2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391253 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Çirkin olmuş ama yapacak bir şey yok.

Barnebeu'da da böyle, adamlar mor beyaz ama merdivenleri sarı.
http://www.turkcebilgi.com/santiago_barnebau
Evet ama bizim merdivenler daha büyük olduğundan çok daha dikkat çekiyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Ahmet Bulut Oğuzhan için Manu' dan teklif getirecek diyorlar var mı böyle bir şeyin aslı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burak Kaplan vardı bir ara. Kayboldu gitti..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet ama bizim merdivenler daha büyük olduğundan çok daha dikkat çekiyor.
Zaten ortalık karışık federasyon da dağıldı istediğin renge boya kusura bakma de seneye düzeltirim de. Kim şey yapacak  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Tamam Olcay'a ikna oldum.  :ok:

Kerim ya da Aras'ı 10 numaraya devşirip, kanat rotasyonunu Oğuzhan Aydoğan'la 4'e tamamlamaya varım ben.

10 numaraya Adriaono'yu koyalım, Beck sol bek olur.

Çevrimdışı tangaz

bu merdivenleri beyaza boyayalım cezası neyse de ödeyelim bu kadar basit  :bandit:

cinconun stadında bile olmayan özellik bize gelince mi zorunlu oluyor  :alala: kesin renkli bir memurun iş güzarlığıdır  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

fener yedi verdi ozana biz 7 artı necip verdik fener aldı @tuncaboylu
alemi cihan olsa bursalı bir oyuncuya teklif götürmeyeceksin seni sadece fiyat yükseltmek için kullanıyorlar
ozanı fenere satarken azizi gs ye satarken biz bursa 7 verdik iki ay kıvrandılar satmamak için
sonra fener 7 ye çıktı apar topar ertesi gün sattılar. biz devreye girmeseydik fener maksimum 4 e işi bitiriyordu.

Bence biz kasten teklif vermeye devam edelim, fenere GSye para harcatıyoruz ne güzel.  :)

Çevrimdışı brkntcnr

Zaten ortalık karışık federasyon da dağıldı istediğin renge boya kusura bakma de seneye düzeltirim de. Kim şey yapacak  :evillol:
Güzel fikir ama bizim federasyon dağınıkken yapmamız da olmamış sanki birisi uyanıp söyleyince düzeltirdik  :lol:

Çevrimdışı D-MAN

kerimin en büyük eksiği bölge hakimiyeti ama 10 numarada kerim diyenleri görünce şaşırıyorum

Çevrimdışı Kalyoncu

Şimdi yabancı statüsündemi olacak oğuzhan?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bence biz kasten teklif vermeye devam edelim, fenere GSye para harcatıyoruz ne güzel.  :)
öyle yaparken birgün elimizde patlatırlarsa :alala:
adamlarda çok yara birikti.

Çevrimdışı Tolga

Şimdi yabancı statüsündemi olacak oğuzhan?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz Alman A Milli Takımı'nda oynamadığı için bildiğim kadarıyla yabancı sayılmıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Oğuzhan' ı Schalke sözleşme imzalayacakken Dortmund etik olmayacak şekilde ellerinden kapmış. Boş eleman olsa bu kadar uğraşmazlar bence  :D :D

Çevrimdışı D-MAN

oğuzhanın sosyal medya hesabı var mı ?

Çevrimdışı 38life

Bu arada Oğuzhan' ı Schalke sözleşme imzalayacakken Dortmund etik olmayacak şekilde ellerinden kapmış. Boş eleman olsa bu kadar uğraşmazlar bence  :D :D
Öyle ama bize nden 200 bin euroya verdiler onu anlamadım.

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı brkntcnr

Schalke altyapısında yetişen ve 3 sezon önce B. Dortmund’un altyapısına alınan genç oyuncuyu 2 yıldır takipte olan Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde bu transferi sonlandıracağı bildirildi. Önümüzdeki sezon Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Aydoğan’ın ve babasının Beşiktaş’ı çok istediği ve bu sebeple Borussia Dortmund ile sözleşme uzatmak istemediği öğrenildi. AMKSPOR un haberi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yetiştirme parası diyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın sözleşmesi bitti ve bize imza attı.

200 bin euro da yetiştirme ücreti, bonservis değil. Muhtemelen Dortmund'dan daha iyi para verdik çocuğa ve menajerine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

oğuzhanın sosyal medya hesabı var mı ?
İnstagramı var.

Kullanıcı adı: Oguzhan_ay97

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Yeni Bilgi :
Luis Hoca dün yönetime verdiği brapora göre sol tarafta oyuncu fazlalığı, Jordi Alba, Lucas Digne, Jeremy Mathieu and Samuel Umtiti olduğunu
sol tarafın azaltılarak eksik olan sağa takviye edilmesini istemiş.

Saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

10 numara pozisyonu gibi kritik bir yer de soru işaretleri ile dolu kafası yerde biri (Frei) düşünmek akıl tutulmasıdır. Frei o bölge de bir maç 9luk oynarken takip eden bir kaç maç ortalıklarda görünmeyecektir. bence 7lik oynasın sürekliliği olan risksiz birini kullanmak daha mantıklı >>>> Tolgay Arslan
Tolgay en temizi :ok:

Lakin bunu israrla soyleyecegim KERIM ORJIN 10 NUMARADIR , o bölge icin teknigi ve zekasi fazlasiyla yeterli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Atiba' nın genci : http://www.transfermarkt.com.tr/onyinye-ndidi/profil/spieler/274839
Atibanin gencini cok uzaklarda aramaya gerek yok :bandit:

O isim cok yakında bir yerlerde ismi Badou Ndiaye :busted_cop:

Etiketler: