2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363481 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mahmut

Ayrica diger duyumum da su cok guvendigim diger bi duyumcu abimizden duydum, gomezle buzlar eridi ama yonetim etoo ile prensipte anlasti, etoonun antalyada ozel isleri dolayisiyla kap 3 gun sonra gelicek, yani yonetim gomeze rest cekti bjk buyuk bir kulup bizi oyalayamazsin dedi, anlasma 1+1 yillik ilk sene 2.45 m olursa ikinci sene 2.3 m.
saygılar

Çevrimdışı tangaz

Hoşgeldin. Seni şöyle duyumcu locasına alalım. Salkımdan üzüm yiyip sanat konuşuyoruz. Tangaz abi bazen Descartes'ten girip Pektemek'ten çıkıyor ama alışırsın, biz alıştık  :tabe:

sanat demişken dövüş sanatlarında ihtisas yapıp hepimizi "run mustafa, run" dan kurtaracağım  :boxin:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mahmut

neden en uzun gece 21 aralık ?

Aldigim duyuma gore dunya gunesle takas konusunda anlasamamis, gunes ayrica ayın bonservisini istio.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan duyumculara bak lan, alemden aleme kosturuyor herifler

Arkadaslar ben duyamiyorum ama planlarim var
Mesela pettemet icin ukrayna planini ben yaptim
Bir cok ozel haber girmisligim vardir
Popomdan transfer uydurmaktan ziyade istihareye yataraktan adam bulmuslugum vardir
Ayni zaman prazantabla, fotokopi ceken, maykrozoft urunlerini kullanabilen, kus dilimdahil 4 dil bilen askerligi yapmis, araba kullanan ve seyahet engeli olmayan, gelisime acik, analitik(anal manal neyse bu) dusunen, sorunlari win/win ilkesiyle cozen, cozulemeywn sorunlari odunla boyle kafasina gafasina

Beni de alin beaaa, duyarim ben bu sene olmadi seneye kesin duyarim

Çevrimdışı tuncaboylu

Şaka maka spor muhabiri olmak ne kadar kolaymış, daha net anladım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ayrica diger duyumum da su cok guvendigim diger bi duyumcu abimizden duydum, gomezle buzlar eridi ama yonetim etoo ile prensipte anlasti, etoonun antalyada ozel isleri dolayisiyla kap 3 gun sonra gelicek, yani yonetim gomeze rest cekti bjk buyuk bir kulup bizi oyalayamazsin dedi, anlasma 1+1 yillik ilk sene 2.45 m olursa ikinci sene 2.3 m.
saygılar

şimdi gomez tamam abi geliyorum diyecek biz gomeze hadi yawrum kapiş başka kapıya deyip etoyu mu alacaz  :kop: :kop: :kop:
yapraklı takvimlerde günün yemeği kız adı erkek adı ve fıkrası olurdu bu da günün duyumu :lol:
tam duyumcu çıktın sende  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Aldigim duyuma gore dunya gunesle takas konusunda anlasamamis, gunes ayrica ayın bonservisini istio.
Galileo sikinti var demis, firildak gibi donuyor demis, diye duydum ne o mancunik mi galdirac mi ne istiyormus.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şimdi gomez tamam abi geliyorum diyecek biz gomeze hadi yawrum kapiş başka kapıya deyip etoyu mu alacaz  :kop: :kop: :kop:
yapraklı takvimlerde günün yemeği kız adı erkek adı ve fıkrası olurdu bu da günün duyumu :lol:
gomez + eto nasıl olur  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mahmut

Galileo sikinti var demis, firildak gibi donuyor demis, diye duydum ne o mancunik mi galdirac mi ne istiyormus.

O konuda bi duyum almadim, iyi geceler boncuklarım ve agubugularım.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim baskan menecere arattirip kizdiracakmis gomezi abi, cok kiziyormus hatta ve hatta cildiriyor bavul topluyormus ya gomez, baskan bundan faydalanmak istiyormus. Balayinin sonlarina dogru yukari ayrancilardan 80lerde telefon isletmesi yapan abiyi buldurmuslar, o gomezi arayip cildirtacakmis, gomez cildirip bavullarini toplayinca baskan devreye girecekmis

Çevrimdışı alimm

Hoşgeldin. Seni şöyle duyumcu locasına alalım. Salkımdan üzüm yiyip sanat konuşuyoruz. Tangaz abi bazen Descartes'ten girip Pektemek'ten çıkıyor ama alışırsın, biz alıştık  :tabe:

Hoşbuldum.. Ben eski duyumculardanımdır, bilen bilir... Bende öyle standart duyum olmaz, zaten sıradışı olmayan duyumları kimseyle paylaşmam... Bak şimdi aldığım bi bilgiyi de aktarayım: gomez'i barça alıp bize kiralayacak yatırım amaçlı ama opsiyonunu vermiyorlar... Başkan opsiyonu alabilmek için ispanya gidiyor şuan uçakta...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

mamcunik polonyalı sol bek değil mi abi? bizim takımda iyi iş yapardı ama adrianoyu aldık

Çevrimdışı tangaz

gomez + eto nasıl olur  :biggrinking: :biggrinking:

ben geçen yazdım şahsen isterim sosa da cehenneme kadar gidebilir o durumda 4-4-2 oynatırım takımıda

Çevrimdışı onder23

mathieu hayırlı olsun
Recai kocaman mod on, Resmi sitede görene kadar inanmayın
Recai kocaman mod off

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

mathieu hayırlı olsun
Recai kocaman mod on, Resmi sitede görene kadar inanmayın
Recai kocaman mod off

recai kocaman santrafor değil mi yahuu aykutun teyze oğlusu  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

recai kocaman santrafor değil mi yahuu aykutun teyze oğlusu  :alala:

O sol açık olandı, santrafor olan onun ikizi Sezai Kocaman.

Çevrimdışı tangaz

O sol açık olandı, santrafor olan onun ikizi Sezai Kocaman.

iyi de o hocanın istediği tipleme değil ki 170 cm boyunda hoca pivot istiyor 2,14lük tamer oyguç varmış biraz ağırmış ama pozisyon alması iyiymiş ben onunla görüşüldüğünü duydum...

Çevrimdışı Kuntz

iyi de o hocanın istediği tipleme değil ki 170 cm boyunda hoca pivot istiyor 2,14lük tamer oyguç varmış biraz ağırmış ama pozisyon alması iyiymiş ben onunla görüşüldüğünü duydum...

Mustafa Kemal Bitim daha iyi olur sanki. Daha seri. Tamer ağır kalıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de hoca fast-breaklerle gol arayacak diye duydum abi, o yüzden sıcak bakıyor olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Ben de hoca fast-breaklerle gol arayacak diye duydum abi, o yüzden sıcak bakıyor olabilir.

kafam karıştı şimdi benim kaynaklarım dönüp dolaşıp tameri işaret ediyor yoksa tamer ismi başkanın meşhur hedef şaşırtması olabilir mi? yarın renkliler 5 katı verip almasınlar  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

marcos rojo'yu kiralamışız galiba. temiz olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kafam karıştı şimdi benim kaynaklarım dönüp dolaşıp tameri işaret ediyor yoksa tamer ismi başkanın meşhur hedef şaşırtması olabilir mi? yarın renkliler 5 katı verip almasınlar  :alala:
Siyahi forvet şart. Ben Dallas Comegys'in peşinde olduklarını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Çin ile olan ilişkilerden dolayı başkan Yao Ming'e sıcak bakıyormuş.Yao Ming savunmada da etkili hava toplarında muhteşem olan bir pivot santrafor. Ayrıca Çin'de baya popüler olduğu için oradan 10 milyon forma garanti.

Etiketler: