2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360878 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Dante iyidir tabiki de düşüş var ama eldekilerden gayet iyi. Tecrübesi yeter.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene 4.5 milyon euro'ya aldılar, bu sene bedava vermezler Dante'yi.

Çevrimdışı Bishamon

Demichelis yerine stopere Necip'i koy net daha iyi  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Eğer beyzademiz sezon bittikten sonra yada balayından döndükten sonra ameliyat olsaydı hak verirdim sana ancak bu ahlaklı görünümlü ahlaksız adam sezonun açılışını ve transfer döneminin en hararetli zamanını bekledi ki ameliyat olmak için ne beşiktaşım onu gönderebilsin ne de herhangi başka bir kulüp transfer teklif edebilsin. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok ve bu karaktersizliği yapan adamda her türlü tepkiyi hakeder kimse kusura bakmasın. Biz beşiktaşlıyız şöyleyiz böyleyiz pozlarına gerek yok, sana biri tokat atıyorsa diğer yanağını dönmeyeceksin.
fıtığa ne zaman yakalndığını biliyormusun çünkü daha önce böyle bir rahatsızlık bilgisi yoktu
belki yeni oldu ve amelyata aldılar. Böyle kelimeler ağır ithamlar. söylediklerinde haklı olabilirsin
ahlaksızlık konusu değil plan dahilinde yaptığı konusu ama haksızda olabilirsin ve bilmeden
haksız yere itham etmenin yanlışlığını en iyi senin bilmen gerekir bildiğim kadarıyla sen avukatsın
bırak işin hukuğunu bilgi yetersizliği içinde bir insanı itham etmek her şeyden önce şık olmuyor.
kafanda bir olasılık yaratıyorsun sonra yarattığın olasılıktan dolayı hakaret ediyorsun @khanlu

Çevrimdışı can1903

Kim ola ki bu adam?
Fotografi da elfeneriylen mi cekmisler nedir, yuz taramaya sokamiyorum
Ahmet Bulut namı değer Transfer sihirbazı...

Fotografi bilerek ben öyle çektim abi sjfuısfsf
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Tolga

hayırdır :D
Yani piyasadaki haberlere bakarsak Dante olabilir :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fıtığa ne zaman yakalndığını biliyormusun çünkü daha önce böyle bir rahatsızlık bilgisi yoktu
belki yeni oldu ve amelyata aldılar. Böyle kelimeler ağır ithamlar. söylediklerinde haklı olabilirsin
ahlaksızlık konusu değil plan dahilinde yaptığı konusu ama haksızda olabilirsin ve bilmeden
haksız yere itham etmenin yanlışlığını en iyi senin bilmen gerekir bildiğim kadarıyla sen avukatsın
bırak işin hukuğunu bilgi yetersizliği içinde bir insanı itham etmek her şeyden önce şık olmuyor.
kafanda bir olasılık yaratıyorsun sonra yarattığın olasılıktan dolayı hakaret ediyorsun @khanlu
Abi senin o o çok güvendiğini söylediğin bir haber sitesinde yazılanlar bunlar. Kendi kendine uydurmuyor arkadaş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet Bulut namı değer Transfer sihirbazı...

Fotografi bilerek ben öyle çektim abi sjfuısfsf
Gsli degil mi bu ahmet bulut, ne faydasini gorduk biz bu adamin. Turgay demir olayinda ben de uyuz oldum turgaya ama bu adamin oyle aman aman bir faydasini hatirlamiyorum ben.

Çevrimdışı tuncaboylu

:biggrinking:

Adam Bayern'de 3 sezon oynadı, 4 Bundesliga'sı var gösteriliyor.

Komik cidden.  :D :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yani piyasadaki haberlere bakarsak Dante olabilir :bandit:
olumsuz :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Gsli degil mi bu ahmet bulut, ne faydasini gorduk biz bu adamin. Turgay demir olayinda ben de uyuz oldum turgaya ama bu adamin oyle aman aman bir faydasini hatirlamiyorum ben.
Transferde illa biri yüceltilecek
Torunoğulları gitti yaşasın yeni kral

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut gir araya ve forvet transferini bitir artık  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Uc alana bir bedava olmus

Çevrimdışı tuncaboylu

Mario Gomez transferinde kilit rol oynadı, kulüp tarafından görevlendirildi.

Atınç'ın Leipzig'e satılmasında rol oynadı, oyuncunun menajeri.

Demba'nın Çin'e satılmasıdna rol oynadı, oyuncunun menajeri.

En son da Adriano'nun çorba parasında alınmasında rol oynadı, kulüp tarafından görevlendirildi.

Son 2 senede çok faydasını gördük.

Çevrimdışı Koa_lAA

içimden bi ses forvet için chelsea nin lukaku yu almasını bekliyoruz diyor... sonra aynı ses diego costa yı kiralıcaz diyor... sonra yine o ses yok artık ali sami derken ses kesiliyo.. ilginç...

geçende aynı ses stoper için bişeyler demişti... allahtan hiç tutturamadı :D

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

4X ALMAN ŞAMPİYONU
Alman şampiyonu
15/16   Bayern Münih    Bayern Münih
14/15   Bayern Münih    Bayern Münih
13/14   Bayern Münih    Bayern Münih
12/13   Bayern Münih    Bayern Münih

böle yazıyor

Çevrimdışı mylife1903

Mario Gomez transferinde kilit rol oynadı, kulüp tarafından görevlendirildi.

Atınç'ın Leipzig'e satılmasında rol oynadı, oyuncunun menajeri.

Demba'nın Çin'e satılmasıdna rol oynadı, oyuncunun menajeri.

En son da Adriano'nun çorba parasında alınmasında rol oynadı, kulüp tarafından görevlendirildi.

Son 2 senede çok faydasını gördük.
Fbde gsde oyuncusu var mi bunun?

Çevrimdışı Tolga

Forvete Eto'o gelecek de yanında başka biri gelir mi onu göreceğiz.

Gomez dönerse güzel olur tabi. :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

4X ALMAN ŞAMPİYONU
Alman şampiyonu

böle yazıyor

15/16'da nerede oynamış bu adam?

Çevrimdışı panic13

Dante düşüşte bir oyuncu, defans için sadece tecrübe yetmez, fizik de önemli. Sonra sonumuz ilahi komedya'ya dönmesin.

Guardiola bile bu adamdan istediği verimi alamadı. Hücuma katkısı bir stopere göre muazzam, klasik bir DMC'den bile iyi saha görüşü ve tekniği vardır ama defansif yönü her zaman sorunlu idi. Geçen sene wolfsburg'un bir kaç maçını seyrettim. Hızlanmasındaki probleminden dolayı çok basit hatalar yapıyordu.

frank de bour da GS'ye bu şekilde gelmişti hatırlatırım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Dante değil demichelis daha olası bence de

Çevrimdışı tangaz

Fbde gsde oyuncusu var mi bunun?

wardır illa ki ardanın menajeri bir de bizim törenin
bu bulut bizim mendesin partneri bizden ikisinin de YD yüzünden çok alacağı vardı sonra onların tatlıya bağlanmasında indirilmesinde de bize jestleri oldu diyordu orman, fikret orman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

bu arada euro'16 da antoine griezmann diye bir çocuk izledim. tam bizim kalem, bence yönetim değerlendirmeli.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

4X ALMAN ŞAMPİYONU
Alman şampiyonu

böle yazıyor

2015-16'da Bayern'le 1 lig maçı oynadı.

Etiketler: