Pazartesi sendromunu asamadik, bir transfer gelseydi birbirimize girerdik burda, yogunlugu unuturduk.
Yemek tarifi de verilmiyor yahu ne olacak forumun hali, yonetim lutfen bir iki kap
Stopere ben cok takilmiyorum, bir sekil gol yemeyi basariyoruz zaten. Ismailin yoklugunda zaten daha az pozisyon verecegiz. Defansta buyuk ihtimal tosic-marcelo oynar. Marcelonun sakar, tosicin bombaci oldugunu goz onune alirsak sagda beck solda adriano bence ligin icin yeterli.
Kalede tolgayi kimse dusunmuyor ama senol hoca galiba tolgayla oynayacak. Boykonun forma giymesi bence imkansiz, tolga oynamazsa fabri oynar.
Bu bes kisinin onunde atiba ile oguzhan oynayacak, etti 7 kisi
Kalan dort kisi icin 2 kaybimiz var, sosa ve gomez.
Benim fikrim ben olcay ve quaresmayi kesin 11e yazarim. Sagda quaresma-beck solda adriano-olcay gayet dengeli ikililer olur bence. Quaresma az geri gelir beck ileri cok cikmaz, solda adriano bastirir, olcay akillidir iyi pozisyon alir falan filan
Geldik zurnanin son deliklerine.
Gomez ve sosanin yerine suanki kadrodan kim yazilacak.
Pektemeki ilk11 oynatacak kadar sasirmis bir hoca sadece fbde oldugu icin oraya cenki yaziyoruz, kalan sosa beyin yerine kim oynayacak sorunsali. Elimizde kullanabilecegimiz oyuncular kim, tolgay, aras, kerim ve gg.
Soyle yazinca aras ve kerime guvenemeyen bir hoca olursa, tolgayi da hamle oyuncusu olarak tutmak isterse yerini az cok oynatabilecegimiz oyuncu quaresma oluyor.
Mesela ggyi beckin onune atip, quaresmayi sola yahut ortaya alabilirz, olcay da oynayabilir ayrica ortada. Zaten bu ileri uclu done done oynadiklari icin fazla sikintiya girmeyebiliriz.
Simdi tramsfer yapilacaksa nasil olabilir?
Mesela eto ve balotelli ikisi de alinirsa eto forvet arkasi gibi kullanabilir.
Ulan sacma sapan sorular aklimda.