2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391375 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Şampiyonlar Ligi' nde beklentiyi düşük tutmak takım için daha iyi bence. Gereksiz baskı altına girmeyecekler. Şampiyonlar Ligi' nde zaten rehavete kapılma imkanları yok. Oyuncuların hepsi can atıyor orada oynamak için. Zaten oyuncular ellerinden geleni yapacaklardır. Oranın atmosferini tatmaları bile Ozzy, Cenk, Kerim, Aras gibi oyunculara yetecektir, birşeyler katacaktır.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı berkotistis

SL' inde kimse bu sene basari beklemiyorda, en azindan 3.olup uefa'dan devam edebiliriz. Ordada yari finale kadar ne azindan gidilebilir.
Biz guclu kadro kuralimda, yine basarili olamayalim en azindan ezilmeyiz. Zayif bir kadro ile her mac 5-6 yemek hic hos olmaz. Kaldiki gecmisteki kotu hatiramizi anmak bile istemiyorum.

Yok artık şuan hiç transfer yapmasak bile ben 3.lüğü zorlayacağımızı düşünüyorum 5-6 yemek mi ne kadar abarttınız. Bu takım geçen sene şampiyonu. Bu takım sadece bi kalecisi yüzünden avrupadan elendi. Bu kadar küçük görmeyin bizi.

Çevrimdışı BlackEagle26

Hele bir Cl kurasını çekelimde ona göre konuşuruz

Barca
City
Shakhtar

olabileceği gibi

Cska
Leverkusen
Olympiakos

buda olabilir kura şansımız malum ama ben bu kez inanıyorum iyi bir kura çekeceğimize

Çevrimdışı Bishamon

"I'm coming home"

Facebook/Instagram/Twitter açıklaması  :icool:

Stuttgart?

Çevrimdışı abdusta

Sosa 4 milyon euro ya satılsın yanlılarına bir kötü haberde Milanın Çinli alıcılarından geldi
"Ödeme opsiyonu için 1 ay ek süre isteyen Çinli alıcılar transfer sezonunun bitmesini hedefliyor"

Bu durumda transferi döndürebilmek için Futbolcu satmak zorunda olan Milan henüz istediği hedefe ulaşamadığından Sosa nın 4 milyonluk bonservisi
dahi zora girmiş durumda

Milanı boyle çaresiz yakalamışken futbolcularına el atmalı Fikret başkanım.

NOT:ETO Hollanda kampına katılmamış,Antalyaspor yönetiminden ses yok(İhtimal izinli olabilir)

Saygılar

Çevrimdışı mellfred

Cl ayarındaki takımlarla defalarca oynadık. Arsenal'dan 2 maçta tek gol yedik. Tottenham'ı yendik Liverpool'u eledik. Biz onurumuzla eleniriz oradan en kötü.
Ancak lig şampiyonluğu çok daha değerli bir sonraki cl ligi için

Çevrimdışı mylife1903

Pazartesi sendromunu asamadik, bir transfer gelseydi birbirimize girerdik burda, yogunlugu unuturduk.
Yemek tarifi de verilmiyor yahu ne olacak forumun hali, yonetim lutfen bir iki kap

Stopere ben cok takilmiyorum, bir sekil gol yemeyi basariyoruz zaten. Ismailin yoklugunda zaten daha az pozisyon verecegiz. Defansta buyuk ihtimal tosic-marcelo oynar. Marcelonun sakar, tosicin bombaci oldugunu goz onune alirsak sagda beck solda adriano bence ligin icin yeterli.

Kalede tolgayi kimse dusunmuyor ama senol hoca galiba tolgayla oynayacak. Boykonun forma giymesi bence imkansiz, tolga oynamazsa fabri oynar.
Bu bes kisinin onunde atiba ile oguzhan oynayacak, etti 7 kisi

Kalan dort kisi icin 2 kaybimiz var, sosa ve gomez.

Benim fikrim ben olcay ve quaresmayi kesin 11e yazarim. Sagda quaresma-beck solda adriano-olcay gayet dengeli ikililer olur bence. Quaresma az geri gelir beck ileri cok cikmaz, solda adriano bastirir, olcay akillidir iyi pozisyon alir falan filan

Geldik zurnanin son deliklerine.

Gomez ve sosanin yerine suanki kadrodan kim yazilacak.
Pektemeki ilk11 oynatacak kadar sasirmis bir hoca sadece fbde oldugu icin oraya cenki yaziyoruz, kalan sosa beyin yerine kim oynayacak sorunsali. Elimizde kullanabilecegimiz oyuncular kim, tolgay, aras, kerim ve gg.
Soyle yazinca aras ve kerime guvenemeyen bir hoca olursa, tolgayi da hamle oyuncusu olarak tutmak isterse yerini az cok oynatabilecegimiz oyuncu quaresma oluyor.

Mesela ggyi beckin onune atip, quaresmayi sola yahut ortaya alabilirz, olcay da oynayabilir ayrica ortada. Zaten bu ileri uclu done done oynadiklari icin fazla sikintiya girmeyebiliriz.

Simdi tramsfer yapilacaksa nasil olabilir?
Mesela eto ve balotelli ikisi de alinirsa eto forvet arkasi gibi kullanabilir.

Ulan sacma sapan sorular aklimda.

Çevrimdışı tangaz

gomezin hala hiç bir yere imza atmaması sanırım bizim talimatımızla fioya karşı bir oyun oynandığı (bonservis ödememek için) hissi veriyor bana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 dostum aslında mevcut oyuncularla dediklerinin tümünü yapabiliriz o orda da oynar bu burdada oynar denebilir ama sayısal eksiklik var 1-2 stoper eksik, 1-2 orta saha eksik, 1-2 santrafor eksik...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı alimm

gomezin hala hiç bir yere imza atmaması sanırım bizim talimatımızla fioya karşı bir oyun oynandığı (bonservis ödememek için) hissi veriyor bana

o kadarına da ihmal pek vermiyorm... Bildiğin senaryo çünkü bu.. oyuncular : gomez, f.orman
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BlackEagle26

İnşallah öyledir abi aman fio bize oyun oynamasında %50 vermemek için  :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

kap için yarın son günüm sonra 2 yıl yokum  :by2:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı doganay

Yok artık şuan hiç transfer yapmasak bile ben 3.lüğü zorlayacağımızı düşünüyorum 5-6 yemek mi ne kadar abarttınız. Bu takım geçen sene şampiyonu. Bu takım sadece bi kalecisi yüzünden avrupadan elendi. Bu kadar küçük görmeyin bizi.

Benimkisi temenni degil, defans hattimizin nekadar kotu oldugu asikar. Ileriden de gecen seneye gore guc kaybedildi, iyi transferler yapip ustune koymaliyiz ki basarilrinda ustune koyalim. Suanki kadro hic yeterli degil demek istedigim budur.

Çevrimdışı doganay

kap için yarın son günüm sonra 2 yıl yokum  :by2:

Hayirdir niye yoksun, nereye gitsende internet heryerde var sonucta hangi cagda yasiyoruz  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Jose Mourinho, takımda görmek istemediği Schweinsteiger'in rezerv takımla antrenmanlara çıkmasını istiyor. (Bild)

Kiralasak ya bi sene. Maaşı falan fazla ama onu da hallederler Gomez' deki gibi. Orta saha için bu pozisyonda bir oyuncu lazım. Daha iyisini de alamayacağımıza göre kiralık Bastian çok iyi iş olur.

Çevrimdışı sosyalkartal

Hayirdir niye yoksun, nereye gitsende internet heryerde var sonucta hangi cagda yasiyoruz  :D
Bu yüce sosyalkartalın kendini cezalandırma metodu konoplyanka olayını bilen bilir 1 yıl yokum dedim gelmedim  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

İnşallah öyledir abi aman fio bize oyun oynamasında %50 vermemek için  :evillol:

fio o ihtimali deneyecektir...

Çevrimdışı OrhanAker

Mathieu ve llorente gelsede rahatlasak.

Çevrimdışı tangaz

Bu yüce sosyalkartalın kendini cezalandırma metodu konoplyanka olayını bilen bilir 1 yıl yokum dedim gelmedim  :kop:

ortada tutturduğun tek transfer yokken hatta konop fiyaskon ortadayken kendini yüce de ilan ettin ya helal olsun  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Mathieu ve llorente gelsede rahatlasak.

hoca llorenteyi beğenmiyormuş

Çevrimdışı bjklimert_

Kombinesi olup olympiakos maçına gitmeyecek varsa 4.katogoriden bilet alıp ücreti dahilinde benim passoligime aktarabilir mi ?

TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı Berat

Mathieu nöbetim bir hafta oldu bir sürpriz ümidim hala var  :icool:

Çevrimdışı sosyalkartal

ortada tutturduğun tek transfer yokken hatta konop fiyaskon ortadayken kendini yüce de ilan ettin ya helal olsun  :lol:
iletin 5000 küsürken beni tanımayan tek adamsın heralde o zaman bir özgeçmiş vereyim sana 9 duyum verdim 8 i tuttu ki hatta bir ara bu forumda birazdan atiba ile uzatılacak szleşme diyordum  uzatılıyordu hal böyleyken 10.duyumum konoydu ve linç edildim forumda   :lol:

Çevrimdışı Berat

Geçmiş mesajlarınızla ne kadar tutarsız olduğunuz görülüyor maalesef @sosyalkartal

Çevrimdışı tangaz

iletin 5000 küsürken beni tanımayan tek adamsın heralde o zaman bir özgeçmiş vereyim sana 9 duyum verdim 8 i tuttu ki hatta bir ara bu forumda birazdan atiba ile uzatılacak szleşme diyordum  uzatılıyordu hal böyleyken 10.duyumum konoydu ve linç edildim forumda   :lol:

biraz uğraşsan 1 ayda da 5000 küsür ileti yaparsın. biraz dikkatli olsaydın profilime bakar ve üyeliğimin 1 yıldan az olduğunu görebilirdin, ee zaten sen de 1 yıldır kayıpmışsın seni tanımamam normal bu durumda. duyumlarda ve incelemelerde de böyle dikkatsizsen çuvallaman doğal  :kop: ilave olarak demek hiç iz bırakmamışsın ki kimse transfer başladığından beri  hatta yaprak kıpırdamazken aah bir yüce sosyal kartalımız vardı olsaydı da duyumları ile forumu bilgilendirseydi derdi ama görüyorum ki seni yüce die anan kimsecikler yok hatta troll olduğunda hemen herkes birleşiyor  :naughty:

Etiketler: