2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394515 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Takımımızda acil gönderilmesi gereken 3 vasat vardı; İsmail, Pektemek, Tolga.

İsmail çok şükür gitti, Pektemek Allah'ın izninle yolcu gibi, Tolga Türk kaleciler arasında şu an idare eder pozisyonda, yapacak bişey yok. Ülke futbolunun son 20 yılının en sorunsuz mevkisi belki de kale idi (Engin İpekoğlu, Rüştü Rençber, Volkan Demirel). Şimdi ise Onur Kıvrak'ın 1-2 sezonki müthiş formu dışında doğru düzgün kaleci yok. İlk 18'deki 1 kalecinin Türk olma şartı olmasa Tolga'yı da bence yollardı başkan işte ama kurallar, kurallar, kurallar... Hiç araştırmadım ama mutlaka Avrupa altyapısında eğitim almış Türk kalecilere bakılmalı. Ülkede zaten adam yetişmiyor, kaleci hiç yetişmiyor.

Ayrıca sadece 1 forvet hamlesi ile takım tabancı gibi olacak. Gönül, Gomez diyor. En kötü Eto'o olsun. Bize net golcü lazım. Net golcü olmayan her adamın yapacağı işi Cenk yapacaktır. Valla bu yıl da şampiyon olmamız gerek, hem ekonomik gerekçeler hem de tam anlamı ile kazanan takım olabilmemiz için. O sebeple yapılan transferleri de anlıyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kalyoncu

Stoper Gil nasıl bilirsiniz :)yasaklı link özel haber

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Mathieu kendi ayrılmak istemediğini söyledi,  kulübü de saygı duydu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

günaydın arkadaşlar,

son 6-7 sayfayı geriden okuyarak geldim, ilk düzeltmek istediğim buydu sen yapmışsın düzeltmeyi dostum. gelmek istemeyen mathieu idi yoksa barca bize yolluyordu sorun yoktu.

dün akşam baya bir evlilik mevzuu dönmüş. acele etmeyin gençler önce gençliğinizin keyfini sürün, denenmiş başarılı olmuş bir formül :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:36:10 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

Stoper Gil nasıl bilirsiniz :)yasaklı link özel haber

çine yeni gitti 8.5 M a

Çevrimdışı tangaz

Bu övünçün adı yüzde övünç diye çıkacak görürsünüz.

üstad herkes dalga geçiyor zaten bu adamla yüzdeleri neye göre hangi formülle hesaplıyor blablabla gibisinden  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gil, benim yıllarıdır sürekli istediğim bir isimdi. Devre arası €9 M yakın bir paraya Çin'e gitti. Orada takip edemedim, son durumunu bilmiyorum. Ayrıca şu anda ihtiyacımız olan profil olduğunu da düşünmüyorum. Daha önce de dediğim gibi halen Önder Özen'in listesini takip etmeleri de müthiş fiyasko. +Bu Brezilyalı furyasını da anlayabilmiş değilim.

bu brezilyadan çok da düzgün stoper çıkmıyor bence de, yıllarca sırf stopersizlikden turnuvalarda rezil kepaze olmuşlardır son dönem birkaç iyi stoper çıkardılar hepsi bu aslında...

Çevrimdışı atalay

bu brezilyadan çok da düzgün stoper çıkmıyor bence de, yıllarca sırf stopersizlikden turnuvalarda rezil kepaze olmuşlardır son dönem birkaç iyi stoper çıkardılar hepsi bu aslında...

Gil, Brezilya Série A'nın son 10 yıldaki en iyi stoperidir.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 12:59:29 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

iki stoperimiz var onlarda brezilyalı :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Sevgili @khanlu kabul edersen 2 kelam da ben edeyim; burada başta @Necmi abi olmak üzere samimi bir ortam yaratılmaya çalışılıyor bu nedenle bey veya siz gibi ifadelerden ziyade sen ve direkt ismi ile hitap ediliyor. gerek yaradılışım gerekse de yıllardır çalıştığım ortamlar gereği ben de sürekli bey ve siz ifadelerini kullanıyorum. ilk başlarda ben de siz+bey daha çok kullanıyordum ama alışınca buradaki samimi ortam insanı içine çekiyor bir aile ortamı gibi birbirimizle konuşmak keyifli oluyor, bunları yaşarken kimimiz agresif, kimimiz aşırı uysal, kimimiz ciddi, kimimiz matrak üsluplarla birbirimizi yaşıyoruz aslında. burada şahsen ben nasıl bir izlenim bırakıyorum bilmem ama aslında iş ortamında ve günlük hayatımda baya ciddi biriyimdir. işte bu noktada bu forum benim açımdan önem arz ediyor ve günlük sıkıcı bulduğum üslup yerine buradaki sıcak ortam bana keyifli anlar yaşatıyor. bu anlamda da katılımcı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

ahlaksız kelimesine gelince, bir hukuk adamı olduğun için sözcüğün kelime karşılığı hukukda neyi ifade eder bilmiyorum ama şimdi kalkıp birine bir olaya istinaden vay ahlaksız adam desem ardından gardımı da alırım zira adam bana dalabilir :) duyunca hakaret olduğunu düşünüyorum bende.

son olarak da bence sadece seyreyleme ve değerli paylaşımlarınla aktif katılımcı olmanı sürdür derim  :ok:

finali de sevgili dostum @mylife1903 gibi yapayım. ulan bir sürü şey yazdım ben bile anlamadım  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Gil, Brezilya Série A'nın son 10 yıldaki en iyi stoperidir. Fakat ne ihtiyacımız olan profil, ne de ekonomik açıdan bu transfer ihtimali bana pek mantıklı gelmiyor.

bu psg.deki çocuklardan daha mı iyi  :nerd:

Çevrimdışı tangaz

iki stoperimiz var onlarda brezilyalı :bandit:

zaten ikisini de hava hakimiyetleri dışında beğenmiyorum. stoper dediğin italyan olur  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaten ikisini de hava hakimiyetleri dışında beğenmiyorum. stoper dediğin italyan olur  :bandit:
Bencede. Stoper dediğin İtalyan olur. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperleri hep İtalyanlardan çıkmışken bunu tartışmak anlamsız. Bunlara dahil olmayıp Futbol hayatının çoğunu İtalya'dan geçiren onlarca süper star stoper daha var.

Baressi
Maldini
Cannavaro
Nesta
Facchetti
Gentile
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Rüyamda stoper transfer etmişiz. Uçaktan inerken merdivenden aşağı yuvarlandı. Bilinçaltım benimle dalga geçiyor.

Çevrimdışı atalay

bu psg.deki çocuklardan daha mı iyi  :nerd:

O iki çocuğun Brezilya'dan çıkışları neredeyse 10 yıl olacak. Son dönemde benim daha önce burada önerdiğim yetenekli savunmacılar var; lakin Gil oranın yerel ve en iyi stoperiydi. Mesela Felipe filan da 27 yaşında Porto yaparak, daha yeni Avrupa gördü.

Çevrimdışı Kalyoncu

çine yeni gitti 8.5 M a
Brezilyalı futbolcu ile görüşen Beşiktaşlı yöneticiler Türkiye'ye gelme konusunda olumlu cevap alırken, oyuncu ile yapılan görüşmelerde oyuncunun istediği rakam ile Beşiktaş Kulübü'nün verdiği rakam arasında 500.000 Euro gibi bir farkın kaldığı bilgisine ulaşıldı. Çin Ligi ekibi Shandong Luneng Kulübü ile 2020 yılına kadar sözleşmesi devam eden tecrübeli futbolcu için Beşiktaşlı yetkililerin satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer etmek istedikleri gelen haberler arasında.
Haber kaynağı:yasaklı link
Haber bu yönde abi

Çevrimdışı panic13

Sevgili @khanlu kabul edersen 2 kelam da ben edeyim; burada başta @Necmi abi olmak üzere samimi bir ortam yaratılmaya çalışılıyor bu nedenle bey veya siz gibi ifadelerden ziyade sen ve direkt ismi ile hitap ediliyor. gerek yaradılışım gerekse de yıllardır çalıştığım ortamlar gereği ben de sürekli bey ve siz ifadelerini kullanıyorum. ilk başlarda ben de siz+bey daha çok kullanıyordum ama alışınca buradaki samimi ortam insanı içine çekiyor bir aile ortamı gibi birbirimizle konuşmak keyifli oluyor, bunları yaşarken kimimiz agresif, kimimiz aşırı uysal, kimimiz ciddi, kimimiz matrak üsluplarla birbirimizi yaşıyoruz aslında. burada şahsen ben nasıl bir izlenim bırakıyorum bilmem ama aslında iş ortamında ve günlük hayatımda baya ciddi biriyimdir. işte bu noktada bu forum benim açımdan önem arz ediyor ve günlük sıkıcı bulduğum üslup yerine buradaki sıcak ortam bana keyifli anlar yaşatıyor. bu anlamda da katılımcı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

ahlaksız kelimesine gelince, bir hukuk adamı olduğun için sözcüğün kelime karşılığı hukukda neyi ifade eder bilmiyorum ama şimdi kalkıp birine bir olaya istinaden vay ahlaksız adam desem ardından gardımı da alırım zira adam bana dalabilir :) duyunca hakaret olduğunu düşünüyorum bende.

son olarak da bence sadece seyreyleme ve değerli paylaşımlarınla aktif katılımcı olmanı sürdür derim  :ok:

finali de sevgili dostum @mylife1903 gibi yapayım. ulan bir sürü şey yazdım ben bile anlamadım  :icool:

yazını okuduktan sonraki ruh halim (temsili) @tangaz

Çevrimdışı panic13

Bencede. Stoper dediğin İtalyan olur. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperleri hep İtalyanlardan çıkmışken bunu tartışmak anlamsız. Bunlara dahil olmayıp Futbol hayatının çoğunu İtalya'dan geçiren onlarca süper star stoper daha var.

Baressi
Maldini
Cannavaro
Nesta
Facchetti
Gentile

Maldini stoper değil, sol bek qanq :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

O iki çocuğun Brezilya'dan çıkışları neredeyse 10 yıl olacak. Son dönemde benim daha önce burada önerdiğim yetenekli savunmacılar var; lakin Gil oranın yerel ve en iyi stoperiydi. Mesela Felipe filan da 27 yaşında Porto yaparak, daha yeni Avrupa gördü.

o zaman bu Gil sanırım yerel diye adlandırabileceğimiz karakterlerden (hiç avrupaya açılmamasından bunu dile getiriyorum) kariyeri sonlara yaklaşırken para kazanamadığını fark etmiş olacak ki çine gitmiş gibi bir sonuç da ortaya çıkabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

yazını okuduktan sonraki ruh halim (temsili) @tangaz

@panic13 dostum ben işyerinde yutüp açamıyorum bizim burada bol miktarda 2,12,24,45 kg.lık tüpler var ama bir yutüp yok  :D

Çevrimdışı atalay

2013 shortlist: Gil ✓ Omeruo ✓ Titi ? Moledo ? Scouting budur (!)

Çevrimdışı tangaz

2013 shortlist: Gil ✓ Omeruo ✓ Titi ? Moledo ? Scouting budur (!)

kimin listesi bu? özenin mi?

Çevrimdışı atalay

kimin listesi bu? özenin mi?

Evet. Sonra izleme komitesinin önerisi ile Pedro geldi.

Etiketler: