2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393729 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Denendi ve basarisiz oldu

Q7 ne kadar verimli oluyorsa Olcay da o kadar verimli oluyor o bölgede..

Lakin Kerimi kullanabiliriz o bolgede çünkü Kerimin asil mevkii 10 numara pozisyonudur

O bolgede oldugu zaman yaptigi asistlerde ortada

1461 macinda Sosaya yaptigi asist , Sivas macinda Gomez e yaptigi asist ve Ts macinda Olcaya yaptigi asistler bu asistleri Ceza sahasina yakin yerde topla buluştuğunda yapti.. @tuncaboylu abi

Tamam Olcay'a ikna oldum.  :ok:

Kerim ya da Aras'ı 10 numaraya devşirip, kanat rotasyonunu Oğuzhan Aydoğan'la 4'e tamamlamaya varım ben.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oziyi de aldigimizda 18 yasindaydi yavas yavas kadroya girmisti tabi o donem yokluk donemiydi

Ozi bile 4 senede pisti bu cocukta oyle olabilir guzel yatirim transferi :claps:

Ozi'yi aldığımızda 20 yaşıdnaydı.  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

İstedikleri parayı verirsen satarlar, Fenerbahçe'nin verdiğinden 1 dolar fazla ver yine satarlar. Money talks.

Bizim bakanımızın kafası çalıştığı için biz vermiyoruz, alamıyor olmamızın sebebi o.

Öte yandan katılıyorum, gerek yok uğraşmaya.
fener yedi verdi ozana biz 7 artı necip verdik fener aldı @tuncaboylu
alemi cihan olsa bursalı bir oyuncuya teklif götürmeyeceksin seni sadece fiyat yükseltmek için kullanıyorlar
ozanı fenere satarken azizi gs ye satarken biz bursa 7 verdik iki ay kıvrandılar satmamak için
sonra fener 7 ye çıktı apar topar ertesi gün sattılar. biz devreye girmeseydik fener maksimum 4 e işi bitiriyordu.

Çevrimdışı Necmi

Kerim ya da Aras'ı 10 numaraya devşirip, kanat rotasyonunu Oğuzhan Aydoğan'la 4'e tamamlamaya varım ben.
kerim ve on numara :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Oğuzhan Aydoğan transferi son zamanlarda scout ekibine karşı artan eleştirileri biraz hafifletir umarım, değil mi @atalay dostum?  :icool: :icool:

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Vodafone Arena' nın merdivenleri sarıya boyanmış. Talimat gereği yapılması gerekiyor ama acayip çirkin durmuş. Açık renk falan diyor Tff talimatında ama niye sarı? Bu fenerin de gsninde rengi onların işine geliyor stad bozulmadan duruyor ama bizde öyle değil. Özellikle şurada acayip çirkin olmuş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kerim ve on numara :alala:
Abi Ümit Milli takımda hep o pozisyonda oynuyordu Kerim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan Aydoğan için yapılan yorumlar genelde olumlu. Yetenekli bir oyuncu olduğu söyleniyor.

Şenol Hoca'nın elinde gelişimini arttırarak devam edeceğini umuyorum. Mutlaka kadroda tutulmalı, Aras da bu hatayı yaptık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kerimi devsirmeye gerek yok zaten orjin 10 numara Kerim

Asil sonradan kanata devsirildi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Vodafone Arena' nın merdivenleri sarıya boyanmış. Talimat gereği yapılması gerekiyor ama acayip çirkin durmuş. Açık renk falan diyor Tff talimatında ama niye sarı? Bu fenerin de gsninde rengi onların işine geliyor stad bozulmadan duruyor ama bizde öyle değil. Özellikle şurada acayip çirkin olmuş.

Çirkin olmuş ama yapacak bir şey yok.

Barnebeu'da da böyle, adamlar mor beyaz ama merdivenleri sarı.
http://www.turkcebilgi.com/santiago_barnebau

Çevrimdışı Berat

Burada Kerim'in çevre kontrol sorununu hep beraber eleştirdik, forvet arkasında istiyorsunuz adamı helal :D

Çevrimdışı worns

Oğuzhan Aydoğan hakkında epey iyi referanslar var. Avrupa altyapılı oyunculardan büyük verim aldık. Bu tür oyuncuların gelişimi için oldukça uygun ortama sahibiz. Kültürel anlamda da kolay adapte olacaktır.

Avrupa altyapılı genç oyunculara yönelik transfer eğiliminin sürmesi de önemli.

İlk dönemi takımda geçirmesi ve yeterli seviyede görülürse rotasyona girmesi gerekir. Şans bulamıyorsa devre arasında kiralık opsiyonu düşünülebilir.

Çevrimdışı solar

Yorumlar nasıl Alman basınında, futbolcudan beklentileri vs?

Pek bir sey bulamadim, bu yaz U19dan Dortmund II'ye yükselmis ama taraftar sayfasinda kadroda yer bulmasi konusunda cok sans verilmemis.

Bir de iki sene öncesinden haberler var, Schalke sitem etmis zamaninda biz yetistirdik, bizimle konusmadan futbolcuyu ayartip aldi Dortmund diye.

Çevrimdışı tuncaboylu

fener yedi verdi ozana biz 7 artı necip verdik fener aldı @tuncaboylu
alemi cihan olsa bursalı bir oyuncuya teklif götürmeyeceksin seni sadece fiyat yükseltmek için kullanıyorlar
ozanı fenere satarken azizi gs ye satarken biz bursa 7 verdik iki ay kıvrandılar satmamak için
sonra fener 7 ye çıktı apar topar ertesi gün sattılar. biz devreye girmeseydik fener maksimum 4 e işi bitiriyordu.

Ben Ozan için bizim teklifin 7'ye çıktığını hiç okumadım abi, 5 + 2 oyuncuydu (Pektemek + Necip), sonra 6 + Pektemek'e dönmüştü.  :money: :money:

Zaten onu da hiç anlayamadım, bizim başkan ın akıl tutulması yaşadığı nadir anlardan biridir o pazarlık süreci. Allah Şenol Hoca'dan razı olsun.

Çevrimdışı worns

Kerim'in tekniği o bölge için yeter. Ama oyun görüşü, oyun bilgisi hatta fiziği kaldırmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oguzhan Aydoğan -----> Kanat ve OFANSIF ORTA SAHA da oynayabiliyormus , Guzeelll :ok:

Fizigini biraz guclendirirse Cok iyi bir futbolcu kazanabiliriz gibi duruyor :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

10 numara pozisyonu gibi kritik bir yer de soru işaretleri ile dolu kafası yerde biri (Frei) düşünmek akıl tutulmasıdır. Frei o bölge de bir maç 9luk oynarken takip eden bir kaç maç ortalıklarda görünmeyecektir. bence 7lik oynasın sürekliliği olan risksiz birini kullanmak daha mantıklı >>>> Tolgay Arslan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

dostum mamiden değil şenol hoca 10 tane şenol hoca grup terapisi yapsalar cacık olmaz  :D hayatımda gördüğün en yavaş orta saha oyuncusu kendileri...
ne zaman oturup  alici  gozle seyredebildik ki  ya  ..  su an nerede ? en son Istanbulksprdaydi ama orada da  bi cacik olmamisti  di mi ? Yine de  free bi  6  ay ugrasmaya deger diyorum ben ..  :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

03.05.2015 yılında ts.ye deplasmanda 2-0 çaktığımız maçda Tolgay bildiğin Xavi gibi top oynamıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Çirkin olmuş ama yapacak bir şey yok.

Barnebeu'da da böyle, adamlar mor beyaz ama merdivenleri sarı.
http://www.turkcebilgi.com/santiago_barnebau

iyi de  juve de cl nde  mucadele ediyor  ama onlarinki  acik gri  :bandit: Birilerinin  bu olaya  acil el atmasi  lazim ..  hic  degils e turuncuya kacan sari olmayaydi  iyiydi  daha acik bir  ton beje  kacan ona bile raziydim ben ya  :s20:
Yorgo

Çevrimdışı Necmi

Ben Ozan için bizim teklifin 7'ye çıktığını hiç okumadım abi, 5 + 2 oyuncuydu (Pektemek + Necip), sonra 6 + Pektemek'e dönmüştü.  :money: :money:

Zaten onu da hiç anlayamadım, bizim başkan ın akıl tutulması yaşadığı nadir anlardan biridir o pazarlık süreci. Allah Şenol Hoca'dan razı olsun.
7 verdik sonra satmamak için çıkıp Şenol hoca oyuncumuzu ayartıyor dediler
fener çıkmamıştı o rakamlara daha sonra fener 7 ye çıktığı anda fenere verdiler.

Çevrimdışı Necmi

iyide o pozisyonda oynatmaları on numara olduğunumu gösterir.
Şu takımda kaleci Tolgayı on numara oynatırsın Kerim gene olmaz. o önce
kafasını kaldırmayı öğrensin.

Çevrimdışı khanlu

https://twitter.com/HaberKartali/status/760798421557121024

Onca işin arasında ne güldüm yav. Gomez çok pişman olacak çok.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide o pozisyonda oynatmaları on numara olduğunumu gösterir.
Şu takımda kaleci Tolgayı on numara oynatırsın Kerim gene olmaz. o önce
kafasını kaldırmayı öğrensin.
Ben de Tolga'nın nasıl kaleci olduğu konusunda merak duyuyorum ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz  :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: