2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362903 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Asıl hedef Bud Eley olabilir. Ben söylemiş olayım. Boşuna tartışıyorsunuz sanki.

Çevrimdışı tangaz

marcos rojo'yu kiralamışız galiba. temiz olur.

10 numara iş olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Siyahi forvet şart. Ben Dallas Comegys'in peşinde olduklarını düşünüyorum.

ben larry richards die duydum tek sorun taç atışlarını tek eliyle yapıyormuş omzunda problem warmış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yankee

Neye inanacağımı şaşırdım :D

Doğru bi' şey olsa ona da sallamasyon gözüyle bakacağız :D

Çevrimdışı tangaz

Çin ile olan ilişkilerden dolayı başkan Yao Ming'e sıcak bakıyormuş.Yao Ming savunmada da etkili hava toplarında muhteşem olan bir pivot santrafor. Ayrıca Çin'de baya popüler olduğu için oradan 10 milyon forma garanti.

1,5 milyar çinliden sadece 10 milyoncuğu mu yüce ming forması alacakmış vay pintiler  :akuma:
yüce deyince aklıma sosyal kartal geldi :lol: son saatlerini yaşıyor  :boxin:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben larry richards die duydum tek sorun taç atışlarını tek eliyle yapıyormuş omzunda problem warmış  :D
O sıkıntı olur bence. Daha pivot santrafor tarzında arıyorsak charles shackleford da iyi gidebilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi senin o o çok güvendiğini söylediğin bir haber sitesinde yazılanlar bunlar. Kendi kendine uydurmuyor arkadaş.
haberin içeriği beni ilgilendirmiyor @Serhat Akkaya
beni ilgilendiren kısım bir Beşiktaşlı oyuncuya ahlaksız denmesi

Çevrimdışı tangaz

O sıkıntı olur bence. Daha pivot santrafor tarzında arıyorsak charles shackleford da iyi gidebilir..

konu dışı olacak ama  :D birgün efes pilsenin efsane basket oynadığı yıllardı maç sonu istatistik geçtiler buckler beer bologna(efsane kadrosu vardı) ribaund sayısı 17 idi larry richardsın 19du  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

geyik muhabbeti ile sosyalkartalın linci arada kaynamasın.

bekliyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

Ulan konu neredn nereye gelmis hep bu duyumcular suclu, baslarim duyumunuza, duzgun duyun ustelik duyan adam duyuran adamdir, pektemeki duyurun azicik, taraftar rahatsiz, diye duyurun

Bu tamer oyguc meselesi ilginc.
Taner korucu ile beraber transfer etmek lazim ki rakip taMEr taNer farkini cozene kadar ilk haftalarda arayi acalim.
Ayrica bu tamer taner farki cozulene kadar arayi acma procesi benim degildir, efesin efes pilsen, biranin bira oldugu yillarda levent topsalak efesteykene, antoni mason new yorka goc etmedeneyle internette sadece cia elindeyken maclari veren kanali skiperi tarafindan, koc aydin orsun boyle bir taktik uyguladigi ileri surulmustur. Calmayalim, adamin zihni sinir dusuncesinin hakkini verelim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bekliyoruz..
Şurada 2 saat dişinizi sıkın, elbet linç ederiz. @tangaz bilet dağıtıyor lütfen sırayla linç edelim, karışıklık olmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı khanlu

haberin içeriği beni ilgilendirmiyor @Serhat Akkaya
beni ilgilendiren kısım bir Beşiktaşlı oyuncuya ahlaksız denmesi

Bir insanın Beşiktaş forması giymesi ile ahlaki yoksunluğa sahip olup olmamasının nasıl bir bağlantısı olabilir necmi bey. Bu tip durumlarda aklıma hep Can yücel gelir... C. Yücel: - Valla hakim bey bizim köyde döte döt derler de ondan.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Kuntz

bekliyoruz..

Linç takriben kaç gibi gerçekleşir acaba ona göre katılacağımda.

Çevrimdışı tangaz

Şurada 2 saat dişinizi sıkın, elbet linç ederiz. @tangaz bilet dağıtıyor lütfen sırayla linç edelim, karışıklık olmasın.

Serhat sıra uzadı izdiham var kapıları açtık herkeşcikler giriyor  :hiho:

Çevrimiçi Necmi

Abi senin o o çok güvendiğini söylediğin bir haber sitesinde yazılanlar bunlar. Kendi kendine uydurmuyor arkadaş.
bu arada kimmiş o çok güvendiğim haber sitesi bjk.org mu
özel haberlerinin kaynaklarını biliyorum güvenilir konu buysa ama diğer taraftan renkli basın haberlerinide
yapıyorlar her haberleri doğru değil mesela renkli basın uydurma haberlerini yapmalarını hiç doğru
bulmuyorum @Serhat Akkaya

Çevrimdışı mylife1903

Abi balotelliyi aratir uefa kupasi final macinda atmasi gereken penaltiyi kacirir, kacirmasi gereken penaltiyi atar, diyollaa

Çevrimdışı Bishamon

Forum olarak amma linç seviyorsunuz ha  :claps: :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 senin ekip havalimanlarını tutsun, @Serhat Akkaya sizin çocuklar deniz terminallerini, @tuncaboylu sizin kadro garları, benim ekip de otobüs terminallerini tutsun. aldığım son duyumlara göre soysalın yurtdışına kaçış planları varmış  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Linç takriben kaç gibi gerçekleşir acaba ona göre katılacağımda.

organizatörumuz @tangaz abi. "de hayde" demesini bekliyoruz.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

sosyalkartal meksika sınırını geçti ne linci  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı macrinus

Arkadaşlar stoper transferi 2-3 güne çözülecek. Ama kimse isim vermiyor.
Daha önce bütün transferleri iki hafta öncesinden söyleyen adamlar şimdi isim vermiyor. Hepsi sözleşmiş gibi gülerek, gelince çok şaşıracaksın diyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Corlukayla görüşmeye oğuzhanla cenk de gitmiş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada kimmiş o çok güvendiğim haber sitesi bjk.org mu
özel haberlerinin kaynaklarını biliyorum güvenilir konu buysa ama diğer taraftan renkli basın haberlerinide
yapıyorlar her haberleri doğru değil mesela renkli basın uydurma haberlerini yapmalarını hiç doğru
bulmuyorum @Serhat Akkaya
Bjk.org du sanırım, kendi haberleriydi başka bir kaynakta görmedim. Geçen sezon sonunda durum ortaya çıkmış kulüp ve teknik heyet ameliyat olmasını iletmiş ama o sezon sonu olmak istediğini söylemiş, Sezon bitince Amerika seyahati ve sonrasında Ramazan ayını bitirip Bayramın ilk günü ameliyat olduğunu belirten uzun bir yazıydı. Benimde bu yazıya katılmama sebep olan şey yönetimden hiç bir açıklama yapılmaması.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: