2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387463 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan satılmamalı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha yeni aldık sakin  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O resimde Beşiktaşlı olduğunun daha sağlam bir kanıtı vardı ... Sargı Bezi  :kop:
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bu oğzuhan kardeşimiz 10 numara oynayabiliyor mu izleyen varmı kendisini detaylı
Oynayabiliyormus :tabe:

Kerim'in Sivas maçında, Trabzon maçında, 1461 Trabzon maçında yaptığı asistleri bu ülkede yapacak yetenekte adam yok.

Ve Kerim yedek kalmasına rağmen her oynadığında etkisini hissettiren bir adam.

Töre gibi her zaman forması hazır olsaydı veya o güveni hissedebilseydi daha emin ve olgun oynardı, hem kendini kanıtlama derdine düşmezdi, hem de Töre'nin yaptığı skor katkısını katlardı.
Cok NET ! :ok:

Bende saatlerdir bunu savunuyorum

Olcay ve Q7 den cok daha az sure almasina ragmen istatistiklerde ikisini de yakalamis durumda..

Necmi abinin böyle genç çocuklara değer vermeyip Tolga ile Pektemek'e bu kadar arka çıkmasını hiç anlayamıyorum zaten :) Sonra sorunlu olan biz oluyoruz. Ömer Şişmanoğluna giydirdiği kadar Pektemek'e tek kelime etmemiştir. Adapazarlı mı acaba Necmi abi  :evillol:
:D :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

SPONSOR                           BRANŞ                  SÜRE (YIL)           ÜCRET (DOLAR)

VODAFONE                        FUTBOL                        5                             145 milyon
BEKO                                   FUTBOL                     3+2                        16.6 milyon
KALDE                                 FUTBOL                    3+2                         10 milyon   
ADIDAS                              FUTBOL                        5                             25 milyon

Başka sponsorumuz varmıydı ? Coca cola ne kadar veriyor ? Bide vodafone stad , forma ayrı olarak yazabilecek varmı

Vodafone forma 3 + 2 = 29 milyon dolar
Vodafone Stad: 10 + 5 = 116 milyon dolar

http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-ile-vodafonedan-dev-ortaklik-24554022

Vodafone forma sponsorluğumuz 3 senelik kısmı seneye bitiyor, umarım +2 opsiyonu kullanırlar.

Çevrimdışı Nartallo

Cok NET ! :ok:

Bende saatlerdir bunu savunuyorum

Olcay ve Q7 den cok daha az sure almasina ragmen istatistiklerde ikisini de yakalamis durumda..

Bu sene kendine güvenenleri yanıltmayacak inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Butun gun direksiyon salladim simdi dinlenirken geride. Okuyarak geliyorum.
Kerim, bidibudu kafasi yerde oyuncu 10 numara olsa, hamle oyuncusu olur

Bu bokettiyi biz @tangaz reisle istihare sonrasi yazmistik forumu okuyorlar uydurma haber yapiyorlar.
Yarin da andrea ranoccia yazarlarsa gerckten bizi takip edip bomba haber yapiyorlar demektir.
2-3gun zor girerim foruma @Necmi abinin memleketine tataristana yaklasiyorum az kaldi 1300km
Gokdenizi alip doneyim mi haaa
Ben kırım tatarıyım tataristandaki tatarlar sanırım volga tatarı @mylife1903

Dostum, Kerim'i sevip, kendisini zamanla geliştirdiğini düşünen ve daha da iyi olacağına inanan biri olarak Kerim'in benim ''Kaynana sendromu'' adını koyduğum, sadece bizim taraftara has olmayan bir sendromun kurbanı olduğunu düşünüyorum. Örneğin yeni gelin, bir kere yemeği yaksın ''yemek yapmayı bilmez o'' damgasını yer. Ondan sonra ağzıyla kuş tutsun o fikir değişmez, yıllar sonra dahi lafı açıldığında ''Ne anlar o yemek yapmaktan, tencerenin dibini yakar anca o'' diye yer lafı. Bu Kerim hakkındaki ''kafayı kaldırmıyor, çevre kontrolü yok'' laflarını da biraz bu şekilde görüyorum.

Ha, Kerim mükemmel oynuyor da demiyorum, ama bir çalım denemesinde başarısız olunca hemen laf etmeye başlayıp gösterdiği ilerlemenin gözden kaçırılmasını doğru bulmuyorum.
Kesinlikle katiliyorum

Cevre kontrolü olmadigina da kesinlikle katılımıyorum oyun görüşü gayet iyi sadece biraz daha kafasini kaldırarak oynamasi gerekiyor birde Ya Allah diyip 5 kisinin arasina dalmayi birakmasi gerekiyor

Quaresma kadar yetenekli oldugunu düşünüyorum , Gokhan toreden daha yetenekli bir oyuncu oldugunu 2 senedir söylüyorum burada..

Çevrimdışı Kalyoncu

Vodafone forma 3 + 2 = 29 milyon dolar
Vodafone Stad: 10 + 5 = 116 milyon dolar

http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-ile-vodafonedan-dev-ortaklik-24554022

Vodafone forma sponsorluğumuz 3 senelik kısmı seneye bitiyor, umarım +2 opsiyonu kullanırlar.
+2 biz istersek uzatılmıyormu ben öyle biliyordum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene kendine güvenenleri yanıltmayacak inşallah.
Ins cok sey bekliyorum hala

Dediğim gibi aldigi sureye gore verdigi katki muaazzam

Ara paslari mukemmel calimlari ve hizida oyle sadece biraz daha sakin oynamali ve kafasini kaldirmali bu kadar

Gokhandan hic bir eksigi yok hatta fazlasi var bu cocugun biraz guven lazim..

Yere göğe saydıramıyoruz Töreyi , olcayi , Q7 yi

E bu cocuk da en az onlar kadar katki vermis , Peki noye bu cocugu gömüyoruz ona anlam veremiyorum..

Çevrimdışı tangaz

Butun gun direksiyon salladim simdi dinlenirken geride. Okuyarak geliyorum.
Kerim, bidibudu kafasi yerde oyuncu 10 numara olsa, hamle oyuncusu olur

Bu bokettiyi biz @tangaz reisle istihare sonrasi yazmistik forumu okuyorlar uydurma haber yapiyorlar.
Yarin da andrea ranoccia yazarlarsa gerckten bizi takip edip bomba haber yapiyorlar demektir.
2-3gun zor girerim foruma @Necmi abinin memleketine tataristana yaklasiyorum az kaldi 1300km
Gokdenizi alip doneyim mi haaa

@mylife1903 dostum 3 gün sonra basında yazacak isimler için bi istiareye mi yatsan napsan adamların elinde malzeme kalmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

BJK TV'de antreman var

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan, Dortmund'un çok şey beklediği bir isimdi. Muhtemelen bekledikleri seviyeye çıkamadı, oynadığı pozisyonda da geniş rotasyon olunca Özyakup'da olduğu gibi serbest bıraktılar. Mental olarak güçlü ve gelişime açık ise üzerine koyar.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 19:50:29 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Ben kırım tatarıyım tataristandaki tatarlar sanırım volga tatarı @mylife1903

@Necmi abi ben görmem ama gençler seni bu satırlarda 50 sene daha görürler o zaman millete ayar verirken  :D
merak ettim şimdi huysuz bir ihtiyar mı olucaksın yoksa tonton bir ihtiyar mı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 19:50:05 atalay ]

Çevrimdışı D-MAN

ya şu antremanı zaten hd izleyemiyoz bırakın 1 saat izleyelim adam gibi kardeşim

Laaaaaaaannnnn :sevinc :sevinc

Vodafone arenada kapali tribundeki Gecici pankart Arma kaldırılıp yerine gercek Arma Konmuş :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc

Iste bu Beee :super: :super:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sebep? @tuncaboylu
Önder Özen'in listesi dışında potansiyelli birini buldular sonunda, geçerli bir sebep değil mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan yemin ederim yonetim bizi dinliyor ve takip ediyor

Juve gibi arma isteriz dedik Once gecici yaptilar sonra gercegini koydular

Helal olsun :claps: :claps:

Çevrimdışı Bishamon

Önder Özen'in listesi dışında potansiyelli birini buldular sonunda, geçerli bir sebep değil mi?

Büyük ihtimalle menajer transferidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

+2 biz istersek uzatılmıyormu ben öyle biliyordum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyleyse iyi, ben bir bilgiye ulaşamadım.  Basketbol sponsorlukları çift taraflı uzatma gerekiyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Büyük ihtimalle menajer transferidir.
Menajer transferi olsa, diğer renkliler de girerdi devreye. Tam bir scout transferi gibi duruyor.

Çevrimdışı Doğukan E.

Ulan yemin ederim yonetim bizi dinliyor ve takip ediyor

Juve gibi arma isteriz dedik Once gecici yaptilar sonra gercegini koydular

Helal olsun :claps: :claps:
:claps: :claps: :claps:

Etiketler: