmeliği değiştirin diyemedikmi.. Rezil ettiler stadı..

Çevrimdışı D-MAN

oğzuhan özyakup'a 23 milyon poundluk bir teklif olduğu konuşuluyor

Çevrimdışı sozkul

Butun gun direksiyon salladim simdi dinlenirken geride. Okuyarak geliyorum.
Kerim, bidibudu kafasi yerde oyuncu 10 numara olsa, hamle oyuncusu olur

Bu bokettiyi biz @tangaz reisle istihare sonrasi yazmistik forumu okuyorlar uydurma haber yapiyorlar.
Yarin da andrea ranoccia yazarlarsa gerckten bizi takip edip bomba haber yapiyorlar demektir.
2-3gun zor girerim foruma @Necmi abinin memleketine tataristana yaklasiyorum az kaldi 1300km
Gokdenizi alip doneyim mi haaa

Benim bi dedemde kırım tatarı, demekki Necmi ile uzaktan akrabayız.

Çevrimdışı khanlu

Beşiktaş taraftarı nezdinde hiçbir anlam ifade etmeyen, haketmediği parayı kazanan ve ne acı ki yine kazanacak olan Mustafa isimli top tepici bugün ki antrenmana katıldığını görünce anında kanalı değiştirdim, artık adamın saç telini bile görmeye dayanamıyorum
Bursa Kartalı.

Sarı renkli çıkışların TFF ile ilgisi yok
hatırlarsanız bir sure önce şampiyonlar ligi maçı için teftişe gelen UEFA bir dizi eksiklikler bulmuştu
merdivenlerin (çıkışların) sarıya boyanması acil bir durumda seyircilerin güvenlik koridoru olan sarı çizgileri takip etmesi amacıyla
sarıya boyanma talepidir.
Boya muhtemelen karanlıkda daha iyi görülmesi maksadıyla fosforlu olabilir.

saygılar
Iyide bu Uefa Merdvenleri FUME olan Alianz arena ve Juve araenayi görmüyor da bizimi görüyor diye sorarim adama !!
Toki arenada hala beton rengi mesela.

Saygilar

Çevrimdışı sozkul

KERIMin merkezde oldugu zaman veya o bölgeye kaydigi zaman yaptigi asistlerden sadece birisi :busted_cop:

Digerlerini de bulup paylasacagim :tabe:

Gomez'e verdiği o yumuşak gol  pası, küçük bir aşırtma, ceza sahası çizgisinden, tam 10 numara pasıydı.

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosa meselesi hemen çözülmeli verim alabileceksek kalsın ama kontratı boyunca u21'de sürünecekse 4-5 demeden verelim Milan'a yerine oyuncu alalım. Tolgay-Oğuzhan idare eder bir süre ama hücum hattımız eskisi kadar zengin olmaz zorlanabiliriz kanımca

Çevrimdışı D-MAN

2019'da klübümüz için en kritik yıl bütün sponsporluklar bitiyor ve yeni anlaşmlarla daha güçlü bir ekonomik yapı olabilir ama iş sportif başarıdan geçiyor

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sosa meselesi hemen çözülmeli verim alabileceksek kalsın ama kontratı boyunca u21'de sürünecekse 4-5 demeden verelim Milan'a yerine oyuncu alalım. Tolgay-Oğuzhan idare eder bir süre ama hücum hattımız eskisi kadar zengin olmaz zorlanabiliriz kanımca
Aynen çok uzadı.. Ben parayıda bıraktım.. Adriano + kucka yı versinler yeter.. Bunlarıda versinler bi zahmet.. 2 m € bochetti aldıkmı transfer kapanabilir

Çevrimdışı abdusta

Iyide bu Uefa Merdvenleri FUME olan Alianz arena ve Juve araenayi görmüyor da bizimi görüyor diye sorarim adama !!
Toki arenada hala beton rengi mesela.

Saygilar

Bunu yazarken  FIFA Stadium Safety and Security Regulations el kitabına baktım
merdivenlerde konu şu "Blackout" Karartma durumunda merdiven kenarlarında emergency(acil)ampullerinin yanmasını istiyor
bununda karartmanın oldugu anda olması lazım,muhtemelen bizim merdivenlerde boyle bir sistem yok
bu durumda fosforlu renge boyanmasını istemişlerdir.
şimdi durum şu fosforlu renk sarı veya yeşil olabilir,yeşil olsaydı bu seferde timsah rengi denilecekdi.

Saygılar

Bunu yazarken  FIFA Stadium Safety and Security Regulations el kitabına baktım
merdivenlerde konu şu "Blackout" Karartma durumunda merdiven kenarlarında emergency(acil)ampullerinin yanmasını istiyor
bununda karartmanın oldugu anda olması lazım,muhtemelen bizim merdivenlerde boyle bir sistem yok
bu durumda fosforlu renge boyanmasını istemişlerdir.
şimdi durum şu fosforlu renk sarı veya yeşil olabilir,yeşil olsaydı bu seferde timsah rengi denilecekdi.

Saygılar
Simdi daha mantikli bir aciklama oldu abi eyv bilgi icin :ok:

Çevrimdışı D-MAN

18-19 yaşlarında kuvvetli gurbetçi bir orta saha
18-19 yaşlarında potansiyelli gurbetçi forvet takasta pektemeği veririz as forvetimiz cenk olur

bu ikisi zaten 300-400 bandında olur barça da mathieu'yu bırakmak istiyor onu da aldık mı tamamdır  :)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abinin böyle genç çocuklara değer vermeyip Tolga ile Pektemek'e bu kadar arka çıkmasını hiç anlayamıyorum zaten :) Sonra sorunlu olan biz oluyoruz. Ömer Şişmanoğluna giydirdiği kadar Pektemek'e tek kelime etmemiştir. Adapazarlı mı acaba Necmi abi  :evillol:
Hadi lennn
Kerime lafım yok iyi hamle oyuncusu ama sıkıntısı 90 dakikalık oyunlarda
genelde kafası kesilmiş tavuk gibi ne yaptığını bilmeyen bir oyunu var buda
anlık parlamalar yapıyor sizde ona tav oluyorsunuz Devamlılığı olmadığı sürece
yumurtlamayan tavuk gibidir eninde sonunda kesip etinden faydalanılır. O nedenle
bir an önce yumurta yapması lazım.
Ömeri pohpohlayanın bir kere bile onu canlı izlediğine beni kimse inandıramaz onu
canlı izleyen sahaya inip boğazlar. Kaplumbağa ile yarışsa kaplumbağa geçer onu.
inşallah bu sene kadroda olupta vodafone da sizi izlemek nasip eder allah işte o zaman
ben onu savunurken siz söveceksiniz bende size tatlı tatlı ceza vereceğim.
Tolga ve Pektemeğe gelince onların benim için tek cazibesi şu anda pasaportları yoksa
onların yeşil zemine çıkması suç olmalı. Çıkaranıda direk içeri atmaları lazım.
Daha öncede dediğim gibi Volkan babacanı alamıyorsan eldeki tek alternatiftir Tolga
sevsekde sevmesekte bu böyle Pektemeğe gelince alt yapıya bakıyorum sonra dönüp
pektemeğe bir daha bakıyorum sonra alt yapıya bir daha bakıyorum Pektemek dursun diyorum
çaresizlik nedir bilmiyorsunuz :bandit:   @Serhat Akkaya

Çevrimdışı D-MAN

FABRİ                                     
GÖKHAN     RHODOLFO     MATHIEU   ADRİANO             

ATİBA     TOLGAY                             

OĞUZHAN
QUARESMA                                    OLCAY
                             CENK

YEDEKLER:
TOLGA-BOYKO
MİLOSEVİC
MARCELO
TOSİC
BECK
VELİ
NECİP
GURBETÇİ GENÇ ORTA SAHA
KERİM
OĞUZHAN
ARAS
GURBETÇİ GENÇ FORVET
ÖMER

Çevrimdışı tangaz

küçük ozzienin düsseldrof havaalanındaki fotosuna baktım foto açısı kıyafet seçimi vb beni yanıltmıyorsa bu fizikten bu sene bişey beklemeyin  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Benim bi dedemde kırım tatarı, demekki Necmi ile uzaktan akrabayız.
Nogaymı @sozkul
güneymi orta kırımmı kuzey kırımmı :D
Büyük ihtimal aynı dönem göç etmişlerdir.

Etiketler: