2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396028 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı pascal26

:kop: :kop: :kop:

Orasi YAPMAĞA olacakti

Bir not: Asıl doğrusu "yapmağa" dır. Yapmak fiilinin e hali. Sondaki k esasen ğ olarak yumuşatılır fakat söyleniş zorluğu sebebiyle "yapmaya" ya dönüşmüştür. Yani iki kullanım da meşrudur. Başkan'ın da bi hatası yoktur.  :ok:

Çevrimdışı Doğukan E.

Arkadaşlar bugünkü duyumum çok güvendiğim, sağlam bir yönetici akrabasından aldım.

Mathieu ile 3 yıllık anlaşma sağlandı, yıllık 2.39 m eurodan. Bonservisi ise 5 taksit halinde 300 bin euro yani toplam 1.5 m euro ya denk gelecek.

Evrak işleri vs. bildiğiniz şeylerden dolayı haftasonu kap gelir büyük ihtimal. Sadece besiktasarena.com forumlarına yazıyorum değerini bilin çünkü twitter, face ortamında duyumlar çabucak yayılıyor, yönetimi zor durumda bırakmamak lazım.
Usta troll yapmayın ya valla, öyleyse çok inanan olur

Çevrimdışı Mahmut

Kardeşim ne trollü yav sağlam duyum işte, yıllık ücreti 2.39 m diyorum hala inanmıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Trollük yapıyor. Kaale alma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir süre forumu takip etmeme kararı aldım sağlıcakla kalın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trollük yapıyor. Kaale alma.
Tarolluk yapacak bir cocuk degil @Mahmut

Stad forumunda her gun resim atıyordu haa @sosyalkartal a kizip bende Duyum atacm diye yaziyorsa orasini bilemem..

Bu arada Matheiu ismi basinda da cikmaya basladi Adrianoya sorduğu ve olumlu yanit alması uzerine menajerine tekrar gorusme yetkisi verdigi söyleniyor zaten abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

2.39 nasıl bir numaradır ama?

Bir süre forumu takip etmeme kararı aldım sağlıcakla kalın

Ohoooooo hayırdır ne oluyor yav :alala: @Mehmet Ali C.

Gerci sen uzak kalamazsin buradan , bende bazen Moderasyon yiyince falan kızıyorum yazmayacam falan diyorum ama dayanamıyorum :bandit:

Çevrimdışı Doğukan E.

Kardeşim ne trollü yav sağlam duyum işte, yıllık ücreti 2.39 m diyorum hala inanmıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok.
İnşallah dediğin gibidir...

@Mehmet Ali C.

Ospina dan umidini kestinmi artik ? Yoksa kimse umudunu senden söküp alamazmi :D

Çevrimdışı Mahmut

Abiler 2.39 dan anlaşılır falan diye gülücük koymuyorum ama trollük yani, amacım da bazı twitter,facebook duyumcularının saçmalıklarıyla eğlenelim diye.
İş sanki biraz ciddiye biniyor o yüzden uzatmıyorum artık.  :D @Doğukan E.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 13:42:32 Mahmut ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

olympiakos maçi için fiyatlari nasil buluyorsunuz? bir sitede 1700 bilet satilmis sadece biraz pahali geldi galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı BlackEagle26

Olympiakos maçı için kombine sahiplerinden 1700'ü bilet almış. Hazırlık maçı değil mi niye bu kadar pahalı olur anlayamıyorum ucuz olsun full olsun hiç maça gitmeyen de gitsin

Çevrimdışı Bishamon

İyi olmuş keşke daha da az insan alsaydı.Kombinesi olan adama hep bilet satmak nedir? Zaten indirimsiz bilet fiyatları da rezalet

Çevrimdışı AigleBordeaux

Banada pahali geldi soyle ucuz yapip cocuklari ve gencleri stadi sevdirsek daha guzel olurdu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olympiakos maçı için kombine sahiplerinden 1700'ü bilet almış. Hazırlık maçı değil mi niye bu kadar pahalı olur anlayamıyorum ucuz olsun full olsun hiç maça gitmeyen de gitsin
Taraftarı teşvik etmek için iyi bir yöntem aslında. Ucuz yapıp insanların ilgisini çekip daha sonra atmosferden etkilenenlerin daha sık maça gelmesini sağlarsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Mathieu yerine bochetti tercih ederim.. Bazıları iyice unuttu yaş olaylarını.. Adam 33 yaşında  ama önemli değil 1 yıl oynasa yeter mantıgında.. Biz heryıl oyuncu aramaklamı uğraşacağız.. Geri kalan yıllarının parasını kim ödeyecek..
Biraz ilersini düşünüp oyuncu aranmalı bence.. Günü kurtarmak için transfer yapılmamalı..bu paralar hep kulupten çıkıyor başkandan falan değil

Çevrimdışı tangaz

Mathieu yerine bochetti tercih ederim.. Bazıları iyice unuttu yaş olaylarını.. Adam 33 yaşında  ama önemli değil 1 yıl oynasa yeter mantıgında.. Biz heryıl oyuncu aramaklamı uğraşacağız.. Geri kalan yıllarının parasını kim ödeyecek..
Biraz ilersini düşünüp oyuncu aranmalı bence.. Günü kurtarmak için transfer yapılmamalı..bu paralar hep kulupten çıkıyor başkandan falan değil

+1
doğru mantık katılıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

+1
doğru mantık katılıyorum...
Sözleşmelerine göre aşağıdaki futbolcular sözleşmelerinin son senesinde bu yaşlarda olacaklar. Hepside kritik adamlar o arada yerlerine yeni genç veya eksikliklerini hissettirmeyecek adam gerekecek.
Rhodolfo (32 yaşında olacak)
Beck (32 yaşında olacak)
Gökhan (sanırım 35 yaşında olacak)
Atiba (2 senelik yenilendiyse 35 yaşında olacak)
Quaresma  (34-35 yaşında olacak)
Tolga (eğer sözleşme yenilenirse 34 yaşında olacak)
Adriano (34-35 yaşında olacak)
Olcay Şahan (31-32 yaşında olacak)
Dusco Tosic (bu sene 35 maçta sahada yer alırsa 11 veya sonradan girerek son sezonunda 33 yaşında olacak)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

Katılıyorum. Aynı şartlarda olduğu durumda Bocchetti daha mantıklı. Yaşın yanı sıra Mathieu yakın dönemde sakatlıklar geçirdi, fiziksel olarak dönüşünün ne seviyede olacağı belirsiz.

Çevrimdışı onurturan

Sözleşmelerine göre aşağıdaki futbolcular sözleşmelerinin son senesinde bu yaşlarda olacaklar. Hepside kritik adamlar o arada yerlerine yeni genç veya eksikliklerini hissettirmeyecek adam gerekecek.
Beck (32 yaşında olacak)
Dusco Tosic (bu sene 35 maçta sahada yer alırsa 11 veya sonradan girerek son sezonunda 33 yaşında olacak)
borcumuz fazla erimiycek belki ama şu an bu koşullarda önümüzdeki sezon da şampiyon olmak zorunda olduğumuzu düşününce bence yapabileceğimiz şey...  Bu ara parayı biriktirip ffp den kurtulunca yardırcaz başka yolu yok

Çevrimdışı worns

İsmi geçenler içinde en ideal seçenek Bocchetti. Badstuber profil olarak etkileyici dursa da kronik sakatlıkları herkesin malumu, riskli transfer olur. Bize doğrudan 11e yerleşecek sol stoper gerekiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

borcumuz fazla erimiycek belki ama şu an bu koşullarda önümüzdeki sezon da şampiyon olmak zorunda olduğumuzu düşününce bence yapabileceğimiz şey...  Bu ara parayı biriktirip ffp den kurtulunca yardırcaz başka yolu yok
Şu saydığım adamları sözleşmeleri bitince yerini alabilecek kadroda şu an sadece 3-4 oyuncu filan var ya da yok. Önümüzdeki yıllarda büyük bir revizyon bekliyor takımı. Eldekilerin kalacağını düşünecek olursak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

Şu saydığım adamları sözleşmeleri bitince yerini alabilecek kadroda şu an sadece 3-4 oyuncu filan var ya da yok. Önümüzdeki yıllarda büyük bir revizyon bekliyor takımı. Eldekilerin kalacağını düşünecek olursak.
her sene 3 oyuncu olsa iyi olurdu ama bizimkisi biraz ani ve sert olabilir...

Çevrimdışı tangaz

Beck (32 yaşında olacak)

bunun olmaması için sözleşmeleri bitmeden change etmeliyiz bu arkadaşları mesela rodolfo+quaresma seneye satılmalı yerlerine daha gençleri konmalı, sonraki seneler gene 2 kişi 2 kişi derken rejenarasyona tabi olmalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: