2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394583 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten o paraları vermeyelim o ayrı bir mevzu ama Bursa'nın transferde bize karşı zorluk çıkarttığı ortada.

Fb ve Gs'ye olunca daha ılımlı yaklaşıyorlar.

Yok abi öyle bir şey, bakma sen. Adamlar Serdar Aziz'i 4.5 milyon euro + 2 futbolcuya kitlediler, ılımlı davranmasınlar mı? Ben olsam o anlaşmadan sonra Dursun'u masaja götürürüm, mutlu sonla da tamamlarım.

Ozan Tufan'a verilen 7 milyon euro'yu hiç saymıyorum bile zaten.

Adamlar ticarethane, 1 dolar fazla versen oyuncu sende.

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan'ı aldıysak bir yere kiralık vermek bence mantıklı olmaz.

3 kulvarda oynayacağız illa ki kendisine ara ara şans verecektir Şenol Hoca.

Bence seneye Frei yolcu , Oğuzhan da onun yerine :D

Aras-Töre hesabı.

Çevrimdışı tuncaboylu

O bölgenin oyuncusu hiç değil. Orada tek top ve hızlı paslaşma yapması istenmiyor oyuncuların topu yeri geldiğinde ayağında tutup adam eksiltip pozisyon yaratması bekleniyor, kanatla karıştırma o bölgeyi. Olcay teknik açıdan çok zayıf bir oyuncu bunları kısmen iyi yapıyor olması AMC de kullanılabileceği anlamına gelmez.

Aras'ı oynatalım o zaman, o da mı olmaz? :ok:

Çevrimdışı Tolga

Yok abi öyle bir şey, bakma sen. Adamlar Serdar Aziz'i 4.5 milyon euro + 2 futbolcuya kitlediler, ılımlı davranmasınlar mı? Ben olsam o anlaşmadan sonra Dursun'u masaja götürürüm, mutlu sonla da tamamlarım.

Ozan Tufan'a verilen 7 milyon euro'yu hiç saymıyorum bile zaten.

Adamlar ticarethane, 1 dolar fazla versen oyuncu sende.
Geçen sene Ozan'a 8 m euro'yu biz de verdik ama gittiler Fb'ye sattılar. :)

Şenol Hoca'nın açıklamaları sadece onlar için bahaneydi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Aras-Töre hesabı.
Kerim için de bu sezon önemli :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aras-Töre hesabı.

Ya da ara transfer dönemi Quaresma Çin'e gidecek de, Oğuzhan onun yerine alınmış da olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aras'ı oynatalım o zaman, o da mı olmaz? :ok:
Aras olur o beceriye ve yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum, rotasyonda kullanılabilir o bölgeye adam şart.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene Ozan'a 8 m euro'yu biz de verdik ama gittiler Fb'ye sattılar. :)

Şenol Hoca'nın açıklamaları sadece onlar için bahaneydi.

Biz çıkmadık o rakamlara, 6 milyon + Pektemek falan diyorduk.

Çevrimdışı Berat

Ya da ara transfer dönemi Quaresma Çin'e gidecek de, Oğuzhan onun yerine alınmış da olabilir.

Hiç zannetmiyorum abi.

Çevrimdışı tangaz

kertenkelesporda messi die genç bir yetenek olsa delikli kuruş verip almam diyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Biz çıkmadık o rakamlara, 6 milyon + Pektemek falan diyorduk.
Çıktık o rakamlara ama bize satmadılar.

Çevrimdışı solar

İnceledikçe Oğuzhan transferini daha da çok sevdim.

U-15'te 4, U-16'da 8 ve U-17'de 9 kere olmak üzere 21 kere Almanya Milli Takımı'nın formasını giymiş.

Bi sebepten dolayı U-18'e alınmamış, o yüzden de biz alabiliyoruz heralde.  :icool:

Biraz alman basininda bakindim, U18e o dönemki sakatligi yüzünden alinmamis.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bence Sosa  gidecekse  arakdaslar  akillara  durgunkuk verebilir ama  yerli  oyuncu  hem de  altyapimizdan yetisen  oyuncu olarak  henuz 21  yasinda  olan  Muhammet Demirciyi  tekrar takima kazandirabilririz.. Senol  hoca  onu  bir  guzel evirir ceviri  tekrar  futbolcu yapabilir kanimca  .. 
Yorgo

Çevrimdışı Orhan_

kertenkelesporda messi die genç bir yetenek olsa delikli kuruş verip almam diyorum.

Gerekirse Bursasporu takım halinde alırım.. Adı Messi olsun yeter :D

Çevrimdışı Tolga

Söylemeye çalıştığım Bursa'dan oyuncu almaya çalışmak sadece vakit kaybıdır. :)
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 15:47:27 Tolga ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Sosa  gidecekse  arakdaslar  akillara  durgunkuk verebilir ama  yerli  oyuncu  hem de  altyapimizdan yetisen  oyuncu olarak  henuz 21  yasinda  olan  Muhammet Demirciyi  tekrar takima kazandirabilririz.. Senol  hoca  onu  bir  guzel evirir ceviri  tekrar  futbolcu yapabilir kanimca  ..
Şu çocuktan umudu kesin artık. Olmadı işte...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Söylemeye çalıştığım Bursa'dan oyuncu almak sadece vakit kaybıdır. :)

Almaya çalışmak daha doğrusu  :icool:

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan Aydoğan gelmiş diyorlar. 97 doğumlu Sol kanat sağda da oynayabiliyor galiba. Kendisiyle ilgili pek bilgim yok ama Schalke ve Dortmund altyapıları çok güzel referans. Güzel transfer olur. Utku, Oğuzhan. Ayrıca kendisi de Beşiktaşlı bi kardeşimiz. Bir tane de defans alsak genç hiç fena olmaz. Tabi ilk11 oyuncusunun dışında  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oğuzhan Aydoğan hayırlı olsun.
Çok ihtiyacımız olmayan bir mevkiiye geldi, ama genç ve Dortmund altyapısından yapılan transfer iyidir. Muhtemelen çerez parasına alınmış olabilir.

Elimizde 5 tane kanat var, acaba Sosa giderse Olcay'ı onun pozisyonunda oynatmayı düşünür mü hoca?
Denendi ve basarisiz oldu

Q7 ne kadar verimli oluyorsa Olcay da o kadar verimli oluyor o bölgede..

Lakin Kerimi kullanabiliriz o bolgede çünkü Kerimin asil mevkii 10 numara pozisyonudur

O bolgede oldugu zaman yaptigi asistlerde ortada

1461 macinda Sosaya yaptigi asist , Sivas macinda Gomez e yaptigi asist ve Ts macinda Olcaya yaptigi asistler bu asistleri Ceza sahasina yakin yerde topla buluştuğunda yapti.. @tuncaboylu abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

dostum mamiden değil şenol hoca 10 tane şenol hoca grup terapisi yapsalar cacık olmaz  :D hayatımda gördüğün en yavaş orta saha oyuncusu kendileri...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dostum mamiden değil şenol hoca 10 tane şenol hoca grup terapisi yapsalar cacık olmaz  :D hayatımda gördüğün en yavaş orta saha oyuncusu kendileri...
Gitsin saçma sapan yerlerde kezban hatun peşinde koşsun o futbol oynayacağına
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz alman basininda bakindim, U18e o dönemki sakatligi yüzünden alinmamis.

Yorumlar nasıl Alman basınında, futbolcudan beklentileri vs?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

18 yasinda genci direk kadroya girsin diye almazlar heralde, genc takimda oynar arada bir kupa macinda falan oynar. Yetenekli gorulurse ilerki sene yavas yavas kadroya adapte edilir.
Haberde milliyetten gerci, buyuk ihtimal sallamadir bosa yorum yapiyorda olabiliriz.
Oziyi de aldigimizda 18 yasindaydi yavas yavas kadroya girmisti tabi o donem yokluk donemiydi

Ozi bile 4 senede pisti bu cocukta oyle olabilir guzel yatirim transferi :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan Aydoğan gelmiş diyorlar. 97 doğumlu Sol kanat sağda da oynayabiliyor galiba. Kendisiyle ilgili pek bilgim yok ama Schalke ve Dortmund altyapıları çok güzel referans. Güzel transfer olur. Utku, Oğuzhan. Ayrıca kendisi de Beşiktaşlı bi kardeşimiz. Bir tane de defans alsak genç hiç fena olmaz. Tabi ilk11 oyuncusunun dışında  :evillol:
200.000 € diyorlar.

Etiketler: