2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396051 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Daniele Rugani kiralık olmaz mı?

Sanmam. Takımda kalır. Olmazsa yeniden Empoli'ye kiralayabilirler.

Şahsen ben de Pedro nun kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum oyun aklı ve tekniği bir stopere göre iyiydi zeki bir futbolcuydu ama psikolojik olarak alışamadı yıprandı maalesef

Pedro'yu Toulon turnuvasında izlemiştim. En iyi savunmacı ve turnuvanın en değerli ikinci oyuncusu seçilmişti. Çok daha iyi yerlere gelebilirdi, o eşiği atlayamadı. 
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2017, 21:40:11 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Badsutuber Bitmis diolar :)
Mümkünse bitmesin, Müzmin sakatlardan çok çektik halen çekiyoruz üstüne yeni birisini eklemeye gerek yok. 
Korku akıl katilidir.

Stopere Badstuber olur mu ne dersiniz?
Badsutuber iyidir yav , Alman olsun camurdan olsun

Adriano - Gokhan ve Badsuber den sonra Gomezinde fikri değişebilir :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Mümkünse bitmesin, Müzmin sakatlardan çok çektik halen çekiyoruz üstüne yeni birisini eklemeye gerek yok.

Sana katılmıyorum Serhat dostum.

Şaka şaka, katılıyorum.  :D

Adam 4 senede 29 lig maçına çıkmış ve çıkmamasının tek sebebi sakatlıklar.

Bayern bedava bırakır muhtemelen ama böyle bir adama garanti sözleşme öneriyorsak, bu 1+1+1 şeklinde olmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sana katılmıyorum Serhat dostum.

Şaka şaka, katılıyorum.  :D

Adam 4 senede 29 lig maçına çıkmış ve çıkmamasının tek sebebi sakatlıklar.

Bayern bedava bırakır muhtemelen ama böyle bir adama garanti sözleşme öneriyorsak, bu 1+1+1 şeklinde olmalı.
Sözleşmeye ilk uzun vadeli sakatlığında pompalı ile vurulabilir maddesi eklenecekse bence gelsin.
Korku akıl katilidir.

Kaynak pek saglam ve güvenilir olmasada Duyum duyumdur :D

Barcelona’nın stoperi Mathieu, Adriano’ya Beşiktaş’ı sordu. Sonrasında menajerine talimat verdi: “Beşiktaş’la yeniden görüş”(Fotomaç)

Çevrimdışı Kalyoncu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözleşmeye ilk uzun vadeli sakatlığında pompalı ile vurulabilir maddesi eklenecekse bence gelsin.

Haberin orijinal kaynağı Takvim'miş zaten, ciddiye almaya değmez.

Çevrimdışı zekotha

Badstuber'i almak Mustafa Pektemek hastanede yalnızlık çekmesin demektir. Beşiktaş'ı Acıbadem'e sponsor yapmaktır. Yapmayın etmeyin

Çevrimdışı tangaz

:D

kap resmi gönderenlere kürekle dalarım diyorsan, kaynak resmi sonrası kaçmanı öneririm  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

kap resmi gönderenlere kürekle dalarım diyorsan, kaynak resmi sonrası kaçmanı öneririm  :D
:outtahere: :outtahere: :aaa:

Çevrimdışı Bishamon

3 sene önce dünyanın en iyi stoperleri arasındaydı ama ne yazık ki son 3 sene boyunca sakatlıklardan kurtulamadı.Eğer maaşı uygunsa neden denemeyelim? Badstuber'ın %50'si bile bu ligin en iyi stoperi olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Matyöğ olsa sosanın halleri sona erse bi de cenk ayarında bi forvet bulsak güzel olurdu aslında  :)

Çevrimdışı brkntcnr

3 sene önce dünyanın en iyi stoperleri arasındaydı ama ne yazık ki son 3 sene boyunca sakatlıklardan kurtulamadı.Eğer maaşı uygunsa neden denemeyelim? Badstuber'ın %50'si bile bu ligin en iyi stoperi olur.
Badstuber i çok beğenirdim ayağı falan çok düzgün kaliteli bi stoper ama olay adamın kalitesi değil ki. Senede 10 maçta oynayacaksa kalitesinin ne önemi var?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Badstuber i çok beğenirdim ayağı falan çok düzgün kaliteli bi stoper ama olay adamın kalitesi değil ki. Senede 10 maçta oynayacaksa kalitesinin ne önemi var?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baressi yi getirelim madem öyle değil mi? Badstuber'in yüzde 50 si bu ligi götürüyorsa Baressi'nin Yüzde 10 u bile bu ligi götürür  :evillol:
Korku akıl katilidir.

:kop: :kop: :kop:

Orasi YAPMAĞA olacakti

Çevrimdışı Kemal

Ligin başlamasına sayılı zaman kaldı ve Beşiktaşımızın asıl forveti ve 10 numarası yok . Emeği geçenlere  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Jukebox

Ligin başlamasına sayılı zaman kaldı ve Beşiktaşımızın asıl forveti ve 10 numarası yok . Emeği geçenlere  :claps: :claps: :claps:
Stoperi var mı abi ?  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Boketti bitmiş diyorlar

Etiketler: