2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388503 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Schalke altyapısında yetişen ve 3 sezon önce B. Dortmund’un altyapısına alınan genç oyuncuyu 2 yıldır takipte olan Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde bu transferi sonlandıracağı bildirildi. Önümüzdeki sezon Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Aydoğan’ın ve babasının Beşiktaş’ı çok istediği ve bu sebeple Borussia Dortmund ile sözleşme uzatmak istemediği öğrenildi. AMKSPOR un haberi.
Çocuk Besiktasliymis zaten az once @KUMANOVALI abi resim paylasti ayaginda BEŞİKTAŞ terligi vardı :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni Bilgi :
Luis Hoca dün yönetime verdiği brapora göre sol tarafta oyuncu fazlalığı, Jordi Alba, Lucas Digne, Jeremy Mathieu and Samuel Umtiti olduğunu
sol tarafın azaltılarak eksik olan sağa takviye edilmesini istemiş.

Saygılar
Ozaman Adrianonun verdigi gazla beraber Matheiu H.O diyebilirmiyiz :icool:

Çevrimdışı abdusta

Ozaman Adrianonun verdigi gazla beraber Matheiu H.O diyebilirmiyiz :icool:

O kadar çok gizem ve bilgi kirliliği varki
An itibarıyla Barcelonanın en yaşlısı Matheiu(33) gelmek istese bile
Yönetimin ilgisi devam devam ediyormu?
anlamak zor

saygılar

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez leri küçük büyük diye ayıracaktık.. Şimdi küçük ozi büyük ozi oldu :D

Çevrimdışı mylife1903

Butun gun direksiyon salladim simdi dinlenirken geride. Okuyarak geliyorum.
Kerim, bidibudu kafasi yerde oyuncu 10 numara olsa, hamle oyuncusu olur

Bu bokettiyi biz @tangaz reisle istihare sonrasi yazmistik forumu okuyorlar uydurma haber yapiyorlar.
Yarin da andrea ranoccia yazarlarsa gerckten bizi takip edip bomba haber yapiyorlar demektir.
2-3gun zor girerim foruma @Necmi abinin memleketine tataristana yaklasiyorum az kaldi 1300km
Gokdenizi alip doneyim mi haaa

Çevrimdışı Bishamon

Atibanin gencini cok uzaklarda aramaya gerek yok :bandit:

O isim cok yakında bir yerlerde ismi Badou Ndiaye :busted_cop:

Adam Ofansif orta saha  :D

KERIMin merkezde oldugu zaman veya o bölgeye kaydigi zaman yaptigi asistlerden sadece birisi :busted_cop:

Digerlerini de bulup paylasacagim :tabe:

Çevrimdışı Zafer55

Tolgay en temizi :ok:

Lakin bunu israrla soyleyecegim KERIM ORJIN 10 NUMARADIR , o bölge icin teknigi ve zekasi fazlasiyla yeterli
Dün gece En Baba Kartal ın tekrarını izledim.Seyircilerden biri mesajla sormuş"Sosa nın yerinde pektemek düşünülemez mi " diye.Sunucu çocuk soruyu Hulusi Baba ya iletti.
Hulusi Baba öyle bir iç çekti bi yutkundu ki ...aha dedim 90 yaşında adamı sövdürecekler.. :D

Adam Ofansif orta saha  :D
Asil mevkiii Atibanin pozisyonu lakin Osmanlisporda Ofansif orta saha oynuyor :bandit:

Kanatta da oynayabiliyor bu arada..

Kerim yine merkezden iceri giriyor ( Cevre kontrolu olmayan Kerim ) arkasindan Gelen Olcaya , GUTI asisti yapıyor

Bu da merkezden yaptıği asistlerden biri

Yani hic kasmayin arkadaslar elimizde Tolgaydan sonra 10 numara pozisyonun da oynayacak en iyi oyuncu Kerim freidir

Quaresma ve Olcaydan cok daha az sure almasina ragmen ISTATISTIKlerde Olcay ve Quaresmayi yakaladi Gecen sezon KERIM

Kimse Kopmus maclarda Gol atti demesin sakin

Sivas deplasmani gibi cok kritik macta Gomeze yaptığı asist , Ts deplasmaninda Olcaya yaptigi maci kopartan GUTİ asisti ve Rize deplasmaninda cok kritik attığı Gol var

Oyle veya böyle iyi katki verdi takima gecen sezon heleki aldigi sureye gore verdigi katki bayagi iyiydi..

Kendi değerlerimize sahip cikalim biraz :busted_cop:

Çevrimdışı talha

Oğuzhan gidemez yeni adamda Dortmund kalibresinde değildir ama bize uyumayacak anlamı gelmez hayırlı olsun Alman altyapısı burada her zaman iş görür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı o2bucak

Quaresma ve Olcaydan cok daha az sure almasina ragmen ISTATISTIKlerde Olcay ve Quaresmayi yakaladi Gecen sezon KERIM

Sivas deplasmani gibi cok kritik macta Gomeze yaptığı asist , Ts deplasmaninda Olcaya yaptigi maci kopartan GUTİ asisti ve Rize deplasmaninda cok kritik attığı Gol var

Oyle veya böyle iyi katki verdi takima gecen sezon heleki aldigi sureye gore verdigi katki bayagi iyiydi..

Her zaman daha üstün performans beklediğimden sanırım bende patlama yapamadığı önyargısı var ama adamın dakika başına yaptığı katkılara baktığımda yaptığı hareketleri tekrar izlediğimde haksızlık yaptığımı görüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abinin böyle genç çocuklara değer vermeyip Tolga ile Pektemek'e bu kadar arka çıkmasını hiç anlayamıyorum zaten :) Sonra sorunlu olan biz oluyoruz. Ömer Şişmanoğluna giydirdiği kadar Pektemek'e tek kelime etmemiştir. Adapazarlı mı acaba Necmi abi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bu da merkezden yaptıği asistlerden biri

Yani hic kasmayin arkadaslar elimizde Tolgaydan sonra 10 numara pozisyonun da oynayacak en iyi oyuncu Kerim freidir

Boyko oynasin dedik mi kabul eder @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı BlackEagle26

SPONSOR                           BRANŞ                  SÜRE (YIL)           ÜCRET (DOLAR)

VODAFONE                        FUTBOL                        5                             145 milyon
BEKO                                   FUTBOL                     3+2                        16.6 milyon
KALDE                                 FUTBOL                    3+2                         10 milyon   
ADIDAS                              FUTBOL                        5                             25 milyon

Başka sponsorumuz varmıydı ? Coca cola ne kadar veriyor ? Bide vodafone stad , forma ayrı olarak yazabilecek varmı

Çevrimdışı solar

Kerim yine merkezden iceri giriyor ( Cevre kontrolu olmayan Kerim ) arkasindan Gelen Olcaya , GUTI asisti yapıyor

Dostum, Kerim'i sevip, kendisini zamanla geliştirdiğini düşünen ve daha da iyi olacağına inanan biri olarak Kerim'in benim ''Kaynana sendromu'' adını koyduğum, sadece bizim taraftara has olmayan bir sendromun kurbanı olduğunu düşünüyorum. Örneğin yeni gelin, bir kere yemeği yaksın ''yemek yapmayı bilmez o'' damgasını yer. Ondan sonra ağzıyla kuş tutsun o fikir değişmez, yıllar sonra dahi lafı açıldığında ''Ne anlar o yemek yapmaktan, tencerenin dibini yakar anca o'' diye yer lafı. Bu Kerim hakkındaki ''kafayı kaldırmıyor, çevre kontrolü yok'' laflarını da biraz bu şekilde görüyorum.

Ha, Kerim mükemmel oynuyor da demiyorum, ama bir çalım denemesinde başarısız olunca hemen laf etmeye başlayıp gösterdiği ilerlemenin gözden kaçırılmasını doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

SPONSOR                           BRANŞ                  SÜRE (YIL)           ÜCRET (DOLAR)

VODAFONE                        FUTBOL                        5                             145 milyon
BEKO                                   FUTBOL                     3+2                        16.6 milyon
KALDE                                 FUTBOL                    3+2                         10 milyon   
ADIDAS                              FUTBOL                        5                             25 milyon

Başka sponsorumuz varmıydı ? Coca cola ne kadar veriyor ? Bide vodafone stad , forma ayrı olarak yazabilecek varmı
Vodafone forma 3 yıl 5 milyon dolar,2 yıl 7 milyon dolar toplam 29 milyon dolar.burada artacak olan adidas ile olan sözleşmemiz diğerleri kalabilir.bide çoraba sponsor almadık hala diye biliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı D-MAN

yıllık forma sponsorluk gelirimiz 15-20 bandında diye biliyorum

Çevrimdışı onurturan

Çocuk Besiktasliymis zaten az once @KUMANOVALI abi resim paylasti ayaginda BEŞİKTAŞ terligi vardı :icool:
O resimde Beşiktaşlı olduğunun daha sağlam bir kanıtı vardı ... Sargı Bezi  :kop:

Çevrimdışı D-MAN

bu oğzuhan kardeşimiz 10 numara oynayabiliyor mu izleyen varmı kendisini detaylı

Çevrimdışı Ersoy

Oğuzhan satılmamalı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı onurturan

Necmi abinin böyle genç çocuklara değer vermeyip Tolga ile Pektemek'e bu kadar arka çıkmasını hiç anlayamıyorum zaten :) Sonra sorunlu olan biz oluyoruz. Ömer Şişmanoğluna giydirdiği kadar Pektemek'e tek kelime etmemiştir. Adapazarlı mı acaba Necmi abi  :evillol:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Nartallo

Kerim'in Sivas maçında, Trabzon maçında, 1461 Trabzon maçında yaptığı asistleri bu ülkede yapacak yetenekte adam yok.

Ve Kerim yedek kalmasına rağmen her oynadığında etkisini hissettiren bir adam.

Töre gibi her zaman forması hazır olsaydı veya o güveni hissedebilseydi daha emin ve olgun oynardı, hem kendini kanıtlama derdine düşmezdi, hem de Töre'nin yaptığı skor katkısını katlardı.

Etiketler: